Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 09:39 Ο Demelene έγραψε: #81 19-10-06 09:39 το Fahrenheit δεν ξέρει τι είναι για μένα. Μάριος έπαιξες και το Dreamfall την συνέχεια του Longest Journey? Αν όχι κάνε υπομονή να την παίξεις σε 2 χρόνια πριν βγεί το τρίτο και τελευταίο μέρος για να μην ξενερώσεις όπως εγώ που ήμουν εντελώς εκτός κλίματος και δεν θυμόμουν χριστό από τους χαρακτήρες. Δεν θυμάμαι τι σου είχα πει όταν σε κάλυψα έξω από το Syberia αλλά σε ενδοιαφέρουν νέα-φρέσκα adventure ή παλαιότερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 12:28 Ο The Djinn: #82 19-10-06 12:28 Το fahrenheit ναι μεν θεωρειται adventure, αλλα ειναι action-adventure με εναν διαφορετικο τρποπο χειρισμου απλως.Καλο ηταν δεν με ξετρελανε... Δεν εχω προβλημα αν ειναι παλαιοτερο ή καινουργιο...καλο να ειναι με ενδιαφερει.(Ιδιαιτερη προτιμηση εχω στα "thriller"-παραφυσικα αλλα δεν κολλαμε κιολας. Απλως με τα μαθηματα εχω κανα χρονο+ να ασχοληθω και δεν ξερω ακριβως τι παιζει...(ειδικα απο καινουργια) Για το syberia συμφωνω με το πηγαινε-ελα που ειχε και τις περισσοτερες πο οσες επρεπε "οδηγιες-πληροφοριες" καθως και για την πολυ εξυπνη ιδεα των automattons.Παντως ηταν ατμοσφαιρικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 12:45 Ο Demelene έγραψε: #83 19-10-06 12:45 Ήταν ατμοσφαιρικό και με πολύ ωραίο σχέδιο. Αλλά μέχρι εκεί. Κάτσε να πάω σπίτι να κοιτάξω τι έχω από images σε αναμανή να σου πω. υπήρξε και ένα άλλο με αστυνομικό περιεχόμενο που έπαιζε σε δύο εποχές ταυτόχρονα αλλά από εδώ δεν μπορώ να το ψάξω. Πάντως αυτός που μου είχε αρέσει κυρίως για τον χαβαλέ και το σχέδιο ήταν το Runaway. Και μην με πέρνεις και πολύ σοβαρά. Δεν είμαι καθαροαίμος adventuras έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 14:54 Ο songless_bird: #84 19-10-06 14:54 Worms Armageddon Το ξεθαψα πριν μια εβδομαδα και εχω κολλησει παλι! Φυσικα πλακα εχει οταν παιζεις με αλλον μαζι. Οχι το 3D...Δεν εχει πλακα.... Υ.Γ. Μακρια απο MMORPG Καινε το μυαλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 18:27 Ο Demelene έγραψε: #85 19-10-06 18:27 μήπως είχες παίξει και Atomic Bomberman? Σίγουρα το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι που έπαιξα ποτέ με φίλους. Το έχω χάσει όμως και δεν το βρίσκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 18:43 Ο ]ifrit[ έγραψε: #86 19-10-06 18:43 Αρχική Δημοσίευση από songless_bird: Worms Armageddon Το ξεθαψα πριν μια εβδομαδα και εχω κολλησει παλι! Φυσικα πλακα εχει οταν παιζεις με αλλον μαζι. Οχι το 3D...Δεν εχει πλακα.... Υ.Γ. Μακρια απο MMORPG Καινε το μυαλο... Click για ανάπτυξη... Το Worms 3D ήταν άθλιο, δοκίμασε όμως το Worms Mayhem, είναι πολύ καλό Α, και συμφωνώ με το Υ.Γ. σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DirectX Νεοφερμένο μέλος Ο DirectX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 22:28 Ο DirectX έγραψε: #87 19-10-06 22:28 Αν σας αρέσουν τα adventures δείτε οπωσδήποτε το Scratches (πρώτου προσώπου ψυχολογικό - μεταφυσικό θρίλερ) και το Tunguska, The Secret Files (από τα καλύτερα click & point μέχρι στιγμής). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 22:37 Ο MonaXoS έγραψε: #88 19-10-06 22:37 Worms Blast!!! Μιλάμε κόλλησα!Λέει πολύ και για διπλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 23:11 Ο The Djinn: #89 19-10-06 23:11 Αρχική Δημοσίευση από DirectX: Αν σας αρέσουν τα adventures δείτε οπωσδήποτε το Scratches (πρώτου προσώπου ψυχολογικό - μεταφυσικό θρίλερ) και το Tunguska, The Secret Files (από τα καλύτερα click & point μέχρι στιγμής). Click για ανάπτυξη... Xμμμ....thanks φιλε μου! Θα τα κοιταξω με την πρωτη ευκαιρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 00:11 Ο Demelene έγραψε: #90 20-10-06 00:11 Λοιπόν χωρίς να έχω προσωπική γνώμη από adventuράκια κοίτα τα The Cameron Files - Secret at LochNess Shadow of Destiny Scratchers Nocturne Keepsake Μου τα έχει δώσει ένα πολύ adventuras Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 01:10 Ο The Djinn: #91 20-10-06 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Λοιπόν χωρίς να έχω προσωπική γνώμη από adventuράκια κοίτα τα The Cameron Files - Secret at LochNess Shadow of Destiny Scratchers Nocturne Keepsake Μου τα έχει δώσει ένα πολύ adventuras Click για ανάπτυξη... Thanks !!!! Εκτιμω πολυ την "βοηθεια"! Θα τα κοιταξω με την πρωτη ευκαιρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2006 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 14:08 Ο Guest 990498: #92 22-10-09 14:08 Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο giannis4ever: #93 29-11-09 12:10 Assassin's creed 2. Απλά το παιχνίδι της χρονιάς. Επίσης προτείνω το uncharted 1&2. Με την σειρά που σας δίνω λόγω ιστορίας, αν και δεν είναι καμιά σπουδαία αλλαγή. Αν πάλι θέλετε κατευθείαν online, πάρτε το 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scoros Νεοφερμένο μέλος Ο Scoros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:02 Ο Scoros έγραψε: #94 29-11-09 13:02 Darkfall https://www.darkfallonline.com/index.html ειναι ενα mmorpg φτιαγμενο απο Ελληνες και Νορβηγους με φοβερο gameplay και ελευθερια κινησεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:14 Ο Guest 990498: #95 05-12-09 12:14 To παιχνίδι του 2010 ΜΑΧ PAYNE 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Ο Dark_kronos: #96 05-12-09 14:53 Ποσο θα το τραβιξουν πια το Max Payne;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paokman Νεοφερμένο μέλος Ο paokman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο paokman έγραψε: #97 05-12-09 16:07 Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Ο giannis4ever: #98 05-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από paokman: Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Click για ανάπτυξη... Καλύτερο το φίφα10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 17:37 Ο parafernalia: #99 25-12-11 17:37 PC games παίζω πια σπάνια, μόνο σε γιορτές και διακοπές και μόνο αν μου συστήσουν κάτι πολύ καλό. Αυτές τις γιορτινές μέρες, θα πρότεινα ανεπιφύλαχτα το "The Book of Unwritten Tales". Είναι fantasy adventure με υπέροχη disney μουσική, πολύ χιούμορ και ένα story-line που σε κρατάει καθηλωμένο. Μέχρι εκεί που έχω φτάσει, οι γρίφοι είναι πανέξυπνοι, καλοσχεδιασμένοι και λύνονται εύκολα αν σκεφτείς λογικά. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις για αντικείμενα σε 100 πίστες και να σπας τα νεύρα σου ενώ απουσιάζει εντελώς το text. Αν δεν θυμάσαι κάτι απλά ρωτάς ξανά αυτόν που σου αναθέτει την αποστολή. Ο χειρισμός είναι απλούστατος, όλα γίνονται με το δεξί κι αριστερό κουμπί του ποντικιού. Το performance εξαιρετικό, δεν έχω ξαναδεί game να φορτώνει τόσο γρήγορα κι ας έχω PC 5ετίας! Το artwork είναι πανέμορφο, κάθε οθόνη είναι ένα κομμάτι τέχνης. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι σε κάνει να γελάς και να χαλαρώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:33 Ο BRUCE έγραψε: #100 28-02-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους και ένας που παίζει αυτό το παιχνίδι. Και νόμιζα ήμουν μόνο εγώ. Το Splinter Cell Chaos Theory το είχα πρωτοπαίξει πριν 5 χρόνια περίπου, και από τότε κόλλησα. Το έχω τερματίσει άπειρες φορές, και ακόμα και τώρα δεν το βαριέμαι. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει. Πάντως οι άλλες σειρές του Splinter Cell όπως το Double Agent και το Conviction δεν μου άρεσαν τόσο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το Fahrenheit δεν ξέρει τι είναι για μένα. Μάριος έπαιξες και το Dreamfall την συνέχεια του Longest Journey? Αν όχι κάνε υπομονή να την παίξεις σε 2 χρόνια πριν βγεί το τρίτο και τελευταίο μέρος για να μην ξενερώσεις όπως εγώ που ήμουν εντελώς εκτός κλίματος και δεν θυμόμουν χριστό από τους χαρακτήρες. Δεν θυμάμαι τι σου είχα πει όταν σε κάλυψα έξω από το Syberia αλλά σε ενδοιαφέρουν νέα-φρέσκα adventure ή παλαιότερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 12:28 Ο The Djinn: #82 19-10-06 12:28 Το fahrenheit ναι μεν θεωρειται adventure, αλλα ειναι action-adventure με εναν διαφορετικο τρποπο χειρισμου απλως.Καλο ηταν δεν με ξετρελανε... Δεν εχω προβλημα αν ειναι παλαιοτερο ή καινουργιο...καλο να ειναι με ενδιαφερει.(Ιδιαιτερη προτιμηση εχω στα "thriller"-παραφυσικα αλλα δεν κολλαμε κιολας. Απλως με τα μαθηματα εχω κανα χρονο+ να ασχοληθω και δεν ξερω ακριβως τι παιζει...(ειδικα απο καινουργια) Για το syberia συμφωνω με το πηγαινε-ελα που ειχε και τις περισσοτερες πο οσες επρεπε "οδηγιες-πληροφοριες" καθως και για την πολυ εξυπνη ιδεα των automattons.Παντως ηταν ατμοσφαιρικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 12:45 Ο Demelene έγραψε: #83 19-10-06 12:45 Ήταν ατμοσφαιρικό και με πολύ ωραίο σχέδιο. Αλλά μέχρι εκεί. Κάτσε να πάω σπίτι να κοιτάξω τι έχω από images σε αναμανή να σου πω. υπήρξε και ένα άλλο με αστυνομικό περιεχόμενο που έπαιζε σε δύο εποχές ταυτόχρονα αλλά από εδώ δεν μπορώ να το ψάξω. Πάντως αυτός που μου είχε αρέσει κυρίως για τον χαβαλέ και το σχέδιο ήταν το Runaway. Και μην με πέρνεις και πολύ σοβαρά. Δεν είμαι καθαροαίμος adventuras έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 14:54 Ο songless_bird: #84 19-10-06 14:54 Worms Armageddon Το ξεθαψα πριν μια εβδομαδα και εχω κολλησει παλι! Φυσικα πλακα εχει οταν παιζεις με αλλον μαζι. Οχι το 3D...Δεν εχει πλακα.... Υ.Γ. Μακρια απο MMORPG Καινε το μυαλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 18:27 Ο Demelene έγραψε: #85 19-10-06 18:27 μήπως είχες παίξει και Atomic Bomberman? Σίγουρα το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι που έπαιξα ποτέ με φίλους. Το έχω χάσει όμως και δεν το βρίσκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 18:43 Ο ]ifrit[ έγραψε: #86 19-10-06 18:43 Αρχική Δημοσίευση από songless_bird: Worms Armageddon Το ξεθαψα πριν μια εβδομαδα και εχω κολλησει παλι! Φυσικα πλακα εχει οταν παιζεις με αλλον μαζι. Οχι το 3D...Δεν εχει πλακα.... Υ.Γ. Μακρια απο MMORPG Καινε το μυαλο... Click για ανάπτυξη... Το Worms 3D ήταν άθλιο, δοκίμασε όμως το Worms Mayhem, είναι πολύ καλό Α, και συμφωνώ με το Υ.Γ. σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DirectX Νεοφερμένο μέλος Ο DirectX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 22:28 Ο DirectX έγραψε: #87 19-10-06 22:28 Αν σας αρέσουν τα adventures δείτε οπωσδήποτε το Scratches (πρώτου προσώπου ψυχολογικό - μεταφυσικό θρίλερ) και το Tunguska, The Secret Files (από τα καλύτερα click & point μέχρι στιγμής). