Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:47 Η Subject to change: #1 16-12-07 16:47 Ανοίγω αυτό το θέμα για να συζητήσουμε για το project "To e-steki στο desktop σας!". Συγκεκριμένα: Για να αναφέρετε τυχόν bugs που συναντήσατε με τα δωράκια αυτά. Για να μάθω τη γνώμη σας για αυτά. Για να προτείνετε τι άλλο θα μπορούσε/θα θέλατε να προστεθεί. Για να μάθω ποιοί και πόσοι απο εσάς τα χρησιμοποιείτε και ποιά χρησιμοποιείτε. Για να σας ενημερώνω όποτε φτάχνω κάτι νέο για αυτά. Και ξεκινώντας, να σας ενημερώσω ότι σήμερα πρόσθεσα και 4 e-steki wallpapers. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:56 Η Palladin έγραψε: #2 16-12-07 16:56 Εγώ έχω εγκαταστήσει και το firefox theme και τους μοβ δείκτες Δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής, μου αρέσουν πολύ. Αν εντοπίσω κάτι θα το γράψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:57 Η Subject to change: #3 16-12-07 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Εγώ έχω εγκαταστήσει και το firefox theme και τους μοβ δείκτες Δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής, μου αρέσουν πολύ. Αν εντοπίσω κάτι θα το γράψω Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τους μωβ δείκτες έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:59 Η Molka έγραψε: #4 16-12-07 16:59 Κι εγώ ακριβώς τα ίδια με την Palladin. Τα έχω λατρέψει εννοείται. Το μόνο που μου έρχεται τώρα στο μυαλό είναι μια e-στέκι toolbar, που θα μας πηγαίνει γρήγορα στα θέματα που μας ενδιαφέρουν περισσότερο κλπ κλπ. Κατά τα άλλα μια χαρά, κανένα πρόβλημα! Πάω να δω τα wallpapers τώρα! εδιτ: Αααααααααα! Είναι υπέροχα! Έβαλα το μαύρο με τα πολλά ανθρωπάκια και ταιριάζει πολύ όμορφα με την ασημί Έναρξη-bar, και αντίστοιχα το μπλε με την μπλε! Εύγε Michelle, εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:02 Η Subject to change: #5 16-12-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Κι εγώ ακριβώς τα ίδια με την Palladin. Τα έχω λατρέψει εννοείται. Το μόνο που μου έρχεται τώρα στο μυαλό είναι μια e-στέκι toolbar, που θα μας πηγαίνει γρήγορα στα θέματα που μας ενδιαφέρουν περισσότερο κλπ κλπ. Κατά τα άλλα μια χαρά, κανένα πρόβλημα! Πάω να δω τα wallpapers τώρα! Click για ανάπτυξη... Βασικά το φανταζόμουν ως πιο "εικαστικό", δηλαδή πράγματάκια που θα αλλάζουν την εμφάνιση προγραμμάτων, στοιχείων των windows κλπ, όχι τόσο με λειτουργίες. Άσε που το concept της toolbar έχει πολυφορεθεί και φοβάμαι χωρίς λόγο, μιας και αμφιβάλλω πόσοι το χρησιμοποιούν μετά απο ένα Χ διάστημα. Πες μου πως σου φάνηκαν τα wallpapers και αν έχεις να προτείνεις κάτι (μιας και σκοπεύω να φτιάξω και άλλα wallpapers) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:06 Η Molka έγραψε: #6 16-12-07 17:06 Δες το εδιτ από πάνω, δεν μου έρχεται τώρα κάτι σαν πρόταση, αν κατεβάσω καμία ιδέα θα επανέλθω! Όσον αφορά την toolbar πάω πάσο! Μ' άρεσε πολύ ένα γραφικό του θέματος, που το είδα πρώτη φορά χτες που πήγα να εγκαταστήσω ένα καινούριο add-on, και ήταν πολλά μικρά στεκάκια που τρέχανε πανικόβλητα Αλλά δεν πρόλαβα να καταλάβω πότε και πώς έγινε, οπότε βάλε φαντασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:11 Η Subject to change: #7 16-12-07 17:11 Χαχα και να φανταστείς ότι ο Πάνος ήθελε να βγουν τα στεκάκια που τρέχουν Πάντως μπορεί να μην υπάρχει toolbar, αλλά υπάρχει RSS feed, απ'όπου μπορείς να βλέπεις τα νεότερα θέματα χωρίς να μπεις στο e-steki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:16 Ο MonaXoS έγραψε: #8 16-12-07 17:16 Και εγώ χρησιμοποιώ το FF theme, αλλά και τους μπλε δείκτες! Είναι απλά τέλειοι! Στην αρχή όλα μου φαινόντουσαν κάπως χοντροκομμένα, αλλά πλέον οι άλλοι δείκτες που φαίνονται άχρωμοι και άσχημοι Μέχρι και μια συμφοιτητριά μου με ρώτησε που βρήκα το theme και τους δείκτες! Προς το παρόν κανένα bug (από όσο θυμάμαι). Αν βρω κάτι θα επανέλθω... Α! Όσο για τις μελλοντικές προτάσεις, νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα να βγάλουμε (καλά... εσύ δηλαδή ) κανένα πακετάκι με αλλαγμένες εικόνες για διάφορα αρχεία (pdf, doc, jpg, εικονίδια επιφάνειας εργασίας κτλ) αλλά ίσως και κανένα theme (για win vista αν γίνεται ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:17 Η Molka έγραψε: #9 16-12-07 17:17 Τι λες καλέ, έχουν πολύ πλάκα! Να σε ρωτήσω.. Χρησιμοποιώ το Wizz RSS για τα feeds, και όταν πάω να περάσω το rss του στεκιού στην λίστα, μου λέει ότι ¨Το URL που εναποθέσατε μάλλον δεν είναι έγκυρο." Τι κάνω λάθος; εδιτ: Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Α! Όσο για τις μελλοντικές προτάσεις, νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα να βγάλουμε (καλά... εσύ δηλαδή ) κανένα πακετάκι με αλλαγμένες εικόνες για διάφορα αρχεία (pdf, doc, jpg, εικονίδια επιφάνειας εργασίας κτλ) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:19 Η Subject to change: #10 16-12-07 17:19 To έχω σκεφτεί κι εγώ για το theme, αλλά φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο θα απαιτεί ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολύ χρόνο Το Firefox theme μου πήρε 10 μέρες, φαντάζεσαι πόσο θα πάρει ένα Windows theme? Καλή ιδέα πάντως αυτή με τα εικονίδια... Ξέρεις αν γίνεται να εγκαθιστώνται όλα μαζί με κάποιο τρόπο (όπως οι δείκτες); Δηλαδή, έχεις δει κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:19 Η Subject to change: #11 16-12-07 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Τι λες καλέ, έχουν πολύ πλάκα! Να σε ρωτήσω.. Χρησιμοποιώ το Wizz RSS για τα feeds, και όταν πάω να περάσω το rss του στεκιού στην λίστα, μου λέει ότι ¨Το URL που εναποθέσατε μάλλον δεν είναι έγκυρο." Τι κάνω λάθος; εδιτ: Κι εγώ κι εγώ! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα Γιατί δεν το προσθέτεις στον Firefox? Εκεί σίγουρα μπαίνει. Θα το ψάξω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:23 Η Molka έγραψε: #12 16-12-07 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν έχω ιδέα Γιατί δεν το προσθέτεις στον Firefox? Εκεί σίγουρα μπαίνει. Θα το ψάξω πάντως. Click για ανάπτυξη... Θα δω τι θα κάνω, μάλλον θα αλλάξω ούτως ή άλλως reader γιατί δεν με βολεύει αυτός. Αλλά αυτό πάει σε άλλο θέμα, οπότε φεύγω από εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:05 Η Oralee έγραψε: #13 17-12-07 09:05 Eγώ δεν χρειάζεται να σου πω γνώμη νομίζω. Έχω τους περτικαλί δείκτες και το firefox theme.. και είμαι ξετρελαμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:26 Η Giovanna έγραψε: #14 17-12-07 10:26 εχω κατεβασει τους μωβ κερσορες αλλα δεν το εχω εγκαταστησει, μου αρεσει να το βλεπω αλλα παραειναι too much για το δικο μου πισι, νομιζω.. παντως πολυ ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:30 Η Resident Evil: #15 17-12-07 11:30 εγώ πάλι κατέβασα τους μπλε δείκτες μονάχα [το theme αν και το σκέφτηκα δεν το έβαλα γιατί γενικά προτιμώ να είναι όσο πιο λιτό γίνεται το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ] αλλά τα μπλε βελάκια τα έχω λατρέψει! [εδώ αγόρασα νέο Laptop και ξεκίνησα να το στήνω και πρώτη δουλειά ηταν να βάλω αυτά για να τα χρησιμοποιήσω γιατί τα είχα συνηθίσει τόσο που τα άλλα μου φαινόντουσαν εντελώς ξένα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:21 Ο Bill έγραψε: #16 17-12-07 12:21 Γιατί δε βρίσκω από πού να τα κατεβάσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:52 Η misslittledevil: #17 17-12-07 12:52 https://www.e-steki.gr/desktop.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:36 Ο Bill έγραψε: #18 17-12-07 19:36 Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:23 Η Subject to change: #19 25-12-07 16:23 Προστέθηκε poll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:58 Η Εδάδ έγραψε: #20 26-12-07 10:58 Έχω τους πορτοκαλί δείκτες. Είναι λίγο χοντρούληδες αλλά με αρέσουν πολύ τα γρανάζια! Btw στο πολλ μπορείς να επιλέξεις και κάποιο και κανένα, curious Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ανοίγω αυτό το θέμα για να συζητήσουμε για το project "To e-steki στο desktop σας!". Συγκεκριμένα: Για να αναφέρετε τυχόν bugs που συναντήσατε με τα δωράκια αυτά. Για να μάθω τη γνώμη σας για αυτά. Για να προτείνετε τι άλλο θα μπορούσε/θα θέλατε να προστεθεί. Για να μάθω ποιοί και πόσοι απο εσάς τα χρησιμοποιείτε και ποιά χρησιμοποιείτε. Για να σας ενημερώνω όποτε φτάχνω κάτι νέο για αυτά. Και ξεκινώντας, να σας ενημερώσω ότι σήμερα πρόσθεσα και 4 e-steki wallpapers. