Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Υπάρχει κάτι για το οποίο δεν έχεται ιδεά για το τι είναι?
Σε τι βαθμό φτάνει η ασχετοσύνη σας και για πιο λόγο στο ακουσμα του το στόμα σας ξεκινάει ένα χωρό απο χασμουριτά?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli
Διάσημο μέλος

επίσης κουραζομαι αφάνταστα οταν οι αντρες (στην πλειοψηφια τους) μιλανε ωωωωωωωωωωρες και ωωωωωωωωωωωωωρες ατελειωτες για ποδοσφαιρο και στρατό!!!!! ενταξει ρε πιδίμ' μιλα, πες 2-3 πραγματακια δε λεω...αλλα οχι 2 ωρες καφέ και να ακουω μονο ιστοριες στρατού! (τις οποιες σημειωτέον εχω ακουσει τοσες φορες που τις εχω μαθει απ'εξω)... (αυτό δεν παει στους "ασχετους" αλλα στο "χορό χασμουρητών"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Γενικα πληττω οταν οι τριγυρω μου συζητανε για πολιτικη, ειδικα με συγκεκριμενες δηλωσεις, ιστορικα γεγονοτα κτλ κτλ, αθλητικα αν δεν προκειται για καμια μεγαλη διοργανωση(μεγαλη διοργανωση για μενα=ολυμπιακοι. αντε κανα μουντιαλ που ναι προσφατο.), και για βαθια διανοηση και κουλτουρα, δηλαδη προφορικα wannabe δοκιμια για ταινιες και βιβλια που δεν ξερω αλλα επιβαλλεται να χουν διαβασει ολοι οι ιντελεκτουελ τυποι που περιφερουν τις γνωσεις τους σε καθε κουβεντα. Ουφ.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από katerina:Αυτον τον καιρο βαριεμαι ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ φανταρικες συζητησεις...
Γενικα πληττω οταν οι τριγυρω μου συζητανε για πολιτικη, ειδικα με συγκεκριμενες δηλωσεις, ιστορικα γεγονοτα κτλ κτλ, αθλητικα αν δεν προκειται για καμια μεγαλη διοργανωση(μεγαλη διοργανωση για μενα=ολυμπιακοι. αντε κανα μουντιαλ που ναι προσφατο.), και για βαθια διανοηση και κουλτουρα, δηλαδη προφορικα wannabe δοκιμια για ταινιες και βιβλια που δεν ξερω αλλα επιβαλλεται να χουν διαβασει ολοι οι ιντελεκτουελ τυποι που περιφερουν τις γνωσεις τους σε καθε κουβεντα. Ουφ.
χμμμ, Λες τα βιβλίο που σου πήρα "Στρατιωτικές τακτικής προβολής τεθωρακισμένων του Ρόμελ κατα τον πόλεμο του ΒΠΠ "και το "Aνάλυση προέλαση του άφρικα κόρπ" λες να μην σου αρέσουν ?

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

(Στα δωρα βαζουμε παντα καρτουλα αλλαγης. ΝΟΜΟΣ!)
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από katerina:
(Στα δωρα βαζουμε παντα καρτουλα αλλαγης. ΝΟΜΟΣ!)
Νόμιζα δεν τα πάς καλά με την πολιτική! (περί νόμου

χεχεχε
λοιπόν.... ΚΑΙ εγώ είμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άσχετη με τον προγραμματισμό.... και σε μεγάλο βαθμό για τους υπλογιστές!!

Giovanna
Επιφανές μέλος

α, και μηχανολογικα αυτοκινητων.
tsitsilegas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όχι απλώς άσχετος, μου γυρνάνε τ'άντερα οι ατέρμωνες συζητήσεις περί καλύτερης ομάδας, καλύτερου παίκτη, τρομερού γκολ κλπ.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Και με την χημεια καπως ετσι ειναι αλλα τουλαχιστον μπορω να κατσω να διαβασω χημεια και και οταν διαβασω καταλαβαινω

Subject to change
e-steki.gr Founder

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

βαριέμαι αφάνταστα οταν αρχίζουν πολιτικές συζητήσεις και συζητήσεις ιστορίας
evouli
Διάσημο μέλος

οχι βρε παιδια μου γιατι έτσι?????

το καλύτερό μου στο σχολείο ήταν το άγνωστο!!!!

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Στρατό έχει πάει? ΕΛΕΟΣ κάθε δευτέρα!Αρχική Δημοσίευση από tsitsilegas:Ποδόσφαιρο και γενικότερα αθλητικά.
Όχι απλώς άσχετος, μου γυρνάνε τ'άντερα οι ατέρμωνες συζητήσεις περί καλύτερης ομάδας, καλύτερου παίκτη, τρομερού γκολ κλπ.
Και εγώ με αθλητικά ευρείας αποδοχής καρφί δεν μου καίγεται! Φόρμουλα όμως!! YEah!
Ενοχος για την ασχετοσύνη μου για τις γλώσσες και έκθεση βλακείας που κάναμε στο σχολείο! Ζήτω η περιεκτικότητα και η ακρίβεια των Μαθηματικών και Προγραμματισμού!
Άσχετος δηλώνω από χορό. Μαρέσει πολύ να βλέπω κόσμο να χωρεύει αλλά όπως και η ζωγραφική μαρέσει σαν τέχνη και εικόνα αλλά δεν ζωγραφίζω έτσι δεν χορεύω κιόλας εκτός και αν το headbunging πιάνει για χωρός (για μένα πιάνει)! (θα το κάνω θέμα!!!)

'Ασχετος και από την showbiz και την ελληνική μουσική εκτός και αν βάλετε μέσα τα ελληνικά συγκροτήματα της μέταλ με ξένους στοίχους και ηλεκτρονικής.
και τέλος ΑΣΧΕΤΩΣ δηλώνω με το πρωινό ξύπνημα!

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.