Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.216 μηνύματα.

20-03-25

19:24
Σημερα ακουσα να το συζητανε και ηρθα εδω να ρωτησω , αλλα βλεπω με προλαβατε 

BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

23-03-25

19:13
Μόνο εγώ θεωρώ πολύ ακριβή πλέον τη συνδρομή στο νετφλιξ;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

23-03-25

20:42
Ειναι πολυ ακριβη.Εφτασε το πιο ακριβο οργραμμα τα 16 ευρω..και καν δεν με ενημερωσαν.Απο το ιντερνετ το μαθαμε.Μόνο εγώ θεωρώ πολύ ακριβή πλέον τη συνδρομή στο νετφλιξ;
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

23-03-25

20:45
Ειλικρινά σκέφτομαι να φύγω από το νετφλιξ και να πάω Ντίσνεϊ. Θα δίνω 9€ αλλά έχει πιο πολλές επιλογές. Βέβαια εγώ που είμαι του αστυνομικού και του θρίλερ κάτι (g) old ταινίες πχ Ταραντίνο δεν τις έχει όλες στο Ντίσνεϊ. Και δεδομένου ότι από τέλη Μάρτη κατεβαίνουν οι συγκεκριμένες ταινίες από το νετφλιξ θα είναι ο τελευταίος μήνας που θα πληρώσω συνδρομή. Κάποτε είχε ενδιαφέρον και έλεγα οκ χαλαλι τα λεφτά. Τώρα έχει πέσει ποιοτικά και βρίσκεις ανάλογου βεληνεκούς στο Ντίσνεϊ.Ειναι πολυ ακριβη.Εφτασε το πιο ακριβο οργραμμα τα 16 ευρω..και καν δεν με ενημερωσαν.Απο το ιντερνετ το μαθαμε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

23-03-25

21:00
Εγω δεν βλεπω να εχει πεσει ποιοτικα..ισα ισα...η εφηβεια και το 1883 ειναι συγκλονιστικες σειρες και δεν τις βρισκεις ευκολα στις αλλες πλατφορμες...απλα οντως εχει γινει πολυ ακριβη..Ειλικρινά σκέφτομαι να φύγω από το νετφλιξ και να πάω Ντίσνεϊ. Θα δίνω 9€ αλλά έχει πιο πολλές επιλογές. Βέβαια εγώ που είμαι του αστυνομικού και του θρίλερ κάτι (g) old ταινίες πχ Ταραντίνο δεν τις έχει όλες στο Ντίσνεϊ. Και δεδομένου ότι από τέλη Μάρτη κατεβαίνουν οι συγκεκριμένες ταινίες από το νετφλιξ θα είναι ο τελευταίος μήνας που θα πληρώσω συνδρομή. Κάποτε είχε ενδιαφέρον και έλεγα οκ χαλαλι τα λεφτά. Τώρα έχει πέσει ποιοτικά και βρίσκεις ανάλογου βεληνεκούς στο Ντίσνεϊ.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

28-03-25

17:39
Σκέφτομαι να της ρίξω μια ματιά...Παγκόσμια αναστάτωση για την σειρά Adolescence.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

28-03-25

18:58
Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν...Σκέφτομαι να της ρίξω μια ματιά...
Πρέπει να 'ναι γροθιά στο στομάχι, από πολλές απόψεις...
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.443 μηνύματα.

28-03-25

19:34
Τι Disney plus έχει μια συνδρομή 4 μηνη με 1.99 έως 30 Μάρτη η εγγραφή. ( και δεν το δοκιμάζουμε )Ειλικρινά σκέφτομαι να φύγω από το νετφλιξ και να πάω Ντίσνεϊ. Θα δίνω 9€ αλλά έχει πιο πολλές επιλογές. Βέβαια εγώ που είμαι του αστυνομικού και του θρίλερ κάτι (g) old ταινίες πχ Ταραντίνο δεν τις έχει όλες στο Ντίσνεϊ. Και δεδομένου ότι από τέλη Μάρτη κατεβαίνουν οι συγκεκριμένες ταινίες από το νετφλιξ θα είναι ο τελευταίος μήνας που θα πληρώσω συνδρομή. Κάποτε είχε ενδιαφέρον και έλεγα οκ χαλαλι τα λεφτά. Τώρα έχει πέσει ποιοτικά και βρίσκεις ανάλογου βεληνεκούς στο Ντίσνεϊ.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

28-03-25

19:39
Το 'χω δει κι εγώ αλλά δεν καταδέχομαι να δω σε full hd.Τι Disney plus έχει μια συνδρομή 4 μηνη με 1.99 έως 30 Μάρτη η εγγραφή. ( και δεν το δοκιμάζουμε )

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.443 μηνύματα.