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:56 Η Palladin έγραψε: #2 16-12-07 16:56 Εγώ έχω εγκαταστήσει και το firefox theme και τους μοβ δείκτες Δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής, μου αρέσουν πολύ. Αν εντοπίσω κάτι θα το γράψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:57 Η Subject to change: #3 16-12-07 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Εγώ έχω εγκαταστήσει και το firefox theme και τους μοβ δείκτες Δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής, μου αρέσουν πολύ. Αν εντοπίσω κάτι θα το γράψω Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τους μωβ δείκτες έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:59 Η Molka έγραψε: #4 16-12-07 16:59 Κι εγώ ακριβώς τα ίδια με την Palladin. Τα έχω λατρέψει εννοείται. Το μόνο που μου έρχεται τώρα στο μυαλό είναι μια e-στέκι toolbar, που θα μας πηγαίνει γρήγορα στα θέματα που μας ενδιαφέρουν περισσότερο κλπ κλπ. Κατά τα άλλα μια χαρά, κανένα πρόβλημα! Πάω να δω τα wallpapers τώρα! εδιτ: Αααααααααα! Είναι υπέροχα! Έβαλα το μαύρο με τα πολλά ανθρωπάκια και ταιριάζει πολύ όμορφα με την ασημί Έναρξη-bar, και αντίστοιχα το μπλε με την μπλε! Εύγε Michelle, εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:02 Η Subject to change: #5 16-12-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Κι εγώ ακριβώς τα ίδια με την Palladin. Τα έχω λατρέψει εννοείται. Το μόνο που μου έρχεται τώρα στο μυαλό είναι μια e-στέκι toolbar, που θα μας πηγαίνει γρήγορα στα θέματα που μας ενδιαφέρουν περισσότερο κλπ κλπ. Κατά τα άλλα μια χαρά, κανένα πρόβλημα! Πάω να δω τα wallpapers τώρα! Click για ανάπτυξη... Βασικά το φανταζόμουν ως πιο "εικαστικό", δηλαδή πράγματάκια που θα αλλάζουν την εμφάνιση προγραμμάτων, στοιχείων των windows κλπ, όχι τόσο με λειτουργίες. Άσε που το concept της toolbar έχει πολυφορεθεί και φοβάμαι χωρίς λόγο, μιας και αμφιβάλλω πόσοι το χρησιμοποιούν μετά απο ένα Χ διάστημα. Πες μου πως σου φάνηκαν τα wallpapers και αν έχεις να προτείνεις κάτι (μιας και σκοπεύω να φτιάξω και άλλα wallpapers) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:06 Η Molka έγραψε: #6 16-12-07 17:06 Δες το εδιτ από πάνω, δεν μου έρχεται τώρα κάτι σαν πρόταση, αν κατεβάσω καμία ιδέα θα επανέλθω! Όσον αφορά την toolbar πάω πάσο! Μ' άρεσε πολύ ένα γραφικό του θέματος, που το είδα πρώτη φορά χτες που πήγα να εγκαταστήσω ένα καινούριο add-on, και ήταν πολλά μικρά στεκάκια που τρέχανε πανικόβλητα Αλλά δεν πρόλαβα να καταλάβω πότε και πώς έγινε, οπότε βάλε φαντασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:11 Η Subject to change: #7 16-12-07 17:11 Χαχα και να φανταστείς ότι ο Πάνος ήθελε να βγουν τα στεκάκια που τρέχουν Πάντως μπορεί να μην υπάρχει toolbar, αλλά υπάρχει RSS feed, απ'όπου μπορείς να βλέπεις τα νεότερα θέματα χωρίς να μπεις στο e-steki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:16 Ο MonaXoS έγραψε: #8 16-12-07 17:16 Και εγώ χρησιμοποιώ το FF theme, αλλά και τους μπλε δείκτες! Είναι απλά τέλειοι! Στην αρχή όλα μου φαινόντουσαν κάπως χοντροκομμένα, αλλά πλέον οι άλλοι δείκτες που φαίνονται άχρωμοι και άσχημοι Μέχρι και μια συμφοιτητριά μου με ρώτησε που βρήκα το theme και τους δείκτες! Προς το παρόν κανένα bug (από όσο θυμάμαι). Αν βρω κάτι θα επανέλθω... Α! Όσο για τις μελλοντικές προτάσεις, νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα να βγάλουμε (καλά... εσύ δηλαδή ) κανένα πακετάκι με αλλαγμένες εικόνες για διάφορα αρχεία (pdf, doc, jpg, εικονίδια επιφάνειας εργασίας κτλ) αλλά ίσως και κανένα theme (για win vista αν γίνεται ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:17 Η Molka έγραψε: #9 16-12-07 17:17 Τι λες καλέ, έχουν πολύ πλάκα! Να σε ρωτήσω.. Χρησιμοποιώ το Wizz RSS για τα feeds, και όταν πάω να περάσω το rss του στεκιού στην λίστα, μου λέει ότι ¨Το URL που εναποθέσατε μάλλον δεν είναι έγκυρο." Τι κάνω λάθος; εδιτ: Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Α! Όσο για τις μελλοντικές προτάσεις, νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα να βγάλουμε (καλά... εσύ δηλαδή ) κανένα πακετάκι με αλλαγμένες εικόνες για διάφορα αρχεία (pdf, doc, jpg, εικονίδια επιφάνειας εργασίας κτλ) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:19 Η Subject to change: #10 16-12-07 17:19 To έχω σκεφτεί κι εγώ για το theme, αλλά φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο θα απαιτεί ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολύ χρόνο Το Firefox theme μου πήρε 10 μέρες, φαντάζεσαι πόσο θα πάρει ένα Windows theme? Καλή ιδέα πάντως αυτή με τα εικονίδια... Ξέρεις αν γίνεται να εγκαθιστώνται όλα μαζί με κάποιο τρόπο (όπως οι δείκτες); Δηλαδή, έχεις δει κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:19 Η Subject to change: #11 16-12-07 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Τι λες καλέ, έχουν πολύ πλάκα! Να σε ρωτήσω.. Χρησιμοποιώ το Wizz RSS για τα feeds, και όταν πάω να περάσω το rss του στεκιού στην λίστα, μου λέει ότι ¨Το URL που εναποθέσατε μάλλον δεν είναι έγκυρο." Τι κάνω λάθος; εδιτ: Κι εγώ κι εγώ! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα Γιατί δεν το προσθέτεις στον Firefox? Εκεί σίγουρα μπαίνει. Θα το ψάξω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:23 Η Molka έγραψε: #12 16-12-07 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν έχω ιδέα Γιατί δεν το προσθέτεις στον Firefox? Εκεί σίγουρα μπαίνει. Θα το ψάξω πάντως. Click για ανάπτυξη... Θα δω τι θα κάνω, μάλλον θα αλλάξω ούτως ή άλλως reader γιατί δεν με βολεύει αυτός. Αλλά αυτό πάει σε άλλο θέμα, οπότε φεύγω από εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:05 Η Oralee έγραψε: #13 17-12-07 09:05 Eγώ δεν χρειάζεται να σου πω γνώμη νομίζω. Έχω τους περτικαλί δείκτες και το firefox theme.. και είμαι ξετρελαμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:26 Η Giovanna έγραψε: #14 17-12-07 10:26 εχω κατεβασει τους μωβ κερσορες αλλα δεν το εχω εγκαταστησει, μου αρεσει να το βλεπω αλλα παραειναι too much για το δικο μου πισι, νομιζω.. παντως πολυ ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:30 Η Resident Evil: #15 17-12-07 11:30 εγώ πάλι κατέβασα τους μπλε δείκτες μονάχα [το theme αν και το σκέφτηκα δεν το έβαλα γιατί γενικά προτιμώ να είναι όσο πιο λιτό γίνεται το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ] αλλά τα μπλε βελάκια τα έχω λατρέψει! [εδώ αγόρασα νέο Laptop και ξεκίνησα να το στήνω και πρώτη δουλειά ηταν να βάλω αυτά για να τα χρησιμοποιήσω γιατί τα είχα συνηθίσει τόσο που τα άλλα μου φαινόντουσαν εντελώς ξένα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:21 Ο Bill έγραψε: #16 17-12-07 12:21 Γιατί δε βρίσκω από πού να τα κατεβάσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:52 Η misslittledevil: #17 17-12-07 12:52 https://www.e-steki.gr/desktop.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:36 Ο Bill έγραψε: #18 17-12-07 19:36 Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:23 Η Subject to change: #19 25-12-07 16:23 Προστέθηκε poll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:58 Η Εδάδ έγραψε: #20 26-12-07 10:58 Έχω τους πορτοκαλί δείκτες. Είναι λίγο χοντρούληδες αλλά με αρέσουν πολύ τα γρανάζια! Btw στο πολλ μπορείς να επιλέξεις και κάποιο και κανένα, curious Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ έχω εγκαταστήσει και το firefox theme και τους μοβ δείκτες Δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής, μου αρέσουν πολύ. Αν εντοπίσω κάτι θα το γράψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:57 Η Subject to change: #3 16-12-07 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Εγώ έχω εγκαταστήσει και το firefox theme και τους μοβ δείκτες Δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής, μου αρέσουν πολύ. Αν εντοπίσω κάτι θα το γράψω Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τους μωβ δείκτες έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:59 Η Molka έγραψε: #4 16-12-07 16:59 Κι εγώ ακριβώς τα ίδια με την Palladin. Τα έχω λατρέψει εννοείται. Το μόνο που μου έρχεται τώρα στο μυαλό είναι μια e-στέκι toolbar, που θα μας πηγαίνει γρήγορα στα θέματα που μας ενδιαφέρουν περισσότερο κλπ κλπ. Κατά τα άλλα μια χαρά, κανένα πρόβλημα! Πάω να δω τα wallpapers τώρα! εδιτ: Αααααααααα! Είναι υπέροχα! Έβαλα το μαύρο με τα πολλά ανθρωπάκια και ταιριάζει πολύ όμορφα με την ασημί Έναρξη-bar, και αντίστοιχα το μπλε με την μπλε! Εύγε Michelle, εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:02 Η Subject to change: #5 16-12-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Κι εγώ ακριβώς τα ίδια με την Palladin. Τα έχω λατρέψει εννοείται. Το μόνο που μου έρχεται τώρα στο μυαλό είναι μια e-στέκι toolbar, που θα μας πηγαίνει γρήγορα στα θέματα που μας ενδιαφέρουν περισσότερο κλπ κλπ. Κατά τα άλλα μια χαρά, κανένα πρόβλημα! Πάω να δω τα wallpapers τώρα! Click για ανάπτυξη... Βασικά το φανταζόμουν ως πιο "εικαστικό", δηλαδή πράγματάκια που θα αλλάζουν την εμφάνιση προγραμμάτων, στοιχείων των windows κλπ, όχι τόσο με λειτουργίες. Άσε που το concept της toolbar έχει πολυφορεθεί και φοβάμαι χωρίς λόγο, μιας και αμφιβάλλω πόσοι το χρησιμοποιούν μετά απο ένα Χ διάστημα. Πες μου πως σου φάνηκαν τα wallpapers και αν έχεις να προτείνεις κάτι (μιας και σκοπεύω να φτιάξω και άλλα wallpapers) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:06 Η Molka έγραψε: #6 16-12-07 17:06 Δες το εδιτ από πάνω, δεν μου έρχεται τώρα κάτι σαν πρόταση, αν κατεβάσω καμία ιδέα θα επανέλθω! Όσον αφορά την toolbar πάω πάσο! Μ' άρεσε πολύ ένα γραφικό του θέματος, που το είδα πρώτη φορά χτες που πήγα να εγκαταστήσω ένα καινούριο add-on, και ήταν πολλά μικρά στεκάκια που τρέχανε πανικόβλητα Αλλά δεν πρόλαβα να καταλάβω πότε και πώς έγινε, οπότε βάλε φαντασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:11 Η Subject to change: #7 16-12-07 17:11 Χαχα και να φανταστείς ότι ο Πάνος ήθελε να βγουν τα στεκάκια που τρέχουν Πάντως μπορεί να μην υπάρχει toolbar, αλλά υπάρχει RSS feed, απ'όπου μπορείς να βλέπεις τα νεότερα θέματα χωρίς να μπεις στο e-steki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:16 Ο MonaXoS