Original ή απόμιμηση ο Λαζόπουλος;

Το show του Λαζόπουλου (Αλ τσαντίρι news) είναι:

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 23)
 • Original

  Ψήφοι: 12 52.2%
 • Απόμιμιση

  Ψήφοι: 11 47.8%
 • ΔΞ/ΔΑ

  Ψήφοι: 0 0.0%

Buggs

New member

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 59 ετών και επαγγέλεται Συγγραφέας . Έχει γράψει 2,559 μηνύματα.
Πολλοί θα έχετε δεί την εκπομπή του κ.Λαζόπουλου στην τηλεόραση. Θέτω εις την κρίση σας λοιπόν και γνωση σας το παρακατω κόνσεπτ που κατα τη γνώμη μου είναι το οριτζιναλ. Εγώ βρίσκω μόνο μία διαφορά επι της ουσίας του κόνσεπτ, αντί να κρίνει το κοινό, κρίνει μόνο ο παρουσιαστής. Βέβαια υπάρχει και μια ουσιάστική διαφορά ότι αντί να υθπάρχει αυθόρμητη κριτική, υπάρχει κατευθυνόμενη ίσως ακόμη και σκόπιμη ή πληρωμένη διαφημισςτικά κριτική.

Ομως αυτό απορρέει πάλι της πρώτης διαφοράς ότι αντί να κρίνει το κοινό κρίνει μόνο ο παρουσιαστής. Πόσες ομοιότητες βρίσκετε; Η εν λόγω εκπομπή προτάθηκε πριν 5 χρόνια σε μεγάλα κανάλια τα οποία μετά το αρχικό ενδιαφέρον.... εσιώπησαν. Είναι μια συνήθης διαδρομή της καλλιτεχνικής δημιουργίας στην Ελλάδα.

Οι Έλληνες παραγωγοί δεν σκεφτονται ότι ενας καλός δημιουργός θα έχει κι άλλα καλά να τους προσφέρει. Κάλιο ένα και στο χέρι παρα δέκα και καρτέρι. Τους πάς λοιπόν σενάριο, ιδέα ή κόνεπτ, κι αυτοί απλά το κλέβουν, κάνουν καμια δυο μετατροπές ίσα για τα μάτια, και άντε να τους στήσεις στο εδώλιο εσύ ένας φτωχός και τίμιος καλλιτέχνης.

Real Time News


«Αγαπητοί τηλεθεατές, και τώρα μετά τα νέα…. ας δούμε και τα πραγματικά νέα. Ποια είναι η γνώμη του κοινού; The Real Time News !»
20 κάμερες
10 διαφορετικά σπίτια
Έως και 30 άτομα
Μόνο 10,000 Ευρώ /μήνα βασικά έξοδα
Το show των show !!!!!!!!

Εφαρμογή


*Παίρνουμε 2 κάμερες και τις τοποθετούμε μία προς την πλευρά τις τηλεόρασης και μία πάνω στην τηλεόραση προς τους τηλεθεατές.
*Συνδέουμε τις κάμερες με σύστημα αναμετάδοσης-λήψης, που ξεκινάει αυτόματα τη μαγνητοσκόπηση μόλις οι τηλεθεατές ανοίξουν την τηλεόραση.
*Οι κάμερες του κάθε σπιτιού καταγράφουν συγχρόνως τι βλέπουν οι τηλεθεατές και τις αντιδράσεις τους.
*Για να μας επιτραπεί αυτό, πληρώνουμε κάθε σπίτι 1000 Ευρώ το μήνα.
*Κάθε εβδομάδα ένα μοντάζ από τα καλύτερα από όλα τα σπίτια βγαίνουν στον αέρα. Μπορούμε να δούμε δεσποινίδες κουλουριασμένες μπροστά σε ταινίες τρόμου, τη κοινή γνώμη για της ειδήσεις, και φυσικά αντιδράσεις σε εκπομπές ταινίες και διαφημίσεις που θα ποικίλουν. Η τηλεοπτική πραγματικότητα είναι εδώ!

