weak and powerless
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:εγώ δηλώνω άσχετος επί παντός επιστητού![]()
+1
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wishful
Δραστήριο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από tsitsilegas:Ποδόσφαιρο και γενικότερα αθλητικά.
Όχι απλώς άσχετος, μου γυρνάνε τ'άντερα οι ατέρμωνες συζητήσεις περί καλύτερης ομάδας, καλύτερου παίκτη, τρομερού γκολ κλπ.
αχ ναι, ναι ναι, και αυτο!
το μονο που ξερω ειναι οτι το μουντιαλ εγινε στη γερμανια.
και αυτο τυχαια το μαθα!

songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γλωσσες προγραμματισμου
Μοδα

Ποιηση

Γεωγραφια

Ποδοσφαιρο...
Νομιζω οτι επρεπε να γραψω σε τι ειμαι σχετικος..Ειναι πολυυυυ πιο λιγα...
^^Vampire^^
Πολύ δραστήριο μέλος

lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Όταν βρίσκομαι σε τέτοια συζήτηση μου έρχεται να κρεμαστώ απο τα γεννητικά μου όργανα στο ταβάνι για να δείξω τη πλήξη μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto
Περιβόητο μέλος

AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος

Όμως για αυτοκίνητα, παρόλο που δεν ξέρω και τρομερά πράγματα, λατρεύω να ακούω και να χαζεύω.
Επίσης, πολιτική ..είμαι παντελώς άσχετη... και δεν μου καίγεται και καρφάκι να ασχοληθώ. Βέβαια αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο, διότι εμεις οι νέοι αν δε γνωρίζουμε και δεν κινητοποιούμαστε, είναι ότι χειρότερο, μπροστά δεν πρόκειται να πάμε, αλλά έλα που δεν μπορώ.... Δηλαδή προτιμώ να ασχοληθώ με αθλητικά παρά με πολιτικά, (μπλιαχ)
suspiria
Διάσημο μέλος

Επίσης με αθλητικά, ομάδες ποδοσφαίρου, μεταγραφές, αγώνες κτλπ. Κανένα ενδιαφέρον.
Τέλος, σχετικά με μουσική, από την πλευρά του -συζητάω για την προσωπική ζωή του καλλιτέχνη, πόσα cd έχει βγάλει και πόσα video clip έχει γυρίσει, αν κάποτε ήταν χρήστης ναρκωτικών ή έπλενε τα ρούχα του σε σκάφη.
Όμως, εκτός από αυτά, δηλώνω άτομο που συμβιβάζομαι έυκολα σε κάθε θέμα, από πολιτική μέχρι αρχαίους φιλόσοφους μέχρι το πως ήρθε η εποχή των παγετώνων

underwater
Περιβόητο μέλος

Με οικονομικά επίσης, όπως και με ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τα περισσότερα αθλήματα.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Οταν μου λένε για διακοπές σε κάποια μέρη μου λένε πρώτα τι έχει το μέρος αλλιώς στο που βρ΄ησκετε πέρνω τον πρώτο ύπνο, ακόμα να ξεχωρίσω τα πλέγματα κυκλάδες δωδεκάνησα και τα ρέστα

Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

Πέρσι τέτοιο καιρό ρωτούσα τον ξάδελφό μου τι είναι το φόρουμ

Κάτι ακόμα στο οποίο είμαι άσχετη (αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου να το μάθω) είναι η πολιτική...Δεν την αντέχω με τίποτα..δε μπορώ να παρακολουθήσω με τίποτα πολιτικές συζητήσεις μιας και δεν έχω ιδέα για τους πολιτικούς και ό,τι πολιτικό έχει συμβεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και έξω...Ούτε τα βασικά δε ξέρω...
Επίσης...Δεν έχω ιδέα από οικονομικά-μαθηματικά...Δε τα συμπαθώ καθόλου και είμαι παντελώς άσχετη και με αφήνουν παγερά αδιάφορη...

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Ασχετη σε γεωγραφεία, είμαι τόσο άσχετη που μέχρι να πάω θεσσαλονίκη μπέρδευα ην θεσαλλοινίκη με την πελοπόνησο, μέχρι πρίν 3 χρόνια έμαθα ότι το λαγονήσι δεν είναι νησί![]()
Οταν μου λένε για διακοπές σε κάποια μέρη μου λένε πρώτα τι έχει το μέρος αλλιώς στο που βρ΄ησκετε πέρνω τον πρώτο ύπνο, ακόμα να ξεχωρίσω τα πλέγματα κυκλάδες δωδεκάνησα και τα ρέστα![]()
![]()
Το ιδιο κολλημα το εχω κι εγω..

Παλιοτερα μαλιστα ελεγα.. "Θα κατεβω Θεσ/ικη - Θα ανεβω Κρητη"

Κι ακομα μου ξεφευγει πολλες φορες..
Αλλα γενικοτερα, δεν εχω ιδεα απο γεωγραφια.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Κι εγώ το ίδιο! Μονίμως γίνομαι ρόμπα με τις γεωγραφικές πατάτες που πετάω!Το ιδιο κολλημα το εχω κι εγω..
Παλιοτερα μαλιστα ελεγα.. "Θα κατεβω Θεσ/ικη - Θα ανεβω Κρητη"
Κι ακομα μου ξεφευγει πολλες φορες..
Αλλα γενικοτερα, δεν εχω ιδεα απο γεωγραφια.

ΥΓ: Το λαγονήσι τώρα έμαθα οτι δεν είναι νησί, απο το μήνυμα της Μάνιας

Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Κι εγώ το ίδιο! Μονίμως γίνομαι ρόμπα με τις γεωγραφικές πατάτες που πετάω!
ΥΓ: Το λαγονήσι τώρα έμαθα οτι δεν είναι νησί, απο το μήνυμα της Μάνιας![]()
Καλή είσαι και εσύ Λία μου!
Είχα βγάλει τα μάτια μου (πριν μερικά χρόνια) να ψάχνω στο Αιγαίο το Καρπενήσι! (μα, είναι ονόματα αυτά που δίνουν σε μέρη που ΔΕΝ είναι νησιά?????)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.