Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Μαΐου 2009 στις 23:27 Ο Guest 990498: #81 08-05-09 23:27 Kαλή φάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 01:51 Ο Bill έγραψε: #82 09-05-09 01:51 When I look into your eyes. Φοβερό! Πάνω που πήγαινα για νάνι. Καλή συνέχεια Βαλ! Αναμένουμε την υπόλοιπη εκπομπή σε μαγνητοσκόπηση γιατί δεν κρατάνε άλλο οι μπαταρίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 23:01 Ο Πατρεύς έγραψε: #83 17-05-09 23:01 Κάθε Κυριακή 22:00-00:00 κάνω ζωντανή εκπομπή στο https://oxiallokarvouno.listen2myradio.com με λαϊκά τραγούδια Όσοι πιστοί προσέλθετε... Η εκπομπή αυτήν την ώρα είναι στον αέρα... Συντονιστείτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:05 Ο Πατρεύς έγραψε: #84 24-05-09 22:05 Άρχισε κι άποψε η εκπομπή... Όσοι πιστοί... (Όποιος μπει ας γράψει στο chat της σελίδας. Εννοείται πως παίζουμε και παραγγελιές!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Μαΐου 2009 evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2011 στις 23:02 Η evi_zoi έγραψε: #85 25-01-11 23:02 https://radiotower.gr/station_details.php?id=Monaxikos Web Αν θελετε τα καλυτερα τραγουδια...Αν ψάχνετε ένα ραδιόφωνο για όλες τις ώρες και για κάθε διάθεση...θα τα βρειτε εδώ! Μοναχικός .... Η ανατροπή στο ραδιόφωνο όπως το ξέραμε μεχρι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 17:16 Η Sweet_Butterfly: #86 04-05-11 17:16 Μέχρι σήμερα το πρωί έβαζα και άκουγα ράδιο live online κανονικά..Σε κάποια φάση το έκλεισα και έχω δοκιμάσει έκτοτε πόσες φορές και δεν λειτουργεί ούτε ακούγεται τίποτα! Τι μπορει να εγινε; Καμια ιδεα κανεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:26 Ο drosos έγραψε: #87 25-09-11 00:26 Γειας σας παιδια... Εγω και ενας φιλος μ σκεφτομαστε να φτιαξουμε ενα ιντερνετιακο ραδιακι και ενα blog για αυτο. Οποιος ενδιαφερεται μπορεί να γραψει ενα μήνυμα εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:36 Η Mάιρα έγραψε: #88 18-06-15 21:36 Να ξανά υπάρχει ονλάιν ραδιόφωνο, φάση θα χει να μιλάει κάποιος για θέματα που απασχολούν νεανικές ηλικίες 18-30 ξέρω γω. Ας ψηθεί κάποιος να το ξεκινήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 22:26 Η Alireza έγραψε: #89 18-06-15 22:26 ^Κι εγώ θα ήθελα να κάνω αλλά 1ον) δεν ξέρω πώς 2ον) έχω ακούσει πως είναι παράνομο να παίζεις τραγούδια και δεν είμαι να πληρώνω τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannis06 Wanda User2350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλή φάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 01:51 Ο Bill έγραψε: #82 09-05-09 01:51 When I look into your eyes. Φοβερό! Πάνω που πήγαινα για νάνι. Καλή συνέχεια Βαλ! Αναμένουμε την υπόλοιπη εκπομπή σε μαγνητοσκόπηση γιατί δεν κρατάνε άλλο οι μπαταρίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 23:01 Ο Πατρεύς έγραψε: #83 17-05-09 23:01 Κάθε Κυριακή 22:00-00:00 κάνω ζωντανή εκπομπή στο https://oxiallokarvouno.listen2myradio.com με λαϊκά τραγούδια Όσοι πιστοί προσέλθετε... Η εκπομπή αυτήν την ώρα είναι στον αέρα... Συντονιστείτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:05 Ο Πατρεύς έγραψε: #84 24-05-09 22:05 Άρχισε κι άποψε η εκπομπή... Όσοι πιστοί... (Όποιος μπει ας γράψει στο chat της σελίδας. Εννοείται πως παίζουμε και παραγγελιές!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Μαΐου 2009 evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2011 στις 23:02 Η evi_zoi έγραψε: #85 25-01-11 23:02 https://radiotower.gr/station_details.php?id=Monaxikos Web Αν θελετε τα καλυτερα τραγουδια...