28-03-25

19:43
Παιδιά εδώ και χρόνια δεν έχω τβ από επιλογή. Ο, τι θέλω να δω, το βλέπω στην οθόνη tablet, υπολογιστή ,ακόμη και κινητού. Όποτε μια χαρά μου ακούγεται η προσφορά παραπάνω.

28-03-25

19:57
Απλά το βλέπω παντού πλέον, αναλύσεις επί αναλύσεων, και έχω μετανιώσει που το είδα.Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν...
Πρέπει να 'ναι γροθιά στο στομάχι, από πολλές απόψεις...
Το μόνο που θα μου μείνει είναι το μονοπλάνο. Θα έδινα λεφτά να δω όλη την ταινία πώς γυρίστηκε και τα bloopers. Το θέμα τώρα, κλασσική ταινία με εφηβική εγκληματικότητα, απλά κολλήσανε και τα μοντέρνα incel και blue pills για να το κάνουν "in". Χιλιάδες τέτοιες ταινίες με εφήβους που σκοτώνουν κοπέλες επειδή τρώνε χυλόπιτα.
glayki
Περιβόητο μέλος

28-03-25

20:07
Ίσως φταίνε και οι ώρες που το είδα ( κάπου στο ξημέρωμα) , αλλά δεν αντιλήφθηκα να φταίει τόσο το οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού για την εξέλιξη ( πλην του ότι είχαν μαύρα μεσάνυχτα για την συναισθηματική κατάσταση του παιδιού τους ) . Το ότι ήταν στο δωμάτιο του ασφαλής ήταν για αυτούς ένα εχέγγυο ότι όλα πάνε καλά.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

28-03-25

20:08
Ναι. Από ό,τι κι εγώ διαβάζω τείνει να γίνει κάτι σαν φαινόμενο...Απλά το βλέπω παντού πλέον, αναλύσεις επί αναλύσεων, και έχω μετανιώσει που το είδα.
Αυτό για το μονοπλάνο, ισχύει. Το διαβάζω παντού (το είχες αναφέρει κι εσύ, εκεί το διάβασα πρώτη φορά...). Μα έχω την αίσθηση ότι πρέπει να είναι πολύ καλές και οι ερμηνείες. Ειδικά του 13χρονου. Δεν ξέρω, λέω. Δεν το έχω δει ακόμα...Το μόνο που θα μου μείνει είναι το μονοπλάνο. Θα έδινα λεφτά να δω όλη την ταινία πώς γυρίστηκε και τα bloopers. Το θέμα τώρα, κλασσική ταινία με εφηβική εγκληματικότητα, απλά κολλήσανε και τα μοντέρνα incel και blue pills για να το κάνουν "in". Χιλιάδες τέτοιες ταινίες με εφήβους που σκοτώνουν κοπέλες επειδή τρώνε χυλόπιτα.
Υ.Γ. Ναι. Είναι από τις ταινίες εκείνες που οι γονείς δεν ευθύνονται. Τουλάχιστον όχι άμεσα...
glayki
Περιβόητο μέλος

28-03-25

20:19
Τελικά αντί του Disney που ψάχνοντας το δε θα έλεγα πως με ικανοποιεί προτιμώ ( αν είναι να ξαναρχίσω κάτι με συνδρομή) το cinοbo που έχει βραβευμένες ποιοτικές ταινίες .Συν το ertflix που είναι ούτως ή άλλως δωρεάν, συν το Netflix που έχω.
Πάντως στο Netflix χρεώνομαι 12.49 για το standard.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

29-03-25

12:35
Δεν αξιζει πλεον να πληρωνεις συνδρομες. Με 4 ευρω το μηνα εχεις ενα καλο vpn και προσβαση σε ολο το περιεχομενο του κοσμου.Τελικά αντί του Disney που ψάχνοντας το δε θα έλεγα πως με ικανοποιεί προτιμώ ( αν είναι να ξαναρχίσω κάτι με συνδρομή) το cinοbo που έχει βραβευμένες ποιοτικές ταινίες .Συν το ertflix που είναι ούτως ή άλλως δωρεάν, συν το Netflix που έχω.

