Giovanna
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αλήθεια έχει κανείς παίξει το Δράκουλα-1 ή -2? Ίσως να με ενδιέφερε κάποιο παρόμοιο παιχνίδι αυτού του στύλ. Καμία πρόταση? Το Siberia λέει τίποτα?![]()
Εγω εχω παιξει και εγω τερματισει το 2. Φαση ειχε και ειναι ωραιο παιχνιδακι αλλα δεν μπορω να συγκρινω με αλλα γιατι ειναι το μονο adventure ποθ εχω παιξει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω παίξει και τερματήσει και το 1 και το 2.(Δράκουλα) Το πρώτο χωρίς καμία βοήθεια, το 2 με βοήθεια από ένα σημείο και μετά από το Ίντερνετ. Είχε ψιλοδύσκολους γρίφους. (Τουλάχιστον για εμένα

Demelene
Διάσημο μέλος

Έπαιζα φανατικά αλλά δεν βρήκα ποτέ ένα να παίζει όπως το multiplayer του gameboy! Γιαυτό και έφτοιαξα δικό μου! Αν ενδοιαφέρεται κανένας.....
Syberia εγώ ξενέρωσα. Το παιχνίδι ήταν ένα ατελείωτο πήγαινε έλα με οδηγίες για να γεμίσει χρόνο και το απίστευτα μικρό μέγεθος του. Μόνο καταπληκτική ιδέα τα Automattons! Από adventure longest journey ,the dig και το κουρφαίο όλων Full Throttle. Το καινούργιο το longest journey δεν μάρεσε πολύ κυρίως γιατί δεν θυμόμουν και τι είχε γίνει στο πρώτο αλλά δεν μαρέσει αυτή η μόδα με τα επεισόδια που δεν είναι αυτοτελή!
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

mentoras_12
Νεοφερμένο μέλος

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Madvil
Νεοφερμένο μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Βγήκε για υπολογιστές? Εκτός και αν έχω μπερδέψει την έκδοση.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΥΣ PRO EVOLOUTION SOCCER 6!
Εγώ πάντως με καθυστέρηση ενός χρόνο εγκαίνιασα το νέο μου υπολογιστή με Need for speed Most wanted. καλά το παιχνίδι από θέμα παρουσίασης μενού κτλ είναι πολύ μπροστά.
Pepper-ann
Νεοφερμένο μέλος

vaguraw
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φανταστικο παιχνιδι..οσοι παιζουν RGP να το τσεκαρουν οπωσδηποτε!!
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Ακόμα και όσοι ΔΕΝ παίζουν RPG να το τσεκάρουν. Εγώ για παράδειγμα δεν έπαιζα τέτοιου στυλ παιχνίδια, αλλά το συγκεκριμένο με τράβηξε και το τερμάτισα. Είναι ενδιαφέρον το ότι μπορείς να είσαι είτε καλός είτε κακός όσο μεγαλώνεις (ξεκινάς απο παιδί), ανάλογα με τον τρόπο που παίζεις και τα μαγικά που χρησιμοποιείς. Αυτή σου η επιλογή φαίνεται και στα εμφανισιακά χαρακτηριστικά σου (φωτοστέφανο-κερατάκια και πολλά άλλα). Γιαυτό δείτε το!Fable : The lost Chapters
Φανταστικο παιχνιδι..οσοι παιζουν RGP να το τσεκαρουν οπωσδηποτε!!
Εγώ να προτείνω (αν δεν έχει ήδη προταθεί) το Rogue Trooper όχι τόσο καλά γραφικά για την εποχή του, αλλά πολύ καλό gameplay και κίνηση και σενάριο που συνεχίζεται.
Demelene
Διάσημο μέλος

Need For Speed Most Wanted. Αν και έχω αρχίσει να το βαριέμαι καθώς ενώ είναι απίστευτα εντυπωσιακό είναι μια από τα ίδια.

vaguraw
Εκκολαπτόμενο μέλος

Let the mania called "Football Manager 2007" Begin!!!
quoted for emphasis
τα σπαει το μανατζερακι μας

fandago
στο τελος τι εκανες γιατι εγω αφου τελειωσα τα quest αραζω και πινω μπυρες
ολη την ωρα στο fable!

Πειτε κανα καλο που σας εχει κεντρισει το ενδιαφερον (ασχετα καινουργιο ή οχι) να δω...
Τα εχω παρατησει καιρο και ειμαι "κρυος" λιγο...
Οταν λεω adventure εννοω καθαροαιμο ετσι.Point and Click δηλαδη!
Ο φιλος demelene σε προηγουμενο post του με καλυψε και ειδικα για το Syberia!

Καλο adventure ειναι και το black mirror.(παλιουτσικο σχετικα)
Παροτι πηρε χαμηλη βαθμολογια στο gamespot προσωπικα για το μικρο του μεγεθος εχει αρκετη ωρα παιχνιδιου και ειναι αρκετα "τιμιο".
Ισως σας ξενερωσουν οι διαλογοι (εκει πηρε πολυ χαμηλο βαθμο) αλλα πιστεψτε με ειναι πολυ φιλικοι για το αυτοι.Καθαροι και τους καταλαβαινεις.

Ρε σεις το grim fandago (αυτο το θεικο παιχνιδι) παιζει σε XP;Υπαρχει δηαδη κανα patch;
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Κανας adventuraς δεν υπαρχει;;;;![]()
![]()
Πειτε κανα καλο που σας εχει κεντρισει το ενδιαφερον (ασχετα καινουργιο ή οχι) να δω...
Ο φιλος demelene σε προηγουμενο post του με καλυψε και ειδικα για το Syberia!![]()
έχεις παίξει το "longest journey"..??

έχεις παίξει το "longest journey"..??![]()
OH ΥΕS MY DEAR!!!

Aπο τα πολυ καλα παιχνιδια μπορω να πω!

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Και το 3 μου άρεσε εμένα, μάλλον είμαι ανώμαλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Το άφησα, εκείνο τον καιρό νομίζω υπήρχαν πολλά άλλα παιχνίδια να παίξω. Θα το έπαιζα και άλλο, αλλά παράλληλα στον δίπλα υπολογιστή το έπαιζε ο ξάδερφος μου που έκανε τον καλό, ενώ εγώ τον κακό, οπότε είδα το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και απο τις 2 μεριές.fandago
στο τελος τι εκανες γιατι εγω αφου τελειωσα τα quest αραζω και πινω μπυρες
ολη την ωρα στο fable!
Δεν ξέρω αν έχει προταθεί το Fahrenheit (όνομα με το οποίο κυκλοφόρησε στην Ευρώπη, ενώ στην Αμερική λέγεται Indigo Prophecy). Ίσως να μην είναι απλά point and click, αλλά είναι αρκετά απλό. Είναι γνωστό για τον χειρισμό του, το ανοικτό σενάριο του (έχει νομίζω 8 διαφορετικές τροπές), τα ενδιαφέροντα γραφικά και την κινηματογραφική του άποψη.Κανας adventuraς δεν υπαρχει;;;;![]()
![]()
Ρε σεις το grim fandago (αυτο το θεικο παιχνιδι) παιζει σε XP;Υπαρχει δηαδη κανα patch;
Όσο για το φοβερό Grim Fandago, απο το οποίο έχω πάρει το nickname μου, έχω ακούσει ότι θα κυκλοφορήσει επίσημα patchαρισμένο απο την μητέρα Lucas Arts για να παίζει στα XP. Με το αζημίωτο φυσικά...

Μέχρι τότε μπορείς να το παίξεις με την βοήθεια virtual machines (VMWare), όπου θα εγκαταστήσεις τα 98.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.