έγραψε: #8 16-12-07 17:16 Και εγώ χρησιμοποιώ το FF theme, αλλά και τους μπλε δείκτες! Είναι απλά τέλειοι! Στην αρχή όλα μου φαινόντουσαν κάπως χοντροκομμένα, αλλά πλέον οι άλλοι δείκτες που φαίνονται άχρωμοι και άσχημοι Μέχρι και μια συμφοιτητριά μου με ρώτησε που βρήκα το theme και τους δείκτες! Προς το παρόν κανένα bug (από όσο θυμάμαι). Αν βρω κάτι θα επανέλθω... Α! Όσο για τις μελλοντικές προτάσεις, νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα να βγάλουμε (καλά... εσύ δηλαδή ) κανένα πακετάκι με αλλαγμένες εικόνες για διάφορα αρχεία (pdf, doc, jpg, εικονίδια επιφάνειας εργασίας κτλ) αλλά ίσως και κανένα theme (για win vista αν γίνεται ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:17 Η Molka έγραψε: #9 16-12-07 17:17 Τι λες καλέ, έχουν πολύ πλάκα! Να σε ρωτήσω.. Χρησιμοποιώ το Wizz RSS για τα feeds, και όταν πάω να περάσω το rss του στεκιού στην λίστα, μου λέει ότι ¨Το URL που εναποθέσατε μάλλον δεν είναι έγκυρο." Τι κάνω λάθος; εδιτ: Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Α! Όσο για τις μελλοντικές προτάσεις, νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα να βγάλουμε (καλά... εσύ δηλαδή ) κανένα πακετάκι με αλλαγμένες εικόνες για διάφορα αρχεία (pdf, doc, jpg, εικονίδια επιφάνειας εργασίας κτλ) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:19 Η Subject to change: #10 16-12-07 17:19 To έχω σκεφτεί κι εγώ για το theme, αλλά φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο θα απαιτεί ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολύ χρόνο Το Firefox theme μου πήρε 10 μέρες, φαντάζεσαι πόσο θα πάρει ένα Windows theme? Καλή ιδέα πάντως αυτή με τα εικονίδια... Ξέρεις αν γίνεται να εγκαθιστώνται όλα μαζί με κάποιο τρόπο (όπως οι δείκτες); Δηλαδή, έχεις δει κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:19 Η Subject to change: #11 16-12-07 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Τι λες καλέ, έχουν πολύ πλάκα! Να σε ρωτήσω.. Χρησιμοποιώ το Wizz RSS για τα feeds, και όταν πάω να περάσω το rss του στεκιού στην λίστα, μου λέει ότι ¨Το URL που εναποθέσατε μάλλον δεν είναι έγκυρο." Τι κάνω λάθος; εδιτ: Κι εγώ κι εγώ! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα Γιατί δεν το προσθέτεις στον Firefox? Εκεί σίγουρα μπαίνει. Θα το ψάξω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:23 Η Molka έγραψε: #12 16-12-07 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν έχω ιδέα Γιατί δεν το προσθέτεις στον Firefox? Εκεί σίγουρα μπαίνει. Θα το ψάξω πάντως. Click για ανάπτυξη... Θα δω τι θα κάνω, μάλλον θα αλλάξω ούτως ή άλλως reader γιατί δεν με βολεύει αυτός. Αλλά αυτό πάει σε άλλο θέμα, οπότε φεύγω από εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:05 Η Oralee έγραψε: #13 17-12-07 09:05 Eγώ δεν χρειάζεται να σου πω γνώμη νομίζω. Έχω τους περτικαλί δείκτες και το firefox theme.. και είμαι ξετρελαμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:26 Η Giovanna έγραψε: #14 17-12-07 10:26 εχω κατεβασει τους μωβ κερσορες αλλα δεν το εχω εγκαταστησει, μου αρεσει να το βλεπω αλλα παραειναι too much για το δικο μου πισι, νομιζω.. παντως πολυ ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:30 Η Resident Evil: #15 17-12-07 11:30 εγώ πάλι κατέβασα τους μπλε δείκτες μονάχα [το theme αν και το σκέφτηκα δεν το έβαλα γιατί γενικά προτιμώ να είναι όσο πιο λιτό γίνεται το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ] αλλά τα μπλε βελάκια τα έχω λατρέψει! [εδώ αγόρασα νέο Laptop και ξεκίνησα να το στήνω και πρώτη δουλειά ηταν να βάλω αυτά για να τα χρησιμοποιήσω γιατί τα είχα συνηθίσει τόσο που τα άλλα μου φαινόντουσαν εντελώς ξένα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:21 Ο Bill έγραψε: #16 17-12-07 12:21 Γιατί δε βρίσκω από πού να τα κατεβάσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:52 Η misslittledevil: #17 17-12-07 12:52 https://www.e-steki.gr/desktop.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:36 Ο Bill έγραψε: #18 17-12-07 19:36 Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:23 Η Subject to change: #19 25-12-07 16:23 Προστέθηκε poll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:58 Η Εδάδ έγραψε: #20 26-12-07 10:58 Έχω τους πορτοκαλί δείκτες. Είναι λίγο χοντρούληδες αλλά με αρέσουν πολύ τα γρανάζια! Btw στο πολλ μπορείς να επιλέξεις και κάποιο και κανένα, curious Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Εγώ έχω εγκαταστήσει και το firefox theme και τους μοβ δείκτες Δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής, μου αρέσουν πολύ. Αν εντοπίσω κάτι θα το γράψω Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τους μωβ δείκτες έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:59 Η Molka έγραψε: #4 16-12-07 16:59 Κι εγώ ακριβώς τα ίδια με την Palladin. Τα έχω λατρέψει εννοείται. Το μόνο που μου έρχεται τώρα στο μυαλό είναι μια e-στέκι toolbar, που θα μας πηγαίνει γρήγορα στα θέματα που μας ενδιαφέρουν περισσότερο κλπ κλπ. Κατά τα άλλα μια χαρά, κανένα πρόβλημα! Πάω να δω τα wallpapers τώρα! εδιτ: Αααααααααα! Είναι υπέροχα! Έβαλα το μαύρο με τα πολλά ανθρωπάκια και ταιριάζει πολύ όμορφα με την ασημί Έναρξη-bar, και αντίστοιχα το μπλε με την μπλε! Εύγε Michelle, εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:02 Η Subject to change: #5 16-12-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Κι εγώ ακριβώς τα ίδια με την Palladin. Τα έχω λατρέψει εννοείται. Το μόνο που μου έρχεται τώρα στο μυαλό είναι μια e-στέκι toolbar, που θα μας πηγαίνει γρήγορα στα θέματα που μας ενδιαφέρουν περισσότερο κλπ κλπ. Κατά τα άλλα μια χαρά, κανένα πρόβλημα! Πάω να δω τα wallpapers τώρα! Click για ανάπτυξη... Βασικά το φανταζόμουν ως πιο "εικαστικό", δηλαδή πράγματάκια που θα αλλάζουν την εμφάνιση προγραμμάτων, στοιχείων των windows κλπ, όχι τόσο με λειτουργίες. Άσε που το concept της toolbar έχει πολυφορεθεί και φοβάμαι χωρίς λόγο, μιας και αμφιβάλλω πόσοι το χρησιμοποιούν μετά απο ένα Χ διάστημα. Πες μου πως σου φάνηκαν τα wallpapers και αν έχεις να προτείνεις κάτι (μιας και σκοπεύω να φτιάξω και άλλα wallpapers) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:06 Η Molka έγραψε: #6 16-12-07 17:06 Δες το εδιτ από πάνω, δεν μου έρχεται τώρα κάτι σαν πρόταση, αν κατεβάσω καμία ιδέα θα επανέλθω! Όσον αφορά την toolbar πάω πάσο! Μ' άρεσε πολύ ένα γραφικό του θέματος, που το είδα πρώτη φορά χτες που πήγα να εγκαταστήσω ένα καινούριο add-on, και ήταν πολλά μικρά στεκάκια που τρέχανε πανικόβλητα Αλλά δεν πρόλαβα να καταλάβω πότε και πώς έγινε, οπότε βάλε φαντασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:11 Η Subject to change: #7 16-12-07 17:11 Χαχα και να φανταστείς ότι ο Πάνος ήθελε να βγουν τα στεκάκια που τρέχουν Πάντως μπορεί να μην υπάρχει toolbar, αλλά υπάρχει RSS feed, απ'όπου μπορείς να βλέπεις τα νεότερα θέματα χωρίς να μπεις στο e-steki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:16 Ο MonaXoS έγραψε: #8 16-12-07 17:16 Και εγώ χρησιμοποιώ το FF theme, αλλά και τους μπλε δείκτες! Είναι απλά τέλειοι! Στην αρχή όλα μου φαινόντουσαν κάπως χοντροκομμένα, αλλά πλέον οι άλλοι δείκτες που φαίνονται άχρωμοι και άσχημοι Μέχρι και μια συμφοιτητριά μου με ρώτησε που βρήκα το theme και τους δείκτες! Προς το παρόν κανένα bug (από όσο θυμάμαι). Αν βρω κάτι θα επανέλθω... Α! Όσο για τις μελλοντικές προτάσεις, νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα να βγάλουμε (καλά... εσύ δηλαδή ) κανένα πακετάκι με αλλαγμένες εικόνες για διάφορα αρχεία (pdf, doc, jpg, εικονίδια επιφάνειας εργασίας κτλ) αλλά ίσως και κανένα theme (για win vista αν γίνεται ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:17 Η Molka έγραψε: #9 16-12-07 17:17 Τι λες καλέ, έχουν πολύ πλάκα! Να σε ρωτήσω.. Χρησιμοποιώ το Wizz RSS για τα feeds, και όταν πάω να περάσω το rss του στεκιού στην λίστα, μου λέει ότι ¨Το URL που εναποθέσατε μάλλον δεν είναι έγκυρο." Τι κάνω λάθος; εδιτ: Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Α! Όσο για τις μελλοντικές προτάσεις, νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα να βγάλουμε (καλά... εσύ δηλαδή ) κανένα πακετάκι με αλλαγμένες εικόνες για διάφορα αρχεία (pdf, doc, jpg, εικονίδια επιφάνειας εργασίας κτλ) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:19 Η Subject to change: #10 16-12-07 17:19 To έχω σκεφτεί κι εγώ για το theme, αλλά φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο θα απαιτεί ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολύ χρόνο Το Firefox theme μου πήρε 10 μέρες, φαντάζεσαι πόσο θα πάρει ένα Windows theme? Καλή ιδέα πάντως αυτή με τα εικονίδια... Ξέρεις αν γίνεται να εγκαθιστώνται όλα μαζί με κάποιο τρόπο (όπως οι δείκτες); Δηλαδή, έχεις δει κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:19 Η Subject to change: #11 16-12-07 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Τι λες καλέ, έχουν πολύ πλάκα! Να σε ρωτήσω.. Χρησιμοποιώ το Wizz RSS για τα feeds, και όταν πάω να περάσω το rss του στεκιού στην λίστα, μου λέει ότι ¨Το URL που εναποθέσατε μάλλον δεν είναι έγκυρο." Τι κάνω λάθος; εδιτ: Κι εγώ κι εγώ! