maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

1ο: Σταθερή αξία Football manager τα 2 τελευταία χρόνια και Championship Manager πιό παλιά. Σήμερα συνυπαρχουν και τα 2 (ήταν μία εταιρεία κ τώρα χωρίστηκαν) αλλά εγώ ψηφίζω Football Manager.

2ο: Τελευταία έπαιξα τον Νονό. Καλό παιχνίδι με την φοβερή μουσική της ταινίας. Απλά μου φάνηκε πως τελειώνει πού γρήγηρα. Δλδ εμένα μου πήρε κοντά 3 βδομάδες.
3ο: Έπαιξα παλιότερα το Playboy The Mansion. Καλό παιχνίδι, με την υπογραφή του Playboy

4ο: Need for Speed Underground. Δεν έχω παίξει το καινούριο αν κ μου είπαν πως είναι πολύ καλό. Πάντως και το Undergound είναι καλό. Και σε μένα που δεν με τρελαίνουν τα γκάζια το παιχνίδι μου άρεσε πολύ. Το προτείνω και αυτό.
5ο: Medal Of Honour Allies Assault. Μου άρεσε πάρα πολύ. Ειδικά σε σχέση με το επόμενο το Passific Assault, το πρώτο μου άρεσε περισσότερο και μου φάνηκε πιό εύκολο στον χειρισμό. Το Allies το προτείνω. Όσο για το Passific το έπαιξα αλλά το παράτησα.
Aυτά προς το παρόν. Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα το προσθέσω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter
Περιβόητο μέλος

1. Starcraft + Broodwar
2. Age Of Empires - ολη την σειρα
3. Rise Of Nations
4. Rise Of Legends ( φρεσκο φρεσκο )
5. Warcraft I + II
offtopic.gr
Νεοφερμένο μέλος

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Boxy
Νεοφερμένο μέλος

Windows 3.1? Μου φαίνεται έχεις μείνει λίγο πίσω.Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Εγώ πάλι θα φανώ εκτός τόπου και χρόνου τελείως αλλά ένα παιχνιδάκι που μου είχε αρέσει πολύ ήταν το Chip's Challenge σε ένα Microsoft Entairtainment Pack που είχε βγει για τα Windows 3.1. Φυσικά απο γραφικά δεν έλεγε καθόλου, αλλά μου άρεσε πολύ σαν παιχνίδι... Γενικά δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια με τα φοβερά 3d γραφικά, πιστευω οτι χάνεις την ουσία![]()

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Planescape:Torment
Eχει το καλύτερο σενάριο που έχω δει ποτέ σε παιχνίδι/βιβλίο/ταινία και φοβερή ατμόσφαιρα. Ειναι απο τα λίγα πραγματικα role playing παιχνίδια.

nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

https://itse-kiel.de/~qslv/silkroadoscreenshot.jpg (Με ρύθμιση σε χαμηλή ποιότητα γραφικών)
https://itse-kiel.de/~qslv/silkroadscreenshot2.jpg (Σκοτώνοντας ένα Champion Big Eyed Ghost)

daemon
Νεοφερμένο μέλος

1) Chessmaster 10th Edition: Ωραίο, και με το tutorial του Josh Waitzkin για όσους θέλουν να μάθουν ή να βελτιώσουν το σκάκι τους.
2) Fritz 9: Μπορεί να μην έχει τις 3D σκακιέρες και τα themes του Chessmaster 10th Edition αλλά ως μηχανή είναι πολύ πιο δυνατή. Εγώ πάντως προτιμώ το 1ο (ακόμα δεν έχω καταφέρει να κερδίσω τον chessmaster κι απ ότι φαίνεται μάλλον θα αργήσω...)
Demelene
Διάσημο μέλος