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 22:37 Ο MonaXoS έγραψε: #88 19-10-06 22:37 Worms Blast!!! Μιλάμε κόλλησα!Λέει πολύ και για διπλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 23:11 Ο The Djinn: #89 19-10-06 23:11 Αρχική Δημοσίευση από DirectX: Αν σας αρέσουν τα adventures δείτε οπωσδήποτε το Scratches (πρώτου προσώπου ψυχολογικό - μεταφυσικό θρίλερ) και το Tunguska, The Secret Files (από τα καλύτερα click & point μέχρι στιγμής). Click για ανάπτυξη... Xμμμ....thanks φιλε μου! Θα τα κοιταξω με την πρωτη ευκαιρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 00:11 Ο Demelene έγραψε: #90 20-10-06 00:11 Λοιπόν χωρίς να έχω προσωπική γνώμη από adventuράκια κοίτα τα The Cameron Files - Secret at LochNess Shadow of Destiny Scratchers Nocturne Keepsake Μου τα έχει δώσει ένα πολύ adventuras Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 01:10 Ο The Djinn: #91 20-10-06 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Λοιπόν χωρίς να έχω προσωπική γνώμη από adventuράκια κοίτα τα The Cameron Files - Secret at LochNess Shadow of Destiny Scratchers Nocturne Keepsake Μου τα έχει δώσει ένα πολύ adventuras Click για ανάπτυξη... Thanks !!!! Εκτιμω πολυ την "βοηθεια"! Θα τα κοιταξω με την πρωτη ευκαιρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2006 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 14:08 Ο Guest 990498: #92 22-10-09 14:08 Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο giannis4ever: #93 29-11-09 12:10 Assassin's creed 2. Απλά το παιχνίδι της χρονιάς. Επίσης προτείνω το uncharted 1&2. Με την σειρά που σας δίνω λόγω ιστορίας, αν και δεν είναι καμιά σπουδαία αλλαγή. Αν πάλι θέλετε κατευθείαν online, πάρτε το 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scoros Νεοφερμένο μέλος Ο Scoros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:02 Ο Scoros έγραψε: #94 29-11-09 13:02 Darkfall https://www.darkfallonline.com/index.html ειναι ενα mmorpg φτιαγμενο απο Ελληνες και Νορβηγους με φοβερο gameplay και ελευθερια κινησεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:14 Ο Guest 990498: #95 05-12-09 12:14 To παιχνίδι του 2010 ΜΑΧ PAYNE 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Ο Dark_kronos: #96 05-12-09 14:53 Ποσο θα το τραβιξουν πια το Max Payne;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paokman Νεοφερμένο μέλος Ο paokman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο paokman έγραψε: #97 05-12-09 16:07 Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Ο giannis4ever: #98 05-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από paokman: Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Click για ανάπτυξη... Καλύτερο το φίφα10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 17:37 Ο parafernalia: #99 25-12-11 17:37 PC games παίζω πια σπάνια, μόνο σε γιορτές και διακοπές και μόνο αν μου συστήσουν κάτι πολύ καλό. Αυτές τις γιορτινές μέρες, θα πρότεινα ανεπιφύλαχτα το "The Book of Unwritten Tales". Είναι fantasy adventure με υπέροχη disney μουσική, πολύ χιούμορ και ένα story-line που σε κρατάει καθηλωμένο. Μέχρι εκεί που έχω φτάσει, οι γρίφοι είναι πανέξυπνοι, καλοσχεδιασμένοι και λύνονται εύκολα αν σκεφτείς λογικά. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις για αντικείμενα σε 100 πίστες και να σπας τα νεύρα σου ενώ απουσιάζει εντελώς το text. Αν δεν θυμάσαι κάτι απλά ρωτάς ξανά αυτόν που σου αναθέτει την αποστολή. Ο χειρισμός είναι απλούστατος, όλα γίνονται με το δεξί κι αριστερό κουμπί του ποντικιού. Το performance εξαιρετικό, δεν έχω ξαναδεί game να φορτώνει τόσο γρήγορα κι ας έχω PC 5ετίας! Το artwork είναι πανέμορφο, κάθε οθόνη είναι ένα κομμάτι τέχνης. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι σε κάνει να γελάς και να χαλαρώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:33 Ο BRUCE έγραψε: #100 28-02-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους και ένας που παίζει αυτό το παιχνίδι. Και νόμιζα ήμουν μόνο εγώ. Το Splinter Cell Chaos Theory το είχα πρωτοπαίξει πριν 5 χρόνια περίπου, και από τότε κόλλησα. Το έχω τερματίσει άπειρες φορές, και ακόμα και τώρα δεν το βαριέμαι. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει. Πάντως οι άλλες σειρές του Splinter Cell όπως το Double Agent και το Conviction δεν μου άρεσαν τόσο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το fahrenheit ναι μεν θεωρειται adventure, αλλα ειναι action-adventure με εναν διαφορετικο τρποπο χειρισμου απλως.Καλο ηταν δεν με ξετρελανε... Δεν εχω προβλημα αν ειναι παλαιοτερο ή καινουργιο...καλο να ειναι με ενδιαφερει.(Ιδιαιτερη προτιμηση εχω στα "thriller"-παραφυσικα αλλα δεν κολλαμε κιολας. Απλως με τα μαθηματα εχω κανα χρονο+ να ασχοληθω και δεν ξερω ακριβως τι παιζει...(ειδικα απο καινουργια) Για το syberia συμφωνω με το πηγαινε-ελα που ειχε και τις περισσοτερες πο οσες επρεπε "οδηγιες-πληροφοριες" καθως και για την πολυ εξυπνη ιδεα των automattons.Παντως ηταν ατμοσφαιρικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 12:45 Ο Demelene έγραψε: #83 19-10-06 12:45 Ήταν ατμοσφαιρικό και με πολύ ωραίο σχέδιο. Αλλά μέχρι εκεί. Κάτσε να πάω σπίτι να κοιτάξω τι έχω από images σε αναμανή να σου πω. υπήρξε και ένα άλλο με αστυνομικό περιεχόμενο που έπαιζε σε δύο εποχές ταυτόχρονα αλλά από εδώ δεν μπορώ να το ψάξω. Πάντως αυτός που μου είχε αρέσει κυρίως για τον χαβαλέ και το σχέδιο ήταν το Runaway. Και μην με πέρνεις και πολύ σοβαρά. Δεν είμαι καθαροαίμος adventuras έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 14:54 Ο songless_bird: #84 19-10-06 14:54 Worms Armageddon Το ξεθαψα πριν μια εβδομαδα και εχω κολλησει παλι! Φυσικα πλακα εχει οταν παιζεις με αλλον μαζι. Οχι το 3D...Δεν εχει πλακα.... Υ.Γ. Μακρια απο MMORPG Καινε το μυαλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 18:27 Ο Demelene έγραψε: #85 19-10-06 18:27 μήπως είχες παίξει και Atomic Bomberman? Σίγουρα το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι που έπαιξα ποτέ με φίλους. Το έχω χάσει όμως και δεν το βρίσκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 18:43 Ο ]ifrit[ έγραψε: #86 19-10-06 18:43 Αρχική Δημοσίευση από songless_bird: Worms Armageddon Το ξεθαψα πριν μια εβδομαδα και εχω κολλησει παλι! Φυσικα πλακα εχει οταν παιζεις με αλλον μαζι. Οχι το 3D...Δεν εχει πλακα.... Υ.Γ. Μακρια απο MMORPG Καινε το μυαλο... Click για ανάπτυξη... Το Worms 3D ήταν άθλιο, δοκίμασε όμως το Worms Mayhem, είναι πολύ καλό Α, και συμφωνώ με το Υ.Γ. σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DirectX Νεοφερμένο μέλος Ο DirectX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 22:28 Ο DirectX έγραψε: #87 19-10-06 22:28 Αν σας αρέσουν τα adventures δείτε οπωσδήποτε το Scratches (πρώτου προσώπου ψυχολογικό - μεταφυσικό θρίλερ) και το Tunguska, The Secret Files (από τα καλύτερα click & point μέχρι στιγμής). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 22:37 Ο MonaXoS έγραψε: #88 19-10-06 22:37 Worms Blast!!! Μιλάμε κόλλησα!Λέει πολύ και για διπλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 23:11 Ο The Djinn: #89 19-10-06 23:11 Αρχική Δημοσίευση από DirectX: Αν σας αρέσουν τα adventures δείτε οπωσδήποτε το Scratches (πρώτου προσώπου ψυχολογικό - μεταφυσικό θρίλερ) και το Tunguska, The Secret Files (από τα καλύτερα click & point μέχρι στιγμής). Click για ανάπτυξη... Xμμμ....thanks φιλε μου! Θα τα κοιταξω με την πρωτη ευκαιρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 00:11 Ο Demelene έγραψε: #90 20-10-06 00:11 Λοιπόν χωρίς να έχω προσωπική γνώμη από adventuράκια κοίτα τα The Cameron Files - Secret at LochNess Shadow of Destiny Scratchers Nocturne Keepsake Μου τα έχει δώσει ένα πολύ adventuras Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 01:10 Ο The Djinn: #91 20-10-06 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Λοιπόν χωρίς να έχω προσωπική γνώμη από adventuράκια κοίτα τα The Cameron Files - Secret at LochNess Shadow of Destiny Scratchers Nocturne Keepsake Μου τα έχει δώσει ένα πολύ adventuras Click για ανάπτυξη... Thanks !!!! Εκτιμω πολυ την "βοηθεια"! Θα τα κοιταξω με την πρωτη ευκαιρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2006 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 14:08 Ο Guest 990498: #92 22-10-09 14:08 Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο giannis4ever: #93 29-11-09 12:10 Assassin's creed 2. Απλά το παιχνίδι της χρονιάς. Επίσης προτείνω το uncharted 1&2. Με την σειρά που σας δίνω λόγω ιστορίας, αν και δεν είναι καμιά σπουδαία αλλαγή. Αν πάλι θέλετε κατευθείαν online, πάρτε το 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scoros Νεοφερμένο μέλος Ο Scoros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:02 Ο Scoros έγραψε: #94 29-11-09 13:02 Darkfall https://www.darkfallonline.com/index.html ειναι ενα mmorpg φτιαγμενο απο Ελληνες και Νορβηγους με φοβερο gameplay και ελευθερια κινησεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:14 Ο Guest 990498: #95 05-12-09 12:14 To παιχνίδι του 2010 ΜΑΧ PAYNE 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Ο Dark_kronos: #96 05-12-09 14:53 Ποσο θα το τραβιξουν πια το Max Payne;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paokman Νεοφερμένο μέλος Ο paokman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο paokman έγραψε: #97 05-12-09 16:07 Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Ο giannis4ever: #98 05-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από paokman: Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Click για ανάπτυξη... Καλύτερο το φίφα10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 17:37 Ο parafernalia: #99 25-12-11 17:37 PC games παίζω πια σπάνια, μόνο σε γιορτές και διακοπές και μόνο αν μου συστήσουν κάτι πολύ καλό. Αυτές τις γιορτινές μέρες, θα πρότεινα ανεπιφύλαχτα το "The Book of Unwritten Tales". Είναι fantasy adventure με υπέροχη disney μουσική, πολύ χιούμορ και ένα story-line που σε κρατάει καθηλωμένο. Μέχρι εκεί που έχω φτάσει, οι γρίφοι είναι πανέξυπνοι, καλοσχεδιασμένοι και λύνονται εύκολα αν σκεφτείς λογικά. