Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:1)δεν υπαρχει σπασιμο που να παρακαμπτει την ασφαλια του Battle.net
Αμφιβάλλω αν αυτό ισχύει. Το ρώτησες σε ''πειρατή'' αυτό? Είχα ακούσει κάτι ανάλογο και για το Half-life-2, ότι η κόπια είναι αδύνατο να παίξει online, ΚΑΙ ΤΗ ΣΠΑΣΑΝΕ σε χρόνο ρεκόρ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Το half-life και πολλα αλλα σημερινα παιχνιδια θεωρουνται τερατα με απιστευτα δυνατες ασπιδες, για 2-3 μερες. το Diablo ομως εχει αντεξει 6 χρονια...
ladycat
Δραστήριο μέλος

Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ladycat:εγω παλι προτιμω τους sims to playboy k to csi αυτα μου αρεσει να παιζω
Το CSI, είναι εκείνο που βασίζεται στη σειρά της τηλεόρασης? Αν ναι, έχω ακούσει ότι έχει τέλεια γραφικά και δυνατό σενάριο. Δυστυχώς όμως πρέπει να γνωρίζεις άπταιστα Αγγλικά, διότι και η παραμικρή λεπτομέρεια, είναι σημαντική και αν σου ξεφύγει, πάει την <<έβαψες>>. (Αχ, να ήταν στα Ελληνικά, τί ωραία που θα ήταν...

ladycat
Δραστήριο μέλος

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Tomb Raider Legend.Ειδικά αν έχεις καλό pc,γα**τα γραφικάΑρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness:Αφού τερμάτισα το Σαν Άντρεας, σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο καινούργιο παιχνίδι και να το προσθέσω στη μεγααααληηησυλλογή μου. Είμαι μεταξύ Tomb Raider Legend, Call of duty-2 και Hitman Blood Money. Έχει κανείς να μου προτείνει ποιό από τα τρία να πάρω? Δεν είναι εύκολο να αποφασίσω.
Το Call of duty-2, το θέλω κυρίως για το Ίντερνετ, όμως με σύνδεση στα 384, έχω αμφιβολίες για το αν θα τρέξει καλά.
(Ουσιαστικά πρόκειται για 290 περίπου - καμία δεν είναι ότι λέει
) Παλαιότερα είχα δοκιμάσει το Medal of Honor Allied Assault, να το παίξω διαδικτυακά, με απλή 52 Dial-up σύνδεση, αλλά τα πράγματα ήταν τραγικά και αρκέστηκα στο singleplayer. Σαφώς και αυτή που έχω τώρα, είναι πιο γρήγορη σύνδεση, αλλά κρίνοντας από τις ταχύτητες στα Ίντερνετ καφέ, δε με πείθει. Αν είναι να παίξω μόνο singleplayer, τότε θα αρκεστώ σε ένα από τα άλλα δύο. Εσείς τί γνώμη έχετε?
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

ΥΓ: Να μην είναι φαντασίας με plasma gun και πουτίνγκα gun

Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από lost_in_space:Εγώ ψάχνω κανένα τρίτου πρoσώπου στο στυλ του san andreas με ελεύθερο game play σε σημείο που να το βαριέσαι, υπάρχει κανένα ή θα περιμένω το επόμενο gta;
ΥΓ: Να μην είναι φαντασίας με plasma gun και πουτίνγκα gun![]()
Υπάρχει κάτι αλλά το ελεύθερο game play, είναι σαφώς πιο περιορισμένο σε σχέση με το Σαν Άντρεας. Παρόλα αυτά πρόκειται για πολύ μαματο παιχνίδι - στο υπογράφω. (Αν και λίγο παλιό) Πρόκειται για το Desert storm - 2. Ελέγχεις μια τετραμελή ομάδα από κομμάντος του Αμερικανικού στρατού, που δρούν λίγο πρίν και κατα τη διάρκεια - αν θυμάμαι καλά, του πρώτου πολέμου στο περσικό, το 1991. Ικανοποιητικό IQ αντιπάλων, όμορφα γραφικά και καλό σενάριο. Άμα είσαι λάτρεις των πολεμικών παιχνιδιών, αξίζει να το αποκτήσεις. Πρέπει πάντως να πώ ότι θα δυσκολευτείς λίγο μέχρι να μάθεις το χειρισμό, αλλά όταν το μάθεις, δε θα ξεκολάς. ΔΕ ΠΑΙΖΕΙΣ - ΠΟΛΕΜΑΣ. Λολ

lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

ΥΓ Ελπίζω να μην χάνω όταν ψοφάν οι σύμαχοι.

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Λιγοτερο ελευθερο gameplay αλλα αρκετα ωραιο παιχνιδι
lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από lost_in_space:ΥΓ Ελπίζω να μην χάνω όταν ψοφάν οι σύμαχοι.![]()
Εδώ θα σε απογοητεύσω. Αν πεθάνει έστω και ένας στρατιώτης σου, τότε πρέπει να ξαναξεκινήσεις από το σημείο που έσωσες για τελευταία φορά. Παρόλα αυτά, σε αντίθεση με το Σαν Άντρεας, μπορείς να σώσεις όπου θες ελεύθερα, ΧΩΡΙΣ όμως να έχεις άπειρα Save game.

Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Το κινηματογραφικό του σενάριο και η ανάπτυξή του με τη χρήση εντυπωσιακών cutscenes έρχεται να συμπληρώσει την αμιγώς κινηματογραφική εισαγωγή του παιχνιδιού.Δε νομίζω ότι το σενάριο είναι τόσο άσχημο και η διάρκειά του μικρή.Δε νείναι μεγάλη,ούτε μικρή όμως.Είναι το καλύτερο αναμφισβήτητα Tomb Raider που έχει κυκλοφορήσειΑρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Έχω ακούσει ότι το Tomb Raider Legend έχει χάλια σενάριο και ότι είναι μικρό σε διάρκεια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.