Αν ψάχνετε ένα ραδιόφωνο για όλες τις ώρες και για κάθε διάθεση...θα τα βρειτε εδώ! Μοναχικός .... Η ανατροπή στο ραδιόφωνο όπως το ξέραμε μεχρι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 17:16 Η Sweet_Butterfly: #86 04-05-11 17:16 Μέχρι σήμερα το πρωί έβαζα και άκουγα ράδιο live online κανονικά..Σε κάποια φάση το έκλεισα και έχω δοκιμάσει έκτοτε πόσες φορές και δεν λειτουργεί ούτε ακούγεται τίποτα! Τι μπορει να εγινε; Καμια ιδεα κανεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:26 Ο drosos έγραψε: #87 25-09-11 00:26 Γειας σας παιδια... Εγω και ενας φιλος μ σκεφτομαστε να φτιαξουμε ενα ιντερνετιακο ραδιακι και ενα blog για αυτο. Οποιος ενδιαφερεται μπορεί να γραψει ενα μήνυμα εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:36 Η Mάιρα έγραψε: #88 18-06-15 21:36 Να ξανά υπάρχει ονλάιν ραδιόφωνο, φάση θα χει να μιλάει κάποιος για θέματα που απασχολούν νεανικές ηλικίες 18-30 ξέρω γω. Ας ψηθεί κάποιος να το ξεκινήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 22:26 Η Alireza έγραψε: #89 18-06-15 22:26 ^Κι εγώ θα ήθελα να κάνω αλλά 1ον) δεν ξέρω πώς 2ον) έχω ακούσει πως είναι παράνομο να παίζεις τραγούδια και δεν είμαι να πληρώνω τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannis06 Wanda User2350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
When I look into your eyes. Φοβερό! Πάνω που πήγαινα για νάνι. Καλή συνέχεια Βαλ! Αναμένουμε την υπόλοιπη εκπομπή σε μαγνητοσκόπηση γιατί δεν κρατάνε άλλο οι μπαταρίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 23:01 Ο Πατρεύς έγραψε: #83 17-05-09 23:01 Κάθε Κυριακή 22:00-00:00 κάνω ζωντανή εκπομπή στο https://oxiallokarvouno.listen2myradio.com με λαϊκά τραγούδια Όσοι πιστοί προσέλθετε... Η εκπομπή αυτήν την ώρα είναι στον αέρα... Συντονιστείτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:05 Ο Πατρεύς έγραψε: #84 24-05-09 22:05 Άρχισε κι άποψε η εκπομπή... Όσοι πιστοί... (Όποιος μπει ας γράψει στο chat της σελίδας. Εννοείται πως παίζουμε και παραγγελιές!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Μαΐου 2009 evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2011 στις 23:02 Η evi_zoi έγραψε: #85 25-01-11 23:02 https://radiotower.gr/station_details.php?id=Monaxikos Web Αν θελετε τα καλυτερα τραγουδια...Αν ψάχνετε ένα ραδιόφωνο για όλες τις ώρες και για κάθε διάθεση...θα τα βρειτε εδώ! Μοναχικός .... Η ανατροπή στο ραδιόφωνο όπως το ξέραμε μεχρι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 17:16 Η Sweet_Butterfly: #86 04-05-11 17:16 Μέχρι σήμερα το πρωί έβαζα και άκουγα ράδιο live online κανονικά..Σε κάποια φάση το έκλεισα και έχω δοκιμάσει έκτοτε πόσες φορές και δεν λειτουργεί ούτε ακούγεται τίποτα! Τι μπορει να εγινε; Καμια ιδεα κανεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:26 Ο drosos έγραψε: #87 25-09-11 00:26 Γειας σας παιδια... Εγω και ενας φιλος μ σκεφτομαστε να φτιαξουμε ενα ιντερνετιακο ραδιακι και ενα blog για αυτο. Οποιος ενδιαφερεται μπορεί να γραψει ενα μήνυμα εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:36 Η Mάιρα έγραψε: #88 18-06-15 21:36 Να ξανά υπάρχει ονλάιν ραδιόφωνο, φάση θα χει να μιλάει κάποιος για θέματα που απασχολούν νεανικές ηλικίες 18-30 ξέρω γω. Ας ψηθεί κάποιος να το ξεκινήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 22:26 Η Alireza έγραψε: #89 18-06-15 22:26 ^Κι εγώ θα ήθελα να κάνω αλλά 1ον) δεν ξέρω πώς 2ον) έχω ακούσει πως είναι παράνομο να παίζεις τραγούδια και δεν είμαι να