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις για αντικείμενα σε 100 πίστες και να σπας τα νεύρα σου ενώ απουσιάζει εντελώς το text. Αν δεν θυμάσαι κάτι απλά ρωτάς ξανά αυτόν που σου αναθέτει την αποστολή. Ο χειρισμός είναι απλούστατος, όλα γίνονται με το δεξί κι αριστερό κουμπί του ποντικιού. Το performance εξαιρετικό, δεν έχω ξαναδεί game να φορτώνει τόσο γρήγορα κι ας έχω PC 5ετίας! Το artwork είναι πανέμορφο, κάθε οθόνη είναι ένα κομμάτι τέχνης. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι σε κάνει να γελάς και να χαλαρώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:33 Ο BRUCE έγραψε: #100 28-02-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους και ένας που παίζει αυτό το παιχνίδι. Και νόμιζα ήμουν μόνο εγώ. Το Splinter Cell Chaos Theory το είχα πρωτοπαίξει πριν 5 χρόνια περίπου, και από τότε κόλλησα. Το έχω τερματίσει άπειρες φορές, και ακόμα και τώρα δεν το βαριέμαι. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει. Πάντως οι άλλες σειρές του Splinter Cell όπως το Double Agent και το Conviction δεν μου άρεσαν τόσο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ήταν ατμοσφαιρικό και με πολύ ωραίο σχέδιο. Αλλά μέχρι εκεί. Κάτσε να πάω σπίτι να κοιτάξω τι έχω από images σε αναμανή να σου πω. υπήρξε και ένα άλλο με αστυνομικό περιεχόμενο που έπαιζε σε δύο εποχές ταυτόχρονα αλλά από εδώ δεν μπορώ να το ψάξω. Πάντως αυτός που μου είχε αρέσει κυρίως για τον χαβαλέ και το σχέδιο ήταν το Runaway. Και μην με πέρνεις και πολύ σοβαρά. Δεν είμαι καθαροαίμος adventuras έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 14:54 Ο songless_bird: #84 19-10-06 14:54 Worms Armageddon Το ξεθαψα πριν μια εβδομαδα και εχω κολλησει παλι! Φυσικα πλακα εχει οταν παιζεις με αλλον μαζι. Οχι το 3D...Δεν εχει πλακα.... Υ.Γ. Μακρια απο MMORPG Καινε το μυαλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 18:27 Ο Demelene έγραψε: #85 19-10-06 18:27 μήπως είχες παίξει και Atomic Bomberman? Σίγουρα το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι που έπαιξα ποτέ με φίλους. Το έχω χάσει όμως και δεν το βρίσκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 18:43 Ο ]ifrit[ έγραψε: #86 19-10-06 18:43 Αρχική Δημοσίευση από songless_bird: Worms Armageddon Το ξεθαψα πριν μια εβδομαδα και εχω κολλησει παλι! Φυσικα πλακα εχει οταν παιζεις με αλλον μαζι. Οχι το 3D...Δεν εχει πλακα.... Υ.Γ. Μακρια απο MMORPG Καινε το μυαλο... Click για ανάπτυξη... Το Worms 3D ήταν άθλιο, δοκίμασε όμως το Worms Mayhem, είναι πολύ καλό Α, και συμφωνώ με το Υ.Γ. σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DirectX Νεοφερμένο μέλος Ο DirectX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 22:28 Ο DirectX έγραψε: #87 19-10-06 22:28 Αν σας αρέσουν τα adventures δείτε οπωσδήποτε το Scratches (πρώτου προσώπου ψυχολογικό - μεταφυσικό θρίλερ) και το Tunguska, The Secret Files (από τα καλύτερα click & point μέχρι στιγμής). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 22:37 Ο MonaXoS έγραψε: #88 19-10-06 22:37 Worms Blast!!! Μιλάμε κόλλησα!Λέει πολύ και για διπλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 23:11 Ο The Djinn: #89 19-10-06 23:11 Αρχική Δημοσίευση από DirectX: Αν σας αρέσουν τα adventures δείτε οπωσδήποτε το Scratches (πρώτου προσώπου ψυχολογικό - μεταφυσικό θρίλερ) και το Tunguska, The Secret Files (από τα καλύτερα click & point μέχρι στιγμής). Click για ανάπτυξη... Xμμμ....thanks φιλε μου! Θα τα κοιταξω με την πρωτη ευκαιρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 00:11 Ο Demelene έγραψε: #90 20-10-06 00:11 Λοιπόν χωρίς να έχω προσωπική γνώμη από adventuράκια κοίτα τα The Cameron Files - Secret at LochNess Shadow of Destiny Scratchers Nocturne Keepsake Μου τα έχει δώσει ένα πολύ adventuras Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 01:10 Ο The Djinn: #91 20-10-06 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Λοιπόν χωρίς να έχω προσωπική γνώμη από adventuράκια κοίτα τα The Cameron Files - Secret at LochNess Shadow of Destiny Scratchers Nocturne Keepsake Μου τα έχει δώσει ένα πολύ adventuras Click για ανάπτυξη... Thanks !!!! Εκτιμω πολυ την "βοηθεια"! Θα τα κοιταξω με την πρωτη ευκαιρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2006 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 14:08 Ο Guest 990498: #92 22-10-09 14:08 Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο giannis4ever: #93 29-11-09 12:10 Assassin's creed 2. Απλά το παιχνίδι της χρονιάς. Επίσης προτείνω το uncharted 1&2. Με την σειρά που σας δίνω λόγω ιστορίας, αν και δεν είναι καμιά σπουδαία αλλαγή. Αν πάλι θέλετε κατευθείαν online, πάρτε το 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scoros Νεοφερμένο μέλος Ο Scoros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:02 Ο Scoros έγραψε: #94 29-11-09 13:02 Darkfall https://www.darkfallonline.com/index.html ειναι ενα mmorpg φτιαγμενο απο Ελληνες και Νορβηγους με φοβερο gameplay και ελευθερια κινησεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:14 Ο Guest 990498: #95 05-12-09 12:14 To παιχνίδι του 2010 ΜΑΧ PAYNE 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Ο Dark_kronos: #96 05-12-09 14:53 Ποσο θα το τραβιξουν πια το Max Payne;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paokman Νεοφερμένο μέλος Ο paokman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο paokman έγραψε: #97 05-12-09 16:07 Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Ο giannis4ever: #98 05-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από paokman: Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Click για ανάπτυξη... Καλύτερο το φίφα10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 17:37 Ο parafernalia: #99 25-12-11 17:37 PC games παίζω πια σπάνια, μόνο σε γιορτές και διακοπές και μόνο αν μου συστήσουν κάτι πολύ καλό. Αυτές τις γιορτινές μέρες, θα πρότεινα ανεπιφύλαχτα το "The Book of Unwritten Tales". Είναι fantasy adventure με υπέροχη disney μουσική, πολύ χιούμορ και ένα story-line που σε κρατάει καθηλωμένο. Μέχρι εκεί που έχω φτάσει, οι γρίφοι είναι πανέξυπνοι, καλοσχεδιασμένοι και λύνονται εύκολα αν σκεφτείς λογικά. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις για αντικείμενα σε 100 πίστες και να σπας τα νεύρα σου ενώ απουσιάζει εντελώς το text. Αν δεν θυμάσαι κάτι απλά ρωτάς ξανά αυτόν που σου αναθέτει την αποστολή. Ο χειρισμός είναι απλούστατος, όλα γίνονται με το δεξί κι αριστερό κουμπί του ποντικιού. Το performance εξαιρετικό, δεν έχω ξαναδεί game να φορτώνει τόσο γρήγορα κι ας έχω PC 5ετίας! Το artwork είναι πανέμορφο, κάθε οθόνη είναι ένα κομμάτι τέχνης. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι σε κάνει να γελάς και να χαλαρώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:33 Ο BRUCE έγραψε: #100 28-02-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους και ένας που παίζει αυτό το παιχνίδι. Και νόμιζα ήμουν μόνο εγώ. Το Splinter Cell Chaos Theory το είχα πρωτοπαίξει πριν 5 χρόνια περίπου, και από τότε κόλλησα. Το έχω τερματίσει άπειρες φορές, και ακόμα και τώρα δεν το βαριέμαι. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει. Πάντως οι άλλες σειρές του Splinter Cell όπως το Double Agent και το Conviction δεν μου άρεσαν τόσο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Worms Armageddon Το ξεθαψα πριν μια εβδομαδα και εχω κολλησει παλι! Φυσικα πλακα εχει οταν παιζεις με αλλον μαζι. Οχι το 3D...Δεν εχει πλακα.... Υ.Γ. Μακρια απο MMORPG Καινε το μυαλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 18:27 Ο Demelene έγραψε: #85 19-10-06 18:27 μήπως είχες παίξει και Atomic Bomberman? Σίγουρα το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι που έπαιξα ποτέ με φίλους. Το έχω χάσει όμως και δεν το βρίσκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 18:43 Ο ]ifrit[ έγραψε: #86 19-10-06 18:43 Αρχική Δημοσίευση από songless_bird: Worms Armageddon Το ξεθαψα πριν μια εβδομαδα και εχω κολλησει παλι! Φυσικα πλακα εχει οταν παιζεις με αλλον μαζι. Οχι το 3D...Δεν εχει πλακα.... Υ.Γ. Μακρια απο MMORPG Καινε το μυαλο... Click για ανάπτυξη... Το Worms 3D ήταν άθλιο, δοκίμασε όμως το Worms Mayhem, είναι πολύ καλό Α, και συμφωνώ με το Υ.Γ. σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DirectX Νεοφερμένο μέλος Ο DirectX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 22:28 Ο DirectX έγραψε: #87 19-10-06 22:28 Αν σας αρέσουν τα adventures δείτε οπωσδήποτε το Scratches (πρώτου προσώπου ψυχολογικό - μεταφυσικό θρίλερ) και το Tunguska, The Secret Files (από τα καλύτερα click & point μέχρι στιγμής). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 22:37 Ο MonaXoS έγραψε: #88 19-10-06 22:37 Worms Blast!!! Μιλάμε κόλλησα!Λέει πολύ και για διπλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 23:11 Ο The Djinn: #89 19-10-06 23:11 Αρχική Δημοσίευση από DirectX: Αν σας αρέσουν τα adventures δείτε οπωσδήποτε το Scratches (πρώτου προσώπου ψυχολογικό - μεταφυσικό θρίλερ) και το Tunguska, The Secret Files (από τα καλύτερα click & point μέχρι στιγμής). Click για ανάπτυξη... Xμμμ....thanks φιλε μου! Θα τα κοιταξω με την πρωτη ευκαιρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 00:11 Ο Demelene έγραψε: #90 20-10-06 00:11 Λοιπόν χωρίς να έχω προσωπική γνώμη από adventuράκια κοίτα τα The Cameron Files - Secret at LochNess Shadow of Destiny Scratchers Nocturne Keepsake Μου τα έχει δώσει ένα πολύ adventuras Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 01:10 Ο The Djinn: #91 20-10-06 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Λοιπόν χωρίς να έχω προσωπική γνώμη από adventuράκια κοίτα τα The Cameron Files - Secret at LochNess Shadow of Destiny Scratchers Nocturne Keepsake Μου τα έχει δώσει ένα πολύ adventuras Click για ανάπτυξη... Thanks !!!! Εκτιμω πολυ την "βοηθεια"! Θα τα κοιταξω με την πρωτη ευκαιρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2006 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 14:08 Ο Guest 990498: #92 22-10-09 14:08 Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο giannis4ever: #93 29-11-09 12:10 Assassin's creed 2. Απλά το παιχνίδι της χρονιάς. Επίσης προτείνω το uncharted 1&2. Με την σειρά που σας δίνω λόγω ιστορίας, αν και δεν είναι καμιά σπουδαία αλλαγή. Αν πάλι θέλετε κατευθείαν online, πάρτε το 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scoros Νεοφερμένο μέλος Ο Scoros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:02 Ο Scoros έγραψε: #94 29-11-09 13:02 Darkfall https://www.darkfallonline.com/index.html ειναι ενα mmorpg φτιαγμενο απο Ελληνες και Νορβηγους με φοβερο gameplay και ελευθερια κινησεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:14 Ο Guest 990498: #95 05-12-09 12:14 To παιχνίδι του 2010 ΜΑΧ PAYNE 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Ο Dark_kronos: #96 05-12-09 14:53 Ποσο θα το τραβιξουν πια το Max Payne;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paokman Νεοφερμένο μέλος Ο paokman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο paokman έγραψε: #97 05-12-09 16:07 Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Ο giannis4ever: #98 05-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από paokman: Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Click για ανάπτυξη... Καλύτερο το φίφα10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 17:37 Ο parafernalia: #99 25-12-11 17:37 PC games παίζω πια σπάνια, μόνο σε γιορτές και διακοπές και μόνο αν μου συστήσουν κάτι πολύ καλό. Αυτές τις γιορτινές μέρες, θα πρότεινα ανεπιφύλαχτα το "The Book of Unwritten Tales". Είναι fantasy adventure με υπέροχη disney μουσική, πολύ χιούμορ και ένα story-line που σε κρατάει καθηλωμένο. Μέχρι εκεί που έχω φτάσει, οι γρίφοι είναι πανέξυπνοι, καλοσχεδιασμένοι και λύνονται εύκολα αν σκεφτείς λογικά. