Guest 875331
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

13-11-20

13:35
Δεν ξέρω αν υποσχέθηκαν και ray tracing και 60fps απαραίτητα, αλλά τα μελλοντικά παιχνίδια θα είναι καλύτερα optimised απ το spiderman και ίσως αλλάξει αυτό. Επίσης, λογικά δε θα βγουν βελτιωμένες εκδώσεις μετά από 1-2 χρόνια;Υπόσχονταν 60fps 4k με ray tracing χαρακτηριστικά. Αυτό το πράγμα δεν ισχύει και η πατέντα που σκέφτηκαν για να εφαρμόσουν αυτό που υποσχέθηκαν είναι το παιχνίδι να έχει 2 modes. Ένα με 60fps με καλά γραφικά, ένα με 30 fps με χειρότερα γραφικά. Πιστεύω αυτό το μότιβο θα εφαρμόσουν στους μεγάλους τίτλους κάτι που δεν μου αρέσει γιατί ολοι θεωρούσαν πριν κυκλοφορήσει ότι θα τρέχει με αυτα τα standard γραφικών στα 60fps τουλάχιστον.
Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα.

14-11-20

16:07
και game boy να έπαιρνες πολλά παιχνίδια έχεις να παίξεις που δεν έχεις παιξει μαν...
Θέλω να πω,πως επειδή έχω 2 χρόνια στην κατοχή το PS4 και επειδή δεν συνηθίζω να αγοράζω παιχνίδια Day One αλλά σε χαμηλότερη τιμή την βγάζω άνετα για πολύ καιρό με ΑΑΑ τίτλους.
Αλλοι τα έχουν παίξει όλα και βιάζονται να μεταβούν στην νέα γενιά.Εγώ από 2019 και μετά δεν έχω παίξει τίποτα.
2021 (αγοράζω παιχνίδια του 2019,με φτηνότερη τιμή)
A Plague Tale Innocence
Death Stranding
Sekiro
ίσως NBA 2K
2022 (αγοράζω παιχνίδια του 2020,με φτηνότερη τιμή)
Last of Us Part 2
Ghosts of Tsushima
Assassin's Creed Valhalla
Nioh 2
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.269 μηνύματα.

18-11-20

02:05
1 βδομάδα με το series x!
τελείως αθόρυβο, ακόμα πιο ήσυχο και από το one s το οποίο είχα
μικρότερο από ότι περίμενα αλλά στιβαρό και βαρύ
στο jedi fallen order 4k 60fps Πολύ άνετα.
το χειριστήριο λίγο καλύτερο του one στις σκανδάλες
τελείως αθόρυβο, ακόμα πιο ήσυχο και από το one s το οποίο είχα
μικρότερο από ότι περίμενα αλλά στιβαρό και βαρύ
στο jedi fallen order 4k 60fps Πολύ άνετα.
το χειριστήριο λίγο καλύτερο του one στις σκανδάλες
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

23-11-20

19:32
'Ακικο ακούγεται αυτό ακριβώς που περιμέναμε και 'συ ήσουν σίγουρος πως δε θα γίνει. Το PS5 είναι πολύ καλύτερη κονσόλα, καθώς έχει ουσιαστικές βελτιώσεις, ενώ το xbox είναι απλά μπουσταρισμένη έκδοση του προηγουμένου. Για τις πωλήσεις δεν έχουμε νούμερα, αλλά όλοι είμαστε σίγουροι για το τι συμβαίνει.
Το XBOX για να μην αφανιστεί εφάρμωσε το game pass το οποίο βέβαια είναι φοβερό.
Στην Ιαπωνία που είναι λογικό; Άλλου δεν βρήκα πωλήσεις.
- PlayStation 5: 103,901
- PlayStation 5 Digital Edition: 14,184
- Xbox Series X: 16,247
- Xbox Series S: 4,287
- Nintendo Switch: 93,671
- Nintendo Switch Lite: 22,596

PlayStation 5 outselling Xbox Series by over 5 to 1 in key market but sales figures are down as the PS5 arrives in 65 countries around the world
Estimated sales figures for the PlayStation 5 and Xbox Series consoles in Japan have revealed that Sony’s device is outstripping sales of Microsoft’s hardware by over 5 to 1, but overall sales are down on the previous generation. November 19 was PS5 launch day for the rest of the world, as the...
Στην Ελλάδα επίσης είχα πει ότι το PS5 παίζει μόνο του μπάλα λόγω προώθησης sonyHellas. Δεν χρειάζεται καν στατιστικά να το καταλαβουμε.
Περίμενε είναι νωρίς. Το xbox βγήκε χωρίς νέα παιχνίδια. Σημασία έχει η διάρκεια και όχι το launching. Επίσης είπα ότι δεν θα καταφέρουν να κόψουν την πορεία του switch και είχα δίκαιο.
Το ότι είναι καλύτερη κονσόλα το xbox φαίνεται εδώ:
https://gr.ign.com/xbox-scarlet/844...-paikhnidi-den-tha-uposterizei-120fps-sto-ps5
To χbox έχει μια συνέχεια με τις παλιές συσκευές. Ενώ τα παιχνίδια στο PS5 θέλουν νέο binary. Πολύ πιο προσεγμένη προσέγγιση.
To gamePass κόβει πωλήσεις από το xbox καθώς σκοπός του ειναι να ενωθεί με το xcloud και να παίζει ότι θέλεις χωρίς να έχεις παιχνιδομηχανή ή τούμπανο μηχάνημα.
Guest 875331
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