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα Γιατί δεν το προσθέτεις στον Firefox? Εκεί σίγουρα μπαίνει. Θα το ψάξω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:23 Η Molka έγραψε: #12 16-12-07 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν έχω ιδέα Γιατί δεν το προσθέτεις στον Firefox? Εκεί σίγουρα μπαίνει. Θα το ψάξω πάντως. Click για ανάπτυξη... Θα δω τι θα κάνω, μάλλον θα αλλάξω ούτως ή άλλως reader γιατί δεν με βολεύει αυτός. Αλλά αυτό πάει σε άλλο θέμα, οπότε φεύγω από εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:05 Η Oralee έγραψε: #13 17-12-07 09:05 Eγώ δεν χρειάζεται να σου πω γνώμη νομίζω. Έχω τους περτικαλί δείκτες και το firefox theme.. και είμαι ξετρελαμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:26 Η Giovanna έγραψε: #14 17-12-07 10:26 εχω κατεβασει τους μωβ κερσορες αλλα δεν το εχω εγκαταστησει, μου αρεσει να το βλεπω αλλα παραειναι too much για το δικο μου πισι, νομιζω.. παντως πολυ ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:30 Η Resident Evil: #15 17-12-07 11:30 εγώ πάλι κατέβασα τους μπλε δείκτες μονάχα [το theme αν και το σκέφτηκα δεν το έβαλα γιατί γενικά προτιμώ να είναι όσο πιο λιτό γίνεται το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ] αλλά τα μπλε βελάκια τα έχω λατρέψει! [εδώ αγόρασα νέο Laptop και ξεκίνησα να το στήνω και πρώτη δουλειά ηταν να βάλω αυτά για να τα χρησιμοποιήσω γιατί τα είχα συνηθίσει τόσο που τα άλλα μου φαινόντουσαν εντελώς ξένα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:21 Ο Bill έγραψε: #16 17-12-07 12:21 Γιατί δε βρίσκω από πού να τα κατεβάσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:52 Η misslittledevil: #17 17-12-07 12:52 https://www.e-steki.gr/desktop.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:36 Ο Bill έγραψε: #18 17-12-07 19:36 Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:23 Η Subject to change: #19 25-12-07 16:23 Προστέθηκε poll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:58 Η Εδάδ έγραψε: #20 26-12-07 10:58 Έχω τους πορτοκαλί δείκτες. Είναι λίγο χοντρούληδες αλλά με αρέσουν πολύ τα γρανάζια! Btw στο πολλ μπορείς να επιλέξεις και κάποιο και κανένα, curious Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ ακριβώς τα ίδια με την Palladin. Τα έχω λατρέψει εννοείται. Το μόνο που μου έρχεται τώρα στο μυαλό είναι μια e-στέκι toolbar, που θα μας πηγαίνει γρήγορα στα θέματα που μας ενδιαφέρουν περισσότερο κλπ κλπ. Κατά τα άλλα μια χαρά, κανένα πρόβλημα! Πάω να δω τα wallpapers τώρα! εδιτ: Αααααααααα! Είναι υπέροχα! Έβαλα το μαύρο με τα πολλά ανθρωπάκια και ταιριάζει πολύ όμορφα με την ασημί Έναρξη-bar, και αντίστοιχα το μπλε με την μπλε! Εύγε Michelle, εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:02 Η Subject to change: #5 16-12-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Κι εγώ ακριβώς τα ίδια με την Palladin. Τα έχω λατρέψει εννοείται. Το μόνο που μου έρχεται τώρα στο μυαλό είναι μια e-στέκι toolbar, που θα μας πηγαίνει γρήγορα στα θέματα που μας ενδιαφέρουν περισσότερο κλπ κλπ. Κατά τα άλλα μια χαρά, κανένα πρόβλημα! Πάω να δω τα wallpapers τώρα! Click για ανάπτυξη... Βασικά το φανταζόμουν ως πιο "εικαστικό", δηλαδή πράγματάκια που θα αλλάζουν την εμφάνιση προγραμμάτων, στοιχείων των windows κλπ, όχι τόσο με λειτουργίες. Άσε που το concept της toolbar έχει πολυφορεθεί και φοβάμαι χωρίς λόγο, μιας και αμφιβάλλω πόσοι το χρησιμοποιούν μετά απο ένα Χ διάστημα. Πες μου πως σου φάνηκαν τα wallpapers και αν έχεις να προτείνεις κάτι (μιας και σκοπεύω να φτιάξω και άλλα wallpapers) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:06 Η Molka έγραψε: #6 16-12-07 17:06 Δες το εδιτ από πάνω, δεν μου έρχεται τώρα κάτι σαν πρόταση, αν κατεβάσω καμία ιδέα θα επανέλθω! Όσον αφορά την toolbar πάω πάσο! Μ' άρεσε πολύ ένα γραφικό του θέματος, που το είδα πρώτη φορά χτες που πήγα να εγκαταστήσω ένα καινούριο add-on, και ήταν πολλά μικρά στεκάκια που τρέχανε πανικόβλητα Αλλά δεν πρόλαβα να καταλάβω πότε και πώς έγινε, οπότε βάλε φαντασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:11 Η Subject to change: #7 16-12-07 17:11 Χαχα και να φανταστείς ότι ο Πάνος ήθελε να βγουν τα στεκάκια που τρέχουν Πάντως μπορεί να μην υπάρχει toolbar, αλλά υπάρχει RSS feed, απ'όπου μπορείς να βλέπεις τα νεότερα θέματα χωρίς να μπεις στο e-steki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:16 Ο MonaXoS έγραψε: #8 16-12-07 17:16 Και εγώ χρησιμοποιώ το FF theme, αλλά και τους μπλε δείκτες! Είναι απλά τέλειοι! Στην αρχή όλα μου φαινόντουσαν κάπως χοντροκομμένα, αλλά πλέον οι άλλοι δείκτες που φαίνονται άχρωμοι και άσχημοι Μέχρι και μια συμφοιτητριά μου με ρώτησε που βρήκα το theme και τους δείκτες! Προς το παρόν κανένα bug (από όσο θυμάμαι). Αν βρω κάτι θα επανέλθω... Α! Όσο για τις μελλοντικές προτάσεις, νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα να βγάλουμε (καλά... εσύ δηλαδή ) κανένα πακετάκι με αλλαγμένες εικόνες για διάφορα αρχεία (pdf, doc, jpg, εικονίδια επιφάνειας εργασίας κτλ) αλλά ίσως και κανένα theme (για win vista αν γίνεται ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:17 Η Molka έγραψε: #9 16-12-07 17:17 Τι λες καλέ, έχουν πολύ πλάκα! Να σε ρωτήσω.. Χρησιμοποιώ το Wizz RSS για τα feeds, και όταν πάω να περάσω το rss του στεκιού στην λίστα, μου λέει ότι ¨Το URL που εναποθέσατε μάλλον δεν είναι έγκυρο." Τι κάνω λάθος; εδιτ: Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Α! Όσο για τις μελλοντικές προτάσεις, νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα να βγάλουμε (καλά... εσύ δηλαδή ) κανένα πακετάκι με αλλαγμένες εικόνες για διάφορα αρχεία (pdf, doc, jpg, εικονίδια επιφάνειας εργασίας κτλ) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:19 Η Subject to change: #10 16-12-07 17:19 To έχω σκεφτεί κι εγώ για το theme, αλλά φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο θα απαιτεί ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολύ χρόνο Το Firefox theme μου πήρε 10 μέρες, φαντάζεσαι πόσο θα πάρει ένα Windows theme? Καλή ιδέα πάντως αυτή με τα εικονίδια... Ξέρεις αν γίνεται να εγκαθιστώνται όλα μαζί με κάποιο τρόπο (όπως οι δείκτες); Δηλαδή, έχεις δει κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:19 Η Subject to change: #11 16-12-07 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Τι λες καλέ, έχουν πολύ πλάκα! Να σε ρωτήσω.. Χρησιμοποιώ το Wizz RSS για τα feeds, και όταν πάω να περάσω το rss του στεκιού στην λίστα, μου λέει ότι ¨Το URL που εναποθέσατε μάλλον δεν είναι έγκυρο." Τι κάνω λάθος; εδιτ: Κι εγώ κι εγώ! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα Γιατί δεν το προσθέτεις στον Firefox? Εκεί σίγουρα μπαίνει. Θα το ψάξω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:23 Η Molka έγραψε: #12 16-12-07 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν έχω ιδέα Γιατί δεν το προσθέτεις στον Firefox? Εκεί σίγουρα μπαίνει. Θα το ψάξω πάντως. Click για ανάπτυξη... Θα δω τι θα κάνω, μάλλον θα αλλάξω ούτως ή άλλως reader γιατί δεν με βολεύει αυτός. Αλλά αυτό πάει σε άλλο θέμα, οπότε φεύγω από εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:05 Η Oralee έγραψε: #13 17-12-07 09:05 Eγώ δεν χρειάζεται να σου πω γνώμη νομίζω. Έχω τους περτικαλί δείκτες και το firefox theme.. και είμαι ξετρελαμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:26 Η Giovanna έγραψε: #14 17-12-07 10:26 εχω κατεβασει τους μωβ κερσορες αλλα δεν το εχω εγκαταστησει, μου αρεσει να το βλεπω αλλα παραειναι too much για το δικο μου πισι, νομιζω.. παντως πολυ ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:30 Η Resident Evil: #15 17-12-07 11:30 εγώ πάλι κατέβασα τους μπλε δείκτες μονάχα [το theme αν και το σκέφτηκα δεν το έβαλα γιατί γενικά προτιμώ να είναι όσο πιο λιτό γίνεται το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ] αλλά τα μπλε βελάκια τα έχω λατρέψει! [εδώ αγόρασα νέο Laptop και ξεκίνησα να το στήνω και πρώτη δουλειά ηταν να βάλω αυτά για να τα χρησιμοποιήσω γιατί τα είχα συνηθίσει τόσο που τα άλλα μου φαινόντουσαν εντελώς ξένα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:21 Ο Bill έγραψε: #16 17-12-07 12:21 Γιατί δε βρίσκω από πού να τα κατεβάσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:52 Η misslittledevil: #17 17-12-07 12:52 https://www.e-steki.gr/desktop.