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις για αντικείμενα σε 100 πίστες και να σπας τα νεύρα σου ενώ απουσιάζει εντελώς το text. Αν δεν θυμάσαι κάτι απλά ρωτάς ξανά αυτόν που σου αναθέτει την αποστολή. Ο χειρισμός είναι απλούστατος, όλα γίνονται με το δεξί κι αριστερό κουμπί του ποντικιού. Το performance εξαιρετικό, δεν έχω ξαναδεί game να φορτώνει τόσο γρήγορα κι ας έχω PC 5ετίας! Το artwork είναι πανέμορφο, κάθε οθόνη είναι ένα κομμάτι τέχνης. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι σε κάνει να γελάς και να χαλαρώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:33 Ο BRUCE έγραψε: #100 28-02-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους και ένας που παίζει αυτό το παιχνίδι. Και νόμιζα ήμουν μόνο εγώ. Το Splinter Cell Chaos Theory το είχα πρωτοπαίξει πριν 5 χρόνια περίπου, και από τότε κόλλησα. Το έχω τερματίσει άπειρες φορές, και ακόμα και τώρα δεν το βαριέμαι. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει. Πάντως οι άλλες σειρές του Splinter Cell όπως το Double Agent και το Conviction δεν μου άρεσαν τόσο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μήπως είχες παίξει και Atomic Bomberman? Σίγουρα το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι που έπαιξα ποτέ με φίλους. Το έχω χάσει όμως και δεν το βρίσκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 18:43 Ο ]ifrit[ έγραψε: #86 19-10-06 18:43 Αρχική Δημοσίευση από songless_bird: Worms Armageddon Το ξεθαψα πριν μια εβδομαδα και εχω κολλησει παλι! Φυσικα πλακα εχει οταν παιζεις με αλλον μαζι. Οχι το 3D...Δεν εχει πλακα.... Υ.Γ. Μακρια απο MMORPG Καινε το μυαλο... Click για ανάπτυξη... Το Worms 3D ήταν άθλιο, δοκίμασε όμως το Worms Mayhem, είναι πολύ καλό Α, και συμφωνώ με το Υ.Γ. σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DirectX Νεοφερμένο μέλος Ο DirectX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 22:28 Ο DirectX έγραψε: #87 19-10-06 22:28 Αν σας αρέσουν τα adventures δείτε οπωσδήποτε το Scratches (πρώτου προσώπου ψυχολογικό - μεταφυσικό θρίλερ) και το Tunguska, The Secret Files (από τα καλύτερα click & point μέχρι στιγμής). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 22:37 Ο MonaXoS έγραψε: #88 19-10-06 22:37 Worms Blast!!! Μιλάμε κόλλησα!Λέει πολύ και για διπλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 23:11 Ο The Djinn: #89 19-10-06 23:11 Αρχική Δημοσίευση από DirectX: Αν σας αρέσουν τα adventures δείτε οπωσδήποτε το Scratches (πρώτου προσώπου ψυχολογικό - μεταφυσικό θρίλερ) και το Tunguska, The Secret Files (από τα καλύτερα click & point μέχρι στιγμής). Click για ανάπτυξη... Xμμμ....thanks φιλε μου! Θα τα κοιταξω με την πρωτη ευκαιρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 00:11 Ο Demelene έγραψε: #90 20-10-06 00:11 Λοιπόν χωρίς να έχω προσωπική γνώμη από adventuράκια κοίτα τα The Cameron Files - Secret at LochNess Shadow of Destiny Scratchers Nocturne Keepsake Μου τα έχει δώσει ένα πολύ adventuras Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 01:10 Ο The Djinn: #91 20-10-06 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Λοιπόν χωρίς να έχω προσωπική γνώμη από adventuράκια κοίτα τα The Cameron Files - Secret at LochNess Shadow of Destiny Scratchers Nocturne Keepsake Μου τα έχει δώσει ένα πολύ adventuras Click για ανάπτυξη... Thanks !!!! Εκτιμω πολυ την "βοηθεια"! Θα τα κοιταξω με την πρωτη ευκαιρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2006 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 14:08 Ο Guest 990498: #92 22-10-09 14:08 Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο giannis4ever: #93 29-11-09 12:10 Assassin's creed 2. Απλά το παιχνίδι της χρονιάς. Επίσης προτείνω το uncharted 1&2. Με την σειρά που σας δίνω λόγω ιστορίας, αν και δεν είναι καμιά σπουδαία αλλαγή. Αν πάλι θέλετε κατευθείαν online, πάρτε το 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scoros Νεοφερμένο μέλος Ο Scoros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:02 Ο Scoros έγραψε: #94 29-11-09 13:02 Darkfall https://www.darkfallonline.com/index.html ειναι ενα mmorpg φτιαγμενο απο Ελληνες και Νορβηγους με φοβερο gameplay και ελευθερια κινησεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:14 Ο Guest 990498: #95 05-12-09 12:14 To παιχνίδι του 2010 ΜΑΧ PAYNE 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Ο Dark_kronos: #96 05-12-09 14:53 Ποσο θα το τραβιξουν πια το Max Payne;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paokman Νεοφερμένο μέλος Ο paokman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο paokman έγραψε: #97 05-12-09 16:07 Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Ο giannis4ever: #98 05-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από paokman: Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Click για ανάπτυξη... Καλύτερο το φίφα10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 17:37 Ο parafernalia: #99 25-12-11 17:37 PC games παίζω πια σπάνια, μόνο σε γιορτές και διακοπές και μόνο αν μου συστήσουν κάτι πολύ καλό. Αυτές τις γιορτινές μέρες, θα πρότεινα ανεπιφύλαχτα το "The Book of Unwritten Tales". Είναι fantasy adventure με υπέροχη disney μουσική, πολύ χιούμορ και ένα story-line που σε κρατάει καθηλωμένο. Μέχρι εκεί που έχω φτάσει, οι γρίφοι είναι πανέξυπνοι, καλοσχεδιασμένοι και λύνονται εύκολα αν σκεφτείς λογικά. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις για αντικείμενα σε 100 πίστες και να σπας τα νεύρα σου ενώ απουσιάζει εντελώς το text. Αν δεν θυμάσαι κάτι απλά ρωτάς ξανά αυτόν που σου αναθέτει την αποστολή. Ο χειρισμός είναι απλούστατος, όλα γίνονται με το δεξί κι αριστερό κουμπί του ποντικιού. Το performance εξαιρετικό, δεν έχω ξαναδεί game να φορτώνει τόσο γρήγορα κι ας έχω PC 5ετίας! Το artwork είναι πανέμορφο, κάθε οθόνη είναι ένα κομμάτι τέχνης. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι σε κάνει να γελάς και να χαλαρώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:33 Ο BRUCE έγραψε: #100 28-02-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους και ένας που παίζει αυτό το παιχνίδι. Και νόμιζα ήμουν μόνο εγώ. Το Splinter Cell Chaos Theory το είχα πρωτοπαίξει πριν 5 χρόνια περίπου, και από τότε κόλλησα. Το έχω τερματίσει άπειρες φορές, και ακόμα και τώρα δεν το βαριέμαι. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει. Πάντως οι άλλες σειρές του Splinter Cell όπως το Double Agent και το Conviction δεν μου άρεσαν τόσο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από songless_bird: Worms Armageddon Το ξεθαψα πριν μια εβδομαδα και εχω κολλησει παλι! Φυσικα πλακα εχει οταν παιζεις με αλλον μαζι. Οχι το 3D...Δεν εχει πλακα.... Υ.Γ. Μακρια απο MMORPG Καινε το μυαλο... Click για ανάπτυξη... Το Worms 3D ήταν άθλιο, δοκίμασε όμως το Worms Mayhem, είναι πολύ καλό Α, και συμφωνώ με το Υ.Γ. σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DirectX Νεοφερμένο μέλος Ο DirectX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 22:28 Ο DirectX έγραψε: #87 19-10-06 22:28 Αν σας αρέσουν τα adventures δείτε οπωσδήποτε το Scratches (πρώτου προσώπου ψυχολογικό - μεταφυσικό θρίλερ) και το Tunguska, The Secret Files (από τα καλύτερα click & point μέχρι στιγμής). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 22:37 Ο MonaXoS έγραψε: #88 19-10-06 22:37 Worms Blast!!! Μιλάμε κόλλησα!