IceQueen Νεοφερμένο μέλος Η IceQueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2022 στις 12:14 Η IceQueen έγραψε: #1 31-01-22 12:14 Καλησπέρααα, αν υπάρχει άτομο που ενδιαφέρεται για πολιτικά & κοινωνικά θέματα , κάνω ένα podcast (online) ας μου στείλει ένα μήνυμα να συζητήσουμε Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2022 στις 12:25 Ο Αντικειμενικός: #2 31-01-22 12:25 Αρχική Δημοσίευση από IceQueen: Καλησπέρααα, αν υπάρχει άτομο που ενδιαφέρεται για πολιτικά & κοινωνικά θέματα , κάνω ένα podcast (online) ας μου στείλει ένα μήνυμα να συζητήσουμε Click για ανάπτυξη... Σας έστειλα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρααα, αν υπάρχει άτομο που ενδιαφέρεται για πολιτικά & κοινωνικά θέματα , κάνω ένα podcast (online) ας μου στείλει ένα μήνυμα να συζητήσουμε
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2022 στις 12:25 Ο Αντικειμενικός: #2 31-01-22 12:25 Αρχική Δημοσίευση από IceQueen: Καλησπέρααα, αν υπάρχει άτομο που ενδιαφέρεται για πολιτικά & κοινωνικά θέματα , κάνω ένα podcast (online) ας μου στείλει ένα μήνυμα να συζητήσουμε Click για ανάπτυξη... Σας έστειλα
Αρχική Δημοσίευση από IceQueen: Καλησπέρααα, αν υπάρχει άτομο που ενδιαφέρεται για πολιτικά & κοινωνικά θέματα , κάνω ένα podcast (online) ας μου στείλει ένα μήνυμα να συζητήσουμε Click για ανάπτυξη... Σας έστειλα