Milky Way (2023) - Mega

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.
Η Σουίφτ αντιθέτως είναι αρκετά όμορφη στο Ναυάγιο αλλά σε αυτή τη σειρά την έχουν κάνει σαν ξανθό ρακούν.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.220 μηνύματα.
Απίστευτα βαρετό τέλος :sleep:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.
Εγώ στο σημερινό επεισόδιο ήμουν, ακόμα μέχρι και το τέλος με ένα άγχος ότι θα γίνει κάτι κακό. :P
Τελικά χαλαρό τέλος, όπως είπα και πριν.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.
Πέρασε όμως κάποια ωραία μηνύματα νομίζω στο τέλος

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.
Γενικά η σειρά ξεκίνησε "σκοτεινά" και κατέληξε "φωτεινά".
Ίσως γι' αυτό οι πιο πολλοί θα περιμέναμε ότι κάτι κακό θα γινόταν.

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.
Εγώ συγκινήθηκα ελαφρώς. Αυτό που έλεγε η πρωταγωνίστρια στο τέλος ήταν και αυτό που συνέβη με τη ζωή της. Το τέλος ενός σύμπαντος (πώς ήταν γι'αυτή τα πράγματα πριν με γονείς, φίλους, που δεν διεκδικούσε πράγματα που ήθελε) και μέσα από την έκρηξη (τα γεγονότα με την έκτρωση κλπ) η γέννηση ενός νέου, καλύτερου (πώς είναι γι'αυτήν τα πράγματα τώρα. Ουσιαστικότερη επικοινωνία μς οικογένεια, με τις φίλες της, ανοίγονται οι προοπτικές που ήθελε για τον εαυτό της). <3
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εγώ νομίζω πως το τέλος της σειράς θα είναι λυτρωτικό για τους ήρωες και ανάλαφρο σαν πούπουλο για τους τηλεθεατές.

Έλα, τα έλεγα εγώ. :P

Scandal

Διαχειριστής

Πάντως δεν μας έδειξε κάποια εξέλιξη των άλλων χαρακτήρων.
Η μητέρα απλά χαμογέλασε στη συνάδελφο, ο πατέρας κοίταζε κι αυτός τη δική του συνάδελφο, ο Τασούλης τα κολλητιλίκια με τον άλλον (έλεγα έχε γούστο να φιληθούν :P ), η γιαγιά στα γνωστά της, οι φίλες στα γνωστά τους, ο Τζο τα έχει βρει με τον πατέρα του ήδη από προηγούμενα επεισόδια κτλ.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.
Εγώ συγκινήθηκα ελαφρώς. Αυτό που έλεγε η πρωταγωνίστρια στο τέλος ήταν και αυτό που συνέβη με τη ζωή της. Το τέλος ενός σύμπαντος (πώς ήταν γι'αυτή τα πράγματα πριν με γονείς, φίλους, που δεν διεκδικούσε πράγματα που ήθελε) και μέσα από την έκρηξη (τα γεγονότα με την έκτρωση κλπ) η γέννηση ενός νέου, καλύτερου (πώς είναι γι'αυτήν τα πράγματα τώρα. Ουσιαστικότερη επικοινωνία μς οικογένεια, με τις φίλες της, ανοίγονται οι προοπτικές που ήθελε για τον εαυτό της). <3
Ναι, απέπνεε γενικά μια αισιοδοξία, ότι μπορείς να αλλάξεις το παρόν σου όσο άσχημο και αν είναι, αρκεί να είσαι αρκετά θαρραλέος. Να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, να παλέψεις για να βελτιώσεις τα πράγματα. Και επίσης μου έδωσε προσωπικά την εντύπωση ότι υμνούσε την αξία της ελευθερίας. Μπορεί να μην την είχα δει εξαρχής αλλά αυτά θα κρατήσω εγώ από το λίγο που την παρακολούθησα.

Scandal

Διαχειριστής

Ναι, απέπνεε γενικά μια αισιοδοξία, ότι μπορείς να αλλάξεις το παρόν σου όσο άσχημο και αν είναι, αρκεί να είσαι αρκετά θαρραλέος. Να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, να παλέψεις για να βελτιώσεις τα πράγματα. Και επίσης μου έδωσε προσωπικά την εντύπωση ότι υμνούσε την αξία της ελευθερίας. Μπορεί να μην την είχα δει εξαρχής αλλά αυτά θα κρατήσω εγώ από το λίγο που την παρακολούθησα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Έλα, τα έλεγα εγώ. :P
Και ότι ήθελε τόλμη η ελευθερία ;)

palio_melos

Διάσημο μέλος

Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.
Θέλατε γυναικοκτόνιες να στρώσετε, καλά σας είχα κόψει.

Ντάξει, το πήγε όντως ήρεμα και wholesome ο τυπάς.

