Devina
Τιμώμενο Μέλος

Ήρθε και η δικιά μου σειρά να γλυκάνω κόσμο.

Η συνταγή είναι από άλλο site, αλλά δοκιμασμένη 2 φορές και είναι εξαιρετική!
Γρήγορη και εύκολη κυρίως!
Θα δοκιμαστεί και 3η φορά τώρα κοντά.

Εκτυπώστε, πάρτε μολύβι, πάρτε στυλό και αρχίστε να γράφετε.

Υλικά:
125 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
2 αυγά
3/4 φλ. φρουκτόζη ή 1 φλ. ζάχαρη
1/4 φλ. τυρί κρέμα (πχ φιλαδέλφια)
3/4 φλ. γιαούρτι
2 βανίλιες
1 1/2 φλ. αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κ.γ. αλάτι
12-14 μπισκότα Oreo
Ξεκινάμε:
1. Ξεκινάμε με τα μπισκότα. Τα χωρίζουμε στη μέση.
2. Το μισό κομμάτι που έχει τη γέμιση πάνω, το βάζουμε στα φορμάκια των καπκέικς (με τη γέμιση προς τα πάνω).
3. Τα άλλα τα σπάμε με τα χέρια μας σε χοντρά κομμάτια και τα αφήνουμε στην άκρη.
4. Χτυπάμε τα αυγά, το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι να φουσκώσουν.
5. Προσθέτουμε το φιλαδέλφια και το γιαούρτι και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε τις βανίλιες, το αλεύρι, το μπέικιν και το αλάτι και χτυπάμε να ανακατευτούν καλά και τέλος προσθέτουμε στο μείγμα και τα κομμάτια των μπισκότων και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Το τελικό μείγμα είναι κάπως σφιχτό.
6. Βάζουμε το μείγμα μας μέσα στα φορμάκια.
7. Τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C για 20 λεπτά περίπου (ή μέχρι να γίνουν, ανάλογα με το φούρνο μας).
~~~
Εμένα μου βγήκαν 12 cupcakes και περίσσεψαν και 2 oreo, τα οποία τα έσπασα μέσα στη γέμιση.
Το μέσα.

Και όταν τα έβγαλα από το φούρνο.

Αυτάαα.
Καλή όρεξη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

αλλα δν μου αρεσουν καθολου τα μπισκοτα oreo....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Backdrop
Δραστήριο μέλος

Κανένα πρόβλημα!!!φαινεται ωραια συνταγη....
αλλα δν μου αρεσουν καθολου τα μπισκοτα oreo....![]()
Μπορείς να βάλεις ότι μπισκότο σου αρέσει!!! Και μετά δεν ξεκολλάς!!!

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Backdrop
Δραστήριο μέλος

ρε ντεβινο τι μου το κανεις αυτεις πανω που ξεκινησα για 25η φορα διαιτα![]()
![]()
Το κόλπο είναι να λές ότι κάνεις διατροφή!!!!!... Κανείς δεν θα σε κατηγορήσει ότι την έσπασες μιας και στην διατροφή τρώμε τα πάντα!!!

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

_Morticia_
Επιφανές μέλος

Ευχαριστούμε πολύ.

Darkness
Περιβόητο μέλος

Ωραίο αλλά ποιος πάει να πάρει τα υλικά.

Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος

φρι
Διάσημο μέλος

αυτη τη στιγμη ειμαι με το λαπτοπ πανω στο παγκο και χτυπαω το μειγμαΓειαα σας.![]()
Ήρθε και η δικιά μου σειρά να γλυκάνω κόσμο.![]()
Η συνταγή είναι από άλλο site, αλλά δοκιμασμένη 2 φορές και είναι εξαιρετική!
Γρήγορη και εύκολη κυρίως!
Θα δοκιμαστεί και 3η φορά τώρα κοντά.
Εκτυπώστε, πάρτε μολύβι, πάρτε στυλό και αρχίστε να γράφετε.
Υλικά:
125 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
2 αυγά
3/4 φλ. φρουκτόζη ή 1 φλ. ζάχαρη
1/4 φλ. τυρί κρέμα (πχ φιλαδέλφια)
3/4 φλ. γιαούρτι
2 βανίλιες
1 1/2 φλ. αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κ.γ. αλάτι
12-14 μπισκότα Oreo
Ξεκινάμε:
1. Ξεκινάμε με τα μπισκότα. Τα χωρίζουμε στη μέση.
2. Το μισό κομμάτι που έχει τη γέμιση πάνω, το βάζουμε στα φορμάκια των καπκέικς (με τη γέμιση προς τα πάνω).
3. Τα άλλα τα σπάμε με τα χέρια μας σε χοντρά κομμάτια και τα αφήνουμε στην άκρη.
4. Χτυπάμε τα αυγά, το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι να φουσκώσουν.
5. Προσθέτουμε το φιλαδέλφια και το γιαούρτι και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε τις βανίλιες, το αλεύρι, το μπέικιν και το αλάτι και χτυπάμε να ανακατευτούν καλά και τέλος προσθέτουμε στο μείγμα και τα κομμάτια των μπισκότων και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Το τελικό μείγμα είναι κάπως σφιχτό.
6. Βάζουμε το μείγμα μας μέσα στα φορμάκια.
7. Τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C για 20 λεπτά περίπου (ή μέχρι να γίνουν, ανάλογα με το φούρνο μας).
~~~
Εμένα μου βγήκαν 12 cupcakes και περίσσεψαν και 2 oreo, τα οποία τα έσπασα μέσα στη γέμιση.
Το μέσα.
![]()
Και όταν τα έβγαλα από το φούρνο.
![]()
Αυτάαα.
Καλή όρεξη.

ελπιζω να πετυχει

Devina
Τιμώμενο Μέλος

αυτη τη στιγμη ειμαι με το λαπτοπ πανω στο παγκο και χτυπαω το μειγμα
ελπιζω να πετυχει![]()
Τελικά τελικά; Σου βγήκαν καλά;

φρι
Διάσημο μέλος

Τελικά τελικά; Σου βγήκαν καλά;![]()
Ναιιιιιιιιιιι

τελεια βγηκαν,μονο που τη δευτερη φορα βγηκαν λιγο καμμενα

..αλλα τρωγονταν

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.