Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.216 μηνύματα.

15-04-25

20:02
Ειδα προχθες το τελευταιο επισοδειο . Ειναι μπερδεμα η σειρα , δεν ξερω .Εχει δει κανείς Yellowjackets? Δε μπορώ να περιμένω για την επόμενη σεζόν!
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.289 μηνύματα.

16-04-25

00:17
Γιατί βρε καλό μου;Ειδα προχθες το τελευταιο επισοδειο . Ειναι μπερδεμα η σειρα , δεν ξερω .
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.216 μηνύματα.

17-04-25

18:39
Μου φαινεται πολυ προχειρη , στο τρέχων timeline κυριως αναφερομαι . Γινεται βομβαρδισμος με αχρειαστα γεγονοτα , τα οποια τα προσπερνουν γρηγορα και φαινονται ημιτελης .. Έχει πεθανει η φαινομενικη πρωταγωνιστρια με εντελως χαζο τροπο .. Επισης δεν ξερω αν εγκειται στην σκηνοθεσια ή στην ηθοποια αλλα οι αντριδρασεις των ενηλικων σε θανατους και αλλα σοκαριστικα - υποτιθεται - γεγονοτα ειναι εντελως ψυχρη και διεκπεραιωτικη . Το κυριαρχο κινητρο για να παρακολουθησω και την επομενη σεζον ( αν βγει ) ειναι για να δω αν θα το πανε σε μεταφυσικο η ψυχολογικοΓιατί βρε καλό μου;
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.

18-04-25

00:49
Μόλις είδα την καινούργια season του black mirror... Επιτέλους την έφτιαξαν την σειρά και το επεισόδιο hotel reverie είναι ένα αριστούργημα
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