Αποδέκτες-ακροαματικότητα.

Κατʼ αρχήν θα υπάρχει κάθε εβδομάδα ένα εβδομαδιαίο μοντάζ από το κανάλι παραγωγής. Αν το εβδομαδιαίο δείχνει να σπάει ταμεία το ίδιο το κανάλι θα ζητήσει από την εταιρία παραγωγής συχνότερο μοντάζ αναμετάδοσης, το οποίο από τη φύση του RTN θα μπορεί να υπάρχει «φρέσκο» μέχρι και κάθε μέρα.
Το RTN είναι η πιο ρεαλιστική αναπαράσταση της Κοινής Γνώμης που θα μπορούσε να υπάρξει. Δεν είναι επεισόδια ή τηλεοπτική σειρά για να τα βαρεθεί κανείς. Σε οποιοδήποτε ημερήσιο σημαντικό γεγονός περισσότερο θα ενδιαφέρει τι είπαν οι τηλεθεατές για αυτά που είπε ο πρωθυπουργός παρά όσα είπε ο ίδιος ο πρωθυπουργός ή η αντιπολίτευση στους τηλεθεατές.
Είναι στο χέρι του παραγωγού πλέον ποια κατεύθυνση θα δώσει, και τι θα παρουσιάσει. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να βγάλει γέλιο, συγκίνηση ή και κριτική κάθε μέρα διαφορετικά, όπως και η καθημερινά εξελισσόμενη τηλεοπτική και κοινωνική πραγματικότητα. Φυσικά όλα αυτά με την ανάλογη εντονότατη διαφήμιση.

Δεύτερη πολύ σημαντική μερίδα αγοράς είναι όλοι όσοι θέλουν να ξέρουν τι απήχηση έχουν οι ίδιοι πλέον ή τα προϊόντα τους στους τηλεθεατές. Πέραν του μοντάζ της εκπομπής που θα βγαίνει στον αέρα, για να παρακολουθήσουν, Real Time News στα αμοντάριστα πλάνα που δείχνουν τους θεατές να παρακολουθούν το δικό τους ειδικά προϊόν ή εκπομπή, και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, θα πρέπει να πληρώσουν. Ενας ηθοποιός μπορεί να δεί σʼαυτά τα πλάνα την πραγματική απήχηση που έχει στους τηλεθεατές, ένας παραγωγός τον ενθουσιασμό που προκαλεί ή όχι η εκπομπή του, και φυσικά δεκάδες πελάτες θα έχουν την χαρά να διαπιστώσουν αν η τηλεοπτική διαφήμιση που έχουν ακριβοπληρώσει βλέπεται ή όχι.

Φυσικά πολλοί μπορούν, αντιγράφοντας την εκπομπή, να βιντεοσκοπούν σπίτια προκειμένου να παρέχουν αυτό το σέρβις στους πελάτες τους. Όμως οι τηλεθεατές αυτοί δεν θα επιτρέπεται να βγουν στον αέρα, γιατί η ιδέα της βιντεοσκόπησης τηλεθεατών ανήκει στο RTN. Αυτό θα κάνει τις βιντεοσκοπήσεις τους αναξιόπιστες μιάς και θα μπορούσαν εύκολα να είναι στημένες. Εκ των πραγμάτων όλη η αγοραστική μερίδα εκμετάλλευσης βιντεοσκοπήσεων τηλεοπτικού κοινού πάει στην παραγωγό εταιρία που θα λανσάρει το RTN.
Τρίτη κατηγορία αγοράς τέλος είναι κάθε δημοσίευση σχολίου των συμμετεχόντων στο RTN στα ΜΜΕ. Αν π.χ. κάποιος τηλεθεατής ρίξει μία ενδιαφέρουσα ατάκα, για κάποιο σημαντικό γεγονός, οποιοδήποτε από τα ΜΜΕ το δημοσιεύσει, προφανώς πρέπει να πληρώσει μιάς και χωρίς το RΤΝ η πληροφορία αυτή δεν θα ήταν γνωστή.