23-11-20

19:39
@akikos Το ps5 είναι καλύτερη κονσόλα γιατί έχει ουσιαστικές καινοτομίες όπως π.χ. στο χειριστήριο, όπως έχω ακούσει να λένε όλοι όσοι είδα. Τα γρηγορότερα loading times και γενικότερα η δύναμη του συστήματος είναι κάτι που έτσι και αλλιώς περιμέναμε και είναι συγκριτικά αμελητέο πως το xbox είναι ελαφρά δυνατότερο σα σύστημα. Επίσης, η Sony τα πάει πάρα πολύ καλά με τα παιχνίδια, που είναι και το πιο σημαντικό. Αυτά είναι σχεδόν τα μόνα 2 πράγματα που μας νοιάζουν σε μια κονσόλα και το PS5 νίκησε ήδη με μεγάλη διαφορά, αν το πλησιάσει το xbox θα είναι μόνο λόγω game pass.
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

23-11-20

19:42
η microsoft έχει αγοράσει 20 Studio το να συγκρίνεις τα παιχνίδια του ps4 με του xbox one είναι άτοπο. Το μοναδικό καλό που έχει είναι το dual sense που το καθιστά χειριστήριο για πλούσιους ομως. Θεωρώ δεδομένο ότι το xbox είναι καλύτερο και δε το λέω έτσι γιατί έχω ps5....
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.131 μηνύματα.

23-11-20

19:51
Ακόμα το ίδιο χειριστήριο το xbox; Αν ήμουν η Microsoft θα το λανσαρα με το Xbox controller ELITE να γουστάρουμε 

fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

23-11-20

20:02
σκέψου ότι η sony λάνσαρε ένα σουπερ ντούπερ χειριστήριο το οποίο όμως είναι αποκλειστικό για το ps5....Ακόμα το ίδιο χειριστήριο το xbox; Αν ήμουν η Microsoft θα το λανσαρα με το Xbox controller ELITE να γουστάρουμε![]()
από την άλλη το xbox παίζει και με τα παλια... συνεπώς αυτόματα το ps5 το καθιστά πιο ασύμφορο οικονομικά.
Εχει τεχνολογες μέσα που σχεδόν αδύνατο να βγει φτηνό 3rd party χειριστήριο... συνεπώς ο κόσμος πρέπει να δώσει 60ευρώ παραπάνω για να παίξει co op το sack boy.
Το xbox από την άλλη έχει ένα πολύ ωραίο χειριστήριο με πλήρη συμβατότητα με τα επίσης πολύ καλά προηγούμενης γενιάς κάνει την κονσόλα πιο συμφέρουσα.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

08-12-20

11:00
Δοκίμασα το ps5 του fockou. Το dual sense είναι απαράδεκτα πολύ βαρύ. Σε γυναικεία χέρια και παιδιά πρέπει να είναι unplayable.
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.269 μηνύματα.

08-12-20

12:03
Η μεγάλη βελτίωση στο νέο xbox controller είναι η ποιότητα ήχου στο jack. Ο ήχος πλέων είναι καθαρός ενω στο one είχε θέματα.
Σαν κονσόλα ταίριαξε απόλυτα με το έπιπλο μου την έχω κάθετα.
Η εναλλαγή των games και τα loadings ειναι τόσο γρήγορα που δεν τα έχω δει σε κάνενα pc με ssd.
Επίσης ακόμα και αν γίνει ολικό restart και μπεις σε ένα παιχνίδι σε βάζει ακριβως στο σημείο που ήσουν σε 4-5 δευτερόλεπτα
Σαν κονσόλα ταίριαξε απόλυτα με το έπιπλο μου την έχω κάθετα.
Η εναλλαγή των games και τα loadings ειναι τόσο γρήγορα που δεν τα έχω δει σε κάνενα pc με ssd.
Επίσης ακόμα και αν γίνει ολικό restart και μπεις σε ένα παιχνίδι σε βάζει ακριβως στο σημείο που ήσουν σε 4-5 δευτερόλεπτα
akikos
Επιφανές μέλος

26-09-21

23:09
Εκνευρίζομται με τις μεθόδους marketing της sony. Χρηματοδοτε influencers και αποθεωνουν ένα παιχνίδι. Παράδειγμα το deathloop που είναι πολύ μέτριο. Ειδικά στην ΑΙ δεν είναι next gen.
Κοιτάξτε στο metacritic πόσο διαφέρει η βαθμολογία των πληρωμένων reviewer και του κόσμου:
www.metacritic.com
Κοιτάξτε στο metacritic πόσο διαφέρει η βαθμολογία των πληρωμένων reviewer και του κόσμου:
Deathloop Reviews
If at first you don't succeed Die, Die Again. From the team at Arkane Lyon comes an innovative take on first-person action. "DEATHLOOP" transports players to the lawless island of Blackreef in an eternal struggle between two extraordinary assassins. Explore stunning environments and meticulously...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.