Subject to change
e-steki.gr Founder

Συγκεκριμένα:
- Για να αναφέρετε τυχόν bugs που συναντήσατε με τα δωράκια αυτά.
- Για να μάθω τη γνώμη σας για αυτά.
- Για να προτείνετε τι άλλο θα μπορούσε/θα θέλατε να προστεθεί.
- Για να μάθω ποιοί και πόσοι απο εσάς τα χρησιμοποιείτε και ποιά χρησιμοποιείτε.
- Για να σας ενημερώνω όποτε φτάχνω κάτι νέο για αυτά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής, μου αρέσουν πολύ.
Αν εντοπίσω κάτι θα το γράψω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Κι εγώ τους μωβ δείκτες έχωΕγώ έχω εγκαταστήσει και το firefox theme και τους μοβ δείκτες
Δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής, μου αρέσουν πολύ.
Αν εντοπίσω κάτι θα το γράψω

Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

εδιτ: Αααααααααα! Είναι υπέροχα! Έβαλα το μαύρο με τα πολλά ανθρωπάκια και ταιριάζει πολύ όμορφα με την ασημί Έναρξη-bar, και αντίστοιχα το μπλε με την μπλε! Εύγε Michelle, εύγε!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Βασικά το φανταζόμουν ως πιο "εικαστικό", δηλαδή πράγματάκια που θα αλλάζουν την εμφάνιση προγραμμάτων, στοιχείων των windows κλπ, όχι τόσο με λειτουργίες. Άσε που το concept της toolbar έχει πολυφορεθεί και φοβάμαι χωρίς λόγο, μιας και αμφιβάλλω πόσοι το χρησιμοποιούν μετά απο ένα Χ διάστημα.Κι εγώ ακριβώς τα ίδια με την Palladin.Τα έχω λατρέψει εννοείται. Το μόνο που μου έρχεται τώρα στο μυαλό είναι μια e-στέκι toolbar, που θα μας πηγαίνει γρήγορα στα θέματα που μας ενδιαφέρουν περισσότερο κλπ κλπ. Κατά τα άλλα μια χαρά, κανένα πρόβλημα! Πάω να δω τα wallpapers τώρα!
![]()
Πες μου πως σου φάνηκαν τα wallpapers και αν έχεις να προτείνεις κάτι (μιας και σκοπεύω να φτιάξω και άλλα wallpapers)
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

Όσον αφορά την toolbar πάω πάσο!

Μ' άρεσε πολύ ένα γραφικό του θέματος, που το είδα πρώτη φορά χτες που πήγα να εγκαταστήσω ένα καινούριο add-on, και ήταν πολλά μικρά στεκάκια που τρέχανε πανικόβλητα

Subject to change
e-steki.gr Founder

Πάντως μπορεί να μην υπάρχει toolbar, αλλά υπάρχει RSS feed, απ'όπου μπορείς να βλέπεις τα νεότερα θέματα χωρίς να μπεις στο e-steki.

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Μέχρι και μια συμφοιτητριά μου με ρώτησε που βρήκα το theme και τους δείκτες!

Προς το παρόν κανένα bug (από όσο θυμάμαι). Αν βρω κάτι θα επανέλθω...
Α! Όσο για τις μελλοντικές προτάσεις, νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα να βγάλουμε (καλά... εσύ δηλαδή

Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

Να σε ρωτήσω.. Χρησιμοποιώ το Wizz RSS για τα feeds, και όταν πάω να περάσω το rss του στεκιού στην λίστα, μου λέει ότι ¨Το URL που εναποθέσατε μάλλον δεν είναι έγκυρο." Τι κάνω λάθος;
εδιτ:
Α! Όσο για τις μελλοντικές προτάσεις, νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα να βγάλουμε (καλά... εσύ δηλαδή) κανένα πακετάκι με αλλαγμένες εικόνες για διάφορα αρχεία (pdf, doc, jpg, εικονίδια επιφάνειας εργασίας κτλ)
Κι εγώ κι εγώ!
Subject to change
e-steki.gr Founder

Το Firefox theme μου πήρε 10 μέρες, φαντάζεσαι πόσο θα πάρει ένα Windows theme?
Καλή ιδέα πάντως αυτή με τα εικονίδια... Ξέρεις αν γίνεται να εγκαθιστώνται όλα μαζί με κάποιο τρόπο (όπως οι δείκτες); Δηλαδή, έχεις δει κάτι παρόμοιο;
Subject to change
e-steki.gr Founder

Δεν έχω ιδέαΤι λες καλέ, έχουν πολύ πλάκα!
Να σε ρωτήσω.. Χρησιμοποιώ το Wizz RSS για τα feeds, και όταν πάω να περάσω το rss του στεκιού στην λίστα, μου λέει ότι ¨Το URL που εναποθέσατε μάλλον δεν είναι έγκυρο." Τι κάνω λάθος;
εδιτ:
Κι εγώ κι εγώ!

Γιατί δεν το προσθέτεις στον Firefox? Εκεί σίγουρα μπαίνει.

Θα το ψάξω πάντως.
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν έχω ιδέα
Γιατί δεν το προσθέτεις στον Firefox? Εκεί σίγουρα μπαίνει.
Θα το ψάξω πάντως.

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

παντως πολυ ωραια ιδεα

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Είναι λίγο χοντρούληδες αλλά με αρέσουν πολύ τα γρανάζια!
Btw στο πολλ μπορείς να επιλέξεις και κάποιο και κανένα, curious
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.