Παρελκυόμενα έσοδα- Συμμετοχή κοινού

 • Κάθε μήνα ή κάθε εξάμηνο, ανάλογα ότι συμφέρει τον παραγωγό, μπορούν να ψηφίζονται τα καλύτερα «μαργαριτάρια» από όσα είπαν ή έκαναν οι συμμετέχοντες παρακολουθώντας τηλεόραση. Έσοδα από κινητά
 • Αυτό μπορεί να κρατήσει ακόμη και τρείς κύκλους, προκριματικά- ημιτελικά- τελικά με πολύ μεγάλη συμμετοχή και ψηφοφορία. Από τα έσοδα των ψηφοφοριών συγκεντρώνονται τα βραβεία των νικητών.
Τα βραβεία δεν χρειάζεται να είναι μεγάλα, όχι μόνο για τα έξοδα αλλά και για να αποφευχθεί η πιθανότητα κατευθυνόμενων σχολίων. Δεν θέλουμε τους συμμετέχοντες star, όπως στα reality, να κάνουν show μπροστά στις κάμερες. Θέλουμε την όσο το δυνατόν πιο αυθόρμητη και αμερόληπτη γνώμη τους. Για τον ίδιο λόγο, στην πρώτη πρώτη της εκπομπής, καλό είναι να μην ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες αν πρόκειται να γίνει στη συνέχεια διαγωνισμός κλίπς.
Δεν υπάρχει υποχρέωση ανακοίνωσης άλλωστε, τα πλάνα των μαγνητοσκοπήσεων αποτελούν ιδιοκτησία του καναλιού παραγωγής και ότι ώρα θέλει μπορεί να κάνει διαγωνισμό κοινού με αυτά. Τα βραβεία δίνονται για λόγους συμβολικούς, προς ικανοποίηση δηλαδή του κοινού που ψήφισε και σʼαυτό το πλαίσιο θα κυμανθεί και το ύψος τους. Οι συμμετέχοντες πληρώνονται έτσι κι αλλιώς κάθε μήνα.
Ο διαγωνισμός κοινού συνδέει το κοινό με την εκπομπή, πέρα από το ενδιαφέρον και συναισθηματικά. Το κοινό νοιώθει να επιβραβεύεται η δική του άποψη πλέον για πρόσωπα και πράγματα, μέσα από το κλιπάκι που επικρατεί.

Ποικιλία και κατάκτηση μόνιμου ενδιαφέροντος.
Οι συμμετέχοντες είναι ένα κάστιγκ αντιπροσωπευτικό της Κοινής Γνώμης από πολλές ηλικίες και κοινωνικές ομάδες. Μπορεί να αλλάζει διαρκώς , να ανανεώνεται ή και να αυξάνεται. Τα συμβόλαια μαζί τους είναι 6μηνιαία ή 3μηνιαία το λιγότερο, εξασφαλίζοντας την εκπομπή από παρεχόμενο θέαμα για ικανό χρονικό διάστημα. Οι πληρωμές γίνονται στο τέλος κάθε μήνα με την προϋπόθεση να μην έχουν αποσυνδέσει τους πομπούς ούτε μία φορά χωρίς σοβαρό λόγο. Αν οι συμμετέχοντες δεν θέλουν να παρακολουθούνται μπορούν να κλείνουν την τηλεόραση οπότε κλείνουν αυτόματα και οι πομποί. Ο σταθμός έχει το δικαίωμα να μαγνητοσκοπεί όσα σπίτια θέλει, με τα οποία έχει συνάψει σύμβαση, όμως καμία υποχρέωση να παρουσιάσει οποιοδήποτε από αυτά. Τα κλίπς ή σχόλια που βγαίνουν στον αέρα είναι κατά την απόλυτη κρίση της εκπομπής.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12,565 μηνύματα.
Μα κανένα κοινό στοιχείο δε βλέπω...
Εξηγείς λίγο καλύτερα; Τι το σατιρκό έχει το "βασικό concept" που περιγράφεις;;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Buggs

New member

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 59 ετών και επαγγέλεται Συγγραφέας . Έχει γράψει 2,559 μηνύματα.
Μα γι'αυτό ειναι το πολ επειδη οι γνώμες δεν ειναι όλων οι ίδιες.

