Iliaso
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

κοιτα εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Ομόλογη_σειρά
Παντος να ξερεις, οτι αν δεν εχεις σκοπο να πας θετικη, δεν νομιζω να σου χρησιμευσει ποτε (εγω σαν τεχνολογικος δεν θυμαμε καν τι ειναι...)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Πάντως μεταξύ μας το θεωρώ δύσκολο και αποτρεπτικό να γράφουμε σε τεστ τα πινακάκια...

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Απο την πρωτη δεν θυμαμε τιποτα ως προς το τι καναμε, θυμαμε μονο οτι εγραψα 8 στο διαγωνισμα και 4 στις εξετασεις
Στην δευτερα παλι ητανε ευκολα, χωρις να διαβαζω τα πηγα αρκετα καλα (14 στις εξετασεις, διαγωνισμα δεν θυμαμε, αλλα αρκετα εως πολυ καλα)
Ομολογες σειρες παντος πρεπει να καναμε στην πρωτη... Φανταστικα οτι εισουν πρωτη λοιπον και οτι δεν επαιζε θεμα κατευθηνσεων... Οποτε περιμενε να σκασει μυτη καπιος πιο σχετικος!
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

Πόσο ενθαρρυντικά τα λέω!

Επανάληψη!
Δεν είναι σύνθετα για να τα καταλάβεις, είναι μανίκια να τα θυμάσαι (okej, εγώ έχω και Alzheimer's απ'τα 20)
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.