Valder
Τιμώμενο Μέλος

Στο πακέτο με τα 14 μπορείς να βλέπεις με 4 προφίλ, δηλαδή θα έβλεπες κανονικά από το προφίλ σου με τις δικές σου λίστες σειρών κτλ με τους κωδικούς των υπόλοιπων. Δεν έχει νόημα στην οικογένεια σου να πληρώνετε 12+10=22€ για 3 προφίλ ενώ μπορείτε να έχετε 4 προφίλ με 14€. Αυτό που λες εσύ είναι το να μπαίνουν πάνω από ένα άτομα με τους ίδιους κωδικούς στο ίδιο προφίλ. Αυτό θεωρητικά γίνεται, αλλά δε θα μπορούν να βλέπουν δύο ταυτόχρονα online, αλλά μόνο ένας κι οι υπόλοιποι θα πρέπει να κατεβάζουν και να βλέπουν offline.
Αυτό για το ίδιο προφιλ δεν το ήξερα οτι ο ένας πρέπει να τα βλέπει οφφ!
Σίγουρα δεν έχει κανένα νόημα 22 ευρώ για 3 αντι 14 για 4 προφίλ, γι αυτό και δεν το έχω κάνει ακόμα κάτι τέτοιο. Θα κοιμόμουν όμως πιο ήσυχος στα εξής:
Ότι κανείς δεν θα βλέπει την κίνησή μου, πότε βλέπω κλπ.
Οτι ότι πιθανό πείραμα (αν) θα θελήσω να κάνω με το λογαριασμό (να θέλω να μπω μέσω VPN για να βλέπω αμερικάνικο νετφλιξ κλπ κλπ) θα είναι στο δικό μου κεφάλι και δεν θα επηρρεάσει τους δικούς μου οι οποίοι θα έχουν το δικό τους λογαριασμό.
Μόνο γι αυτούς τους δυο λόγους το σκέφτομαι. Αλλά ναι, απο οικονομικής άποψης, φυσικά έχεις δίκιο σε αυτό που λες.
Βεβαίως τώρα μιλάμε καθαρά εγκυκλοπαιδικά, και πάλι όμως πολύ χρησιμο το ποστ σου και σε ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Valder μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό που έγραψες ; Γίνεται δηλαδή να παρακολουθήσεις σειρές απο το Netflix άλλης χώρας , όντας εδώ με τον λογαριασμό μας στην Ελλάδα ;Εμένα ο Browser μου έχει VPN ,αν και δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι είναι.Η διαφωνία μου που με κρατάει μακριά από το Νετφλιξ, είναι η εξής:
Η μη ομοιομορφη διάθεση του περιεχομένου (πρέπει να βάλεις VPN για να δεις σειρές που παίζει σε άλλες χώρες)

Και αν γίνεται , πως μπορούμε ; Ξέρει κανείς να μας πει ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Valder μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό που έγραψες ; Γίνεται δηλαδή να παρακολουθήσεις σειρές απο το Netflix άλλης χώρας , όντας εδώ με τον λογαριασμό μας στην Ελλάδα ;Εμένα ο Browser μου έχει VPN ,αν και δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι είναι.
Και αν γίνεται , πως μπορούμε ; Ξέρει κανείς να μας πει ;
Οχι και δε θα πρότεινα και σε κανέναν άλλο να ξέρει να μας πει. Είμαστε άσχετοι όλοι με το θέμα και δεν ξέρει κανείς πως γίνεται και ούτε πρέπει. Μπαίνουμε σε γκρίζα χωράφια που μπορεί να ακυρώσουν συνδρομές έτσι.
ΥΓ: Να δεις τα πμ σου, έχω να σου στείλω κάτι πρόστυχες φωτό μου να ρουφάω τούρτα με το καλαμάκι.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Τώρα το είδα αυτό ,μετά το πμ.Οχι και δε θα πρότεινα και σε κανέναν άλλο να ξέρει να μας πει. Είμαστε άσχετοι όλοι με το θέμα και δεν ξέρει κανείς πως γίνεται και ούτε πρέπει. Μπαίνουμε σε γκρίζα χωράφια που μπορεί να ακυρώσουν συνδρομές έτσι.
ΥΓ: Να δεις τα πμ σου, έχω να σου στείλω κάτι πρόστυχες φωτό μου να ρουφάω τούρτα με το καλαμάκι.