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:36 Ο Bill έγραψε: #18 17-12-07 19:36 Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:23 Η Subject to change: #19 25-12-07 16:23 Προστέθηκε poll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:58 Η Εδάδ έγραψε: #20 26-12-07 10:58 Έχω τους πορτοκαλί δείκτες. Είναι λίγο χοντρούληδες αλλά με αρέσουν πολύ τα γρανάζια! Btw στο πολλ μπορείς να επιλέξεις και κάποιο και κανένα, curious Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Molka: Κι εγώ ακριβώς τα ίδια με την Palladin. Τα έχω λατρέψει εννοείται. Το μόνο που μου έρχεται τώρα στο μυαλό είναι μια e-στέκι toolbar, που θα μας πηγαίνει γρήγορα στα θέματα που μας ενδιαφέρουν περισσότερο κλπ κλπ. Κατά τα άλλα μια χαρά, κανένα πρόβλημα! Πάω να δω τα wallpapers τώρα! Click για ανάπτυξη... Βασικά το φανταζόμουν ως πιο "εικαστικό", δηλαδή πράγματάκια που θα αλλάζουν την εμφάνιση προγραμμάτων, στοιχείων των windows κλπ, όχι τόσο με λειτουργίες. Άσε που το concept της toolbar έχει πολυφορεθεί και φοβάμαι χωρίς λόγο, μιας και αμφιβάλλω πόσοι το χρησιμοποιούν μετά απο ένα Χ διάστημα. Πες μου πως σου φάνηκαν τα wallpapers και αν έχεις να προτείνεις κάτι (μιας και σκοπεύω να φτιάξω και άλλα wallpapers) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:06 Η Molka έγραψε: #6 16-12-07 17:06 Δες το εδιτ από πάνω, δεν μου έρχεται τώρα κάτι σαν πρόταση, αν κατεβάσω καμία ιδέα θα επανέλθω! Όσον αφορά την toolbar πάω πάσο! Μ' άρεσε πολύ ένα γραφικό του θέματος, που το είδα πρώτη φορά χτες που πήγα να εγκαταστήσω ένα καινούριο add-on, και ήταν πολλά μικρά στεκάκια που τρέχανε πανικόβλητα Αλλά δεν πρόλαβα να καταλάβω πότε και πώς έγινε, οπότε βάλε φαντασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:11 Η Subject to change: #7 16-12-07 17:11 Χαχα και να φανταστείς ότι ο Πάνος ήθελε να βγουν τα στεκάκια που τρέχουν Πάντως μπορεί να μην υπάρχει toolbar, αλλά υπάρχει RSS feed, απ'όπου μπορείς να βλέπεις τα νεότερα θέματα χωρίς να μπεις στο e-steki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:16 Ο MonaXoS έγραψε: #8 16-12-07 17:16 Και εγώ χρησιμοποιώ το FF theme, αλλά και τους μπλε δείκτες! Είναι απλά τέλειοι! Στην αρχή όλα μου φαινόντουσαν κάπως χοντροκομμένα, αλλά πλέον οι άλλοι δείκτες που φαίνονται άχρωμοι και άσχημοι Μέχρι και μια συμφοιτητριά μου με ρώτησε που βρήκα το theme και τους δείκτες! Προς το παρόν κανένα bug (από όσο θυμάμαι). Αν βρω κάτι θα επανέλθω... Α! Όσο για τις μελλοντικές προτάσεις, νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα να βγάλουμε (καλά... εσύ δηλαδή ) κανένα πακετάκι με αλλαγμένες εικόνες για διάφορα αρχεία (pdf, doc, jpg, εικονίδια επιφάνειας εργασίας κτλ) αλλά ίσως και κανένα theme (για win vista αν γίνεται ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:17 Η Molka έγραψε: #9 16-12-07 17:17 Τι λες καλέ, έχουν πολύ πλάκα! Να σε ρωτήσω.. Χρησιμοποιώ το Wizz RSS για τα feeds, και όταν πάω να περάσω το rss του στεκιού στην λίστα, μου λέει ότι ¨Το URL που εναποθέσατε μάλλον δεν είναι έγκυρο." Τι κάνω λάθος; εδιτ: Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Α! Όσο για τις μελλοντικές προτάσεις, νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα να βγάλουμε (καλά... εσύ δηλαδή ) κανένα πακετάκι με αλλαγμένες εικόνες για διάφορα αρχεία (pdf, doc, jpg, εικονίδια επιφάνειας εργασίας κτλ) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:19 Η Subject to change: #10 16-12-07 17:19 To έχω σκεφτεί κι εγώ για το theme, αλλά φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο θα απαιτεί ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολύ χρόνο Το Firefox theme μου πήρε 10 μέρες, φαντάζεσαι πόσο θα πάρει ένα Windows theme? Καλή ιδέα πάντως αυτή με τα εικονίδια... Ξέρεις αν γίνεται να εγκαθιστώνται όλα μαζί με κάποιο τρόπο (όπως οι δείκτες); Δηλαδή, έχεις δει κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:19 Η Subject to change: #11 16-12-07 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Τι λες καλέ, έχουν πολύ πλάκα! Να σε ρωτήσω.. Χρησιμοποιώ το Wizz RSS για τα feeds, και όταν πάω να περάσω το rss του στεκιού στην λίστα, μου λέει ότι ¨Το URL που εναποθέσατε μάλλον δεν είναι έγκυρο." Τι κάνω λάθος; εδιτ: Κι εγώ κι εγώ! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα Γιατί δεν το προσθέτεις στον Firefox? Εκεί σίγουρα μπαίνει. Θα το ψάξω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:23 Η Molka έγραψε: #12 16-12-07 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν έχω ιδέα Γιατί δεν το προσθέτεις στον Firefox? Εκεί σίγουρα μπαίνει. Θα το ψάξω πάντως. Click για ανάπτυξη... Θα δω τι θα κάνω, μάλλον θα αλλάξω ούτως ή άλλως reader γιατί δεν με βολεύει αυτός. Αλλά αυτό πάει σε άλλο θέμα, οπότε φεύγω από εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:05 Η Oralee έγραψε: #13 17-12-07 09:05 Eγώ δεν χρειάζεται να σου πω γνώμη νομίζω. Έχω τους περτικαλί δείκτες και το firefox theme.. και είμαι ξετρελαμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:26 Η Giovanna έγραψε: #14 17-12-07 10:26 εχω κατεβασει τους μωβ κερσορες αλλα δεν το εχω εγκαταστησει, μου αρεσει να το βλεπω αλλα παραειναι too much για το δικο μου πισι, νομιζω.. παντως πολυ ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:30 Η Resident Evil: #15 17-12-07 11:30 εγώ πάλι κατέβασα τους μπλε δείκτες μονάχα [το theme αν και το σκέφτηκα δεν το έβαλα γιατί γενικά προτιμώ να είναι όσο πιο λιτό γίνεται το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ] αλλά τα μπλε βελάκια τα έχω λατρέψει! [εδώ αγόρασα νέο Laptop και ξεκίνησα να το στήνω και πρώτη δουλειά ηταν να βάλω αυτά για να τα χρησιμοποιήσω γιατί τα είχα συνηθίσει τόσο που τα άλλα μου φαινόντουσαν εντελώς ξένα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:21 Ο Bill έγραψε: #16 17-12-07 12:21 Γιατί δε βρίσκω από πού να τα κατεβάσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:52 Η misslittledevil: #17 17-12-07 12:52 https://www.e-steki.gr/desktop.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:36 Ο Bill έγραψε: #18 17-12-07 19:36 Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:23 Η Subject to change: #19 25-12-07 16:23 Προστέθηκε poll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:58 Η Εδάδ έγραψε: #20 26-12-07 10:58 Έχω τους πορτοκαλί δείκτες. Είναι λίγο χοντρούληδες αλλά με αρέσουν πολύ τα γρανάζια! Btw στο πολλ μπορείς να επιλέξεις και κάποιο και κανένα, curious Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δες το εδιτ από πάνω, δεν μου έρχεται τώρα κάτι σαν πρόταση, αν κατεβάσω καμία ιδέα θα επανέλθω! Όσον αφορά την toolbar πάω πάσο! Μ' άρεσε πολύ ένα γραφικό του θέματος, που το είδα πρώτη φορά χτες που πήγα να εγκαταστήσω ένα καινούριο add-on, και ήταν πολλά μικρά στεκάκια που τρέχανε πανικόβλητα Αλλά δεν πρόλαβα να καταλάβω πότε και πώς έγινε, οπότε βάλε φαντασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:11 Η Subject to change: #7 16-12-07 17:11 Χαχα και να φανταστείς ότι ο Πάνος ήθελε να βγουν τα στεκάκια που τρέχουν Πάντως μπορεί να μην υπάρχει toolbar, αλλά υπάρχει RSS feed, απ'όπου μπορείς να βλέπεις τα νεότερα θέματα χωρίς να μπεις στο e-steki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:16 Ο MonaXoS έγραψε: #8 16-12-07 17:16 Και εγώ χρησιμοποιώ το FF theme, αλλά και τους μπλε δείκτες! Είναι απλά τέλειοι! Στην αρχή όλα μου φαινόντουσαν κάπως χοντροκομμένα, αλλά πλέον οι άλλοι δείκτες που φαίνονται άχρωμοι και άσχημοι Μέχρι και μια συμφοιτητριά μου με ρώτησε που βρήκα το theme και τους δείκτες! Προς το παρόν κανένα bug (από όσο θυμάμαι). Αν βρω κάτι θα επανέλθω... Α! Όσο για τις μελλοντικές προτάσεις, νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα να βγάλουμε (καλά... εσύ δηλαδή ) κανένα πακετάκι με αλλαγμένες εικόνες για διάφορα αρχεία (pdf, doc, jpg, εικονίδια επιφάνειας εργασίας κτλ) αλλά ίσως και κανένα theme (για win vista αν γίνεται ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:17 Η Molka έγραψε: #9 16-12-07 17:17 Τι λες καλέ, έχουν πολύ πλάκα! Να σε ρωτήσω.. Χρησιμοποιώ το Wizz RSS για τα feeds, και όταν πάω να περάσω το rss του στεκιού στην λίστα, μου λέει ότι ¨Το URL που εναποθέσατε μάλλον δεν είναι έγκυρο." Τι κάνω λάθος; εδιτ: Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Α! Όσο για τις μελλοντικές προτάσεις, νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα να βγάλουμε (καλά... εσύ δηλαδή ) κανένα πακετάκι με αλλαγμένες εικόνες για διάφορα αρχεία (pdf, doc, jpg, εικονίδια επιφάνειας εργασίας κτλ) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:19 Η Subject to change: #10 16-12-07 17:19 To έχω σκεφτεί κι εγώ για το theme, αλλά φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο θα απαιτεί ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολύ χρόνο Το Firefox theme μου πήρε 10 μέρες, φαντάζεσαι πόσο θα πάρει ένα Windows theme? Καλή ιδέα πάντως αυτή με τα εικονίδια... Ξέρεις αν γίνεται να εγκαθιστώνται όλα μαζί με κάποιο τρόπο (όπως οι δείκτες); Δηλαδή, έχεις δει κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:19 Η Subject to change: #11 16-12-07 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Τι λες καλέ, έχουν πολύ πλάκα! Να σε ρωτήσω.. Χρησιμοποιώ το Wizz RSS για τα feeds, και όταν πάω να περάσω το rss του στεκιού στην λίστα, μου λέει ότι ¨Το URL που εναποθέσατε μάλλον δεν είναι έγκυρο." Τι κάνω λάθος; εδιτ: Κι εγώ κι εγώ! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα Γιατί δεν το προσθέτεις στον Firefox? Εκεί σίγουρα μπαίνει. Θα το ψάξω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:23 Η Molka έγραψε: #12 16-12-07 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν έχω ιδέα Γιατί δεν το προσθέτεις στον Firefox? Εκεί σίγουρα μπαίνει. Θα το ψάξω πάντως. Click για ανάπτυξη... Θα δω τι θα κάνω, μάλλον θα αλλάξω ούτως ή άλλως reader γιατί δεν με βολεύει αυτός. Αλλά αυτό πάει σε άλλο θέμα, οπότε φεύγω από εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:05 Η Oralee έγραψε: #13 17-12-07 09:05 Eγώ δεν χρειάζεται να σου πω γνώμη νομίζω. Έχω τους περτικαλί δείκτες και το firefox theme.. και είμαι ξετρελαμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:26 Η Giovanna έγραψε: #14 17-12-07 10:26 εχω κατεβασει τους μωβ κερσορες αλλα δεν το εχω εγκαταστησει, μου αρεσει να το βλεπω αλλα παραειναι too much για το δικο μου πισι, νομιζω.. παντως πολυ ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:30 Η Resident Evil: #15 17-12-07 11:30 εγώ πάλι κατέβασα τους μπλε δείκτες μονάχα [το theme αν και το σκέφτηκα δεν το έβαλα γιατί γενικά προτιμώ να είναι όσο πιο λιτό γίνεται το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ] αλλά τα μπλε βελάκια τα έχω λατρέψει! [εδώ αγόρασα νέο Laptop και ξεκίνησα να το στήνω και πρώτη δουλειά ηταν να βάλω αυτά για να τα χρησιμοποιήσω γιατί τα είχα συνηθίσει τόσο που τα άλλα μου φαινόντουσαν εντελώς ξένα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:21 Ο Bill έγραψε: #16 17-12-07 12:21 Γιατί δε βρίσκω από πού να τα κατεβάσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:52 Η misslittledevil: #17 17-12-07 12:52 https://www.e-steki.gr/desktop.