
17-08-12

12:11
Δε νομίζω να πετύχει αν τα ρίξεις και τα ανακατέψεις, ίσως από πάνω ; Δηλαδή εκεί στο μισάωρο που την έχεις βάλει στο ψυγείο, να ρίξεις από πάνω ψιλοκομμένα. Να σου πω την αλήθεια, επειδή και μένα μου αρέσουν τα καρύδια, όταν την τρως δεν νιώθεις την ανάγκη τους![]()
Η tsoufou εχει δικαιο Ζωη. Μην αλλαξεις τη συνταγη, πολυ πιθανο να μη σου πετυχει.
Ο Παρλιαρος εχει πει οτι σε συνταγη ζαχαροπλαστικης μπορουμε να αλλαξουμε μονο τους ξηρους καρπους και τη διακοσμηση (ή κατι τετοιο τελως παντων, δε θυμαμαι)
Το έφτιαξα εχθές!!!!

τέλειο-τέλειο-τέλειο

αν και δεν πρόλαβα να δοκιμάσω, αλλά μου το είπαν άλλοι

Τελικά δεν έβαλα μέσα, απλά έριξα πολύ λίγα ψιλοκομμένα από πάνω στη μια μους, που την κατέβασα στην γειτόνισσα για να μη φαίνεται τόσο άδειο και σκούρο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα.

17-08-12

14:02
Το έφτιαξα εχθές!!!!
τέλειο-τέλειο-τέλειο
αν και δεν πρόλαβα να δοκιμάσω, αλλά μου το είπαν άλλοι![]()
Τελικά δεν έβαλα μέσα, απλά έριξα πολύ λίγα ψιλοκομμένα από πάνω στη μια μους, που την κατέβασα στην γειτόνισσα για να μη φαίνεται τόσο άδειο και σκούρο![]()
αχ χαίρομαιιι πολύ που σου πέτυχε !
σας λέω αυτή η συνταγή είναι fool proof

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα.

17-08-12

17:26
τσουφου και εγω την εκανα πριν λιγο 
η κουζινα μοιαζει με βομβαρδισμενο τοπιο
...δεν ηταν τοσο ευκολη οσο νομιζα

η κουζινα μοιαζει με βομβαρδισμενο τοπιο


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα.

17-08-12

17:34
Μα είναι πανεύκολη, χρειάζεσαι 3 μπωλ και στην ουσία ρίχνεις την σαντιγί στους κρόκους και ανακατεύεις και στο τέλος τη μαρέγκα και ανακατεύεις.
Εγώ την έκανα το μεσημέρι και τώρα πριν λίγο την τρώγαμε.
Εγώ την έκανα το μεσημέρι και τώρα πριν λίγο την τρώγαμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα.

17-08-12

19:03
Μα είναι πανεύκολη, χρειάζεσαι 3 μπωλ και στην ουσία ρίχνεις την σαντιγί στους κρόκους και ανακατεύεις και στο τέλος τη μαρέγκα και ανακατεύεις.
Εγώ την έκανα το μεσημέρι και τώρα πριν λίγο την τρώγαμε.
μολις τη δοκιμασα και ειναι πολυ χορταστικη

εμενα μου βγηκαν 5 τετοια μπολακια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα.

17-08-12

19:11
Ναι 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 928 μηνύματα.

18-08-12

01:21
Α εγώ από τον Παρλιάρο παράπονο δεν έχω. 
Μόνο οι λουκουμάδες δεν μου βγήκαν από όλες συνταγές του,που επιχείρησα να φτιάξω.
Πάω η άκυρη απ'το θρεντ,πάω.

Μόνο οι λουκουμάδες δεν μου βγήκαν από όλες συνταγές του,που επιχείρησα να φτιάξω.
Πάω η άκυρη απ'το θρεντ,πάω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...