iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Kαλα τι μπαταρια εχει το SE?Γι' αυτό καλύτερα το SE w810i μου, που κρατάει 5-6 μέρες (με όση μουσική κι αν ακούω!!!)![]()

ουπς λαθος μουέμαθα.... το 1ο τριμηνο του 2007. δηλαδή μάιο - ιούνιο το βλέπω![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

An analogisoy=toyme omvw toi ta n93,n80,n73 πουλανε καλα και αν συνεχισουν να πουλανε καλα, το κοβω ή τελος Μαρτιου (ωστε να πιασει το 1st quarter) ή Μαιο-Ιουνιο.
Γενικα επειδη σπανιο να βγει κινητο ακριβως στην ωρα του για τοτε το υπολογιζω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nana
Δραστήριο μέλος

Κανονικα λενε 1st quarter του 2007.
An analogisoy=toyme omvw toi ta n93,n80,n73 πουλανε καλα και αν συνεχισουν να πουλανε καλα, το κοβω ή τελος Μαρτιου (ωστε να πιασει το 1st quarter) ή Μαιο-Ιουνιο.
Γενικα επειδη σπανιο να βγει κινητο ακριβως στην ωρα του για τοτε το υπολογιζω.
Το Ν93 δεν πουλάει καλά προς το παρόν... το Ν80 μια χαρά, το Ν73 έτσι κι έτσι. Πάντως σήμερα είδα ένα bug στο Ν73 και φοβήθηκα. Το 1/5 της οθόνης είχε γίνει μάυρο!!!!

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Το Ν93 δεν πουλάει καλά προς το παρόν... το Ν80 μια χαρά, το Ν73 έτσι κι έτσι. Πάντως σήμερα είδα ένα bug στο Ν73 και φοβήθηκα. Το 1/5 της οθόνης είχε γίνει μάυρο!!!!(και το κινητό ήταν αγορασμένο 4 μέρες!!!)
Για Ελληνικη αγορα δεν ξερω, αλλα και στην Ιταλι πανω κατω τα ιδια ειναι.
Εδω ειναι και περισσοτερες οι μαρκες να μου πεις...
αυτο με την οθονη ειναι να σου κατσει!Τουλαχιστον αν σου καει η μιση ή η ολοκληρη κατι μπορει να γινει να αλλαχτει συσκευη.(Ελλαδα δεν ξερω Ιταλια στην Αλλαζουν σιγουρα.Πολλες φορες και για πιο απλα πραγματα.)
Γιατι αν απλως μπλεξεις με κανα πιχελ...
Αλλα γιατι λες bug;
Ξαναπερασατε το λογισμικο και δουλεψε η οθονη;

Αλλιως ηταν καμενη.Η για καποιο λογο οι συνδεσει δεν ηταν καλες και την μαμησαν την οθονη.
Παντως να σου πω κατι...το N73 δυστυχως εδω (αλλα και απ΄οτι εχω ακουσει) εχει αρκετα bugs και αρκετες "αρρωστιες"...Και στο hardware αλλα κυριως στο software.
Κατι που τουλαχιστον στο 71 μου παλι καλα μεχρι τωρα δεν εχω αντιμετωπισει και του εχω αλλαξει τα φωτα.
Στο hardware μονο μερικα ψεγαδια εχει...
Την οθοθνη που αντι για τα "μαξιλαρακια" προστασιας ακουμπαει στα 3 πληκτρα κατω απο το πολυπληκτρο, και τον "τζογο" που εχει το πανω μερος οταν ειναι κλειστο.
Το ξερω ξεφυγα αλλα δεν πειραζει.
Αnywau, για το n95 oταν με το καλο βγει θελω πολυ να δω την γνικοτερη δουλεια ου θα εχουν κανει...Ειμαι πολυ περιεργος.
Nana
Δραστήριο μέλος

@Mario: Το "bug" το χρησιμοποιώ γενικά για ό,τι ελαττωματικό...

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Ακούω απόψεις, γνώμες, αρνητικά και θετικά.
(και σιγά μη δεν το παρω σου λέω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mitsos The Great
Διάσημο μέλος

Το έχω εγχειριστεί και είναι φανταστικό.
Δεν χάνεις και τίποτα να το αγοράσεις [μερικά ευρώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Μια χαρά.. αν κι εγώ έχω αναβάθμιση, αλλά δεν νομιζω να κερδίσω και πολλά. Θενκς![]()
παρακαλω!

παντως εαν δε θελεις να διαθεσεις τοσα χρηματα για ενα κινητο..υπαρχουν αλλα πιο οικονομικα που ειναι το ιδιο λειτουργικα...το συγκεκριμενο δεν κανει πια και παπαδες!

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σίγουρα αξίζει τον κόπο αν κάποιος έχει την διάθεση να ασχοληθεί μαζί του. Και προσωπικά θα ήθελα να το είχα ασχέτως αν το στυλ των συσκευών που διαλέγω είναι διαφορετικό. Σίγουρα αξίζει τον κόπο ειδικά αν αυτό είναι το στυλ σου στα κινητά.
Για εμένα όμως έχει 3 σημαντικά αρνητικά και ένα όχι και τόσο. Κάποιοι όμως μπορούν να τα παραβλέψουν.
- Δεν προσφέρει τίποτα το πρωτοποριακό.
- Δεν υποστηρίζει push e-mail (τουλάχιστον στην Ελλάδα)
- Προσπάθησε να συνδυάσει πολλά στυλ με αποτέλεσμα τίποτα να μην πετύχει τέλεια.
- (Όχι και τόσο σημαντικό) Η τιμή του.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Βασικά εμένα με ψήνει γιατί είναι 4 σε 1: κινητό, φωτογραφική με 5 ΜΡ, mp3 player και gps. Και συν.. συνδέεται με κανονικά ακουστικά (όχι ψείρες) που με βολεύει γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω ψείρες με τα ακουστικά μου

Κι απο design μια χαρά μου φάνηκε!
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

https://www.e-steki.com/forum/showthread.php?t=4562
https://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0005080100&vars=0000000000
https://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0005080700&vars=0000000000
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Guest 990498
Επισκέπτης

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.