πληρώνω τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannis06 Wanda User2350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάθε Κυριακή 22:00-00:00 κάνω ζωντανή εκπομπή στο https://oxiallokarvouno.listen2myradio.com με λαϊκά τραγούδια Όσοι πιστοί προσέλθετε... Η εκπομπή αυτήν την ώρα είναι στον αέρα... Συντονιστείτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:05 Ο Πατρεύς έγραψε: #84 24-05-09 22:05 Άρχισε κι άποψε η εκπομπή... Όσοι πιστοί... (Όποιος μπει ας γράψει στο chat της σελίδας. Εννοείται πως παίζουμε και παραγγελιές!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Μαΐου 2009 evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2011 στις 23:02 Η evi_zoi έγραψε: #85 25-01-11 23:02 https://radiotower.gr/station_details.php?id=Monaxikos Web Αν θελετε τα καλυτερα τραγουδια...Αν ψάχνετε ένα ραδιόφωνο για όλες τις ώρες και για κάθε διάθεση...θα τα βρειτε εδώ! Μοναχικός .... Η ανατροπή στο ραδιόφωνο όπως το ξέραμε μεχρι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 17:16 Η Sweet_Butterfly: #86 04-05-11 17:16 Μέχρι σήμερα το πρωί έβαζα και άκουγα ράδιο live online κανονικά..Σε κάποια φάση το έκλεισα και έχω δοκιμάσει έκτοτε πόσες φορές και δεν λειτουργεί ούτε ακούγεται τίποτα! Τι μπορει να εγινε; Καμια ιδεα κανεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:26 Ο drosos έγραψε: #87 25-09-11 00:26 Γειας σας παιδια... Εγω και ενας φιλος μ σκεφτομαστε να φτιαξουμε ενα ιντερνετιακο ραδιακι και ενα blog για αυτο. Οποιος ενδιαφερεται μπορεί να γραψει ενα μήνυμα εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:36 Η Mάιρα έγραψε: #88 18-06-15 21:36 Να ξανά υπάρχει ονλάιν ραδιόφωνο, φάση θα χει να μιλάει κάποιος για θέματα που απασχολούν νεανικές ηλικίες 18-30 ξέρω γω. Ας ψηθεί κάποιος να το ξεκινήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 22:26 Η Alireza έγραψε: #89 18-06-15 22:26 ^Κι εγώ θα ήθελα να κάνω αλλά 1ον) δεν ξέρω πώς 2ον) έχω ακούσει πως είναι παράνομο να παίζεις τραγούδια και δεν είμαι να πληρώνω τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannis06 Wanda User2350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άρχισε κι άποψε η εκπομπή... Όσοι πιστοί... (Όποιος μπει ας γράψει στο chat της σελίδας. Εννοείται πως παίζουμε και παραγγελιές!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2011 στις 23:02 Η evi_zoi έγραψε: #85 25-01-11 23:02 https://radiotower.gr/station_details.php?id=Monaxikos Web Αν θελετε τα καλυτερα τραγουδια...Αν ψάχνετε ένα ραδιόφωνο για όλες τις ώρες και για κάθε διάθεση...θα τα βρειτε εδώ! Μοναχικός .... Η ανατροπή στο ραδιόφωνο όπως το ξέραμε μεχρι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 17:16 Η Sweet_Butterfly: #86 04-05-11 17:16 Μέχρι σήμερα το πρωί έβαζα και άκουγα ράδιο live online κανονικά..Σε κάποια φάση το έκλεισα και έχω δοκιμάσει έκτοτε πόσες φορές και δεν λειτουργεί ούτε ακούγεται τίποτα! Τι μπορει να εγινε; Καμια ιδεα κανεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:26 Ο drosos έγραψε: #87 25-09-11 00:26 Γειας σας παιδια... Εγω και ενας φιλος μ σκεφτομαστε να φτιαξουμε ενα ιντερνετιακο ραδιακι και ενα blog για αυτο. Οποιος ενδιαφερεται μπορεί να γραψει ενα μήνυμα εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:36 Η Mάιρα έγραψε: #88 18-06-15 21:36 Να ξανά υπάρχει ονλάιν ραδιόφωνο, φάση θα χει να μιλάει κάποιος για θέματα που απασχολούν νεανικές ηλικίες 18-30 ξέρω γω. Ας ψηθεί κάποιος να το ξεκινήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 22:26 Η Alireza έγραψε: #89 18-06-15 22:26 ^Κι εγώ θα ήθελα να κάνω αλλά 1ον) δεν ξέρω πώς 2ον) έχω ακούσει πως είναι παράνομο να παίζεις τραγούδια και δεν είμαι να πληρώνω τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannis06 Wanda User2350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://radiotower.gr/station_details.php?id=Monaxikos Web Αν θελετε τα καλυτερα τραγουδια...