Εγώ βλεπω σαν "βασικό κόνσεπτ" το ότι βάζει σε αντιπαραβολή αποσπασματα απο τις εκπομπές στην τηλεόραση και τους θεατές τους, προβάλοντας τις αντιδράσεις τους και σχολιάζοντας τα.

Όσο για τη σάτιρα φυσικά θα ήταν καλυτερη άν ήταν αυθόρμητη, αυθεντική και απο ποικιλία θεατών αντί στημένη και απο έναν μονο
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12,565 μηνύματα.
Μα, αυτό που εσύ χαρακτηρίζεις ως μη-πρωτότυπο στην εκπομπή του Λαζόπουλου είναι εδώ και πολλάααα χρόνια το βασικό μοντέλο εκπομπής (και δε σου λέω καν "σατιρικής", "κέρδους" εκπομπής, ή άλλης κατηγορίας- μιλάμε για πολύ θεμελιώδη πράγματα μίας οποιασδήποτε εκπομπής).
Εκπομπές, σχολιασμού της επικαιρότητας, εκπομπές που χαρίζουν λεφτά/σπίτια/αμάξια, reality εκπομπές, σόου με κοινό...

Γιατί διάλεξες το Λαζόπουλο;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Buggs

New member

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 59 ετών και επαγγέλεται Συγγραφέας . Έχει γράψει 2,559 μηνύματα.
Μα, αυτό που εσύ χαρακτηρίζεις ως μη-πρωτότυπο στην εκπομπή του Λαζόπουλου ....

Ποιό ; Δεν λέω πουθενά κάτι τέτοιο. Συγκρίνω το κονσεπτ του RTN και βρίσκεται ΙΔΙΟ με την εκπομπή του Λαζόπουλου. Πέραν της μικροδιαφοράς αντι να σχολιαζουν πολλοί θεατές, να σχολιάζει ενας, και αντι να είναι αυθεντικο, παρμένο μεσα στο σπίτι του καθένα, να είναι στο υποτιιθέμενο "σπίτι" του Λαζόπουλου. Νομιζω ακόμη και ο τίτλος ειναι ιμιτασιον κλεμενος Αλ Τσαντίρι νιους δεν ειναι;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12,565 μηνύματα.
Όχι, δε βρίσκω.
Και δε βρίσκω ότι ο Λαζόπουλος είναι ο μόνος ή ο πρώτος που βάσισε το concept του σε άλλη εκπομπή.
Και, τέλος, θα ήταν ο τελευταίος που θα κατηγορούσα για αντιγραφή/κλοπή, κλπ.

Αλήθεια, ποια είναι η Real Time News;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Corpse Bride

New member

Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,086 μηνύματα.
Σορι, αυτο το κονσεπτ ποιανου ειναι, και πως αποδεικνυεται οτι υπηρξε ως προταση και αντιγραφηκε απ'τον (κυριο) Λαζοπουλο?? Εχουμε γραμμα του εμπνευστη που το στειλε στον εαυτο του σε ημερομηνια πριν του 2005?
Επισης, τι σχεση εχει ενα ριαλιτι με αντιδρασεις μ'αυτο που κανει ο Λαζοπουλος?
Τελος, μου αρεσε πολυ ο τιτλος, μου θυμισε Τσιαμτσικα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Buggs

New member

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 59 ετών και επαγγέλεται Συγγραφέας . Έχει γράψει 2,559 μηνύματα.
Αλήθεια, ποια είναι η Real Time News;