Λέει πολύ και για διπλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 23:11 Ο The Djinn: #89 19-10-06 23:11 Αρχική Δημοσίευση από DirectX: Αν σας αρέσουν τα adventures δείτε οπωσδήποτε το Scratches (πρώτου προσώπου ψυχολογικό - μεταφυσικό θρίλερ) και το Tunguska, The Secret Files (από τα καλύτερα click & point μέχρι στιγμής). Click για ανάπτυξη... Xμμμ....thanks φιλε μου! Θα τα κοιταξω με την πρωτη ευκαιρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 00:11 Ο Demelene έγραψε: #90 20-10-06 00:11 Λοιπόν χωρίς να έχω προσωπική γνώμη από adventuράκια κοίτα τα The Cameron Files - Secret at LochNess Shadow of Destiny Scratchers Nocturne Keepsake Μου τα έχει δώσει ένα πολύ adventuras Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 01:10 Ο The Djinn: #91 20-10-06 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Λοιπόν χωρίς να έχω προσωπική γνώμη από adventuράκια κοίτα τα The Cameron Files - Secret at LochNess Shadow of Destiny Scratchers Nocturne Keepsake Μου τα έχει δώσει ένα πολύ adventuras Click για ανάπτυξη... Thanks !!!! Εκτιμω πολυ την "βοηθεια"! Θα τα κοιταξω με την πρωτη ευκαιρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2006 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 14:08 Ο Guest 990498: #92 22-10-09 14:08 Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο giannis4ever: #93 29-11-09 12:10 Assassin's creed 2. Απλά το παιχνίδι της χρονιάς. Επίσης προτείνω το uncharted 1&2. Με την σειρά που σας δίνω λόγω ιστορίας, αν και δεν είναι καμιά σπουδαία αλλαγή. Αν πάλι θέλετε κατευθείαν online, πάρτε το 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scoros Νεοφερμένο μέλος Ο Scoros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:02 Ο Scoros έγραψε: #94 29-11-09 13:02 Darkfall https://www.darkfallonline.com/index.html ειναι ενα mmorpg φτιαγμενο απο Ελληνες και Νορβηγους με φοβερο gameplay και ελευθερια κινησεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:14 Ο Guest 990498: #95 05-12-09 12:14 To παιχνίδι του 2010 ΜΑΧ PAYNE 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Ο Dark_kronos: #96 05-12-09 14:53 Ποσο θα το τραβιξουν πια το Max Payne;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paokman Νεοφερμένο μέλος Ο paokman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο paokman έγραψε: #97 05-12-09 16:07 Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Ο giannis4ever: #98 05-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από paokman: Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Click για ανάπτυξη... Καλύτερο το φίφα10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 17:37 Ο parafernalia: #99 25-12-11 17:37 PC games παίζω πια σπάνια, μόνο σε γιορτές και διακοπές και μόνο αν μου συστήσουν κάτι πολύ καλό. Αυτές τις γιορτινές μέρες, θα πρότεινα ανεπιφύλαχτα το "The Book of Unwritten Tales". Είναι fantasy adventure με υπέροχη disney μουσική, πολύ χιούμορ και ένα story-line που σε κρατάει καθηλωμένο. Μέχρι εκεί που έχω φτάσει, οι γρίφοι είναι πανέξυπνοι, καλοσχεδιασμένοι και λύνονται εύκολα αν σκεφτείς λογικά. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις για αντικείμενα σε 100 πίστες και να σπας τα νεύρα σου ενώ απουσιάζει εντελώς το text. Αν δεν θυμάσαι κάτι απλά ρωτάς ξανά αυτόν που σου αναθέτει την αποστολή. Ο χειρισμός είναι απλούστατος, όλα γίνονται με το δεξί κι αριστερό κουμπί του ποντικιού. Το performance εξαιρετικό, δεν έχω ξαναδεί game να φορτώνει τόσο γρήγορα κι ας έχω PC 5ετίας! Το artwork είναι πανέμορφο, κάθε οθόνη είναι ένα κομμάτι τέχνης. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι σε κάνει να γελάς και να χαλαρώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:33 Ο BRUCE έγραψε: #100 28-02-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους και ένας που παίζει αυτό το παιχνίδι. Και νόμιζα ήμουν μόνο εγώ. Το Splinter Cell Chaos Theory το είχα πρωτοπαίξει πριν 5 χρόνια περίπου, και από τότε κόλλησα. Το έχω τερματίσει άπειρες φορές, και ακόμα και τώρα δεν το βαριέμαι. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει. Πάντως οι άλλες σειρές του Splinter Cell όπως το Double Agent και το Conviction δεν μου άρεσαν τόσο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν σας αρέσουν τα adventures δείτε οπωσδήποτε το Scratches (πρώτου προσώπου ψυχολογικό - μεταφυσικό θρίλερ) και το Tunguska, The Secret Files (από τα καλύτερα click & point μέχρι στιγμής). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 22:37 Ο MonaXoS έγραψε: #88 19-10-06 22:37 Worms Blast!!! Μιλάμε κόλλησα!Λέει πολύ και για διπλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 23:11 Ο The Djinn: #89 19-10-06 23:11 Αρχική Δημοσίευση από DirectX: Αν σας αρέσουν τα adventures δείτε οπωσδήποτε το Scratches (πρώτου προσώπου ψυχολογικό - μεταφυσικό θρίλερ) και το Tunguska, The Secret Files (από τα καλύτερα click & point μέχρι στιγμής). Click για ανάπτυξη... Xμμμ....thanks φιλε μου! Θα τα κοιταξω με την πρωτη ευκαιρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 00:11 Ο Demelene έγραψε: #90 20-10-06 00:11 Λοιπόν χωρίς να έχω προσωπική γνώμη από adventuράκια κοίτα τα The Cameron Files - Secret at LochNess Shadow of Destiny Scratchers Nocturne Keepsake Μου τα έχει δώσει ένα πολύ adventuras Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 01:10 Ο The Djinn: #91 20-10-06 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Λοιπόν χωρίς να έχω προσωπική γνώμη από adventuράκια κοίτα τα The Cameron Files - Secret at LochNess Shadow of Destiny Scratchers Nocturne Keepsake Μου τα έχει δώσει ένα πολύ adventuras Click για ανάπτυξη... Thanks !!!! Εκτιμω πολυ την "βοηθεια"! Θα τα κοιταξω με την πρωτη ευκαιρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2006 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 14:08 Ο Guest 990498: #92 22-10-09 14:08 Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο giannis4ever: #93 29-11-09 12:10 Assassin's creed 2. Απλά το παιχνίδι της χρονιάς. Επίσης προτείνω το uncharted 1&2. Με την σειρά που σας δίνω λόγω ιστορίας, αν και δεν είναι καμιά σπουδαία αλλαγή. Αν πάλι θέλετε κατευθείαν online, πάρτε το 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scoros Νεοφερμένο μέλος Ο Scoros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:02 Ο Scoros έγραψε: #94 29-11-09 13:02 Darkfall https://www.darkfallonline.com/index.html ειναι ενα mmorpg φτιαγμενο απο Ελληνες και Νορβηγους με φοβερο gameplay και ελευθερια κινησεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:14 Ο Guest 990498: #95 05-12-09 12:14 To παιχνίδι του 2010 ΜΑΧ PAYNE 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Ο Dark_kronos: #96 05-12-09 14:53 Ποσο θα το τραβιξουν πια το Max Payne;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paokman Νεοφερμένο μέλος Ο paokman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο paokman έγραψε: #97 05-12-09 16:07 Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Ο giannis4ever: #98 05-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από paokman: Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Click για ανάπτυξη... Καλύτερο το φίφα10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 17:37 Ο parafernalia: #99 25-12-11 17:37 PC games παίζω πια σπάνια, μόνο σε γιορτές και διακοπές και μόνο αν μου συστήσουν κάτι πολύ καλό. Αυτές τις γιορτινές μέρες, θα πρότεινα ανεπιφύλαχτα το "The Book of Unwritten Tales". Είναι fantasy adventure με υπέροχη disney μουσική, πολύ χιούμορ και ένα story-line που σε κρατάει καθηλωμένο. Μέχρι εκεί που έχω φτάσει, οι γρίφοι είναι πανέξυπνοι, καλοσχεδιασμένοι και λύνονται εύκολα αν σκεφτείς λογικά. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις για αντικείμενα σε 100 πίστες και να σπας τα νεύρα σου ενώ απουσιάζει εντελώς το text. Αν δεν θυμάσαι κάτι απλά ρωτάς ξανά αυτόν που σου αναθέτει την αποστολή. Ο χειρισμός είναι απλούστατος, όλα γίνονται με το δεξί κι αριστερό κουμπί του ποντικιού. Το performance εξαιρετικό, δεν έχω ξαναδεί game να φορτώνει τόσο γρήγορα κι ας έχω PC 5ετίας! Το artwork είναι πανέμορφο, κάθε οθόνη είναι ένα κομμάτι τέχνης. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι σε κάνει να γελάς και να χαλαρώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:33 Ο BRUCE έγραψε: #100 28-02-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους και ένας που παίζει αυτό το παιχνίδι. Και νόμιζα ήμουν μόνο εγώ. Το Splinter Cell Chaos Theory το είχα πρωτοπαίξει πριν 5 χρόνια περίπου, και από τότε κόλλησα. Το έχω τερματίσει άπειρες φορές, και ακόμα και τώρα δεν το βαριέμαι. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει. Πάντως οι άλλες σειρές του Splinter Cell όπως το Double Agent και το Conviction δεν μου άρεσαν τόσο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Worms Blast!!! Μιλάμε κόλλησα!Λέει πολύ και για διπλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2006 στις 23:11 Ο The Djinn: #89 19-10-06 23:11 Αρχική Δημοσίευση από DirectX: Αν σας αρέσουν τα adventures δείτε οπωσδήποτε το Scratches (πρώτου προσώπου ψυχολογικό - μεταφυσικό θρίλερ) και το Tunguska, The Secret Files (από τα καλύτερα click & point μέχρι στιγμής). Click για ανάπτυξη... Xμμμ....thanks φιλε μου! Θα τα κοιταξω με την πρωτη ευκαιρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 00:11 Ο Demelene έγραψε: #90 20-10-06 00:11 Λοιπόν χωρίς να έχω προσωπική γνώμη από adventuράκια κοίτα τα The Cameron Files - Secret at LochNess Shadow of Destiny Scratchers Nocturne Keepsake Μου τα έχει δώσει ένα πολύ adventuras Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 01:10 Ο The Djinn: #91 20-10-06 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Λοιπόν χωρίς να έχω προσωπική γνώμη από adventuράκια κοίτα τα The Cameron Files - Secret at LochNess Shadow of Destiny Scratchers Nocturne Keepsake Μου τα έχει δώσει ένα πολύ adventuras Click για ανάπτυξη... Thanks !!!! Εκτιμω πολυ την "βοηθεια"! Θα τα κοιταξω με την πρωτη ευκαιρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2006 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 14:08 Ο Guest 990498: #92 22-10-09 14:08 Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο giannis4ever: #93 29-11-09 12:10 Assassin's creed 2. Απλά το παιχνίδι της χρονιάς. Επίσης προτείνω το uncharted 1&2. Με την σειρά που σας δίνω λόγω ιστορίας, αν και δεν είναι καμιά σπουδαία αλλαγή. Αν πάλι θέλετε κατευθείαν online, πάρτε το 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scoros Νεοφερμένο μέλος Ο Scoros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:02 Ο Scoros έγραψε: #94 29-11-09 13:02 Darkfall https://www.darkfallonline.com/index.html ειναι ενα mmorpg φτιαγμενο απο Ελληνες και Νορβηγους με φοβερο gameplay και ελευθερια κινησεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:14 Ο Guest 990498: #95 05-12-09 12:14 To παιχνίδι του 2010 ΜΑΧ PAYNE 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Ο Dark_kronos: #96 05-12-09 14:53 Ποσο θα το τραβιξουν πια το Max Payne;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paokman Νεοφερμένο μέλος Ο paokman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο paokman έγραψε: #97 05-12-09 16:07 Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Ο giannis4ever: #98 05-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από paokman: Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Click για ανάπτυξη... Καλύτερο το φίφα10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 17:37 Ο parafernalia: #99 25-12-11 17:37 PC games παίζω πια σπάνια, μόνο σε γιορτές και διακοπές και μόνο αν μου συστήσουν κάτι πολύ καλό. Αυτές τις γιορτινές μέρες, θα πρότεινα ανεπιφύλαχτα το "The Book of Unwritten Tales". Είναι fantasy adventure με υπέροχη disney μουσική, πολύ χιούμορ και ένα story-line που σε κρατάει καθηλωμένο. Μέχρι εκεί που έχω φτάσει, οι γρίφοι είναι πανέξυπνοι, καλοσχεδιασμένοι και λύνονται εύκολα αν σκεφτείς λογικά. