fockos
Επιφανές μέλος

Εδώ προβλέπουμε και όταν βγουν σχολιάζουμε τα αποτελέσματα των Οscar.
Oι δικές μου προβλέψεις τις ανέβασα σε βίντεο και είναι αυτές:
Θεωρώ ότι το όσκαρ φέτος θα πάει στο 1917
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος

Σήμερα είδα το 1917 εκπληκτικό και σίγουρα θα μείνει στην ιστορία. Δεν μπορεί να χάσει το όσκαρ. Η σκηνοθεσία και η φωτογραφία του είναι σε φοβερά. Φαίνεται σαν να έχει γυριστεί με μια λήψη αν και όπως διάβασα ήταν αποτέλεσμα μοντάζ. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

betonieras
Νεοφερμένο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

Guest 209912
Επισκέπτης

Δεν είδα τα παράσιτα αλλά δεν παίζει να είναι καλύτερο από το 1917. Έγκλημα να μην πάρει το όσκαρ. Όταν δω τα παράσιτα θα επανέθλω.
Πήγα είδα το 1917 με ένα φίλο μου προχτές και όταν βγήκαμε μου λέει τι μαλάκια ήταν αυτή, δύο άτομα που προχωρούσαν ήταν. Εκεί έκανα facepalm.
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγινε πρωην φιλος?Πήγα είδα το 1917 με ένα φίλο μου προχτές και όταν βγήκαμε μου λέει τι μαλάκια ήταν αυτή, δύο άτομα που προχωρούσαν ήταν. Εκεί έκανα facepalm.
Guest 209912
Επισκέπτης

Εγινε πρωην φιλος?
Μπα ήξερα από πριν ότι είναι μαλάκας.
akikos
Επιφανές μέλος

Είδα το parasite. Έγκλημα που δόθηκε σε αυτή το Οσκαρ και όχι στο 1917.Δεν είδα τα παράσιτα αλλά δεν παίζει να είναι καλύτερο από το 1917. Έγκλημα να μην πάρει το όσκαρ. Όταν δω τα παράσιτα θα επανέθλω.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

American Economist
Επιφανές μέλος

Είναι πολύ ωραία ταινία!Αξιζει να την δεις.Καλό δηλαδή το 1917 να το δω ε;
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Έλα ρε akiko, όχι και έγκλημα. Δε λέω, το 1917 ήταν αριστοτεχνικά γυρισμένο, αλλά από ιστορία ήταν κάτι τετριμμένο, που περίμενες να δεις σε μία πολεμική ιστορία, big whoop. Τι δε σου άρεσε στο Parasite?Είδα το parasite. Έγκλημα που δόθηκε σε αυτή το Οσκαρ και όχι στο 1917.
akikos
Επιφανές μέλος

Μου άρεσε και το parasite αλλά δεν συγκρίνεται με το 1917. Οι σκηνές τα αναχώματα, και η πορεία ήταν λες και ήσουν και εσύ μαζί τους. Η σκηνή με το αεροπλάνο ήταν η καλύτερη σκηνή του είδους. Σε ξάφνιαζε περισσότερο από θρίλερ.Έλα ρε akiko, όχι και έγκλημα. Δε λέω, το 1917 ήταν αριστοτεχνικά γυρισμένο, αλλά από ιστορία ήταν κάτι τετριμμένο, που περίμενες να δεις σε μία πολεμική ιστορία, big whoop. Τι δε σου άρεσε στο Parasite?
Το parasite το συγκρίνω με το US (αν δεν το έχεις δει δε το) που και πάλι το US μου άρεσε πιο πολυ λόγω της ανατροπής στο τέλος.
Ναι δες το. Ταινίας σταθμός.Καλό δηλαδή το 1917 να το δω ε;
Διομήδης Κουκουβάγιας
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.