Freya
Δραστήριο μέλος

το τσιπαρα με 40 ευρω, πηρα κι ενα σκηληρο δισκο με 7ο και ειμαι κομπλε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

κάπως έτσι είναι.
Γενικά το γκολφ και το τένις δεν έχουν τόσο πλάκα (είναι αρκτετά παλιά παιχνίδια και δε σου δίνουν το απόλυτο έλεγχο.
Τα καλύτερα παιχνίδια για το wii είναι το nba jam πιστό αντίγραφο των παλιών

Και ίσως το καλύτερο παιχνίδι που έχει βγει για μένα για την κοσνόλα είναι το μίκυ.
To καλύτερο τεννις το grand slam tennis
To wii γυμνάζει πάρα πολύ καλά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Δραστήριο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Άρα έχει αναλογικά καλώδια (ελπίζω ότι το λέω σωστά) και μ' αυτό το κάνεις για scart αν χρειάζεται.
Rezi, δεν χρειάζεται να τα πάρεις όλα εξ' αρχής! Αγοράζεις την κονσόλα με τα αθλήματα, δοκιμάζεις αν "σου πάει" και με τον καιρό επενδύεις σε περισσότερα καλούδια.

Εμείς τις πρώτες μέρες παίζαμε σαν τρελοί. Τώρα μόνο όταν έχουμε σπίτι και τα δύο παιδιά και αυτό αν...
νατ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Θα ήθελα πάντως να δω κάποια παιχνιδάκια σαν αυτά:
worshipperjesus
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εκπαιδεύει τους ανθρώπους να χορεύουν ανερυθρίαστα, με αποτέλεσμα να εθίζονται στο clubbing.
Παγίδα ηδονής.
Freya
Δραστήριο μέλος

το ειχα δωσει καπου να μου το φορμαρουν ωστε να κατεβαζω παιχνιδια απο το ιντερνετ και μου ειχαν περασει τον wbfs manager και απο εκει τα φορτωνα στον εξωτερικο σκληρο, αλλα τωρα παω να περασω παιχνιδι στο σκληρο και μου χτυπαει error kai den mporv na perasv tipota.Yπαρχει καποιος με γνωσεις για να με βοηθησει????
Ευχαριστω εκ των προτερων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

αυτό όμως αυτο το manager δε το έχω βάλει.
για δες εδώ
These are just 3 things to check which should make the error stop. This worked for me on 2 seperate computers and make work for you.
First we need to make sure your User Account for windows has Full Control of the file. As it is essentially a Partition manager you will need Administration Privledges to Format the Drive.
So make sure WBFS is closed, then Right-click the icon on the desktop and click Properties. From there click the Securities tab. Find the name in the list of User Names which you use to log into Windows. Select that User Account and make sure it has Full Control of the file.
If so, close the window, if not, search how to change user access permissions on the internet.
Next make sure you don't have any folders open like Windows explorer which list the drive as a link in the explorer bar. If you do not understand what I mean then close exerything except this internet page. If the drive is open anywhere by anything WBFS will not have suitable permissions for System to Format
Now Right-Click WBFS manager and click run as Administrator (very important in higher version of Windows when working with software which makes changes to your system). Once WBFS manager opens, Find the drive letter you want to format, select it in the drop down Menu, then click Format.
If it still does not work, make sure you have the right version for your system, IE 32-bit/64-bit. That should get everything running for you all.
Hope it helps some of you :-)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Δραστήριο μέλος

Μήπως έφαγε καμιά σαβούρτα;
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Freya
Δραστήριο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Freya
Δραστήριο μέλος

το αγαπημένο μου παιχνίδι! όχι βέβαια πως έχω και αρκετά άλλα ώστε να μπορώ να πω αλλά το συγκεκριμένο εμένα μου αρέσει υπερβολικά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.