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις για αντικείμενα σε 100 πίστες και να σπας τα νεύρα σου ενώ απουσιάζει εντελώς το text. Αν δεν θυμάσαι κάτι απλά ρωτάς ξανά αυτόν που σου αναθέτει την αποστολή. Ο χειρισμός είναι απλούστατος, όλα γίνονται με το δεξί κι αριστερό κουμπί του ποντικιού. Το performance εξαιρετικό, δεν έχω ξαναδεί game να φορτώνει τόσο γρήγορα κι ας έχω PC 5ετίας! Το artwork είναι πανέμορφο, κάθε οθόνη είναι ένα κομμάτι τέχνης. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι σε κάνει να γελάς και να χαλαρώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:33 Ο BRUCE έγραψε: #100 28-02-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους και ένας που παίζει αυτό το παιχνίδι. Και νόμιζα ήμουν μόνο εγώ. Το Splinter Cell Chaos Theory το είχα πρωτοπαίξει πριν 5 χρόνια περίπου, και από τότε κόλλησα. Το έχω τερματίσει άπειρες φορές, και ακόμα και τώρα δεν το βαριέμαι. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει. Πάντως οι άλλες σειρές του Splinter Cell όπως το Double Agent και το Conviction δεν μου άρεσαν τόσο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DirectX: Αν σας αρέσουν τα adventures δείτε οπωσδήποτε το Scratches (πρώτου προσώπου ψυχολογικό - μεταφυσικό θρίλερ) και το Tunguska, The Secret Files (από τα καλύτερα click & point μέχρι στιγμής). Click για ανάπτυξη... Xμμμ....thanks φιλε μου! Θα τα κοιταξω με την πρωτη ευκαιρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 00:11 Ο Demelene έγραψε: #90 20-10-06 00:11 Λοιπόν χωρίς να έχω προσωπική γνώμη από adventuράκια κοίτα τα The Cameron Files - Secret at LochNess Shadow of Destiny Scratchers Nocturne Keepsake Μου τα έχει δώσει ένα πολύ adventuras Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 01:10 Ο The Djinn: #91 20-10-06 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Λοιπόν χωρίς να έχω προσωπική γνώμη από adventuράκια κοίτα τα The Cameron Files - Secret at LochNess Shadow of Destiny Scratchers Nocturne Keepsake Μου τα έχει δώσει ένα πολύ adventuras Click για ανάπτυξη... Thanks !!!! Εκτιμω πολυ την "βοηθεια"! Θα τα κοιταξω με την πρωτη ευκαιρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2006 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 14:08 Ο Guest 990498: #92 22-10-09 14:08 Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο giannis4ever: #93 29-11-09 12:10 Assassin's creed 2. Απλά το παιχνίδι της χρονιάς. Επίσης προτείνω το uncharted 1&2. Με την σειρά που σας δίνω λόγω ιστορίας, αν και δεν είναι καμιά σπουδαία αλλαγή. Αν πάλι θέλετε κατευθείαν online, πάρτε το 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scoros Νεοφερμένο μέλος Ο Scoros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:02 Ο Scoros έγραψε: #94 29-11-09 13:02 Darkfall https://www.darkfallonline.com/index.html ειναι ενα mmorpg φτιαγμενο απο Ελληνες και Νορβηγους με φοβερο gameplay και ελευθερια κινησεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:14 Ο Guest 990498: #95 05-12-09 12:14 To παιχνίδι του 2010 ΜΑΧ PAYNE 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Ο Dark_kronos: #96 05-12-09 14:53 Ποσο θα το τραβιξουν πια το Max Payne;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paokman Νεοφερμένο μέλος Ο paokman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο paokman έγραψε: #97 05-12-09 16:07 Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Ο giannis4ever: #98 05-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από paokman: Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Click για ανάπτυξη... Καλύτερο το φίφα10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 17:37 Ο parafernalia: #99 25-12-11 17:37 PC games παίζω πια σπάνια, μόνο σε γιορτές και διακοπές και μόνο αν μου συστήσουν κάτι πολύ καλό. Αυτές τις γιορτινές μέρες, θα πρότεινα ανεπιφύλαχτα το "The Book of Unwritten Tales". Είναι fantasy adventure με υπέροχη disney μουσική, πολύ χιούμορ και ένα story-line που σε κρατάει καθηλωμένο. Μέχρι εκεί που έχω φτάσει, οι γρίφοι είναι πανέξυπνοι, καλοσχεδιασμένοι και λύνονται εύκολα αν σκεφτείς λογικά. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις για αντικείμενα σε 100 πίστες και να σπας τα νεύρα σου ενώ απουσιάζει εντελώς το text. Αν δεν θυμάσαι κάτι απλά ρωτάς ξανά αυτόν που σου αναθέτει την αποστολή. Ο χειρισμός είναι απλούστατος, όλα γίνονται με το δεξί κι αριστερό κουμπί του ποντικιού. Το performance εξαιρετικό, δεν έχω ξαναδεί game να φορτώνει τόσο γρήγορα κι ας έχω PC 5ετίας! Το artwork είναι πανέμορφο, κάθε οθόνη είναι ένα κομμάτι τέχνης. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι σε κάνει να γελάς και να χαλαρώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:33 Ο BRUCE έγραψε: #100 28-02-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους και ένας που παίζει αυτό το παιχνίδι. Και νόμιζα ήμουν μόνο εγώ. Το Splinter Cell Chaos Theory το είχα πρωτοπαίξει πριν 5 χρόνια περίπου, και από τότε κόλλησα. Το έχω τερματίσει άπειρες φορές, και ακόμα και τώρα δεν το βαριέμαι. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει. Πάντως οι άλλες σειρές του Splinter Cell όπως το Double Agent και το Conviction δεν μου άρεσαν τόσο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν χωρίς να έχω προσωπική γνώμη από adventuράκια κοίτα τα The Cameron Files - Secret at LochNess Shadow of Destiny Scratchers Nocturne Keepsake Μου τα έχει δώσει ένα πολύ adventuras Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 01:10 Ο The Djinn: #91 20-10-06 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Λοιπόν χωρίς να έχω προσωπική γνώμη από adventuράκια κοίτα τα The Cameron Files - Secret at LochNess Shadow of Destiny Scratchers Nocturne Keepsake Μου τα έχει δώσει ένα πολύ adventuras Click για ανάπτυξη... Thanks !!!! Εκτιμω πολυ την "βοηθεια"! Θα τα κοιταξω με την πρωτη ευκαιρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2006 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 14:08 Ο Guest 990498: #92 22-10-09 14:08 Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο giannis4ever: #93 29-11-09 12:10 Assassin's creed 2. Απλά το παιχνίδι της χρονιάς. Επίσης προτείνω το uncharted 1&2. Με την σειρά που σας δίνω λόγω ιστορίας, αν και δεν είναι καμιά σπουδαία αλλαγή. Αν πάλι θέλετε κατευθείαν online, πάρτε το 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scoros Νεοφερμένο μέλος Ο Scoros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:02 Ο Scoros έγραψε: #94 29-11-09 13:02 Darkfall https://www.darkfallonline.com/index.html ειναι ενα mmorpg φτιαγμενο απο Ελληνες και Νορβηγους με φοβερο gameplay και ελευθερια κινησεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:14 Ο Guest 990498: #95 05-12-09 12:14 To παιχνίδι του 2010 ΜΑΧ PAYNE 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Ο Dark_kronos: #96 05-12-09 14:53 Ποσο θα το τραβιξουν πια το Max Payne;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paokman Νεοφερμένο μέλος Ο paokman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο paokman έγραψε: #97 05-12-09 16:07 Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Ο giannis4ever: #98 05-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από paokman: Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Click για ανάπτυξη... Καλύτερο το φίφα10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 17:37 Ο parafernalia: #99 25-12-11 17:37 PC games παίζω πια σπάνια, μόνο σε γιορτές και διακοπές και μόνο αν μου συστήσουν κάτι πολύ καλό. Αυτές τις γιορτινές μέρες, θα πρότεινα ανεπιφύλαχτα το "The Book of Unwritten Tales". Είναι fantasy adventure με υπέροχη disney μουσική, πολύ χιούμορ και ένα story-line που σε κρατάει καθηλωμένο. Μέχρι εκεί που έχω φτάσει, οι γρίφοι είναι πανέξυπνοι, καλοσχεδιασμένοι και λύνονται εύκολα αν σκεφτείς λογικά. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις για αντικείμενα σε 100 πίστες και να σπας τα νεύρα σου ενώ απουσιάζει εντελώς το text. Αν δεν θυμάσαι κάτι απλά ρωτάς ξανά αυτόν που σου αναθέτει την αποστολή. Ο χειρισμός είναι απλούστατος, όλα γίνονται με το δεξί κι αριστερό κουμπί του ποντικιού. Το performance εξαιρετικό, δεν έχω ξαναδεί game να φορτώνει τόσο γρήγορα κι ας έχω PC 5ετίας! Το artwork είναι πανέμορφο, κάθε οθόνη είναι ένα κομμάτι τέχνης. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι σε κάνει να γελάς και να χαλαρώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:33 Ο BRUCE έγραψε: #100 28-02-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους και ένας που παίζει αυτό το παιχνίδι. Και νόμιζα ήμουν μόνο εγώ. Το Splinter Cell Chaos Theory το είχα πρωτοπαίξει πριν 5 χρόνια περίπου, και από τότε κόλλησα. Το έχω τερματίσει άπειρες φορές, και ακόμα και τώρα δεν το βαριέμαι. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει. Πάντως οι άλλες σειρές του Splinter Cell όπως το Double Agent και το Conviction δεν μου άρεσαν τόσο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Λοιπόν χωρίς να έχω προσωπική γνώμη από adventuράκια κοίτα τα The Cameron Files - Secret at LochNess Shadow of Destiny Scratchers Nocturne Keepsake Μου τα έχει δώσει ένα πολύ adventuras Click για ανάπτυξη... Thanks !!!! Εκτιμω πολυ την "βοηθεια"! Θα τα κοιταξω με την πρωτη ευκαιρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 14:08 Ο Guest 990498: #92 22-10-09 14:08 Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο giannis4ever: #93 29-11-09 12:10 Assassin's creed 2. Απλά το παιχνίδι της χρονιάς. Επίσης προτείνω το uncharted 1&2. Με την σειρά που σας δίνω λόγω ιστορίας, αν και δεν είναι καμιά σπουδαία αλλαγή. Αν πάλι θέλετε κατευθείαν online, πάρτε το 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scoros Νεοφερμένο μέλος Ο Scoros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:02 Ο Scoros έγραψε: #94 29-11-09 13:02 Darkfall https://www.darkfallonline.com/index.html ειναι ενα mmorpg φτιαγμενο απο Ελληνες και Νορβηγους με φοβερο gameplay και ελευθερια κινησεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:14 Ο Guest 990498: #95 05-12-09 12:14 To παιχνίδι του 2010 ΜΑΧ PAYNE 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Ο Dark_kronos: #96 05-12-09 14:53 Ποσο θα το τραβιξουν πια το Max Payne;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paokman Νεοφερμένο μέλος Ο paokman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο paokman έγραψε: #97 05-12-09 16:07 Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Ο giannis4ever: #98 05-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από paokman: Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Click για ανάπτυξη... Καλύτερο το φίφα10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 17:37 Ο parafernalia: #99 25-12-11 17:37 PC games παίζω πια σπάνια, μόνο σε γιορτές και διακοπές και μόνο αν μου συστήσουν κάτι πολύ καλό. Αυτές τις γιορτινές μέρες, θα πρότεινα ανεπιφύλαχτα το "The Book of Unwritten Tales". Είναι fantasy adventure με υπέροχη disney μουσική, πολύ χιούμορ και ένα story-line που σε κρατάει καθηλωμένο. Μέχρι εκεί που έχω φτάσει, οι γρίφοι είναι πανέξυπνοι, καλοσχεδιασμένοι και λύνονται εύκολα αν σκεφτείς λογικά. