maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

H Αntonella δεν είναι καλή καθόλου,η Patty είναι καλό κόριτσι.Η Antonella προσπαθεί να καταστρέψει την Patty με τη μαμά της.ανοησίες. Η Αντωνέλλα είναι το καλύτερο κορίτσι (σε χαρακτήρα) εκεί μέσα
αυτή η Πάττυ έξω το παίζει καλή αλλά μέσα είναι πολύ ύπουλη και πονηρή το ίδιο και η Μάνα της.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

H Αntonella δεν είναι καλή καθόλου,η Patty είναι καλό κόριτσι.Η Antonella προσπαθεί να καταστρέψει την Patty με τη μαμά της.
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει πολλά επεισόδια και δε θυμάμαι ποια είναι η Αντωνέλλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Δεν έχει κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον η σειρά, καθώς φαντάζομαι πώς θα είναι το τέλος της. Θα ομορφύνει, θα έχει το αγόρι που θέλει, θα γίνει μια φοβερή τραγουδίστρια μιας που έχει ταλέντο στο τραγούδι και οι κακοί της σειράς θα ''τιμωρηθούν'' για την άσχημη συμπεριφορά τους απέναντι στην patty.

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Παρακολουθώ την Patty, όταν δεν έχω κάτι άλλο να κάνω.
Δεν έχει κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον η σειρά, καθώς φαντάζομαι πώς θα είναι το τέλος της. Θα ομορφύνει, θα έχει το αγόρι που θέλει, θα γίνει μια φοβερή τραγουδίστρια μιας που έχει ταλέντο στο τραγούδι και οι κακοί της σειράς θα ''τιμωρηθούν'' για την άσχημη συμπεριφορά τους απέναντι στην patty.![]()
Σοβαρα???? Μα ποιος το περιμενε αυτο?????????
Τυχαιο???
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Θησεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://www.e-steki.gr/showthread.php?p=2419303#post2419303
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Δεν μου αρέσει καθόλου! Γενικώς δε χωνεύω τέτοιυ είδους σειρές, που είναι μία άσχημη που θέλει έναν κούκλο, κι αυτός παρατάει την "κούκλα" τουγια να τα φτιάξει με την κακάσχημη. Επίσης, ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ότι είναι επιεικώς απαράδεκτο που όταν θέλουν να κάνουν κάποιον άσχημο του βάζουν σιδεράκια και θεόχοντρα γυαλιά. Ύστερα πώς θα θέλουν τα μικρά παιδιά να βάλουν σιδεράκια και γυαλιά? Θα φοβούνται μην τους κοροϊδεύουν στο σχολείο "Α, να η Patty"...
Μεθοδευμένη μαζική προβολή "ατελών ανθρώπων" ταυτίζοντάς τους με κατώτερους, αδύναμους και απωθητικούς ανθρώπους. Ρατσιστικό και απαράδεκτο, πολλές παχιές γυναίκες είναι πανέμορφες και πολλές που φοράνε γυαλιά επίσης.
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε, εκείνο που είπε όταν ανέβηκε στη σκηνή με τη μάσκα καλούτσικο ήτανΓενικά από ότι βλέπω δεν σας αρέσει καθόλου η Patty.Από τραγούδια σας άρεσε κάποιο ή κανένα δεν σας κίνησε το ενδιαφέρον;
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

Nαι,ωραιό τραγούδακι ήταν και αυτό.Ε, εκείνο που είπε όταν ανέβηκε στη σκηνή με τη μάσκα καλούτσικο ήταν
ria17
Νεοφερμένο μέλος

ΡΗΝΟΥΛΑ
Νεοφερμένο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

από το trailer και μόνο μου προκάλεσε επιληψία.

fockos
Επιφανές μέλος

1)Την Αντωνέλλα την βρήκα πολύ συμπαθητική άνοιξε τα μάτια στην φίλη της ότι την απατούσε το πρώην αγόρι της H φίλη της παρόλα αυτά θυμώνει γιατί προφανώς θέλει να το παίξει διπλό ταμπλό. Στο τέλος του επεισοδίου βλέπει την Πάττυ να αγκαλιάζει το αγόρι της Ματίας και ζηλεύει. (φυσιολογική αντίδραση). Η Αντωνέλλα είναι έξυπνη και ξέρει το τέλος της σειράς (για αυτό αντιδρά έτσι) για αυτό εξάλλου θα γίνει και σημαιοφόρος.

