Ironboy
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρκεί να έχεις δύο αποκωδικοποιητές και τα ανάλογα LNB. Πάντως γίνεται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Ironboy
Δραστήριο μέλος

Πληρωνεις περισσοτερα ομως με τη Nova pvr?

Ουπς 200 κανει,μην παραπληροφορούμε...
Ironboy
Δραστήριο μέλος

chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

Η Nova είναι το μοναδικό αναλογικό πακέτο δορυφορικής στην Ευρώπη.
Αν δεν πιάνετε με την κανονική κεραία τα κρατικά και τα ιδιωτικά κανάλια ελεύθερης εκπομπής δε νομίζω ότι χρειάζεται η Nova, γιατί εκτός από τη χαμηλή ποιότητα εικόνας και το ότι είναι πιο ακριβή σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη, μετά από το 2012 οι συμβάσεις των ελληνικών καναλιών τελειώνουν μιας και θα μπει η Ψηφιακή στη ζωή μας και τα κανάλια που προσφέρει η Nova είναι κατά πολύ λιγότερα από ότι οι άλλες ευρωπαϊκές δορυφορικές πλατφόρμες.
https://www.skai.gr/articles/news/technology/ΕρευνατουΣΚΑΪγιατησυνδρομητικήτηλεόραση19082009/
Φυσικά η απόφαση είναι δική σου.

Ironboy
Δραστήριο μέλος

chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

Μια χαρα έχει ποιοτητα εικονας στο θειο μου που πηγα και είχε βάλει nova.Καποιος που ξέρει να απαντησει στο ερωτημα μου?`
Ανάλογα με την τηλεόραση στην οποία προβάλλεται η εικόνα καθορίζεται και η ποιότητα και δε νομίζω να είναι η ψηφιακή χειρότερη από την αναλογική.
---
Νομίζω ότι ο statakos έχει ήδη απαντήσει.
statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

JimCoun
Νεοφερμένο μέλος

Λύση 2. Nova PVR όπως αναλύθηκε παραπάνω.
JimCoun
Νεοφερμένο μέλος

Δεν ξέρω αν είναι σωστό το σκεπτικό μου αλλά έτσι πιστεύω σύμφωνα με τα λίγα που ξέρω σ' αυτόν τον τομέα...
JimCoun
Νεοφερμένο μέλος

statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λύση 1. Λοιπον, θα πάρεις ένα πιάτο και θα του βάλεις πάνω 2 lnb. Το ένα θα κοιτάει στον hotbird και θα πιάνει nova και το άλλο θα κοιτάει στον hellassat2 για να πιάνεις τα ελληνικά χωρίς να πληρώνεις. Θα έχεις στη μία τηλεόραση τον αποκωδικοποιητή nova και στην άλλη ένα φτηνό αποκωδικοποιητή.
Λύση 2. Nova PVR όπως αναλύθηκε παραπάνω.
Καλά τα λες αλλά το να βάλεις σε ένα πιάτο να έχει reception από δύο διαφορετικούς δορυφόρους (απ 'οτι είμαι σε θέση να γνωρίζω) δεν είναι τόσο απλό/πρακτικό. Πρέπει να πάρεις πιάτο με ανάλογες διαστάσεις. Όσο για την ποιότητα σήματος δεν ξέρω αν θα είναι η αναμενόμενη (με diseq switch και δύο πιάτα κάνεις άνετα δουλειά).
Όσο για τους αποκωδικοποιητές, για ποιό λόγο να πάρει κάποιος (εφ' όσον θέλει να εφαρμόσει την συγκεκριμένη εγκατάσταη) αποκωδικοποιητή nova ; Για μένα δύο απλοί αρκούν (κάρτα να δέχονται και είναι εντάξει

Νομίζω ότι δε γίνεται το ένα lnb να κοιτάει στον hellassat, καθώς δεν υπάρχουν ελεύθερα τα ελληνικά κανάλια πουθενά εκτός της δορυφορικής ert, του ΣΚΑΪ -αν θυμάμαι καλά- και κάποια άλλα όπως το Τηλεάστυ κ.λπ. Όλα τα υπόλοιπα μεγάλα ιδιωτικά είναι κλειδωμένα στην πλατφόρμα της nova και κατά συνέπεια θα μπορεί να τα λαμβάνει μόνο ο αποκωδικοποιητής που θα κοιτάει στον hotbird και θα έχει και την κάρτα της nova.
Δεν ξέρω αν είναι σωστό το σκεπτικό μου αλλά έτσι πιστεύω σύμφωνα με τα λίγα που ξέρω σ' αυτόν τον τομέα...
++. Όντως ο hellas sat 2 δεν έχει και τίποτα το σπουδαίο ...
hellas sat 2 channel list
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.