Achilles Πολύ δραστήριο μέλος Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2010 στις 21:27 Ο Achilles έγραψε: #1 07-03-10 21:27 Δεν ξέρω αν έχει παιχτεί. Δεν ξέρω αν είναι φετινή αν είναι περσινή, αν έγινε επιτυχία, ποιοι παίζουν, ποιος είναι ο σκηνοθέτης και πόσο κόστισε. Αυτό που ξέρω είναι πως φοβήθηκα. Και η προηγούμενη φορά που μου είχε συμβεί αυτό σε ταινία, ήταν με τον Εξορκιστή, πριν 20 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2010 στις 21:46 Ο Nickname έγραψε: #2 09-03-10 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Achilles: Δεν ξέρω αν έχει παιχτεί. Δεν ξέρω αν είναι φετινή αν είναι περσινή, αν έγινε επιτυχία, ποιοι παίζουν, ποιος είναι ο σκηνοθέτης και πόσο κόστισε. Αυτό που ξέρω είναι πως φοβήθηκα. Και η προηγούμενη φορά που μου είχε συμβεί αυτό σε ταινία, ήταν με τον Εξορκιστή, πριν 20 χρόνια... Click για ανάπτυξη... τι είναι ακριβώς? σαν το saw? ή έχει να κάνει με δαίμονες και τέτοια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Achilles Πολύ δραστήριο μέλος Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2010 στις 22:47 Ο Achilles έγραψε: #3 09-03-10 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: τι είναι ακριβώς? σαν το saw? ή έχει να κάνει με δαίμονες και τέτοια? Click για ανάπτυξη... Είναι στο στυλ του Blair Witch Project. Δεν είναι σπλάτερ, δεν έχει αίμα, δεν βλέπεις πνεύματα, διαόλους. Είναι καθαρά ψυχολογικό θρίλερ, γυρισμένο σε ένα σπίτι! Και....Μην το δεις βράδυ, αν το όμως το δεις, μην είσαι μόνος. lol! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Ο KingFox έγραψε: #4 06-06-12 11:52 Τέλειες ταινίες, (και το 1 και το 2 και το 3) να τις δείτε ολοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ξέρω αν έχει παιχτεί. Δεν ξέρω αν είναι φετινή αν είναι περσινή, αν έγινε επιτυχία, ποιοι παίζουν, ποιος είναι ο σκηνοθέτης και πόσο κόστισε. Αυτό που ξέρω είναι πως φοβήθηκα. Και η προηγούμενη φορά που μου είχε συμβεί αυτό σε ταινία, ήταν με τον Εξορκιστή, πριν 20 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2010 στις 21:46 Ο Nickname έγραψε: #2 09-03-10 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Achilles: Δεν ξέρω αν έχει παιχτεί. Δεν ξέρω αν είναι φετινή αν είναι περσινή, αν έγινε επιτυχία, ποιοι παίζουν, ποιος είναι ο σκηνοθέτης και πόσο κόστισε. Αυτό που ξέρω είναι πως φοβήθηκα. Και η προηγούμενη φορά που μου είχε συμβεί αυτό σε ταινία, ήταν με τον Εξορκιστή, πριν 20 χρόνια... Click για ανάπτυξη... τι είναι ακριβώς? σαν το saw? ή έχει να κάνει με δαίμονες και τέτοια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Achilles Πολύ δραστήριο μέλος Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2010 στις 22:47 Ο Achilles έγραψε: #3 09-03-10 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: τι είναι ακριβώς? σαν το saw? ή έχει να κάνει με δαίμονες και τέτοια? Click για ανάπτυξη... Είναι στο στυλ του Blair Witch Project. Δεν είναι σπλάτερ, δεν έχει αίμα, δεν βλέπεις πνεύματα, διαόλους. Είναι καθαρά ψυχολογικό θρίλερ, γυρισμένο σε ένα σπίτι! Και....Μην το δεις βράδυ, αν το όμως το δεις, μην είσαι μόνος. lol! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Ο KingFox έγραψε: #4 06-06-12 11:52 Τέλειες ταινίες, (και το 1 και το 2 και το 3) να τις δείτε ολοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Achilles: Δεν ξέρω αν έχει παιχτεί. Δεν ξέρω αν είναι φετινή αν είναι περσινή, αν έγινε επιτυχία, ποιοι παίζουν, ποιος είναι ο σκηνοθέτης και πόσο κόστισε. Αυτό που ξέρω είναι πως φοβήθηκα. Και η προηγούμενη φορά που μου είχε συμβεί αυτό σε ταινία, ήταν με τον Εξορκιστή, πριν 20 χρόνια... Click για ανάπτυξη... τι είναι ακριβώς? σαν το saw? ή έχει να κάνει με δαίμονες και τέτοια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Achilles Πολύ δραστήριο μέλος Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2010 στις 22:47 Ο Achilles έγραψε: #3 09-03-10 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: τι είναι ακριβώς? σαν το saw? ή έχει να κάνει με δαίμονες και τέτοια? Click για ανάπτυξη... Είναι στο στυλ του Blair Witch Project. Δεν είναι σπλάτερ, δεν έχει αίμα, δεν βλέπεις πνεύματα, διαόλους. Είναι καθαρά ψυχολογικό θρίλερ, γυρισμένο σε ένα σπίτι! Και....Μην το δεις βράδυ, αν το όμως το δεις, μην είσαι μόνος. lol! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Ο KingFox έγραψε: #4 06-06-12 11:52 Τέλειες ταινίες, (και το 1 και το 2 και το 3) να τις δείτε ολοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Nickname: τι είναι ακριβώς? σαν το saw? ή έχει να κάνει με δαίμονες και τέτοια? Click για ανάπτυξη... Είναι στο στυλ του Blair Witch Project. Δεν είναι σπλάτερ, δεν έχει αίμα, δεν βλέπεις πνεύματα, διαόλους. Είναι καθαρά ψυχολογικό θρίλερ, γυρισμένο σε ένα σπίτι! Και....Μην το δεις βράδυ, αν το όμως το δεις, μην είσαι μόνος. lol! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Ο KingFox έγραψε: #4 06-06-12 11:52 Τέλειες ταινίες, (και το 1 και το 2 και το 3) να τις δείτε ολοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τέλειες ταινίες, (και το 1 και το 2 και το 3) να τις δείτε ολοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.