Καλά ψήφισες χωρίς να διαβάσεις; Real Time News αναφέρεται ολόκληρο στο #1
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Buggs

New member

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 59 ετών και επαγγέλεται Συγγραφέας . Έχει γράψει 2,559 μηνύματα.
Σορι, αυτο το κονσεπτ ποιανου ειναι, και πως αποδεικνυεται οτι υπηρξε ως προταση και αντιγραφηκε απ'τον (κυριο) Λαζοπουλο?? Εχουμε γραμμα του εμπνευστη που το στειλε στον εαυτο του σε ημερομηνια πριν του 2005?

Για να σε ενδιαφέρουν αυτά, παραδέχεσαι ότι το βασικό κόνσεπτ είναι ίδιο. Ελπίζω να το ψήφισες κιόλας, γιατι η αλήθεια αξίζει να λέγεται. Κατα τα άλλα νομίζω ότι υπάρχει κατατεθειμενο σε συμβολαιογράρφο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Corpse Bride

New member

Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,086 μηνύματα.
Αμα παραδεχομουν οτι το βασικο κονσεπτ ειναι το ιδιο, θα το παραδεχομουν, δε θα σε ντρεπομουν.
Ψηφισα οτι ειναι οριτζιναλ, τουλαχιστον ως προς αυτο το σεναριο που μας γραφεις, γιατι δε βρισκω καμια απολυτως ομοιοτητα.
Κατα τ'αλλα, πλακα θα χει μετα τους γιουροβιζιονικους που θα βγουν οπου να ναι να πουν οτι ειναι κλεμμενο το σικρετ κομπινεισιον, να βγει κανεις και για τον λαζοπουλο :D (..ειχαμε παει για καφε και μου κλεψε το σεναριο μεσα απ'την τσαντα οταν πηγα τουαλετα :P)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12,565 μηνύματα.
Καλά ψήφισες χωρίς να διαβάσεις; Real Time News αναφέρεται ολόκληρο στο #1

Δεν ψήφισα μανάρι μου.
Βάλε λινκ της εκπομπής/ιδέας.

Κατά τ' άλλα, αν θέλεις να έχει νόημα το θέμα σου, βάλε να συγκρίνουμε τα όμοια, ναι;
Φιλικά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

New member

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,328 μηνύματα.
Σορρυ αλλα εγω δε διακρινω καποια σχεση αναμεσα στο ριαλ ταιμ νιους και στο αλ τσαντιρι του Λαζοπουλου...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Jesus ate your cake

New member

Η Χεσούς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ταχυδρόμος . Έχει γράψει 101 μηνύματα.
Του Λαϊκιζόπουλου η εκπομπη μοιζει πολυ με τα stand up comedy με κυριες διαφορες την αυτοπροβολη του ιδίου, τΙς εμετικες "σοβαρες" στιγμες, και το περιεχομενο της σατυρας του που δεν ειναι τιποτα αλλο απ΄την επικαιροτητας της ΤV.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Buggs

New member

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 59 ετών και επαγγέλεται Συγγραφέας . Έχει γράψει 2,559 μηνύματα.
Αμα παραδεχομουν οτι το βασικο κονσεπτ ειναι το ιδιο, θα το παραδεχομουν, δε θα σε ντρεπομουν.
Ψηφισα οτι ειναι οριτζιναλ, τουλαχιστον ως προς αυτο το σεναριο που μας γραφεις, γιατι δε βρισκω καμια απολυτως ομοιοτητα.
Κατα τ'αλλα, πλακα θα χει μετα τους γιουροβιζιονικους που θα βγουν οπου να ναι να πουν οτι ειναι κλεμμενο το σικρετ κομπινεισιον, να βγει κανεις και για τον λαζοπουλο :D (..ειχαμε παει για καφε και μου κλεψε το σεναριο μεσα απ'την τσαντα οταν πηγα τουαλετα :P)