2) Ο Ματίας πρέπει να αλλάξει όνομα και να τον ονομάσουμε Φάπα boy (παίζει στην Μπόκα και στο επεισόδιο γνωρίζει έναν ποδοσφαιριστή της Μπόκας που του λέει ότι έχει μέλλον).

3) H Κάρμεν η μάνα της Πάττυ απ΄όσο κατάλαβα έχει πιάσει δουλειά στο κυλικείο του σχολείου της Πάττυ του οποίου ιδιοκτήτρια είναι η μάνα του Λεάνδου (παλιού αγαπητικού της μάνας της Πάττυ). Πολλοί θέλουν να την ξεφορτωθούν. Eίναι πολύ όμορφη και ξέρει να χορεύει πολύ ωραία.

4) Λεάνδο έχει αρραβωνιαστεί με την μάνα της Αντωνέλλα αλλά τον ζουζουνίζει μέσα του η ιδέα να τα ξαναφτιάξει με την Κάρμεν. (έτσι όπως η Πάττυ θα φάει τον Ματίας από την Αντωνέλλα έτσι θα φάει και η Κάρμεν τον Λεάνδο από την Μάνα της Αντωνέλλας . Είναι ιατρός σε μια κλινική και είναι υπεύθυνος για την θεραπεία της Πάττυ (που έχει ένα πρόβλημα υγείας που δεν ξέρω τι είναι δεν αναφέρθηκε στο επεισόδιο). Θέλει να κάνει τεστ DNΑ για να εκακριβώσει αν είναι πατέρας της Πάττυ (κάτι mου λέει ότι όντως είναι). Αν και είμαι σίγουρος επειδή το λέει στην αρραβωνιαστικιά του ότι τα δείγματα θα αλλάξουν (και έτσι το test dna θα δειξει πως δεν είναι πατέρας της Πάττυς).

5) Πάττυ (το καλό κορίτσι που είναι τσιμπημένη με τον Ματίας) στο τέλος πιστεύω ότι θα τα καταφέρει
6) Mπαπαρόλι (καθηγητης μουσικής) Στην αρχή τον μπέρδεψα με μαθητή. Πρέπει να είναι πολύ κοντός (παρόλα αυτά το παίζει μαγγάκος).

Γενικά για την σειρά
Είναι μια χαζοχαρούμενη σειρά Παρόλα αυτά παρακολουθείται άνετα έχει πολύ καλή σκηνοθεσία αλλά το σενάριο μπάζει από παντού ενώ στα χορευτικά και στα τραγουδάκια αν εξαιρέσεις τους στοίχους έχει γίνει πολύ καλή δουλειά.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

ποτέ δεν μου αρεσαν..
μολις προσπαθουσα να τις δω ενιωθα τα εγκεφαλικα μου κυτταρα να καιγονται απο την αβασταχτη ελαφροτητα και βλακεια..
πως μπορουν και τις βλεπουν αυτες τις σειρες..
fockos
Επιφανές μέλος

ο fockos προειδοποιεί Το μηνυμα μου περιέχει spoilerS για αυτό όποιος βλέπει την σειρά να μην διαβάσει το παρακάτω μήνυμα μου
Στο τέλος της σειράς παρουσιάζεται η patty όμορφη και η Αντωνέλλα άσχημη (με ζαρωμένο πρόσωπο). Η καλή Patty γίνεται εκδικητική και κακιά. Ενώ η Αντωνέλλα φαίνεται καλή.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Επειδή είδα το τέλος της σειράς απο το youtube σταματάω να ασχολούμαι με αυτή την σαχλαμάρα
ο fockos προειδοποιεί Το μηνυμα μου περιέχει spoilerS για αυτό όποιος βλέπει την σειρά να μην διαβάσει το παρακάτω μήνυμα μου
Και κοιτάξτε με πόσο ρεαλιστικό τρόπο η Patty γίνεται όμορφη
Στο τέλος της σειράς παρουσιάζεται η patty όμορφη και η Αντωνέλλα άσχημη (με ζαρωμένο πρόσωπο). Η καλή Patty γίνεται εκδικητική και κακιά. Ενώ η Αντωνέλλα φαίνεται καλή.
Ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοος!!!!!
Οτι οτι οτι οτι να ναι....
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

Επειδή είδα το τέλος της σειράς απο το youtube σταματάω να ασχολούμαι με αυτή την σαχλαμάρα
Και κοιτάξτε με πόσο ρεαλιστικό τρόπο η Patty γίνεται όμορφη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.