billthevampire
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Εκεί πήγενα και εγώ αλλά δεν βρίσκω κάτι σχετικό...Αρχική Δημοσίευση από billthevampire:Αν ενοείς το Gnome Control Center, πάτα ALT+F2 και γράψε gnome-control-center.
Σχετικά με το πάλιο μου πρόβλημα με το Openoffice βρήκα αυτό...
Αλλά εγώ συνήθως το openooffice το ανοίγω από το έγγραφο που θέλω να κάνω επεξεργασία ...θα με βοηθήσει αυτό; Επίσης δεν κατάλαβα που γίνονται οι ρυθμίσεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billthevampire
Εκκολαπτόμενο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Rattlehead
Δραστήριο μέλος

Χμμμ... Κοίτα, μπορείς να αντιγράψεις τον φάκελο /home/exposedbone/.ntrc_2 σε έναν φάκελο που θα δημιουργήσεις εσύ στο /root (/root/.ntrc_2) αλλά αυτή είναι λίγο μπακάλικη λύση. Το "politically correct" θα ήταν να κάνεις "d4x --help" σε κονσόλα και να δεις πως ορίζεις ώστε να χρησιμοποιήσει το config που βρίσκεται στο /home/exposedbone/.ntrc_2 (κάτι σαν "d4x cfg=/home/exposedbone/.ntrc_2/config).. Επίσης δοκίμασε το KGetΑρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Το έκανα και μου βγάζει το παρακάτω λάθος:
Can't open cfg file at '/root/.ntrc_2/config'
Use default cfg)...
Σφάλμα κατάτμησης (segmentation fault)

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Το Kget έχει σχέση με kde; Επίσης έχει καμία σχέση με το kwebget;Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead:Χμμμ... Κοίτα, μπορείς να αντιγράψεις τον φάκελο /home/exposedbone/.ntrc_2 σε έναν φάκελο που θα δημιουργήσεις εσύ στο /root (/root/.ntrc_2) αλλά αυτή είναι λίγο μπακάλικη λύση. Το "politically correct" θα ήταν να κάνεις "d4x --help" σε κονσόλα και να δεις πως ορίζεις ώστε να χρησιμοποιήσει το config που βρίσκεται στο /home/exposedbone/.ntrc_2 (κάτι σαν "d4x cfg=/home/exposedbone/.ntrc_2/config).. Επίσης δοκίμασε το KGet![]()
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

kdebase-wm is needed by kdenetwork-kget-3.2.3-alt4.1
kdenetwork-common = 3.2.3-alt4.1 is needed by kdenetwork-kget-3.2.3-alt4.1
libkdecore.so.4(CXX3) is needed by kdenetwork-kget-3.2.3-alt4.1
libqt-mt.so.3(CXX3) is needed by kdenetwork-kget-3.2.3-alt4.1
kdenetwork < 3.2.3 conflicts with kdenetwork-kget-3.2.3-alt4.1
Rattlehead
Δραστήριο μέλος

Δοκίμασε και αυτό με την αντιγραφή και πες μας αν δούλεψε

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Rattlehead
Δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς πρέπει να κάνω σχετικά με αυτό την αντιγραφή...Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead:Αυτό με την αντιγραφή δε δούλεψε;![]()

antonis_wrx
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.
Rattlehead
Δραστήριο μέλος

Ανοίγεις κονσόλα:Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Δεν κατάλαβα τι ακριβώς πρέπει να κάνω σχετικά με αυτό την αντιγραφή...![]()
#su
<root password>
#cd /root
#ls -a
βλέπεις αν υπάρχει ο φάκελος .ntrc_2. Επειδή μάλλον δεν υπάρχει...
#cd /home/<username>/
#cp -R .ntrc_2/ /root/
κάνεις πάλι
#cd /root
#ls -a
για να τσεκάρεις αν υπάρχει και δοκιμάζεις να τρέξεις το d4x

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

antonis_wrx
Εκκολαπτόμενο μέλος

Rattlehead
Δραστήριο μέλος

Section "Files"
FontPath "unix/:7100" # local font server
# if the local font server has problems, we can fall back on these
FontPath "/usr/lib/X11/fonts/misc"
FontPath "/usr/lib/X11/fonts/cyrillic"
FontPath "/usr/lib/X11/fonts/100dpi/:unscaled"
FontPath "/usr/lib/X11/fonts/75dpi/:unscaled"
FontPath "/usr/lib/X11/fonts/Type1"
FontPath "/usr/lib/X11/fonts/Speedo"
FontPath "/usr/lib/X11/fonts/100dpi"
FontPath "/usr/lib/X11/fonts/75dpi"
EndSection
antonis_wrx
Εκκολαπτόμενο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ποίος όμως είναι ο κωδικός;
Θέλω να κάνω εγκατάσταση ενα deb αλλά μου λέει ότι πρέπει υπερχρήστης
billthevampire
Εκκολαπτόμενο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Enabling the root account
Note: This is not recommended!
To enable the root account (i.e. set a password) use:
sudo passwd root Enter your existing password
Enter password for root
Confirm password for root
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.