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις για αντικείμενα σε 100 πίστες και να σπας τα νεύρα σου ενώ απουσιάζει εντελώς το text. Αν δεν θυμάσαι κάτι απλά ρωτάς ξανά αυτόν που σου αναθέτει την αποστολή. Ο χειρισμός είναι απλούστατος, όλα γίνονται με το δεξί κι αριστερό κουμπί του ποντικιού. Το performance εξαιρετικό, δεν έχω ξαναδεί game να φορτώνει τόσο γρήγορα κι ας έχω PC 5ετίας! Το artwork είναι πανέμορφο, κάθε οθόνη είναι ένα κομμάτι τέχνης. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι σε κάνει να γελάς και να χαλαρώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:33 Ο BRUCE έγραψε: #100 28-02-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους και ένας που παίζει αυτό το παιχνίδι. Και νόμιζα ήμουν μόνο εγώ. Το Splinter Cell Chaos Theory το είχα πρωτοπαίξει πριν 5 χρόνια περίπου, και από τότε κόλλησα. Το έχω τερματίσει άπειρες φορές, και ακόμα και τώρα δεν το βαριέμαι. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει. Πάντως οι άλλες σειρές του Splinter Cell όπως το Double Agent και το Conviction δεν μου άρεσαν τόσο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο giannis4ever: #93 29-11-09 12:10 Assassin's creed 2. Απλά το παιχνίδι της χρονιάς. Επίσης προτείνω το uncharted 1&2. Με την σειρά που σας δίνω λόγω ιστορίας, αν και δεν είναι καμιά σπουδαία αλλαγή. Αν πάλι θέλετε κατευθείαν online, πάρτε το 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scoros Νεοφερμένο μέλος Ο Scoros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:02 Ο Scoros έγραψε: #94 29-11-09 13:02 Darkfall https://www.darkfallonline.com/index.html ειναι ενα mmorpg φτιαγμενο απο Ελληνες και Νορβηγους με φοβερο gameplay και ελευθερια κινησεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:14 Ο Guest 990498: #95 05-12-09 12:14 To παιχνίδι του 2010 ΜΑΧ PAYNE 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Ο Dark_kronos: #96 05-12-09 14:53 Ποσο θα το τραβιξουν πια το Max Payne;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paokman Νεοφερμένο μέλος Ο paokman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο paokman έγραψε: #97 05-12-09 16:07 Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Ο giannis4ever: #98 05-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από paokman: Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Click για ανάπτυξη... Καλύτερο το φίφα10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 17:37 Ο parafernalia: #99 25-12-11 17:37 PC games παίζω πια σπάνια, μόνο σε γιορτές και διακοπές και μόνο αν μου συστήσουν κάτι πολύ καλό. Αυτές τις γιορτινές μέρες, θα πρότεινα ανεπιφύλαχτα το "The Book of Unwritten Tales". Είναι fantasy adventure με υπέροχη disney μουσική, πολύ χιούμορ και ένα story-line που σε κρατάει καθηλωμένο. Μέχρι εκεί που έχω φτάσει, οι γρίφοι είναι πανέξυπνοι, καλοσχεδιασμένοι και λύνονται εύκολα αν σκεφτείς λογικά. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις για αντικείμενα σε 100 πίστες και να σπας τα νεύρα σου ενώ απουσιάζει εντελώς το text. Αν δεν θυμάσαι κάτι απλά ρωτάς ξανά αυτόν που σου αναθέτει την αποστολή. Ο χειρισμός είναι απλούστατος, όλα γίνονται με το δεξί κι αριστερό κουμπί του ποντικιού. Το performance εξαιρετικό, δεν έχω ξαναδεί game να φορτώνει τόσο γρήγορα κι ας έχω PC 5ετίας! Το artwork είναι πανέμορφο, κάθε οθόνη είναι ένα κομμάτι τέχνης. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι σε κάνει να γελάς και να χαλαρώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:33 Ο BRUCE έγραψε: #100 28-02-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους και ένας που παίζει αυτό το παιχνίδι. Και νόμιζα ήμουν μόνο εγώ. Το Splinter Cell Chaos Theory το είχα πρωτοπαίξει πριν 5 χρόνια περίπου, και από τότε κόλλησα. Το έχω τερματίσει άπειρες φορές, και ακόμα και τώρα δεν το βαριέμαι. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει. Πάντως οι άλλες σειρές του Splinter Cell όπως το Double Agent και το Conviction δεν μου άρεσαν τόσο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Assassin's creed 2. Απλά το παιχνίδι της χρονιάς. Επίσης προτείνω το uncharted 1&2. Με την σειρά που σας δίνω λόγω ιστορίας, αν και δεν είναι καμιά σπουδαία αλλαγή. Αν πάλι θέλετε κατευθείαν online, πάρτε το 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scoros Νεοφερμένο μέλος Ο Scoros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 13:02 Ο Scoros έγραψε: #94 29-11-09 13:02 Darkfall https://www.darkfallonline.com/index.html ειναι ενα mmorpg φτιαγμενο απο Ελληνες και Νορβηγους με φοβερο gameplay και ελευθερια κινησεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:14 Ο Guest 990498: #95 05-12-09 12:14 To παιχνίδι του 2010 ΜΑΧ PAYNE 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Ο Dark_kronos: #96 05-12-09 14:53 Ποσο θα το τραβιξουν πια το Max Payne;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paokman Νεοφερμένο μέλος Ο paokman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο paokman έγραψε: #97 05-12-09 16:07 Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Ο giannis4ever: #98 05-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από paokman: Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Click για ανάπτυξη... Καλύτερο το φίφα10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 17:37 Ο parafernalia: #99 25-12-11 17:37 PC games παίζω πια σπάνια, μόνο σε γιορτές και διακοπές και μόνο αν μου συστήσουν κάτι πολύ καλό. Αυτές τις γιορτινές μέρες, θα πρότεινα ανεπιφύλαχτα το "The Book of Unwritten Tales". Είναι fantasy adventure με υπέροχη disney μουσική, πολύ χιούμορ και ένα story-line που σε κρατάει καθηλωμένο. Μέχρι εκεί που έχω φτάσει, οι γρίφοι είναι πανέξυπνοι, καλοσχεδιασμένοι και λύνονται εύκολα αν σκεφτείς λογικά. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις για αντικείμενα σε 100 πίστες και να σπας τα νεύρα σου ενώ απουσιάζει εντελώς το text. Αν δεν θυμάσαι κάτι απλά ρωτάς ξανά αυτόν που σου αναθέτει την αποστολή. Ο χειρισμός είναι απλούστατος, όλα γίνονται με το δεξί κι αριστερό κουμπί του ποντικιού. Το performance εξαιρετικό, δεν έχω ξαναδεί game να φορτώνει τόσο γρήγορα κι ας έχω PC 5ετίας! Το artwork είναι πανέμορφο, κάθε οθόνη είναι ένα κομμάτι τέχνης. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι σε κάνει να γελάς και να χαλαρώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:33 Ο BRUCE έγραψε: #100 28-02-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους και ένας που παίζει αυτό το παιχνίδι. Και νόμιζα ήμουν μόνο εγώ. Το Splinter Cell Chaos Theory το είχα πρωτοπαίξει πριν 5 χρόνια περίπου, και από τότε κόλλησα. Το έχω τερματίσει άπειρες φορές, και ακόμα και τώρα δεν το βαριέμαι. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει. Πάντως οι άλλες σειρές του Splinter Cell όπως το Double Agent και το Conviction δεν μου άρεσαν τόσο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Darkfall https://www.darkfallonline.com/index.html ειναι ενα mmorpg φτιαγμενο απο Ελληνες και Νορβηγους με φοβερο gameplay και ελευθερια κινησεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:14 Ο Guest 990498: #95 05-12-09 12:14 To παιχνίδι του 2010 ΜΑΧ PAYNE 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Ο Dark_kronos: #96 05-12-09 14:53 Ποσο θα το τραβιξουν πια το Max Payne;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paokman Νεοφερμένο μέλος Ο paokman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο paokman έγραψε: #97 05-12-09 16:07 Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Ο giannis4ever: #98 05-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από paokman: Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Click για ανάπτυξη... Καλύτερο το φίφα10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 17:37 Ο parafernalia: #99 25-12-11 17:37 PC games παίζω πια σπάνια, μόνο σε γιορτές και διακοπές και μόνο αν μου συστήσουν κάτι πολύ καλό. Αυτές τις γιορτινές μέρες, θα πρότεινα ανεπιφύλαχτα το "The Book of Unwritten Tales". Είναι fantasy adventure με υπέροχη disney μουσική, πολύ χιούμορ και ένα story-line που σε κρατάει καθηλωμένο. Μέχρι εκεί που έχω φτάσει, οι γρίφοι είναι πανέξυπνοι, καλοσχεδιασμένοι και λύνονται εύκολα αν σκεφτείς λογικά. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις για αντικείμενα σε 100 πίστες και να σπας τα νεύρα σου ενώ απουσιάζει εντελώς το text. Αν δεν θυμάσαι κάτι απλά ρωτάς ξανά αυτόν που σου αναθέτει την αποστολή. Ο χειρισμός είναι απλούστατος, όλα γίνονται με το δεξί κι αριστερό κουμπί του ποντικιού. Το performance εξαιρετικό, δεν έχω ξαναδεί game να φορτώνει τόσο γρήγορα κι ας έχω PC 5ετίας! Το artwork είναι πανέμορφο, κάθε οθόνη είναι ένα κομμάτι τέχνης. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι σε κάνει να γελάς και να χαλαρώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:33 Ο BRUCE έγραψε: #100 28-02-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους και ένας που παίζει αυτό το παιχνίδι. Και νόμιζα ήμουν μόνο εγώ. Το Splinter Cell Chaos Theory το είχα πρωτοπαίξει πριν 5 χρόνια περίπου, και από τότε κόλλησα. Το έχω τερματίσει άπειρες φορές, και ακόμα και τώρα δεν το βαριέμαι. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει. Πάντως οι άλλες σειρές του Splinter Cell όπως το Double Agent και το Conviction δεν μου άρεσαν τόσο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