Πάει κι αυτό λοιπόν. Οκ, από σενάριο δεν είδαμε και τίποτα τρομερό, από ερμηνείες ανάλογα τα γούστα καθενός.
Οι βάσεις από την ελληνική πραγματικότητα υπήρχαν, ενδεχομένως και στην υπερβολή τους για να κάνει το πόιντ του.
Στον όλο συμβολισμό με θρησκεία/παναγίες ομολογώ δεν μπορώ να βρω το πόιντ ωστόσο τώρα που το τελειώσαμε. Ίσως να έψαχνε κάτι για να κάνει αντίθεση με το πιο "φυσικό" κομμάτι που κουβαλούσε το όλο milky way θέμα;
Αν απλά ήθελε να θίξει/κατακρίνει τη σχέση μας με τη θρησκεία εν ελλάδι θα αρκούσε να το κάνει μέσω της μάνας της πχ.

Αλλά όπως είχα πει, για μένα τουλάχιστον, έχουν μικρή σημασία δαύτα.

Τέτοιες καλοδουλεμένες παραγωγές πρέπει να τις επικροτούμε.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.220 μηνύματα.
Πάντως δεν μας έδειξε κάποια εξέλιξη των άλλων χαρακτήρων.
Η μητέρα απλά χαμογέλασε στη συνάδελφο, ο πατέρας κοίταζε κι αυτός τη δική του συνάδελφο, ο Τασούλης τα κολλητιλίκια με τον άλλον (έλεγα έχε γούστο να φιληθούν :P ), η γιαγιά στα γνωστά της, οι φίλες στα γνωστά τους, ο Τζο τα έχει βρει με τον πατέρα του ήδη από προηγούμενα επεισόδια κτλ.
Ισχύει αυτό , η οικογένεια ήταν διαλυμένη και δεν άλλαξε κάτι .
Και σιγά το happy end , η Μαρία θα καταλήξει αιώνια φοιτήτρια, οι γονείς εν τέλει θα χωρίσουν γιατί συμβιβάζονται, η γιαγιά όσο πάει θα χειροτερεύει, ο Τάσος στο βενζινάδικο

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Ισχύει αυτό , η οικογένεια ήταν διαλυμένη και δεν άλλαξε κάτι .
Και σιγά το happy end , η Μαρία θα καταλήξει αιώνια φοιτήτρια, οι γονείς εν τέλει θα χωρίσουν γιατί συμβιβάζονται, η γιαγιά όσο πάει θα χειροτερεύει, ο Τάσος στο βενζινάδικο
Μου αρέσει που ο ρεαλισμός σου αγγίζει σχεδόν τον κυνισμό όπως τα λες :laugh:. Αλλά αν το δούμε εντελώς ρεαλιστικά και με ωμή ειλικρίνεια, δεν πέφτεις και έξω.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.
Εμένα προφανώς και δεν με άρεσαν αυτά που προωθεί, όμως αν και cringe είχε μια καλή εκπροσώπηση της γενιάς μας στη τηλεόραση. Δυστυχώς ή ευτυχώς (όπως το δει κανείς) εν πολλοίς κάπως έτσι είμαστε. Όπως έλεγα από πριν ξεκινήσει η σειρά, κόντρα στις αντιδράσεις των ομοϊδεατών μου, κάθε γενιά με το τρόπο της (είτε λογοτεχνία είτε έβδομη τέχνη) άφηνε το στίγμα της εποχής της ως παρακαταθήκη για να μπορούμε εμείς σήμερα να κοιτάμε ας πούμε τα 60s μέσω των ταινιών και από τη μια να θλιβόμαστε με την ακραία φτώχεια των ανθρώπων αλλά και να γοητευόμαστε από την απλότητα και την πραγματικά ανθρώπινη καθημερινότητα τους. Ομοίως και με τις βιντεοταινίες των 80s που δείχνουν μια εποχή τρέλλας σε στυλ, σε φανατισμό με μουσική (ροκάδες, μεταλλάδες), καμικάζι (μηχανές) κλπ.
Πρέπει τέτοιες πρωτοβουλίες όπως το Milky Way να υποστηρίζονται και να υπάρξουν και άλλες νέες παραγωγές που να παρουσιάζουν τους καιρούς μας. Ως τε ο μελλοντικός νέος/νέα να κρίνει με τα μάτια του τη δική μας εποχή.

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

Micro

Συντονιστής

Μου αρέσει που ο ρεαλισμός σου αγγίζει σχεδόν τον κυνισμό όπως τα λες :laugh:. Αλλά αν το δούμε εντελώς ρεαλιστικά και με ωμή ειλικρίνεια, δεν πέφτεις και έξω.
Θα έλεγα και για τον Τζο αλλά φοβάμαι μην φάω κανσελ :loltooth:

Scandal

Διαχειριστής

Και για να κλείσω για σήμερα, στα προηγούμενα επεισόδια είχαμε ρεσιτάλ από Γιούλικα, Μυριαμ και τον πατέρα για τις καταστάσεις. Σε πιο παλιο επεισόδιο ξεσπασε ο Τζο. Σε αυτό το επεισόδιο ήταν μαζεμένοι και φειδωλοί σε συναισθήματα. Σίγουρα δε λέω να κάνανε ξέσπασμα μπροστά στη Μαρία, αλλά από πίσω κατι θα μπορούσε να γίνει αλλά προτιμησανε να μη το κάνουν θέμα ή απλά να μην το "δείξουν". Η σειρά του Τασουλη και της Μαρίας ήταν να ξεσπασουν στο τελευταίο επεισόδιο.

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.