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Τώρα το είδα αυτό ,μετά το πμ.
![]()
Πες και κανα ευχαριστώ γαμώ τη μασχάλη των Μπόνευ Εμ, Μπαλαρίνα Αβερκίνα, εστηνόμην σα βοϊδομούσχαρον στον φακό να πιάνει η κάμερα όλον της τούρτας το ρούφηγμα δια της φυσαρουφικής καλαμικής κι εσυ αμετανόητη με έστησες στον τοίχο της αδιαφορίας και της περιρρέουσας ελιτοσύνης σου, δαιμονικόν αποψίλωμα μιας κολασμένης κατακραυγής!
Κοιτάτε τη ρε, ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΕΙ!
Που να σου πάει η συνδρομή 40 ευρώ το μήνα και να βλέπεις Νέτφλιξ Νεας Παπούας Γουινέας (και να μην αλλάζει)
(γλυκύτατος δε μπορείς να πεις, ενα ρίγος σε διαπέρασε, όπως διαπερνά εμένανε όταν βλέπω αυτόνε)
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ΦχαριστώωΠες και κανα ευχαριστώ γαμώ τη μασχάλη των Μπόνευ Εμ, Μπαλαρίνα Αβερκίνα, εστηνόμην σα βοϊδομούσχαρον στον φακό να πιάνει η κάμερα όλον της τούρτας το ρούφηγμα δια της φυσαρουφικής καλαμικής κι εσυ αμετανόητη με έστησες στον τοίχο της αδιαφορίας και της περιρρέουσας ελιτοσύνης σου, δαιμονικόν αποψίλωμα μιας κολασμένης κατακραυγής!
Κοιτάτε τη ρε, ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΕΙ!
Που να σου πάει η συνδρομή 40 ευρώ το μήνα και να βλέπεις Νέτφλιξ Νεας Παπούας Γουινέας (και να μην αλλάζει)
(γλυκύτατος δε μπορείς να πεις, ενα ρίγος σε διαπέρασε, όπως διαπερνά εμένανε όταν βλέπω αυτόνε)

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

'Οταν λέει Απρίλιο επόμενου έτους; Μάλλον λάθος έχει γραφτεί ,για αυτό τον Απρίλη έχω ακούσει γω.La Casa de Papel: Έρχεται ο τέταρτος κύκλος - Κυκλοφόρησε το trailer
![]()
Το La Casa de Ρapel επιστρέφει για τον τέταρτο κύκλο του και το Netflix έδωσε στη δημοσιόττα το νέο τρέιλερ της πολύ δημοφιλούς ισπανικής σειράς.
Όπως φαίνεται και στο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε, οι αγαπημένοι μας ληστές προσπαθούν να κρατήσουν στη ζωή την Ναϊρόμπι μετά τη σφαίρα που δέχτηκε από την ισπανική αστυνομία, ενώ ο «Καθηγητής» προσπαθεί να σώσει την Ρακέλ Μουρίγιο η οποία έχει συλληφθεί. Την ίδια στιγμή, ο «Γανδίας», ο φρουρός του διευθυντή της τράπεζας της Ισπανίας καταφέρνει να απελευθερωθεί, δυσκολεύοντας αισθητά το έργο της συμμορίας.
Το «La Casa De Papel», δημιουργία του Αλεξ Πίνα, προβλήθηκε αρχικά στο ισπανικό δίκτυο Antena 3 τo 2017. To Netflix έδειξε τα αντανακλαστικά του και λίγο καιρό αργότερα απέκτησε τα δικαιώματά της δημοφιλούς σειράς. Έτσι σε χρόνο ρεκόρ είχε στη μεγάλη αρχειοθήκη του μια πολύτιμη επιτυχία: Τη δημοφιλέστερη μη αγγλόφωνη σειρά του πέτυχε να κατοχυρώσει το βραβείο Emmy καλύτερης δραματικής σειράς για το 2018
Ο «Καθηγητής», η «Τόκυο» και οι υπόλοιποι ήρωες του Casa de Papel θα επιστρέψουν στη μικρή οθόνη τον Απρίλιο του επόμενου έτους και συγκεκριμένα στις 3 Απριλίου με την τέταρτη σεζόν της αγαπημένης ισπανικής σειράς.
![]()
La Casa de Papel: Έρχεται ο τέταρτος κύκλος - Κυκλοφόρησε το trailer
Ο «Καθηγητής», η «Τόκυο» και οι υπόλοιποι ήρωες του Casa de Papel θα επιστρέψουν στη μικρή οθόνη στις 3 Απριλίου #CNNgrStylewww.cnn.gr

Αν και χωρίς τον Θεό...