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:36 Ο Bill έγραψε: #18 17-12-07 19:36 Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:23 Η Subject to change: #19 25-12-07 16:23 Προστέθηκε poll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:58 Η Εδάδ έγραψε: #20 26-12-07 10:58 Έχω τους πορτοκαλί δείκτες. Είναι λίγο χοντρούληδες αλλά με αρέσουν πολύ τα γρανάζια! Btw στο πολλ μπορείς να επιλέξεις και κάποιο και κανένα, curious Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαχα και να φανταστείς ότι ο Πάνος ήθελε να βγουν τα στεκάκια που τρέχουν Πάντως μπορεί να μην υπάρχει toolbar, αλλά υπάρχει RSS feed, απ'όπου μπορείς να βλέπεις τα νεότερα θέματα χωρίς να μπεις στο e-steki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:16 Ο MonaXoS έγραψε: #8 16-12-07 17:16 Και εγώ χρησιμοποιώ το FF theme, αλλά και τους μπλε δείκτες! Είναι απλά τέλειοι! Στην αρχή όλα μου φαινόντουσαν κάπως χοντροκομμένα, αλλά πλέον οι άλλοι δείκτες που φαίνονται άχρωμοι και άσχημοι Μέχρι και μια συμφοιτητριά μου με ρώτησε που βρήκα το theme και τους δείκτες! Προς το παρόν κανένα bug (από όσο θυμάμαι). Αν βρω κάτι θα επανέλθω... Α! Όσο για τις μελλοντικές προτάσεις, νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα να βγάλουμε (καλά... εσύ δηλαδή ) κανένα πακετάκι με αλλαγμένες εικόνες για διάφορα αρχεία (pdf, doc, jpg, εικονίδια επιφάνειας εργασίας κτλ) αλλά ίσως και κανένα theme (για win vista αν γίνεται ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:17 Η Molka έγραψε: #9 16-12-07 17:17 Τι λες καλέ, έχουν πολύ πλάκα! Να σε ρωτήσω.. Χρησιμοποιώ το Wizz RSS για τα feeds, και όταν πάω να περάσω το rss του στεκιού στην λίστα, μου λέει ότι ¨Το URL που εναποθέσατε μάλλον δεν είναι έγκυρο." Τι κάνω λάθος; εδιτ: Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Α! Όσο για τις μελλοντικές προτάσεις, νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα να βγάλουμε (καλά... εσύ δηλαδή ) κανένα πακετάκι με αλλαγμένες εικόνες για διάφορα αρχεία (pdf, doc, jpg, εικονίδια επιφάνειας εργασίας κτλ) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:19 Η Subject to change: #10 16-12-07 17:19 To έχω σκεφτεί κι εγώ για το theme, αλλά φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο θα απαιτεί ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολύ χρόνο Το Firefox theme μου πήρε 10 μέρες, φαντάζεσαι πόσο θα πάρει ένα Windows theme? Καλή ιδέα πάντως αυτή με τα εικονίδια... Ξέρεις αν γίνεται να εγκαθιστώνται όλα μαζί με κάποιο τρόπο (όπως οι δείκτες); Δηλαδή, έχεις δει κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:19 Η Subject to change: #11 16-12-07 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Τι λες καλέ, έχουν πολύ πλάκα! Να σε ρωτήσω.. Χρησιμοποιώ το Wizz RSS για τα feeds, και όταν πάω να περάσω το rss του στεκιού στην λίστα, μου λέει ότι ¨Το URL που εναποθέσατε μάλλον δεν είναι έγκυρο." Τι κάνω λάθος; εδιτ: Κι εγώ κι εγώ! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα Γιατί δεν το προσθέτεις στον Firefox? Εκεί σίγουρα μπαίνει. Θα το ψάξω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:23 Η Molka έγραψε: #12 16-12-07 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν έχω ιδέα Γιατί δεν το προσθέτεις στον Firefox? Εκεί σίγουρα μπαίνει. Θα το ψάξω πάντως. Click για ανάπτυξη... Θα δω τι θα κάνω, μάλλον θα αλλάξω ούτως ή άλλως reader γιατί δεν με βολεύει αυτός. Αλλά αυτό πάει σε άλλο θέμα, οπότε φεύγω από εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:05 Η Oralee έγραψε: #13 17-12-07 09:05 Eγώ δεν χρειάζεται να σου πω γνώμη νομίζω. Έχω τους περτικαλί δείκτες και το firefox theme.. και είμαι ξετρελαμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:26 Η Giovanna έγραψε: #14 17-12-07 10:26 εχω κατεβασει τους μωβ κερσορες αλλα δεν το εχω εγκαταστησει, μου αρεσει να το βλεπω αλλα παραειναι too much για το δικο μου πισι, νομιζω.. παντως πολυ ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:30 Η Resident Evil: #15 17-12-07 11:30 εγώ πάλι κατέβασα τους μπλε δείκτες μονάχα [το theme αν και το σκέφτηκα δεν το έβαλα γιατί γενικά προτιμώ να είναι όσο πιο λιτό γίνεται το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ] αλλά τα μπλε βελάκια τα έχω λατρέψει! [εδώ αγόρασα νέο Laptop και ξεκίνησα να το στήνω και πρώτη δουλειά ηταν να βάλω αυτά για να τα χρησιμοποιήσω γιατί τα είχα συνηθίσει τόσο που τα άλλα μου φαινόντουσαν εντελώς ξένα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:21 Ο Bill έγραψε: #16 17-12-07 12:21 Γιατί δε βρίσκω από πού να τα κατεβάσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:52 Η misslittledevil: #17 17-12-07 12:52 https://www.e-steki.gr/desktop.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:36 Ο Bill έγραψε: #18 17-12-07 19:36 Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:23 Η Subject to change: #19 25-12-07 16:23 Προστέθηκε poll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:58 Η Εδάδ έγραψε: #20 26-12-07 10:58 Έχω τους πορτοκαλί δείκτες. Είναι λίγο χοντρούληδες αλλά με αρέσουν πολύ τα γρανάζια! Btw στο πολλ μπορείς να επιλέξεις και κάποιο και κανένα, curious Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ χρησιμοποιώ το FF theme, αλλά και τους μπλε δείκτες! Είναι απλά τέλειοι! Στην αρχή όλα μου φαινόντουσαν κάπως χοντροκομμένα, αλλά πλέον οι άλλοι δείκτες που φαίνονται άχρωμοι και άσχημοι Μέχρι και μια συμφοιτητριά μου με ρώτησε που βρήκα το theme και τους δείκτες! Προς το παρόν κανένα bug (από όσο θυμάμαι). Αν βρω κάτι θα επανέλθω... Α! Όσο για τις μελλοντικές προτάσεις, νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα να βγάλουμε (καλά... εσύ δηλαδή ) κανένα πακετάκι με αλλαγμένες εικόνες για διάφορα αρχεία (pdf, doc, jpg, εικονίδια επιφάνειας εργασίας κτλ) αλλά ίσως και κανένα theme (για win vista αν γίνεται ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:17 Η Molka έγραψε: #9 16-12-07 17:17 Τι λες καλέ, έχουν πολύ πλάκα! Να σε ρωτήσω.. Χρησιμοποιώ το Wizz RSS για τα feeds, και όταν πάω να περάσω το rss του στεκιού στην λίστα, μου λέει ότι ¨Το URL που εναποθέσατε μάλλον δεν είναι έγκυρο." Τι κάνω λάθος; εδιτ: Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Α! Όσο για τις μελλοντικές προτάσεις, νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα να βγάλουμε (καλά... εσύ δηλαδή ) κανένα πακετάκι με αλλαγμένες εικόνες για διάφορα αρχεία (pdf, doc, jpg, εικονίδια επιφάνειας εργασίας κτλ) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:19 Η Subject to change: #10 16-12-07 17:19 To έχω σκεφτεί κι εγώ για το theme, αλλά φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο θα απαιτεί ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολύ χρόνο Το Firefox theme μου πήρε 10 μέρες, φαντάζεσαι πόσο θα πάρει ένα Windows theme? Καλή ιδέα πάντως αυτή με τα εικονίδια... Ξέρεις αν γίνεται να εγκαθιστώνται όλα μαζί με κάποιο τρόπο (όπως οι δείκτες); Δηλαδή, έχεις δει κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:19 Η Subject to change: #11 16-12-07 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Τι λες καλέ, έχουν πολύ πλάκα! Να σε ρωτήσω.. Χρησιμοποιώ το Wizz RSS για τα feeds, και όταν πάω να περάσω το rss του στεκιού στην λίστα, μου λέει ότι ¨Το URL που εναποθέσατε μάλλον δεν είναι έγκυρο." Τι κάνω λάθος; εδιτ: Κι εγώ κι εγώ! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα Γιατί δεν το προσθέτεις στον Firefox? Εκεί σίγουρα μπαίνει. Θα το ψάξω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:23 Η Molka έγραψε: #12 16-12-07 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν έχω ιδέα Γιατί δεν το προσθέτεις στον Firefox? Εκεί σίγουρα μπαίνει. Θα το ψάξω πάντως. Click για ανάπτυξη... Θα δω τι θα κάνω, μάλλον θα αλλάξω ούτως ή άλλως reader γιατί δεν με βολεύει αυτός. Αλλά αυτό πάει σε άλλο θέμα, οπότε φεύγω από εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:05 Η Oralee έγραψε: #13 17-12-07 09:05 Eγώ δεν χρειάζεται να σου πω γνώμη νομίζω. Έχω τους περτικαλί δείκτες και το firefox theme.. και είμαι ξετρελαμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:26 Η Giovanna έγραψε: #14 17-12-07 10:26 εχω κατεβασει τους μωβ κερσορες αλλα δεν το εχω εγκαταστησει, μου αρεσει να το βλεπω αλλα παραειναι too much για το δικο μου πισι, νομιζω.. παντως πολυ ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:30 Η Resident Evil: #15 17-12-07 11:30 εγώ πάλι κατέβασα τους μπλε δείκτες μονάχα [το theme αν και το σκέφτηκα δεν το έβαλα γιατί γενικά προτιμώ να είναι όσο πιο λιτό γίνεται το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ] αλλά τα μπλε βελάκια τα έχω λατρέψει! [εδώ αγόρασα νέο Laptop και ξεκίνησα να το στήνω και πρώτη δουλειά ηταν να βάλω αυτά για να τα χρησιμοποιήσω γιατί τα είχα συνηθίσει τόσο που τα άλλα μου φαινόντουσαν εντελώς ξένα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:21 Ο Bill έγραψε: #16 17-12-07 12:21 Γιατί δε βρίσκω από πού να τα κατεβάσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:52 Η misslittledevil: #17 17-12-07 12:52 https://www.e-steki.gr/desktop.