STRATOSZAX
Νεοφερμένο μέλος
Ο STRATOSZAX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 59 μηνύματα.

28-10-24

10:48
Καλημέρα,
θα ήθελα τη γνώμη σας για το ozempic ως θεραπεία στη παχυσαρκία.
Και δεν αναφέρομαι στο να χάσεις λίγα κιλά αλλά σε άτομα με παχυσαρκία BMI>40.
Το έχετε χρησιμοποιήσει;
Έχετε δει αποτελέσματα;
Υπάρχει τρόπος να συνταγογραφηθεί αν δεν έχεις γλυκοζυλιωμένη>6;
θα ήθελα τη γνώμη σας για το ozempic ως θεραπεία στη παχυσαρκία.
Και δεν αναφέρομαι στο να χάσεις λίγα κιλά αλλά σε άτομα με παχυσαρκία BMI>40.
Το έχετε χρησιμοποιήσει;
Έχετε δει αποτελέσματα;
Υπάρχει τρόπος να συνταγογραφηθεί αν δεν έχεις γλυκοζυλιωμένη>6;
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.598 μηνύματα.

28-10-24

12:11
Καλημέρα,
Έχω συγγενή που έκανε ενέσεις ozempic. Ήταν παχύσαρκος και όντως είδε διαφορά μεγάλη.
Πλέον οι συνταγές ελέγχονται γιατί και τα αποτελέσματα των εργαστηριακων εξετάσεων καταχωρουνται από τα διαγνωστικά στο my Health, όποτε πολλοί δε το ρισκάρουν. Αλλά αν το θέλεις, υπάρχει τρόπος να βρεις. Σαν το Xanax ένα πράγμα, θέλει μεν συνταγή, αλλά είναι πανεύκολο να βρεις.
Το αν χρειάζεσαι ozempic ή όχι θα το κρίνει ο γιατρός σου και μόνο. Μη διαβάζεις στο ίντερνετ ότι απλά χάνεις πολλά κιλά, που όντως ισχύει. Μπορεί να μην κάνει για σένα.
Έχω συγγενή που έκανε ενέσεις ozempic. Ήταν παχύσαρκος και όντως είδε διαφορά μεγάλη.
Πλέον οι συνταγές ελέγχονται γιατί και τα αποτελέσματα των εργαστηριακων εξετάσεων καταχωρουνται από τα διαγνωστικά στο my Health, όποτε πολλοί δε το ρισκάρουν. Αλλά αν το θέλεις, υπάρχει τρόπος να βρεις. Σαν το Xanax ένα πράγμα, θέλει μεν συνταγή, αλλά είναι πανεύκολο να βρεις.
Το αν χρειάζεσαι ozempic ή όχι θα το κρίνει ο γιατρός σου και μόνο. Μη διαβάζεις στο ίντερνετ ότι απλά χάνεις πολλά κιλά, που όντως ισχύει. Μπορεί να μην κάνει για σένα.
STRATOSZAX
Νεοφερμένο μέλος

30-10-24

00:06
Σε ευχαριστώ! Ναι σίγουρα ο γιατρός θα το κρίνει. Όμως σε κάποιους που έχω ρωτήσει συστήνουν να το πάρεις αλλά χωρις να στο γράψουν. Δεν έχω καταφέρει να βρω κάποιον να μου το γράψει που λες. Έχεις καμιά ιδέα;Καλημέρα,
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.598 μηνύματα.

30-10-24

00:20
Δε νομίζω να στο δώσει φαρμακοποιός χωρίς συνταγή.
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.833 μηνύματα.

30-10-24

00:49
Το ozempic δίνεται μόνο για διαβητικούς. Το wegovy (ίδια ουσία) δίνεται για απώλεια βάρους, αλλά δε ξέρω αν κυκλοφορεί στην Ελλάδα ήδη (προσοχή, αν δεις σαιτ που το πουλάνε ονλαιν είναι scam).
Σημειωτέον ότι η απώλεια βάρους αν δεν ακολουθήσει με αλλαγή τρόπου ζωής, τα αποτελέσματά είναι προσωρινά μετά τη διακοπή του φαρμάκου.
Σημειωτέον ότι η απώλεια βάρους αν δεν ακολουθήσει με αλλαγή τρόπου ζωής, τα αποτελέσματά είναι προσωρινά μετά τη διακοπή του φαρμάκου.
STRATOSZAX
Νεοφερμένο μέλος

30-10-24

11:45
Ναι σίγουρα χρειάζεται να συνδυαστεί και με διατροφή. Απλώς σαν βοήθημα όταν έχεις επιπλέον επιβαρυντικούς παράγοντες όπως αντίσταση στη γλυκόζη και συνοδά νοσήματα νομίζω είναι βοηθητικό.
Από ότι ξέρω το wegovy δεν έχει έρθει στη Ελλάδα ακόμη.
Από ότι ξέρω το wegovy δεν έχει έρθει στη Ελλάδα ακόμη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...