mindcircus
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος

Κυκλοφορεί άραγε ακόμα τo Tetris sonic κονσόλα χειρός στην αγορά;
"Tetris sonic" είμαι σίγουρος ότι δεν κυκλοφόρησε πότε τέτοια κονσόλα.
Αν εννοείς gameboy,αυτό έχει αποσυρθεί και αντικατασταθέι πολλά χρόνια τώρα απο το Nintendo DS.
Μπορείς να βρείς μεταχειρισμένο gameboy στο ίντερνετ σε καλές τιμές.
Η
Αν πάς σε καμιά λαϊκή μπορεί να βρείς καναν πλανόδιο να πουλάει μία απο τις απομιμήσεις που έχουν μόνο tetris.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

"Tetris sonic" είμαι σίγουρος ότι δεν κυκλοφόρησε πότε τέτοια κονσόλα.
Αν εννοείς gameboy,αυτό έχει αποσυρθεί και αντικατασταθέι πολλά χρόνια τώρα απο το Nintendo DS.
Μπορείς να βρείς μεταχειρισμένο gameboy στο ίντερνετ σε καλές τιμές.
Η
Αν πάς σε καμιά λαϊκή μπορεί να βρείς καναν πλανόδιο να πουλάει μία απο τις απομιμήσεις που έχουν μόνο tetris.
Το Τετρις ''σονικ'' δεν το ελεγαν; Τεσπα, καταλαβες ποιο λεω? Το γκρι. Οχι το Νιντεντο. Ουτε το Gameboy, ειχα κι απο τα 3. Το τερις το σκέτο που δεν επαιρνε κασσετες, το μακρουλό με τα κιτρινα κουμπακια. Τερμα φανατική υπήρξα με εξαιρετικά σκορς. Στη λαική; Δεν το θελω μουφα, το θελω κανονικο. Αποκλειεται λες;
Mercury
Επιφανές μέλος

Το Τετρις ''σονικ'' δεν το ελεγαν; Τεσπα, καταλαβες ποιο λεω? Το γκρι. Οχι το Νιντεντο. Ουτε το Gameboy, ειχα κι απο τα 3. Το τερις το σκέτο που δεν επαιρνε κασσετες, το μακρουλό με τα κιτρινα κουμπακια. Τερμα φανατική υπήρξα με εξαιρετικά σκορς. Στη λαική; Δεν το θελω μουφα, το θελω κανονικο. Αποκλειεται λες;
Κατάλαβα ποιό λες. Το Tetris είχε κυκλοφορήσει μαζί με το Gameboy.
Αυτό που λές το είχα και εγώ,απομίμηση ήταν όλα τους αυτά.Δεν υπήρχε αυθεντική έκδοση.Τα γνωστά made in China βιντεόπαιχνίδια.
Αν πάς σε κανά παλιό μαγαζί με ηλεκτρονικά ίσως να βρεις κανένα της προκοπής που να αντέχει στον χρόνο.
ΑΑ..Και ο Sonic είναι χαρακτήρας της Sega,χρόνια το αντίπαλο δέος του Super Mario.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

ΑΑ..Και ο Sonic είναι χαρακτήρας της Sega,χρόνια το αντίπαλο δέος του Super Mario.
Νταξ, απλώς προσπαθούσε το παιδί ο Sonic...

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Αληηηθεια;Κατάλαβα ποιό λες. Το Tetris είχε κυκλοφορήσει μαζί με το Gameboy.
Αυτό που λές το είχα και εγώ,απομίμηση ήταν όλα τους αυτά.Δεν υπήρχε αυθεντική έκδοση.Τα γνωστά made in China βιντεόπαιχνίδια.

Ας πουμε που να παω οταν λες παλιο. Ομονοια πχ που χει διαφορα μες στις στοες; Εχεις καποια να μου πεις να παω;Αν πάς σε κανά παλιό μαγαζί με ηλεκτρονικά ίσως να βρεις κανένα της προκοπής που να αντέχει στον χρόνο.
Pf, sega ναι που το θυμηθηκες.... Ωραια παιχνιδακια τοτε!ΑΑ..Και ο Sonic είναι χαρακτήρας της Sega,χρόνια το αντίπαλο δέος του Super Mario.
Mercury
Επιφανές μέλος

Ας πουμε που να παω οταν λες παλιο. Ομονοια πχ που χει διαφορα μες στις στοες; Εχεις καποια να μου πεις να παω;
Τι να σου πω mindcircus,απο Αθήνα δεν ξέρω πολλά.Αν δεν κάνω λάθος στην Στουρνάρη πρέπει να είναι η ελληνική Silicon Valley.
Όλο και κάποιο μαγαζί θα έχει αυτό που ψάχνεις...Αν πάλι δεν βρεις..Μην ξεχνάς τον πλανόδιο της λαϊκης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aledjo
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Annabelle
Νεοφερμένο μέλος

Και τώρα τελευταία έχω πάθει εξάρτηση με τη dota, πολεμάω να κάνω αποτοξίνωση..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Annabelle
Νεοφερμένο μέλος

Πλάκα πλάκα έχω να μπω κανά χρόνο, τότε μπήκε και η dota στη ζωή μου και με κατέστρεψεΚάνε αποτοξίνωση με LoL.![]()

Gareth
Δραστήριο μέλος

WatchDogs....22 Νοεμβρίου βγαίνει...
Guest 209912
Επισκέπτης

Total War:Rome 2 ...πολύ καλό παιχνίδι στρατηγικής...
άμα δεν είχε και τα bugs της αρκούδας...
Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος

Gareth
Δραστήριο μέλος

άμα δεν είχε και τα bugs της αρκούδας...
Σωστός, but...ελπίζω με τα patch που βγάζει κάθε βδομάδα να διορθωθούν τα πράγματα.
Αισίως έχουμε φτάσει τα 4 patch...και από ότι άκουσα αυτήν την βδομάδα θα βγάλουν το 5o beta patch...
Guest 209912
Επισκέπτης

Σωστός, but...ελπίζω με τα patch που βγάζει κάθε βδομάδα να διορθωθούν τα πράγματα.
Αισίως έχουμε φτάσει τα 4 patch...και από ότι άκουσα αυτήν την βδομάδα θα βγάλουν το 5o beta patch...
Το θέμα είναι ότι βγάζουν μισοτελιωμένο game μόνο και μόνο για την αρπαχτή. Χαλάνε το ίδιο τους το όνομα. Η sega είναι ο κύριος υπαίτιος αυτής της πολιτικής βέβαια. Πάντως είναι το τελευταίο Total War που κάνω pre order.
mr.magic
Νεοφερμένο μέλος

αλλα αυτός είναι ο σκοπός τους οποτε ΑΝΤΙΟ demo...
Σας προτείνω:
1.lara croft legent (pc+ps)
2.lara croft anniversary (pc+ps)
3.bolt (ps+?)
4.journey (ps)
5.to the moon (pc+?)
6.brave (pc+ps)
υπάρχουν πολλά ακόμα games που θα ήθελα να σας προτείνω...
αν αρέσει κάποιο game σε κάποιον άλλο να μου απαντήσει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.