Hunter πρέπει αν το κανονίσουμε! Και τοπικά καλύτερα!Σαν Γερος που ειμαι θα προτεινω μερικα παλια:
1. Starcraft + Broodwar
2. Age Of Empires - ολη την σειρα
3. Rise Of Nations
4. Rise Of Legends ( φρεσκο φρεσκο )
5. Warcraft I + II
Μιλάω για το μόνο SCI-FI από όλα. Γιατί μόνο τέτοια έπαιζα και θα παίζω! Αν δεν έχει διαστημοόπλοιο η laser δεν ....
Από αυτά που έχω ακούσει έχεις απόλυτο δίκιο αλλά δεν μπόρσα ποτέ να αφοσιωθώ τόσο πολύ σε ένα παιχνίδι! Αν και για για μένα το απόλυτο σε παιχνίδι/βιβλίο/ταινία/σειρά είανι το Farscape!Το εχω ξαναπει στο αντιστοιχο thread που ειχε γινει παλια.
Eχει το καλύτερο σενάριο που έχω δει ποτέ σε παιχνίδι/βιβλίο/ταινία και φοβερή ατμόσφαιρα. Ειναι απο τα λίγα πραγματικα role playing παιχνίδια.
Επιλογές μου τα παιχνίδια που ανήκουν στην βαπτισμένη από μένα κατηγορία των Meaningless Games όπου όσο και να παίξεις τον ίδιο χαβαλέ θα κάνεις! Δλδ το 2ώρο να μην είναι προυπόθεση για την απόλαυση όσο θαυμαστή και να είναι, γιατί αν και έχω χρόνο να διαθέσω δεν μπορώ να στρώσω τον κώλο μου τόσες ώρες!
Προσωπικά πιστεύω ότι το gaming έχει παρακμάσει ανεπιστρεπτή! Δεν υπάρχουν ιδέες και όλα αναλώνονται στον βωμό του 3D. Παιχνίδια χαβαλέ δισκέδαση χωρίς σκοτωμούς δεν βλέπω!Multiplayer στις τεράστιες οθόνες που έχουμε ποια να είναι όλοι μαζί και να γελάνε παρέα πάλι δεν βλέπω
Έχει παίξει κανείς
4πλο Atomic Bomberman
4πλο Micro Mchines 2
6πλο Worms
στο ίδιο σπίτι όλοι? Να είσαι στο πάτωμα και να γελάς από τα γέλια και να παραλίγο έρχεται η αστυνομία από το τρελό γέλιο/χαβαλέ σε pc μπροστά???
Το gaming όπως για μένα ξεκίνησε πέθανε! Τελευταία καλή ιδέα πραγματικά ήταν οι αρένες με για μένα καλύτερο στην κατηγορία ακόμα και σήμερα το UT το αρχικό μα αντίπαλο δέος το Quake 3 και τρελή σφαγή! Στην συνέχεια τα ανακατέψανε και τα κάναν σκατά!
Για ποιο παλιά να μην σας πω την αίσθηση του πρώτου RTS!!! και πολλών άλλων πρωτοπόρων που διδάξαν τι πάει να πει χαρά από ένα παιχνίδι! Adventure και RPG να δείτε τι πάει να πει αφοσίωσει και προσήλωση σε ένα παιχνίδι αλλά και χρόνος παιχνιδιού!
Πάντως αν τα διαβάζω καλά το UT2007 ίσως να είναι η αφορμή να ξαναπατήσω σε Internet cafe μετά από το UT!
Ίσως πραγματικά να γέρασα αλλά όταν ακούω τους νέους σήμερα να σχολιάζουν παιχνίδια το μόνο που ακούω είναι για αίμα,αληθοφάνεια και γραφικά! Πουθενά χαρά,χαβαλές,σενάριο,διασκέδαση! Σίγουρα οι μικρότεροι δεν θα καταλάβαιτε αλλά είναι πολύ κρίμα που δεν μπορείτε να γευτείται αυτή την χαρά του gaming! Αλλά μαζί με την ευρεία αποδοχή των υπολογιστών ήρθε και η μαζοποιήση των παιχνιδιών με τις εταιρείες να βρίσκουν εύκολα θύματα τα 18- που εντυπωσιάζονται με γραφικά!
Εγώ πάντως την έχω καταβρεί με retro παιχνίδια αλλά με σημερινή υλοποιήση και καλές ιδεές και χαβαλέ!και κυρίως 2D απεικόνιση.
Heavy Metal Deluxe
Platypous
Zuma
Professor Frizwizzle
Drop
Fairies
Όποιος ενδιαφέρεται www.realarcade.com
Hunter εσύ που είσαι και παλιός ίσως πρέπει να ρίξεις και ένα βλέφαρο. πμ για περισσότερα!
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Συμφωνώ απόλυτα.Την πρώτη φορά που το είχα αρχίσει, το παράτησα μετά από μία μέρα γιατί εκείνη την περίοδο είχα διαβάσματα και δε μπορούσα να παρακολοπυθήσω την υπόθεση.Το εχω ξαναπει στο αντιστοιχο thread που ειχε γινει παλια.
Όταν έκατσα κι ασχολήθηκα, έβλεπα όλους τους διαλόγους κτλ, έμεινα άφωνος.Εκπληκτικό παιχνίδι.
drteddy
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://www.cyanworlds.com/

Σε τελική ανάλυση: Όμορφο παιχνίδι με αρχηγούς που σου σπάνε τα νεύρα και σε κάνουν να θες να σπάσεις με βαριοπούλα το πισι. Όσοι εκνευρίζεστε εύκολα με τέτοιες καταστάσεις, ΜΗΝ το αγοράσετε. Θα γλυτώσετε πολλές εντάσεις και νεύρα.

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

μια παρέα για να είμαι ειλικρινής όπου όταν ο ένας ήθελε να το σπάσει αναλάμβανε ο άλλος

tomb raider rulezzzz big timez

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.