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:36 Ο Bill έγραψε: #18 17-12-07 19:36 Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:23 Η Subject to change: #19 25-12-07 16:23 Προστέθηκε poll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:58 Η Εδάδ έγραψε: #20 26-12-07 10:58 Έχω τους πορτοκαλί δείκτες. Είναι λίγο χοντρούληδες αλλά με αρέσουν πολύ τα γρανάζια! Btw στο πολλ μπορείς να επιλέξεις και κάποιο και κανένα, curious Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι λες καλέ, έχουν πολύ πλάκα! Να σε ρωτήσω.. Χρησιμοποιώ το Wizz RSS για τα feeds, και όταν πάω να περάσω το rss του στεκιού στην λίστα, μου λέει ότι ¨Το URL που εναποθέσατε μάλλον δεν είναι έγκυρο." Τι κάνω λάθος; εδιτ: Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Α! Όσο για τις μελλοντικές προτάσεις, νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα να βγάλουμε (καλά... εσύ δηλαδή ) κανένα πακετάκι με αλλαγμένες εικόνες για διάφορα αρχεία (pdf, doc, jpg, εικονίδια επιφάνειας εργασίας κτλ) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:19 Η Subject to change: #10 16-12-07 17:19 To έχω σκεφτεί κι εγώ για το theme, αλλά φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο θα απαιτεί ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολύ χρόνο Το Firefox theme μου πήρε 10 μέρες, φαντάζεσαι πόσο θα πάρει ένα Windows theme? Καλή ιδέα πάντως αυτή με τα εικονίδια... Ξέρεις αν γίνεται να εγκαθιστώνται όλα μαζί με κάποιο τρόπο (όπως οι δείκτες); Δηλαδή, έχεις δει κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:19 Η Subject to change: #11 16-12-07 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Τι λες καλέ, έχουν πολύ πλάκα! Να σε ρωτήσω.. Χρησιμοποιώ το Wizz RSS για τα feeds, και όταν πάω να περάσω το rss του στεκιού στην λίστα, μου λέει ότι ¨Το URL που εναποθέσατε μάλλον δεν είναι έγκυρο." Τι κάνω λάθος; εδιτ: Κι εγώ κι εγώ! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα Γιατί δεν το προσθέτεις στον Firefox? Εκεί σίγουρα μπαίνει. Θα το ψάξω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:23 Η Molka έγραψε: #12 16-12-07 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν έχω ιδέα Γιατί δεν το προσθέτεις στον Firefox? Εκεί σίγουρα μπαίνει. Θα το ψάξω πάντως. Click για ανάπτυξη... Θα δω τι θα κάνω, μάλλον θα αλλάξω ούτως ή άλλως reader γιατί δεν με βολεύει αυτός. Αλλά αυτό πάει σε άλλο θέμα, οπότε φεύγω από εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:05 Η Oralee έγραψε: #13 17-12-07 09:05 Eγώ δεν χρειάζεται να σου πω γνώμη νομίζω. Έχω τους περτικαλί δείκτες και το firefox theme.. και είμαι ξετρελαμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:26 Η Giovanna έγραψε: #14 17-12-07 10:26 εχω κατεβασει τους μωβ κερσορες αλλα δεν το εχω εγκαταστησει, μου αρεσει να το βλεπω αλλα παραειναι too much για το δικο μου πισι, νομιζω.. παντως πολυ ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:30 Η Resident Evil: #15 17-12-07 11:30 εγώ πάλι κατέβασα τους μπλε δείκτες μονάχα [το theme αν και το σκέφτηκα δεν το έβαλα γιατί γενικά προτιμώ να είναι όσο πιο λιτό γίνεται το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ] αλλά τα μπλε βελάκια τα έχω λατρέψει! [εδώ αγόρασα νέο Laptop και ξεκίνησα να το στήνω και πρώτη δουλειά ηταν να βάλω αυτά για να τα χρησιμοποιήσω γιατί τα είχα συνηθίσει τόσο που τα άλλα μου φαινόντουσαν εντελώς ξένα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:21 Ο Bill έγραψε: #16 17-12-07 12:21 Γιατί δε βρίσκω από πού να τα κατεβάσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:52 Η misslittledevil: #17 17-12-07 12:52 https://www.e-steki.gr/desktop.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:36 Ο Bill έγραψε: #18 17-12-07 19:36 Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:23 Η Subject to change: #19 25-12-07 16:23 Προστέθηκε poll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:58 Η Εδάδ έγραψε: #20 26-12-07 10:58 Έχω τους πορτοκαλί δείκτες. Είναι λίγο χοντρούληδες αλλά με αρέσουν πολύ τα γρανάζια! Btw στο πολλ μπορείς να επιλέξεις και κάποιο και κανένα, curious Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
To έχω σκεφτεί κι εγώ για το theme, αλλά φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο θα απαιτεί ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολύ χρόνο Το Firefox theme μου πήρε 10 μέρες, φαντάζεσαι πόσο θα πάρει ένα Windows theme? Καλή ιδέα πάντως αυτή με τα εικονίδια... Ξέρεις αν γίνεται να εγκαθιστώνται όλα μαζί με κάποιο τρόπο (όπως οι δείκτες); Δηλαδή, έχεις δει κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:19 Η Subject to change: #11 16-12-07 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Τι λες καλέ, έχουν πολύ πλάκα! Να σε ρωτήσω.. Χρησιμοποιώ το Wizz RSS για τα feeds, και όταν πάω να περάσω το rss του στεκιού στην λίστα, μου λέει ότι ¨Το URL που εναποθέσατε μάλλον δεν είναι έγκυρο." Τι κάνω λάθος; εδιτ: Κι εγώ κι εγώ! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα Γιατί δεν το προσθέτεις στον Firefox? Εκεί σίγουρα μπαίνει. Θα το ψάξω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:23 Η Molka έγραψε: #12 16-12-07 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν έχω ιδέα Γιατί δεν το προσθέτεις στον Firefox? Εκεί σίγουρα μπαίνει. Θα το ψάξω πάντως. Click για ανάπτυξη... Θα δω τι θα κάνω, μάλλον θα αλλάξω ούτως ή άλλως reader γιατί δεν με βολεύει αυτός. Αλλά αυτό πάει σε άλλο θέμα, οπότε φεύγω από εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:05 Η Oralee έγραψε: #13 17-12-07 09:05 Eγώ δεν χρειάζεται να σου πω γνώμη νομίζω. Έχω τους περτικαλί δείκτες και το firefox theme.. και είμαι ξετρελαμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:26 Η Giovanna έγραψε: #14 17-12-07 10:26 εχω κατεβασει τους μωβ κερσορες αλλα δεν το εχω εγκαταστησει, μου αρεσει να το βλεπω αλλα παραειναι too much για το δικο μου πισι, νομιζω.. παντως πολυ ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:30 Η Resident Evil: #15 17-12-07 11:30 εγώ πάλι κατέβασα τους μπλε δείκτες μονάχα [το theme αν και το σκέφτηκα δεν το έβαλα γιατί γενικά προτιμώ να είναι όσο πιο λιτό γίνεται το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ] αλλά τα μπλε βελάκια τα έχω λατρέψει! [εδώ αγόρασα νέο Laptop και ξεκίνησα να το στήνω και πρώτη δουλειά ηταν να βάλω αυτά για να τα χρησιμοποιήσω γιατί τα είχα συνηθίσει τόσο που τα άλλα μου φαινόντουσαν εντελώς ξένα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:21 Ο Bill έγραψε: #16 17-12-07 12:21 Γιατί δε βρίσκω από πού να τα κατεβάσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:52 Η misslittledevil: #17 17-12-07 12:52 https://www.e-steki.gr/desktop.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:36 Ο Bill έγραψε: #18 17-12-07 19:36 Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:23 Η Subject to change: #19 25-12-07 16:23 Προστέθηκε poll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:58 Η Εδάδ έγραψε: #20 26-12-07 10:58 Έχω τους πορτοκαλί δείκτες. Είναι λίγο χοντρούληδες αλλά με αρέσουν πολύ τα γρανάζια! Btw στο πολλ μπορείς να επιλέξεις και κάποιο και κανένα, curious Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Molka: Τι λες καλέ, έχουν πολύ πλάκα! Να σε ρωτήσω.. Χρησιμοποιώ το Wizz RSS για τα feeds, και όταν πάω να περάσω το rss του στεκιού στην λίστα, μου λέει ότι ¨Το URL που εναποθέσατε μάλλον δεν είναι έγκυρο." Τι κάνω λάθος; εδιτ: Κι εγώ κι εγώ! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα Γιατί δεν το προσθέτεις στον Firefox? Εκεί σίγουρα μπαίνει. Θα το ψάξω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:23 Η Molka έγραψε: #12 16-12-07 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν έχω ιδέα Γιατί δεν το προσθέτεις στον Firefox? Εκεί σίγουρα μπαίνει. Θα το ψάξω πάντως. Click για ανάπτυξη... Θα δω τι θα κάνω, μάλλον θα αλλάξω ούτως ή άλλως reader γιατί δεν με βολεύει αυτός. Αλλά αυτό πάει σε άλλο θέμα, οπότε φεύγω από εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:05 Η Oralee έγραψε: #13 17-12-07 09:05 Eγώ δεν χρειάζεται να σου πω γνώμη νομίζω. Έχω τους περτικαλί δείκτες και το firefox theme.. και είμαι ξετρελαμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:26 Η Giovanna έγραψε: #14 17-12-07 10:26 εχω κατεβασει τους μωβ κερσορες αλλα δεν το εχω εγκαταστησει, μου αρεσει να το βλεπω αλλα παραειναι too much για το δικο μου πισι, νομιζω.. παντως πολυ ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:30 Η Resident Evil: #15 17-12-07 11:30 εγώ πάλι κατέβασα τους μπλε δείκτες μονάχα [το theme αν και το σκέφτηκα δεν το έβαλα γιατί γενικά προτιμώ να είναι όσο πιο λιτό γίνεται το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ] αλλά τα μπλε βελάκια τα έχω λατρέψει! [εδώ αγόρασα νέο Laptop και ξεκίνησα να το στήνω και πρώτη δουλειά ηταν να βάλω αυτά για να τα χρησιμοποιήσω γιατί τα είχα συνηθίσει τόσο που τα άλλα μου φαινόντουσαν εντελώς ξένα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:21 Ο Bill έγραψε: #16 17-12-07 12:21 Γιατί δε βρίσκω από πού να τα κατεβάσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:52 Η misslittledevil: #17 17-12-07 12:52 https://www.e-steki.gr/desktop.