Anhur
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yperoxi
Δραστήριο μέλος

Και εγώ έχω κάνει piercing κ μ' αρέσουν: αφαλός, 8 στο ένα αυτί στο πτερύγιο, κ 2 στο άλλο. Δύσκολα όμως θα τα δει ο οποιοσδήποτε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Κρύβεις τα αυτιά σου?Δεν νομίζω ότι όλοι τρυπιούνται για να τα δείχνουν. Οι περισσότεροι μπορεί, αλλά όχι όλοι.
Και εγώ έχω κάνει piercing κ μ' αρέσουν: αφαλός, 8 στο ένα αυτί στο πτερύγιο, κ 2 στο άλλο. Δύσκολα όμως θα τα δει ο οποιοσδήποτε!![]()
whiteflower
Νεοφερμένο μέλος

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Στα αυτιά δε μου αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ οι πολλές τρύπες. Θέλω μία και μία. Δε μου φαίνεται ωραίο για τα γούστα μου.
yperoxi
Δραστήριο μέλος

Κρύβεις τα αυτιά σου?
Δεν τα κρύβω εγώ! Τα κρύβουν τα μαλλιά μου!

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Δεν τα κρύβω εγώ! Τα κρύβουν τα μαλλιά μου!![]()
Φτάνουν μέχρι τον αφαλό τα μαλλιά;;;

yperoxi
Δραστήριο μέλος

Η αλήθεια είναι ότι ναι φτάνουν! Αλλά κατά κανόνα δεν κυκλοφορώ γυμνήΦτάνουν μέχρι τον αφαλό τα μαλλιά;;;![]()

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν τα κρύβω εγώ! Τα κρύβουν τα μαλλιά μου!![]()
Πρέπει να έχεις αφάνα...
on topic, εμένα τα δικά μου στα αυτιά δεν κρύβονται, αλλά σπάνια φοράω πια έτσι κι αλλιώς. Στον αφαλό το έχω μόνιμα και φαίνεται μόνο το καλοκαίρι στην παραλία (η αφάνα μου δεν φτάνει μέχρι τον αφαλό).
yperoxi
Δραστήριο μέλος

Πρέπει να έχεις αφάνα...
on topic, εμένα τα δικά μου στα αυτιά δεν κρύβονται, αλλά σπάνια φοράω πια έτσι κι αλλιώς. Στον αφαλό το έχω μόνιμα και φαίνεται μόνο το καλοκαίρι στην παραλία (η αφάνα μου δεν φτάνει μέχρι τον αφαλό).
ΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!! Είμαι απ' τις πολύ τυχερές, ίσια - καρφί έχω από φυσικού μου!!! Αλλά τ' αφήνω πάντα κάτω κ κάνω τη μικρή γοργόνα!!!!χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!

Dalian
Περιβόητο μέλος

Φυσικά, ποτέ μην λες ποτέ

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

κaτε_αlx
Πολύ δραστήριο μέλος

εμένα προσωπικά μου αρέσουν πολύ!

έχω στα αυτιά 2+2 και έκλεισα την μια και έκανα στο πτερύγιο και τώρα πρόσφατα έκανα πάνω από τα χείλη!

και στον άντρα μου αρέσει.. βέβαια να μπορεί να τα υποστηρίξει!

elise.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μ' αρέσει πολύ το piercing στο κάτω χείλος, κυρίως στους αντρες αλλα δε θα εκανα, εξαρταται και ποσο ταιριαζει στο προσωπο του καθενος..
γενικά σιχαίνομαι τα πολύ περίεργα πχ σε άκυρα μέρη του προσώπου, tragus, γλώσσα, όμως άλλα τα θεωρώ όμορφα,
καλαίσθητα και προσθέτουν ένα "κάτι" στη γενική εμφάνιση του ανθρωπου..

yperoxi
Δραστήριο μέλος

elise.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Elise: στον αφαλό αμά πας σε μαγαζί που κάνει αποκλειστικά piercings (κ τατού) δεν πονάει καθόλου. Είναι μόνο λίγο ανατριχιαστικό κ λίγο ενοχλητικό για κανα μήνα αν προσπαθείς να ξαπλώσεις μπρούμητα. Αλλά πόνος κανένας. Αφού είναι πολύ μαλακό το δέρμα εκεί.![]()
Μμμ, δεν το αποκλείω αλλά είχε κάνει μια φίλη μου και διπλανή μου στο θρανίο όταν ήμασταν λύκειο και θυμάμαι ρε συ που έβγαινε πολύ πύον για αρκετό καιρό και γενικά ήθελε πολύ προσοχή επδ είναι ευαίσθητο σημείο όσο να πεις.. Και εν ολίγοις μου έχει μείνει λίγο άσχημα στη μνήμη

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

@Κρόνος
Δεν ξέρω με σιγουρία να σου πω, αλλά καλύτερα να την μεγαλώσεις μόνος σου. Αμα την κάνεις αμέσως μεγάλη θα είναι επώδυνο και για να την μεγαλώσεις κι άλλο μόνο σου θα πρέπει να περάσει πολύς καιρός από το να την έκανες μικρή και μετά σιγά σιγά. Τουλάχιστον αυτό έχω δει σε γνωστούς και γνωστές που έχουν.
Βέβαια κάπου εδώ θα σου πω ότι μου φαίνεται αντιαισθητικό και ούγκα μπούγκα, αλλά περί ορέξεως...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.