Guest 990498
Επισκέπτης

Kαλή φάση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάνω που πήγαινα για νάνι.

Καλή συνέχεια Βαλ! Αναμένουμε την υπόλοιπη εκπομπή σε μαγνητοσκόπηση γιατί δεν κρατάνε άλλο οι μπαταρίες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

https://oxiallokarvouno.listen2myradio.com με λαϊκά τραγούδια
Όσοι πιστοί προσέλθετε...
Η εκπομπή αυτήν την ώρα είναι στον αέρα... Συντονιστείτε...
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Όσοι πιστοί...
(Όποιος μπει ας γράψει στο chat της σελίδας. Εννοείται πως παίζουμε και παραγγελιές!)
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν θελετε τα καλυτερα τραγουδια...Αν ψάχνετε ένα ραδιόφωνο για όλες τις ώρες και για κάθε διάθεση...θα τα βρειτε εδώ! Μοναχικός .... Η ανατροπή στο ραδιόφωνο όπως το ξέραμε μεχρι τωρα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος

1ον) δεν ξέρω πώς
2ον) έχω ακούσει πως είναι παράνομο να παίζεις τραγούδια και δεν είμαι να πληρώνω τώρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.