To παιχνίδι του 2010 ΜΑΧ PAYNE 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Ο Dark_kronos: #96 05-12-09 14:53 Ποσο θα το τραβιξουν πια το Max Payne;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paokman Νεοφερμένο μέλος Ο paokman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο paokman έγραψε: #97 05-12-09 16:07 Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Ο giannis4ever: #98 05-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από paokman: Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Click για ανάπτυξη... Καλύτερο το φίφα10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 17:37 Ο parafernalia: #99 25-12-11 17:37 PC games παίζω πια σπάνια, μόνο σε γιορτές και διακοπές και μόνο αν μου συστήσουν κάτι πολύ καλό. Αυτές τις γιορτινές μέρες, θα πρότεινα ανεπιφύλαχτα το "The Book of Unwritten Tales". Είναι fantasy adventure με υπέροχη disney μουσική, πολύ χιούμορ και ένα story-line που σε κρατάει καθηλωμένο. Μέχρι εκεί που έχω φτάσει, οι γρίφοι είναι πανέξυπνοι, καλοσχεδιασμένοι και λύνονται εύκολα αν σκεφτείς λογικά. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις για αντικείμενα σε 100 πίστες και να σπας τα νεύρα σου ενώ απουσιάζει εντελώς το text. Αν δεν θυμάσαι κάτι απλά ρωτάς ξανά αυτόν που σου αναθέτει την αποστολή. Ο χειρισμός είναι απλούστατος, όλα γίνονται με το δεξί κι αριστερό κουμπί του ποντικιού. Το performance εξαιρετικό, δεν έχω ξαναδεί game να φορτώνει τόσο γρήγορα κι ας έχω PC 5ετίας! Το artwork είναι πανέμορφο, κάθε οθόνη είναι ένα κομμάτι τέχνης. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι σε κάνει να γελάς και να χαλαρώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:33 Ο BRUCE έγραψε: #100 28-02-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους και ένας που παίζει αυτό το παιχνίδι. Και νόμιζα ήμουν μόνο εγώ. Το Splinter Cell Chaos Theory το είχα πρωτοπαίξει πριν 5 χρόνια περίπου, και από τότε κόλλησα. Το έχω τερματίσει άπειρες φορές, και ακόμα και τώρα δεν το βαριέμαι. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει. Πάντως οι άλλες σειρές του Splinter Cell όπως το Double Agent και το Conviction δεν μου άρεσαν τόσο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποσο θα το τραβιξουν πια το Max Payne;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paokman Νεοφερμένο μέλος Ο paokman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο paokman έγραψε: #97 05-12-09 16:07 Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Ο giannis4ever: #98 05-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από paokman: Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Click για ανάπτυξη... Καλύτερο το φίφα10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 17:37 Ο parafernalia: #99 25-12-11 17:37 PC games παίζω πια σπάνια, μόνο σε γιορτές και διακοπές και μόνο αν μου συστήσουν κάτι πολύ καλό. Αυτές τις γιορτινές μέρες, θα πρότεινα ανεπιφύλαχτα το "The Book of Unwritten Tales". Είναι fantasy adventure με υπέροχη disney μουσική, πολύ χιούμορ και ένα story-line που σε κρατάει καθηλωμένο. Μέχρι εκεί που έχω φτάσει, οι γρίφοι είναι πανέξυπνοι, καλοσχεδιασμένοι και λύνονται εύκολα αν σκεφτείς λογικά. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις για αντικείμενα σε 100 πίστες και να σπας τα νεύρα σου ενώ απουσιάζει εντελώς το text. Αν δεν θυμάσαι κάτι απλά ρωτάς ξανά αυτόν που σου αναθέτει την αποστολή. Ο χειρισμός είναι απλούστατος, όλα γίνονται με το δεξί κι αριστερό κουμπί του ποντικιού. Το performance εξαιρετικό, δεν έχω ξαναδεί game να φορτώνει τόσο γρήγορα κι ας έχω PC 5ετίας! Το artwork είναι πανέμορφο, κάθε οθόνη είναι ένα κομμάτι τέχνης. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι σε κάνει να γελάς και να χαλαρώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:33 Ο BRUCE έγραψε: #100 28-02-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους και ένας που παίζει αυτό το παιχνίδι. Και νόμιζα ήμουν μόνο εγώ. Το Splinter Cell Chaos Theory το είχα πρωτοπαίξει πριν 5 χρόνια περίπου, και από τότε κόλλησα. Το έχω τερματίσει άπειρες φορές, και ακόμα και τώρα δεν το βαριέμαι. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει. Πάντως οι άλλες σειρές του Splinter Cell όπως το Double Agent και το Conviction δεν μου άρεσαν τόσο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Ο giannis4ever: #98 05-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από paokman: Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Click για ανάπτυξη... Καλύτερο το φίφα10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 17:37 Ο parafernalia: #99 25-12-11 17:37 PC games παίζω πια σπάνια, μόνο σε γιορτές και διακοπές και μόνο αν μου συστήσουν κάτι πολύ καλό. Αυτές τις γιορτινές μέρες, θα πρότεινα ανεπιφύλαχτα το "The Book of Unwritten Tales". Είναι fantasy adventure με υπέροχη disney μουσική, πολύ χιούμορ και ένα story-line που σε κρατάει καθηλωμένο. Μέχρι εκεί που έχω φτάσει, οι γρίφοι είναι πανέξυπνοι, καλοσχεδιασμένοι και λύνονται εύκολα αν σκεφτείς λογικά. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις για αντικείμενα σε 100 πίστες και να σπας τα νεύρα σου ενώ απουσιάζει εντελώς το text. Αν δεν θυμάσαι κάτι απλά ρωτάς ξανά αυτόν που σου αναθέτει την αποστολή. Ο χειρισμός είναι απλούστατος, όλα γίνονται με το δεξί κι αριστερό κουμπί του ποντικιού. Το performance εξαιρετικό, δεν έχω ξαναδεί game να φορτώνει τόσο γρήγορα κι ας έχω PC 5ετίας! Το artwork είναι πανέμορφο, κάθε οθόνη είναι ένα κομμάτι τέχνης. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι σε κάνει να γελάς και να χαλαρώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:33 Ο BRUCE έγραψε: #100 28-02-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους και ένας που παίζει αυτό το παιχνίδι. Και νόμιζα ήμουν μόνο εγώ. Το Splinter Cell Chaos Theory το είχα πρωτοπαίξει πριν 5 χρόνια περίπου, και από τότε κόλλησα. Το έχω τερματίσει άπειρες φορές, και ακόμα και τώρα δεν το βαριέμαι. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει. Πάντως οι άλλες σειρές του Splinter Cell όπως το Double Agent και το Conviction δεν μου άρεσαν τόσο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από paokman: Μμμ... Football Manager εαν ε;ιστε λατρεις του ειδους. Pro Evolution Soccer και NBA 2K10, οπωσδηποτε! Eγω τρελλαινομαι και για τη σειρα Τοtal War! Click για ανάπτυξη... Καλύτερο το φίφα10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 17:37 Ο parafernalia: #99 25-12-11 17:37 PC games παίζω πια σπάνια, μόνο σε γιορτές και διακοπές και μόνο αν μου συστήσουν κάτι πολύ καλό. Αυτές τις γιορτινές μέρες, θα πρότεινα ανεπιφύλαχτα το "The Book of Unwritten Tales". Είναι fantasy adventure με υπέροχη disney μουσική, πολύ χιούμορ και ένα story-line που σε κρατάει καθηλωμένο. Μέχρι εκεί που έχω φτάσει, οι γρίφοι είναι πανέξυπνοι, καλοσχεδιασμένοι και λύνονται εύκολα αν σκεφτείς λογικά. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις για αντικείμενα σε 100 πίστες και να σπας τα νεύρα σου ενώ απουσιάζει εντελώς το text. Αν δεν θυμάσαι κάτι απλά ρωτάς ξανά αυτόν που σου αναθέτει την αποστολή. Ο χειρισμός είναι απλούστατος, όλα γίνονται με το δεξί κι αριστερό κουμπί του ποντικιού. Το performance εξαιρετικό, δεν έχω ξαναδεί game να φορτώνει τόσο γρήγορα κι ας έχω PC 5ετίας! Το artwork είναι πανέμορφο, κάθε οθόνη είναι ένα κομμάτι τέχνης. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι σε κάνει να γελάς και να χαλαρώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:33 Ο BRUCE έγραψε: #100 28-02-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους και ένας που παίζει αυτό το παιχνίδι. Και νόμιζα ήμουν μόνο εγώ. Το Splinter Cell Chaos Theory το είχα πρωτοπαίξει πριν 5 χρόνια περίπου, και από τότε κόλλησα. Το έχω τερματίσει άπειρες φορές, και ακόμα και τώρα δεν το βαριέμαι. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει. Πάντως οι άλλες σειρές του Splinter Cell όπως το Double Agent και το Conviction δεν μου άρεσαν τόσο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
PC games παίζω πια σπάνια, μόνο σε γιορτές και διακοπές και μόνο αν μου συστήσουν κάτι πολύ καλό. Αυτές τις γιορτινές μέρες, θα πρότεινα ανεπιφύλαχτα το "The Book of Unwritten Tales". Είναι fantasy adventure με υπέροχη disney μουσική, πολύ χιούμορ και ένα story-line που σε κρατάει καθηλωμένο. Μέχρι εκεί που έχω φτάσει, οι γρίφοι είναι πανέξυπνοι, καλοσχεδιασμένοι και λύνονται εύκολα αν σκεφτείς λογικά. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις για αντικείμενα σε 100 πίστες και να σπας τα νεύρα σου ενώ απουσιάζει εντελώς το text. Αν δεν θυμάσαι κάτι απλά ρωτάς ξανά αυτόν που σου αναθέτει την αποστολή. Ο χειρισμός είναι απλούστατος, όλα γίνονται με το δεξί κι αριστερό κουμπί του ποντικιού. Το performance εξαιρετικό, δεν έχω ξαναδεί game να φορτώνει τόσο γρήγορα κι ας έχω PC 5ετίας! Το artwork είναι πανέμορφο, κάθε οθόνη είναι ένα κομμάτι τέχνης. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι σε κάνει να γελάς και να χαλαρώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:33 Ο BRUCE έγραψε: #100 28-02-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους και ένας που παίζει αυτό το παιχνίδι. Και νόμιζα ήμουν μόνο εγώ. Το Splinter Cell Chaos Theory το είχα πρωτοπαίξει πριν 5 χρόνια περίπου, και από τότε κόλλησα. Το έχω τερματίσει άπειρες φορές, και ακόμα και τώρα δεν το βαριέμαι. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει. Πάντως οι άλλες σειρές του Splinter Cell όπως το Double Agent και το Conviction δεν μου άρεσαν τόσο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από borat: Splinter Cell - Chaos Theory To stealth σε όλο του το μεγαλείο εμπλουτισμένο με ένα απίστευτο σενάριο που θα μπορούσε έυκολα να γίνει ταινία. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους και ένας που παίζει αυτό το παιχνίδι. Και νόμιζα ήμουν μόνο εγώ. Το Splinter Cell Chaos Theory το είχα πρωτοπαίξει πριν 5 χρόνια περίπου, και από τότε κόλλησα. Το έχω τερματίσει άπειρες φορές, και ακόμα και τώρα δεν το βαριέμαι. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει. Πάντως οι άλλες σειρές του Splinter Cell όπως το Double Agent και το Conviction δεν μου άρεσαν τόσο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.