18-04-25

04:14
για μενα το καλυτερο του κυκλου ειναι το πρώτο, το common people. Ειναι ο ορισμος του παλιού καλού κλασικου black mirror χαρακτηρα που αγαπησαμε, που σε κανει να εχεις εφιαλτες για το πού βαδιζει η τεχνολογια και πώς μας επηρεαζει ολους αρνητικα. Ειναι τελειο!
!Spoilers ahead!
!Spoilers ahead!
1) το hotel reverie εχει καλο cinematography και αισθητικη αξια, αλλά δεν με εντυπωσιασε
2) το eulogy ναι οκ στεναχωρο γλυκο δραμα συναισθηματικο ρομαντικο κλπ, αλλά δεν εχει τεχνολογικη δυστοπια, ειναι στα ορια του ασχετου προς black mirror και ισως λιγο βαρετο, επαναλαμβανω για τα δεδομενα στανταρ του black mirror, προφανως αν το δεις σαν ρομαντικο δραμα αυτονομο ειναι μια χαρα, αλλά ειναι το επεισοδιο με την λιγοτερη συνδεση προς black mirror χαρακτηρα.
3) το uss callister αχρειαστο, δεν εχει πολύ impact γενικά το ολο concept, ενώ πχ στο hotel reverie ο ψηφιακος κοσμος εχει αντικτυπο στη φυσικη υποσταση του ανθρωπου. Το μονο ενδιαφερον ειναι το ηθικο θεμα του κλωνοποιω ανθρωπους σε ψηφιακα αβαταρ και τα κακομεταχειριζομαι, αλλά ακομα και αυτο ειναι καπως αδιαφορο οπως ειπα.
4) το plaything το χειροτερο, εντελως αδιαφορο, εμενα δε μου φανηκε καποια συνδεση με το bandersnatch που λενε πολλοι, τι κι αν το θεμα ειναι video game και παιζει ο will poulter; μπα μεχ ειδικα το τελος η κλιμακωση ο,τι χειροτερο βεβιασμενο χωρις λογικη. Α επισης το βγαλανε παιχνιδι σε android.
5) το Bête Noire ενδιαφερον μεχρι ενα σημειο αλλά absurdist ειδικα προς το τελος, δεν μπορει ενας κβαντικος υπολογιστης να εχει τετοια επιδραση στην φυσικη υποσταση στην καθημερινοτητα, ειναι υπερβολικο στα ορια του absurdist genre, και εξαρχης φαινεται ποιος ειναι ο κακος. Εξυπνο αυτο που κανανε με τις δύο εκδοχες στο netflix και το mandela effect φαση, αλλά νταξει σιγα τον ντορο, σαν μαρκετινγκ τρικ για να πουλησει, περισσοτερο μου αρεσε η ιδεα του interactive στο bandersnatch που ειχαν κανει παρά αυτο με το barnie's/bernie's.
2) το eulogy ναι οκ στεναχωρο γλυκο δραμα συναισθηματικο ρομαντικο κλπ, αλλά δεν εχει τεχνολογικη δυστοπια, ειναι στα ορια του ασχετου προς black mirror και ισως λιγο βαρετο, επαναλαμβανω για τα δεδομενα στανταρ του black mirror, προφανως αν το δεις σαν ρομαντικο δραμα αυτονομο ειναι μια χαρα, αλλά ειναι το επεισοδιο με την λιγοτερη συνδεση προς black mirror χαρακτηρα.
3) το uss callister αχρειαστο, δεν εχει πολύ impact γενικά το ολο concept, ενώ πχ στο hotel reverie ο ψηφιακος κοσμος εχει αντικτυπο στη φυσικη υποσταση του ανθρωπου. Το μονο ενδιαφερον ειναι το ηθικο θεμα του κλωνοποιω ανθρωπους σε ψηφιακα αβαταρ και τα κακομεταχειριζομαι, αλλά ακομα και αυτο ειναι καπως αδιαφορο οπως ειπα.
4) το plaything το χειροτερο, εντελως αδιαφορο, εμενα δε μου φανηκε καποια συνδεση με το bandersnatch που λενε πολλοι, τι κι αν το θεμα ειναι video game και παιζει ο will poulter; μπα μεχ ειδικα το τελος η κλιμακωση ο,τι χειροτερο βεβιασμενο χωρις λογικη. Α επισης το βγαλανε παιχνιδι σε android.
5) το Bête Noire ενδιαφερον μεχρι ενα σημειο αλλά absurdist ειδικα προς το τελος, δεν μπορει ενας κβαντικος υπολογιστης να εχει τετοια επιδραση στην φυσικη υποσταση στην καθημερινοτητα, ειναι υπερβολικο στα ορια του absurdist genre, και εξαρχης φαινεται ποιος ειναι ο κακος. Εξυπνο αυτο που κανανε με τις δύο εκδοχες στο netflix και το mandela effect φαση, αλλά νταξει σιγα τον ντορο, σαν μαρκετινγκ τρικ για να πουλησει, περισσοτερο μου αρεσε η ιδεα του interactive στο bandersnatch που ειχαν κανει παρά αυτο με το barnie's/bernie's.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

18-04-25

07:22
Aυτην βλεπω και εγω τωρα..φοβερη σεζον!Μόλις είδα την καινούργια season του black mirror... Επιτέλους την έφτιαξαν την σειρά και το επεισόδιο hotel reverie είναι ένα αριστούργημα
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.444 μηνύματα.

18-04-25

07:30
Μόλις τελείωσα το "gardener ", οχι άλλο έγκλημα με ρομάντζο.
Θα σας ακολουθήσω στο " Black mirror"
Θα σας ακολουθήσω στο " Black mirror"
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.289 μηνύματα.

18-04-25

23:15
Ξεκίνησε κι εγώ Black Mirror. Το Hotel Reverie με επηρέασε αρκετά 
Edit: Δε μπορώ να σταματήσω τα δάκρυα μου.

Edit: Δε μπορώ να σταματήσω τα δάκρυα μου.

Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.

19-04-25

01:13
Το eulogy επίσης είναι καταπληκτικό αλλά το hotel reverie... δεν έχω λόγια, στην αρχή το παράτησα για το τέλος για να πάω στο επεισόδιο plaything επειδή νόμιζα ότι θα ήταν βαρετό. Μεγάλο λάθοςΞεκίνησε κι εγώ Black Mirror. Το Hotel Reverie με επηρέασε αρκετά
Edit: Δε μπορώ να σταματήσω τα δάκρυα μου.![]()
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.699 μηνύματα.