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:36 Ο Bill έγραψε: #18 17-12-07 19:36 Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:23 Η Subject to change: #19 25-12-07 16:23 Προστέθηκε poll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:58 Η Εδάδ έγραψε: #20 26-12-07 10:58 Έχω τους πορτοκαλί δείκτες. Είναι λίγο χοντρούληδες αλλά με αρέσουν πολύ τα γρανάζια! Btw στο πολλ μπορείς να επιλέξεις και κάποιο και κανένα, curious Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν έχω ιδέα Γιατί δεν το προσθέτεις στον Firefox? Εκεί σίγουρα μπαίνει. Θα το ψάξω πάντως. Click για ανάπτυξη... Θα δω τι θα κάνω, μάλλον θα αλλάξω ούτως ή άλλως reader γιατί δεν με βολεύει αυτός. Αλλά αυτό πάει σε άλλο θέμα, οπότε φεύγω από εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:05 Η Oralee έγραψε: #13 17-12-07 09:05 Eγώ δεν χρειάζεται να σου πω γνώμη νομίζω. Έχω τους περτικαλί δείκτες και το firefox theme.. και είμαι ξετρελαμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:26 Η Giovanna έγραψε: #14 17-12-07 10:26 εχω κατεβασει τους μωβ κερσορες αλλα δεν το εχω εγκαταστησει, μου αρεσει να το βλεπω αλλα παραειναι too much για το δικο μου πισι, νομιζω.. παντως πολυ ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:30 Η Resident Evil: #15 17-12-07 11:30 εγώ πάλι κατέβασα τους μπλε δείκτες μονάχα [το theme αν και το σκέφτηκα δεν το έβαλα γιατί γενικά προτιμώ να είναι όσο πιο λιτό γίνεται το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ] αλλά τα μπλε βελάκια τα έχω λατρέψει! [εδώ αγόρασα νέο Laptop και ξεκίνησα να το στήνω και πρώτη δουλειά ηταν να βάλω αυτά για να τα χρησιμοποιήσω γιατί τα είχα συνηθίσει τόσο που τα άλλα μου φαινόντουσαν εντελώς ξένα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:21 Ο Bill έγραψε: #16 17-12-07 12:21 Γιατί δε βρίσκω από πού να τα κατεβάσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:52 Η misslittledevil: #17 17-12-07 12:52 https://www.e-steki.gr/desktop.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:36 Ο Bill έγραψε: #18 17-12-07 19:36 Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:23 Η Subject to change: #19 25-12-07 16:23 Προστέθηκε poll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:58 Η Εδάδ έγραψε: #20 26-12-07 10:58 Έχω τους πορτοκαλί δείκτες. Είναι λίγο χοντρούληδες αλλά με αρέσουν πολύ τα γρανάζια! Btw στο πολλ μπορείς να επιλέξεις και κάποιο και κανένα, curious Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eγώ δεν χρειάζεται να σου πω γνώμη νομίζω. Έχω τους περτικαλί δείκτες και το firefox theme.. και είμαι ξετρελαμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:26 Η Giovanna έγραψε: #14 17-12-07 10:26 εχω κατεβασει τους μωβ κερσορες αλλα δεν το εχω εγκαταστησει, μου αρεσει να το βλεπω αλλα παραειναι too much για το δικο μου πισι, νομιζω.. παντως πολυ ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:30 Η Resident Evil: #15 17-12-07 11:30 εγώ πάλι κατέβασα τους μπλε δείκτες μονάχα [το theme αν και το σκέφτηκα δεν το έβαλα γιατί γενικά προτιμώ να είναι όσο πιο λιτό γίνεται το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ] αλλά τα μπλε βελάκια τα έχω λατρέψει! [εδώ αγόρασα νέο Laptop και ξεκίνησα να το στήνω και πρώτη δουλειά ηταν να βάλω αυτά για να τα χρησιμοποιήσω γιατί τα είχα συνηθίσει τόσο που τα άλλα μου φαινόντουσαν εντελώς ξένα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:21 Ο Bill έγραψε: #16 17-12-07 12:21 Γιατί δε βρίσκω από πού να τα κατεβάσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:52 Η misslittledevil: #17 17-12-07 12:52 https://www.e-steki.gr/desktop.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:36 Ο Bill έγραψε: #18 17-12-07 19:36 Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:23 Η Subject to change: #19 25-12-07 16:23 Προστέθηκε poll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:58 Η Εδάδ έγραψε: #20 26-12-07 10:58 Έχω τους πορτοκαλί δείκτες. Είναι λίγο χοντρούληδες αλλά με αρέσουν πολύ τα γρανάζια! Btw στο πολλ μπορείς να επιλέξεις και κάποιο και κανένα, curious Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εχω κατεβασει τους μωβ κερσορες αλλα δεν το εχω εγκαταστησει, μου αρεσει να το βλεπω αλλα παραειναι too much για το δικο μου πισι, νομιζω.. παντως πολυ ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:30 Η Resident Evil: #15 17-12-07 11:30 εγώ πάλι κατέβασα τους μπλε δείκτες μονάχα [το theme αν και το σκέφτηκα δεν το έβαλα γιατί γενικά προτιμώ να είναι όσο πιο λιτό γίνεται το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ] αλλά τα μπλε βελάκια τα έχω λατρέψει! [εδώ αγόρασα νέο Laptop και ξεκίνησα να το στήνω και πρώτη δουλειά ηταν να βάλω αυτά για να τα χρησιμοποιήσω γιατί τα είχα συνηθίσει τόσο που τα άλλα μου φαινόντουσαν εντελώς ξένα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:21 Ο Bill έγραψε: #16 17-12-07 12:21 Γιατί δε βρίσκω από πού να τα κατεβάσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:52 Η misslittledevil: #17 17-12-07 12:52 https://www.e-steki.gr/desktop.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:36 Ο Bill έγραψε: #18 17-12-07 19:36 Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:23 Η Subject to change: #19 25-12-07 16:23 Προστέθηκε poll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:58 Η Εδάδ έγραψε: #20 26-12-07 10:58 Έχω τους πορτοκαλί δείκτες. Είναι λίγο χοντρούληδες αλλά με αρέσουν πολύ τα γρανάζια! Btw στο πολλ μπορείς να επιλέξεις και κάποιο και κανένα, curious Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγώ πάλι κατέβασα τους μπλε δείκτες μονάχα [το theme αν και το σκέφτηκα δεν το έβαλα γιατί γενικά προτιμώ να είναι όσο πιο λιτό γίνεται το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ] αλλά τα μπλε βελάκια τα έχω λατρέψει! [εδώ αγόρασα νέο Laptop και ξεκίνησα να το στήνω και πρώτη δουλειά ηταν να βάλω αυτά για να τα χρησιμοποιήσω γιατί τα είχα συνηθίσει τόσο που τα άλλα μου φαινόντουσαν εντελώς ξένα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:21 Ο Bill έγραψε: #16 17-12-07 12:21 Γιατί δε βρίσκω από πού να τα κατεβάσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:52 Η misslittledevil: #17 17-12-07 12:52 https://www.e-steki.gr/desktop.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:36 Ο Bill έγραψε: #18 17-12-07 19:36 Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:23 Η Subject to change: #19 25-12-07 16:23 Προστέθηκε poll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:58 Η Εδάδ έγραψε: #20 26-12-07 10:58 Έχω τους πορτοκαλί δείκτες. Είναι λίγο χοντρούληδες αλλά με αρέσουν πολύ τα γρανάζια! Btw στο πολλ μπορείς να επιλέξεις και κάποιο και κανένα, curious Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατί δε βρίσκω από πού να τα κατεβάσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:52 Η misslittledevil: #17 17-12-07 12:52 https://www.e-steki.gr/desktop.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:36 Ο Bill έγραψε: #18 17-12-07 19:36 Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:23 Η Subject to change: #19 25-12-07 16:23 Προστέθηκε poll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:58 Η Εδάδ έγραψε: #20 26-12-07 10:58 Έχω τους πορτοκαλί δείκτες. Είναι λίγο χοντρούληδες αλλά με αρέσουν πολύ τα γρανάζια! Btw στο πολλ μπορείς να επιλέξεις και κάποιο και κανένα, curious Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.e-steki.gr/desktop.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:36 Ο Bill έγραψε: #18 17-12-07 19:36 Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:23 Η Subject to change: #19 25-12-07 16:23 Προστέθηκε poll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:58 Η Εδάδ έγραψε: #20 26-12-07 10:58 Έχω τους πορτοκαλί δείκτες. Είναι λίγο χοντρούληδες αλλά με αρέσουν πολύ τα γρανάζια! Btw στο πολλ μπορείς να επιλέξεις και κάποιο και κανένα, curious Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:23 Η Subject to change: #19 25-12-07 16:23 Προστέθηκε poll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:58 Η Εδάδ έγραψε: #20 26-12-07 10:58 Έχω τους πορτοκαλί δείκτες. Είναι λίγο χοντρούληδες αλλά με αρέσουν πολύ τα γρανάζια! Btw στο πολλ μπορείς να επιλέξεις και κάποιο και κανένα, curious Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Προστέθηκε poll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:58 Η Εδάδ έγραψε: #20 26-12-07 10:58 Έχω τους πορτοκαλί δείκτες. Είναι λίγο χοντρούληδες αλλά με αρέσουν πολύ τα γρανάζια! Btw στο πολλ μπορείς να επιλέξεις και κάποιο και κανένα, curious Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έχω τους πορτοκαλί δείκτες. Είναι λίγο χοντρούληδες αλλά με αρέσουν πολύ τα γρανάζια! Btw στο πολλ μπορείς να επιλέξεις και κάποιο και κανένα, curious Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.