Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

17-11-23

10:52
Μάλιστα ! Άρα είναι ο σταυρός το φωτοστέφανο και η θέα της γονιμότητας ! Δεν τα είχα προσέξει όταν έπαιζε το επεισόδιο!!! Πολύ ιδιαίτερο νόημα !
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.

17-11-23

17:53
Δε ξέρω αν έχει σχέση/ ήταν σκόπιμο, αλλά επέλεξε να απεικονίσει το θηλυκό στοιχείο με μπλε και το - ίσως- αρσενικό με ροζ. Δηλαδή αντίθετα από τον γνωστό κώδικα χρωμάτων.
Guest 881237
Επισκέπτης

23-11-23

21:40
Μεγάλη ανυπομονησία για το σημερινό 

Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

23-11-23

21:47
Μεγάλη ανυπομονησία για το σημερινό![]()
Μαρία Καλλιμάνη ως drug dealer...αυτό περιμένω πολύ να το δω.
Guest 881237
Επισκέπτης

23-11-23

23:34
Πως σας φαίνεται μέχρι στιγμής ? Εγώ περίμενα ότι η Μαρία θα το έλεγε αμέσως στον Τάσο
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.

23-11-23

23:36
Κάπως χλιαρό (δλδ τίποτα συνταρακτικό) μέχρι στιγμής το επεισόδιο.Πως σας φαίνεται μέχρι στιγμής ? Εγώ περίμενα ότι η Μαρία θα το έλεγε αμέσως στον Τάσο
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

23-11-23

23:36
Ναι και εγώ το ίδιο (δεν έχω ιδέα για τι μιλάμε και ποτέ δεν έχω δει την σειρά)Πως σας φαίνεται μέχρι στιγμής ? Εγώ περίμενα ότι η Μαρία θα το έλεγε αμέσως στον Τάσο
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.032 μηνύματα.

23-11-23

23:39
Χλιαρά πράγματα για την ώρα το επεισόδιο.
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος

23-11-23

23:40
Πως σας φαίνεται μέχρι στιγμής ? Εγώ περίμενα ότι η Μαρία θα το έλεγε αμέσως στον Τάσο
Να πει για την έκτρωση, εννοείς; μπα, τη βλέπω μετά αλυσοδεμένη μην τυχόν κάνει καμιά "βλακεία". Επίσης ο Τασούλης με τόση βενζίνη που έχει μυρίσει δεν είναι για πολλές σοβαρές συζητήσεις.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αυτός ο Σταύρος Τσουμάνης (ο κολλητός του Τασούλη) πρέπει να είναι ο χαμένος γιος του Γεράσιμου Σκιαδαρέση.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.032 μηνύματα.

23-11-23

23:55
Ωραία αυτή στο αυτοκίνητο του τύπου.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.221 μηνύματα.

24-11-23

00:05
Πέταξαν μέσα και μια σχιζοφρενή γιαγιά , να μη λείψει τίποτα 

Guest 881237
Επισκέπτης

24-11-23

00:09
Περίμενα πιο έντονο το σημερινό επεισόδιο, νόμιζα θα το πει ανοιχτά σε όλους κ θα γίνει χαμός .
Επίσης κάπου είδα ότι έχει μόνο ,6 επεισόδια ισχύει?
Επίσης κάπου είδα ότι έχει μόνο ,6 επεισόδια ισχύει?

Scandal
Διαχειριστής

24-11-23

00:10
Παιδιά είχα κατεβάσει λίγο το παράθυρο του player σε εκείνη τη σκηνή.Πέταξαν μέσα και μια σχιζοφρενή γιαγιά , να μη λείψει τίποτα![]()
Το μόνο που πήρε το μάτι μου ενώ τσακωνόντουσαν το ζευγάρι ήταν έναν άντρα στη γωνία.
Τι έγινε στο περίπου, μου λέτε; Εννοώ γιατί τη λέτε σχιζοφρενή.

Guest 881237
Επισκέπτης

24-11-23

00:11
Λέει η γιαγιά " το ξέρω ότι δεν πιστεύεις σε αυτά αλλά το είδα το δέντρο στο φλιτζάνι " κ μιλάει στον άντρα της που έχει πεθάνειΠαιδιά είχα κατεβάσει λίγο το παράθυρο του player σε εκείνη τη σκηνή.
Το μόνο που πήρε το μάτι μου ενώ τσακωνόντουσαν το ζευγάρι ήταν έναν άντρα στη γωνία.
Τι έγινε στο περίπου, μου λέτε;![]()
Scandal
Διαχειριστής

24-11-23

00:20
Πείτε με διεστραμμένο, αλλά το πάει προς λεσβιακό η Ελένη με τη συνάδελφο;
edit: α, καλά, indeed εκεί το πήγαινε
edit: α, καλά, indeed εκεί το πήγαινε

giannhs2001
Επιφανές μέλος

24-11-23

Πω ρε φίλε το εξευτέλισαν τελείως πια.
Έλεος.
Έλεος.
Guest 881237
Επισκέπτης

24-11-23

ΣΟΚ
Παιδιά εγώ νόμιζα ότι η μελαχρινη τα έχει με τον άντρα τηςςςς
Παιδιά εγώ νόμιζα ότι η μελαχρινη τα έχει με τον άντρα τηςςςς
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος

24-11-23

00:22
Τι σοκ, ρε παιδιά; το είχε ξεκάθαρα σχεδόν δείξει στο προηγούμενο επεισόδιο, στη σκηνή που αυνανιζόταν.
Πάντως χαίρομαι για τη Γιούλικα. Με τόσο φτύσιμο που τρώει από τους τηλεοπτικούς συζύγους της στις Ψυχοκόρες κι εδώ, της αξίζει επιτέλους λίγη καλοπέραση.
Πάντως χαίρομαι για τη Γιούλικα. Με τόσο φτύσιμο που τρώει από τους τηλεοπτικούς συζύγους της στις Ψυχοκόρες κι εδώ, της αξίζει επιτέλους λίγη καλοπέραση.

Guest 881237
Επισκέπτης

24-11-23

00:24
Ντροπή του!!!!
Scandal
Διαχειριστής

24-11-23

00:25
Ναι αλλά πως προέκυπτε από τον αυνανισμό ότι ήταν αμφισεξουαλική / το έκανε για γυναίκα;Τι σοκ, ρε παιδιά; το είχε ξεκάθαρα σχεδόν δείξει στο προηγούμενο επεισόδιο, στη σκηνή που αυνανιζόταν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- jj!
- Scandal
- Hased Babis
- User2350
- camil
- Alessandra Eliza
- ana.roi
- Kate1914
- johnsala
- Luludaki
- dmav
- giannhs2001
- Memetchi
- AggelikiGr
- phleidhs
- Joji
- thenutritionist
- Paragontas7000
- rafaela11
- epote
- American Economist
- taketrance
- charmander
- Athens2002
- Γατέχων
- Εριφύλη
- Wonderkid
- tsiobieman
- Dark_kronos
- Maraki4you
- dimitris 9067
- Indiana Jones
- Totreno
- GeorgePap2003
- fourkaki
- Steliosgkougkou
- Fernando_A
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.