21-04-25

16:10
Δεν ξέρω αν έχει ήδη προταθεί, αλλά το To The Bone είναι μια καλή ταινία.
Βέβαια έχει λάβει πολλές διαφορετικές κριτικές, και διθυραμβικές αλλά και αρνητικές, ωστόσο κατά την ταπεινή μου άποψη αγγίζει ένα θέμα με το οποίο δεν είμαστε και τόσο ευαισθητοποιημένοι, και ίσως δεν καταλαβαίνουμε κιόλας.
Ακόμη και αν ταυτιστείτε με αυτούς που ήταν σκεπτικοί αφού την είδαν, αξίζει το χρόνο σας.
Ας σημειωθεί επίσης πως τόσο η πρωταγωνίστρια όσο και η σκηνοθέτρια έχουν προσωπική εμπειρία με το θέμα.
Βέβαια έχει λάβει πολλές διαφορετικές κριτικές, και διθυραμβικές αλλά και αρνητικές, ωστόσο κατά την ταπεινή μου άποψη αγγίζει ένα θέμα με το οποίο δεν είμαστε και τόσο ευαισθητοποιημένοι, και ίσως δεν καταλαβαίνουμε κιόλας.
Ακόμη και αν ταυτιστείτε με αυτούς που ήταν σκεπτικοί αφού την είδαν, αξίζει το χρόνο σας.
Ας σημειωθεί επίσης πως τόσο η πρωταγωνίστρια όσο και η σκηνοθέτρια έχουν προσωπική εμπειρία με το θέμα.
Από τις αγαπημένες μου σκηνές:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 254 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- johnsala
- A350
- charmander
- camil
- taketrance
- chester20080
- Kate1914
- Reader
- Luludaki
- Memetchi
- fockos
- thenutritionist
- Unboxholics
- Scandal
- despoina13
- rafaela11
- NeosUser2023
- jims
- AggelikiGr
- Fernando_A
- fmarulezkd
- Ωρορα
- Sosstoss
- jellojina
- giannhs2001
- Joji
- jj!
- fourkaki
- phleidhs
- Εριφύλη
- naturale
- Wonderkid
- BatGuin
- Μήτσος10
- Esperos1
- Jim175
- epote
- suaimhneas
- American Economist
- Hased Babis
- Viedo
- Dark_kronos
- papadocGR
- GeorgePap2003
- exotic xo
- User2350
- Maria_Xagorari
- Εχέμυθη
- Jim444
- tsiobieman
- Giii
- Δροσουλίτης
- Stelios725
- ggl
- Athens2002
- oups
- Sherlockina
- bruh_234
- ougka pougka
- ThanasisR.
- Magigi
- Libertus
- New member
- Στεφανος56
- grtt
- Mexicanos
- helloo
- VasoGrimes
- nimbus
- johnietraf
- Nina-nana
- sunsetpp
- tslef8
- F1L1PAS
- snowy
- L0st
- Freddys
- CiNeFiL
- desp1naa
- Johnman97
- ioannam
- 1011
- SlimShady
- Ace of Spades
- mathboi
- Nomallity
- eukleidhs1821
- lizzy02
- physicscrazy
- globglogabgalab
- Thundergirl
- Αλκης Κ.
- Meow
- Johnny15
- WhiteDrum
- Bill2002
- Slytherin
- harry akritas
- Mhtrogoal
- orchidea
- Nickx
- louminis
- Maraki4you
- fretoe
- Lala_
- Νηματολάγνος
- ag97
- edweimaste
- gwgw_5
- SweetGirl
- Γατόπαρδος.
- Johnny.T
- D.a.i.s.y
- NightOwl
- Βλα
- Κλημεντίνη
- Angelo27
- uni77
- Δημήτριος_
- katelogic
- Alma Libre
- Unseen skygge
- ΘανάσοςG4
- SkyBlu
- Panos_02
- hirasawayui
- chris2799
- Dogie
- Μάρκος Βασίλης
- panagiotis econ
- Μαριλένα__
- ioannaion
- Ermioni89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.