09-01-11

19:45
Oυάου... Πραγματικά από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει στη ζωή μου. Το imdb τείνει να συμφωνήσει μαζί μου, αφού βαθμολογείται με 9.
Ο Quentin Tarantino σκηνοθετεί και υπογράφει το σενάριο μαζί με τον Roger Avary, οι οποίοι κέρδισαν και Όσκαρ για αυτό το πραγματικά ασύλληπτο σενάριο. Το καστ περιλαμβάνει τους: John Travolta, Samuel L. Jackson, Uma Thurman, Bruce Willis, Tim Roth, Amanda Plummer και Rosanna Arquette.
Πιστεύω πως η ταινία είναι must και όποιος δεν την έχει δει πρέπει να το κάνει σύντομα.
Ο Quentin Tarantino σκηνοθετεί και υπογράφει το σενάριο μαζί με τον Roger Avary, οι οποίοι κέρδισαν και Όσκαρ για αυτό το πραγματικά ασύλληπτο σενάριο. Το καστ περιλαμβάνει τους: John Travolta, Samuel L. Jackson, Uma Thurman, Bruce Willis, Tim Roth, Amanda Plummer και Rosanna Arquette.
Πιστεύω πως η ταινία είναι must και όποιος δεν την έχει δει πρέπει να το κάνει σύντομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

10-01-11

23:59
Δεν αργησες λιγακι?
Αλλα ναι τα σπαει

Αλλα ναι τα σπαει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

11-01-11

18:51
Άργησα?!?! Σιγά ούτε 20 χρόνια! Έχω ανοίξει και πιο παλιά. Πάντως το ήξερα και πιο παλιά, απλά δεν το είχα δει.Δεν αργησες λιγακι?
Αλλα ναι τα σπαει
Isiliel
Επιφανές μέλος
Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13.852 μηνύματα.

11-01-11

19:20
Αν έχετε κάτι να πείτε για μια ταινία, όσο παλιά και να είναι, να ανοίγετε θέμα άφοβα! Όλες οι ταινίες μας ενδιαφέρουν! 

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 811 μηνύματα.

12-01-12

18:52
Οταν την ειχα δει, πηγαινα Β'-Γ' δημοτικου.. Και δεν ειχα καταλαβει τιποτα..
Και τωρα λεω να την ξαναδω..
Και τωρα λεω να την ξαναδω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...