29-03-25

13:01
Μου κάνει εντύπωση που το λες αυτό και που δεν διάβασα - άκουσα πουθενά αυτό που για μένα ήταν πολύ εμφανές.δεν αντιλήφθηκα να φταίει τόσο το οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού για την εξέλιξη
Ο γιος ήταν αντίγραφο του πατέρα. Πρώτον, είπε στην ψυχολόγο οτι σε μια έκρηξη θυμού ο πατέρας έσπασε μια αποθήκη μια φορά. Δεύτερον, όταν πήγαν στο μαγαζί με την μπογιά στο τελευταίο επεισόδιο, ο πατέρας θύμωσε, πέταξε κάτω το ποδήλατο του παιδιού, μετά έριξε την μπογιά στο αμάξι του και όταν τον ρώτησε ο υπάλληλος αν θα τα καθαρίσει είπε όχι και έφυγε. Αυτά είναι εκρήξεις θυμού + δεν αναλαμβάνει την ευθύνη. Ακριβώς αυτό που έκανε ο γιος. Θύμωσε με την κοπέλα που του είπε "σιγά μην πάω με σένα, δεν είμαι τόσο απελπισμένη", τη σκότωσε σε μια έκρηξη θυμού και μετά δεν παραδεχόταν το λάθος του ούτε στον πατέρα του. Αυτή η έκρηξη θυμού και να μην αναλαμβάνει την ευθύνη ήταν προφανές οτι το αντέγραψε από τον πατέρα του. Δεν το πρόσεξε κανείς άλλος;
glayki
Περιβόητο μέλος

29-03-25

15:35
Θα σου πω το εξής.Μου κάνει εντύπωση που το λες αυτό και που δεν διάβασα - άκουσα πουθενά αυτό που για μένα ήταν πολύ εμφανές.
Ο γιος ήταν αντίγραφο του πατέρα. Πρώτον, είπε στην ψυχολόγο οτι σε μια έκρηξη θυμού ο πατέρας έσπασε μια αποθήκη μια φορά. Δεύτερον, όταν πήγαν στο μαγαζί με την μπογιά στο τελευταίο επεισόδιο, ο πατέρας θύμωσε, πέταξε κάτω το ποδήλατο του παιδιού, μετά έριξε την μπογιά στο αμάξι του και όταν τον ρώτησε ο υπάλληλος αν θα τα καθαρίσει είπε όχι και έφυγε. Αυτά είναι εκρήξεις θυμού + δεν αναλαμβάνει την ευθύνη. Ακριβώς αυτό που έκανε ο γιος. Θύμωσε με την κοπέλα που του είπε "σιγά μην πάω με σένα, δεν είμαι τόσο απελπισμένη", τη σκότωσε σε μια έκρηξη θυμού και μετά δεν παραδεχόταν το λάθος του ούτε στον πατέρα του. Αυτή η έκρηξη θυμού και να μην αναλαμβάνει την ευθύνη ήταν προφανές οτι το αντέγραψε από τον πατέρα του. Δεν το πρόσεξε κανείς άλλος;
Συμβαίνει να έχουμε κανονικοποιησει τόσο τη βία, έστω και αυτής της μορφής που προέρχεται από αντιδράσεις του πατέρα , όπως επίσης και την αποχή των ανδρών απο τη συναισθηματική έκφραση ( γιατί άνδρες είναι...επιτρέπεται να κάνουν σα γυναίκες ;αυτή τη μαλακία θα την διαβάσεις σε ένα σωρό ποστ και εδώ που θέλουν τον άνδρα βαρβάτο αρσενικό) που ασυνείδητα δε μου προξένησε την αναμενόμενη καχυποψία η συμπεριφορά του πατέρα ( με εξαίρεση το overreact με τη μπογιά).
Κατόπιν διάβασα τέτοιες αναλύσεις σαν αυτή που παρεθεσες και λέω τι στο καλό ;;λοβοτομή έπαθα η γυναίκα ;πως το πηρα αψηφιστα το τάδε πχ;
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.515 μηνύματα.