Gate4
Επιφανές μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Βλέπω το Night on Earth τώρα. Μόνο εγώ είμαι νέρντουλας που βλέπει ντοκιμαντέρ;![]()
Οχι, κι εγω χτες δεν είχα ύπνο και σηκώθηκα στις 5 και είδα ντοκιμαντερ για το μεγαλύτερο υδροηλεκτρικό φράγμα της Αυστρίας στο Youtube
akikos
Επιφανές μέλος

Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

YouTube to Follow Netflix's Lead and Reduce Stream Quality in Europe to Ease Strain on Broadband Networks
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Πόσο το ρίχνει το Νetflix; Αν είναι να πέσει στο αρχικό να μην πληρώνουμε τσάπμα HD.Να το βάλουμε στο αρχικό.To Netflix και το YouTube ρίχνουν την ποιότητά τους στην Ευρώπη για να αντέξει το δίκτυο από το μενουμε σπίτι.
YouTube to Follow Netflix's Lead and Reduce Stream Quality in Europe to Ease Strain on Broadband Networks
Θα το ρίξει στο αρχικό ή θα πάει στο μεσαίο, είπαν πουθενά ;Γιατί έχει και ultra-high definition.
akikos
Επιφανές μέλος

Πόσο το ρίχνει το Νetflix; Αν είναι να πέσει στο αρχικό να μην πληρώνουμε τσάπμα HD.Να το βάλουμε στο αρχικό.
Θα το ρίξει στο αρχικό ή θα πάει στο μεσαίο, είπαν πουθενά ;Γιατί έχει και ultra-high definition.
δεν ξερω. Δεν έχω νετφλιξ
The Mountain
Πολύ δραστήριο μέλος

Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος

butter_fly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Guest 986132
Επισκέπτης

Εχω ξεμείνει από σειρές ξαφνικά με Outlander s2, The New Pope και Peaky Blinders s5. Αλλά δεν μπορώ, θέλω να ξύσω τη φαγούρα του Sci-Fi. Υπάρχει κάτι νεο σε αυτό το πεδίο;
Παίζει να σου έχει ξεφύγει το Orphan Black;
NightOwl
Νεοφερμένο μέλος

Must απλά... Τέλεια, σοκαριστική!
Επίσης Freud, πολύ ωραία!
Και το Plan Coeur από γαλλικές! Ανάλαφρη, ρομαντική κομεντί με ωραίο χιούμορ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 254 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- johnsala
- A350
- charmander
- camil
- taketrance
- chester20080
- Kate1914
- Reader
- Luludaki
- Memetchi
- fockos
- thenutritionist
- Unboxholics
- Scandal
- despoina13
- rafaela11
- NeosUser2023
- jims
- AggelikiGr
- Fernando_A
- fmarulezkd
- Ωρορα
- Sosstoss
- jellojina
- giannhs2001
- Joji
- jj!
- fourkaki
- phleidhs
- Εριφύλη
- naturale
- Wonderkid
- BatGuin
- Μήτσος10
- Esperos1
- Jim175
- epote
- suaimhneas
- American Economist
- Hased Babis
- Viedo
- Dark_kronos
- papadocGR
- GeorgePap2003
- exotic xo
- User2350
- Maria_Xagorari
- Εχέμυθη
- Jim444
- tsiobieman
- Giii
- Δροσουλίτης
- Stelios725
- ggl
- Athens2002
- oups
- Sherlockina
- bruh_234
- ougka pougka
- ThanasisR.
- Magigi
- Libertus
- New member
- Στεφανος56
- grtt
- Mexicanos
- helloo
- VasoGrimes
- nimbus
- johnietraf
- Nina-nana
- sunsetpp
- tslef8
- F1L1PAS
- snowy
- L0st
- Freddys
- CiNeFiL
- desp1naa
- Johnman97
- ioannam
- 1011
- SlimShady
- Ace of Spades
- mathboi
- Nomallity
- eukleidhs1821
- lizzy02
- physicscrazy
- globglogabgalab
- Thundergirl
- Αλκης Κ.
- Meow
- Johnny15
- WhiteDrum
- Bill2002
- Slytherin
- harry akritas
- Mhtrogoal
- orchidea
- Nickx
- louminis
- Maraki4you
- fretoe
- Lala_
- Νηματολάγνος
- ag97
- edweimaste
- gwgw_5
- SweetGirl
- Γατόπαρδος.
- Johnny.T
- D.a.i.s.y
- NightOwl
- Βλα
- Κλημεντίνη
- Angelo27
- uni77
- Δημήτριος_
- katelogic
- Alma Libre
- Unseen skygge
- ΘανάσοςG4
- SkyBlu
- Panos_02
- hirasawayui
- chris2799
- Dogie
- Μάρκος Βασίλης
- panagiotis econ
- Μαριλένα__
- ioannaion
- Ermioni89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.