Αφού είναι τόσο ξεκάθαρα και διασκεδαστικά τα πράγματα τότε εσύ γιατί ανησύχησες, ποιός το έγραψε, πότε, ποιές (δικαστικές) αποδείξεις υπάρχουν.... ; ;):)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Buggs

New member

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 59 ετών και επαγγέλεται Συγγραφέας . Έχει γράψει 2,559 μηνύματα.
Μάλλον δεν το έθεσα σωστά το θέμα. Δείτε το κόνσεπτ σαν μια ιδέα δική σας όχι δική μου η όποιου την έγραψε, εννοώ δεν ειναι ανταγωνισμός με μένα. Διαβάστε λοιπόν το RTN σαν να το γράψατε εσείς, και ύστερα φέρτε στο νου σας την εκπομπή του Λαζόπουλου. Σκεφτείτε όλα τα πάρα πολλά χρήματα που βγάζουν καποιοι και που αν έχει γινει κλοπή κανονικα θα έπρεπε να παίρνετε εσείς.

Τι θα λέγατε τότε; Ε , εντάξει μοιάζει αλλα δεν είναι δυνατόν να το βουτήξανε από μένα; Και γιατί δεν θα ήταν δυνατον να το βουτήξουν απο εσάς έναν φτωχό και άγνωστο καλλιτέχνη;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,239 μηνύματα.
Σαν γενικη παρατηρηση, αυτο που προσωπικα εχω να πω ειναι οτι εδω και πολλα χρονια τοσο στην μουσικη οσο και στην ΤV -και σε πολλα αλλα- (και ειδικα σην Ελληνικη ΤV) η "παρθενογενεση" δεν υπαρχει.
Προσωπικα δινω μεγαλυτερο βαρος στο "πως" ή "ποιο" θα ειναι το τελικο αποτελεσμα και στο "τι" θα μου προσφερει εμενα σαν μοναδα και σε ενα κοινωνικο συνολο κατ'επεκταση και οχι το ποιος-που-ποτε ειχε την αρχικη/βασικη ιδεα.

Η ιδια η εκπομπη απλως καποτε (ειδικα εαν ειναι καλα "βγαλεμνη") μπορει να με βαλει στο τρυπακι να παρακολουθησω το πρωταρχικο "concept" (εαν η χωρα και η γλωσσα αυτης στην οποια το συνελλαβαν (το concept nte) μου επιτρεπει να το παρακολουθησω χωρις να "κουραστω".)

Το show του κ.Λαζοπουλου δεν ξερω γενικοτερα κατα ποσο ειναι κατι το "καινουργιο".
Εχει ομοιτητες με διαφορα shows που εχω δει.Ειτε σε Αμερικανικη ειτε στην Ιταλικη ΤV κτλ.
Aλλα οταν λεμε "καινουργιο" ή πρωτοτυπο, πρεπει να προσδιορισουμε για το "που".
Παγκοσμιως?
Απιθανο να βρεθει κατι πρωτοτυπο μιας και σε ξενες ΤV oπου παιζονται απιστευτα περισσοτερα χρηματα , "πεφτουν" και περισσοτερες ιδεες και μαλιστα πιο "ριζοσπαστικες" ή "τραβηγμενες".(εδω μετραει και η κουλτουρα του λαου και το τι ειναι ετοιμοι να δεχτουν να δουν στην οθονη τους)
Τιs οποιες ακολουθουμε "τυφλα" ή απλως παιρνουμε καποια στοιχεια.

"Πρωτοτυπο", για τα Ελληνικα δεδομενα?
Εδω αλλαζουν πολλα.Και για αυτα τα δεδομενα ισως και να ειναι.(ειναι και πιο ευκολο)
Εαν οχι εντελως, τοτε σαν "τελικο" αποτελεσμα.(οπως ειπα, το οτι μπορει να παρεις απο δεξια κι αριστερα "ιδεες", εαν τις ενωσεςι εσυ με δικο σου τροπο, τοτε φτιγνεις κατι καινουργιο.Ειναι σαν τα χρωματα.Ολα υπηρχαν ανεκαθεν.Αλλα μπορω να τα ταιριαζω με εναν δικο μου τροπο, και αυτο που θα βγει να ειναι μοναδικο.)