29-03-25

15:39
Η βία είναι βια όπως και η επιθετικοτητα είτε προέρχεται από αντρα είτε από γυναίκα δεν είναι αποδεκτή η νόρμα αυτή.Θα σου πω το εξής.
Συμβαίνει να έχουμε κανονικοποιησει τόσο τη βία, έστω και αυτής της μορφής που προέρχεται από αντιδράσεις του πατέρα , όπως επίσης και την αποχή των ανδρών απο τη συναισθηματική έκφραση ( γιατί άνδρες είναι...επιτρέπεται να κάνουν σα γυναίκες ;αυτή τη μαλακία θα την διαβάσεις σε ένα σωρό ποστ και εδώ που θέλουν τον άνδρα βαρβάτο αρσενικό) που ασυνείδητα δε μου προξένησε την αναμενόμενη καχυποψία η συμπεριφορά του πατέρα ( με εξαίρεση το overreact με τη μπογιά).
Κατόπιν διάβασα τέτοιες αναλύσεις σαν αυτή που παρεθεσες και λέω τι στο καλό ;;λοβοτομή έπαθα η γυναίκα ;πως το πηρα αψηφιστα το τάδε πχ;
Γιατί δεν είναι εντάξει ουτε παίρνει δικαιολογητικά η ελαφρυντικά λόγο φύλου..
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.289 μηνύματα.

15-04-25

15:59
Εχει δει κανείς Yellowjackets? Δε μπορώ να περιμένω για την επόμενη σεζόν!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

15-04-25

19:40
Και 2 ακομα καλυτερα..φοβερη ειναι!Σκέφτομαι να της ρίξω μια ματιά...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 254 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- johnsala
- A350
- charmander
- camil
- taketrance
- chester20080
- Kate1914
- Reader
- Luludaki
- Memetchi
- fockos
- thenutritionist
- Unboxholics
- Scandal
- despoina13
- rafaela11
- NeosUser2023
- jims
- AggelikiGr
- Fernando_A
- fmarulezkd
- Ωρορα
- Sosstoss
- jellojina
- giannhs2001
- Joji
- jj!
- fourkaki
- phleidhs
- Εριφύλη
- naturale
- Wonderkid
- BatGuin
- Μήτσος10
- Esperos1
- Jim175
- epote
- suaimhneas
- American Economist
- Hased Babis
- Viedo
- Dark_kronos
- papadocGR
- GeorgePap2003
- exotic xo
- User2350
- Maria_Xagorari
- Εχέμυθη
- Jim444
- tsiobieman
- Giii
- Δροσουλίτης
- Stelios725
- ggl
- Athens2002
- oups
- Sherlockina
- bruh_234
- ougka pougka
- ThanasisR.
- Magigi
- Libertus
- New member
- Στεφανος56
- grtt
- Mexicanos
- helloo
- VasoGrimes
- nimbus
- johnietraf
- Nina-nana
- sunsetpp
- tslef8
- F1L1PAS
- snowy
- L0st
- Freddys
- CiNeFiL
- desp1naa
- Johnman97
- ioannam
- 1011
- SlimShady
- Ace of Spades
- mathboi
- Nomallity
- eukleidhs1821
- lizzy02
- physicscrazy
- globglogabgalab
- Thundergirl
- Αλκης Κ.
- Meow
- Johnny15
- WhiteDrum
- Bill2002
- Slytherin
- harry akritas
- Mhtrogoal
- orchidea
- Nickx
- louminis
- Maraki4you
- fretoe
- Lala_
- Νηματολάγνος
- ag97
- edweimaste
- gwgw_5
- SweetGirl
- Γατόπαρδος.
- Johnny.T
- D.a.i.s.y
- NightOwl
- Βλα
- Κλημεντίνη
- Angelo27
- uni77
- Δημήτριος_
- katelogic
- Alma Libre
- Unseen skygge
- ΘανάσοςG4
- SkyBlu
- Panos_02
- hirasawayui
- chris2799
- Dogie
- Μάρκος Βασίλης
- panagiotis econ
- Μαριλένα__
- ioannaion
- Ermioni89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.