Τεσπα, δεν θελω να κουρασω αλλο.
Απλως ηθελα να πω δυο λογια για το πως αντιλαμβανομαι το γενικοτερο του θεματος αυτου.;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Palladin

New member

Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,606 μηνύματα.
Αυτό γινεται αλήθεια σε περίπτωση απόδειξης κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας; Κόβεται η εκπομπή; Ή υπάρχουν και αποζημιώσεις;

[αφαιρέθηκε κομμάτι που μπορεί να θεωρηθεί προσβλητικό]

Τι κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας, μιλάμε δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση ο Λαζόπουλος με το RTN. Κι εσύ ονειρεύεσαι κόψιμο της εκπομπής και αποζημιώσεις:hehe:. Γιατί δεν ασχολείσαι ας πούμε με τις εκπομπές της Τατιάνας και της Δρούζα που είναι απομιμήσεις της Όπρα; Ή νομίζεις ότι οι υπόλοιπες ελληνικές εκπομπές είναι παγκόσμια πρωτοτυπία; :hehe: Ξεκόλλα λίγο με τις εμπάθειες, εντάξει, δεν γουστάρεις το Λαζόπουλο, αλλά μην γινόμαστε παρανοϊκοί, σε λίγο θα μας ζητήσεις να αποδείξουμε ότι ο Λαζόπουλος δεν είναι ελέφαντας
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Neraida

New member

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,328 μηνύματα.
Βρε καλο μου, το πολλ που εχεις θεσει...σε τι ακριβως αναφερεται.??
Στο εαν ειναι το σοου του Λαζοπουλου μια ολικη ή μερικη αντιγραφη συγκεκριμενα του RTN? Ή καποιας οποιασδηποτε εκπομπης ανα τον κοσμο?
Διοτι ετσι οπως εχεις θεσει το θεμα και το πολλ, δεν ειναι σαφες το τι ακριβως ζητας...

Παντως στο θεμα του οριτζιναλ ή μη με καλυπτει σε αρκετα σημεια η αποψη του Μαριου...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Buggs

New member

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 59 ετών και επαγγέλεται Συγγραφέας . Έχει γράψει 2,559 μηνύματα.
Ήθελα να πάρω κάποιες απόψεις περι τοιυ θέματος όπως όλοι όσοι υποβάλλουν ενα θέμα για να πάρουν απόψεις δεν το κάνουν; Το λυπηρό είναι ότι μάλλον ισχύει αυτό που έγραψε σε άλλο ποστ ο Ρεμπεσκές για τους κλώνους, οπότε στο προκείμενο οπως φαίνεται οι απόψεις για οριτζιναλ δεν πολυμετράνε
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

New member

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,328 μηνύματα.
Μα ακομα δεν απαντησες σε αυτο που σε ρωτησα, το οποιο ερωτημα το εθεσα, γιατι ακομα δεν εχω καταλαβει το σκοπο σου...
Εαν αναφερεσαι γενικα στο κατα ποσο μπορει κανεις να ισχυριστει οτι υπαρχει η "παρθενογενεση" σε οποιοδηποτε ειδος εκπομπης, τοτε δεν το εκανες σαφες στο πρωτο ποστ σου, αλλα και το παραδειγμα με το RTN δεν ειναι καλο, παρα ατυχες...
Διοτι απλα δεν εχει καμμια σχεση με την εκπομπη του Λαζοπουλου...Το αλ τσαντιρι μοιαζει πχ. περισσοτερο σε σταντ απ κομεντι, που αν θυμαμαι καλα ειπωθηκε απο καποιον, παρα σε αυτο που εσυ ανεφερες...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

 • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
  Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
 • Φορτώνει...
Top