Αν ψάχνετε ένα ραδιόφωνο για όλες τις ώρες και για κάθε διάθεση...θα τα βρειτε εδώ! Μοναχικός .... Η ανατροπή στο ραδιόφωνο όπως το ξέραμε μεχρι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 17:16 Η Sweet_Butterfly: #86 04-05-11 17:16 Μέχρι σήμερα το πρωί έβαζα και άκουγα ράδιο live online κανονικά..Σε κάποια φάση το έκλεισα και έχω δοκιμάσει έκτοτε πόσες φορές και δεν λειτουργεί ούτε ακούγεται τίποτα! Τι μπορει να εγινε; Καμια ιδεα κανεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:26 Ο drosos έγραψε: #87 25-09-11 00:26 Γειας σας παιδια... Εγω και ενας φιλος μ σκεφτομαστε να φτιαξουμε ενα ιντερνετιακο ραδιακι και ενα blog για αυτο. Οποιος ενδιαφερεται μπορεί να γραψει ενα μήνυμα εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:36 Η Mάιρα έγραψε: #88 18-06-15 21:36 Να ξανά υπάρχει ονλάιν ραδιόφωνο, φάση θα χει να μιλάει κάποιος για θέματα που απασχολούν νεανικές ηλικίες 18-30 ξέρω γω. Ας ψηθεί κάποιος να το ξεκινήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 22:26 Η Alireza έγραψε: #89 18-06-15 22:26 ^Κι εγώ θα ήθελα να κάνω αλλά 1ον) δεν ξέρω πώς 2ον) έχω ακούσει πως είναι παράνομο να παίζεις τραγούδια και δεν είμαι να πληρώνω τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannis06 Wanda User2350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μέχρι σήμερα το πρωί έβαζα και άκουγα ράδιο live online κανονικά..Σε κάποια φάση το έκλεισα και έχω δοκιμάσει έκτοτε πόσες φορές και δεν λειτουργεί ούτε ακούγεται τίποτα! Τι μπορει να εγινε; Καμια ιδεα κανεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:26 Ο drosos έγραψε: #87 25-09-11 00:26 Γειας σας παιδια... Εγω και ενας φιλος μ σκεφτομαστε να φτιαξουμε ενα ιντερνετιακο ραδιακι και ενα blog για αυτο. Οποιος ενδιαφερεται μπορεί να γραψει ενα μήνυμα εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:36 Η Mάιρα έγραψε: #88 18-06-15 21:36 Να ξανά υπάρχει ονλάιν ραδιόφωνο, φάση θα χει να μιλάει κάποιος για θέματα που απασχολούν νεανικές ηλικίες 18-30 ξέρω γω. Ας ψηθεί κάποιος να το ξεκινήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 22:26 Η Alireza έγραψε: #89 18-06-15 22:26 ^Κι εγώ θα ήθελα να κάνω αλλά 1ον) δεν ξέρω πώς 2ον) έχω ακούσει πως είναι παράνομο να παίζεις τραγούδια και δεν είμαι να πληρώνω τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannis06 Wanda User2350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γειας σας παιδια... Εγω και ενας φιλος μ σκεφτομαστε να φτιαξουμε ενα ιντερνετιακο ραδιακι και ενα blog για αυτο. Οποιος ενδιαφερεται μπορεί να γραψει ενα μήνυμα εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:36 Η Mάιρα έγραψε: #88 18-06-15 21:36 Να ξανά υπάρχει ονλάιν ραδιόφωνο, φάση θα χει να μιλάει κάποιος για θέματα που απασχολούν νεανικές ηλικίες 18-30 ξέρω γω. Ας ψηθεί κάποιος να το ξεκινήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 22:26 Η Alireza έγραψε: #89 18-06-15 22:26 ^Κι εγώ θα ήθελα να κάνω αλλά 1ον) δεν ξέρω πώς 2ον) έχω ακούσει πως είναι παράνομο να παίζεις τραγούδια και δεν είμαι να πληρώνω τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Να ξανά υπάρχει ονλάιν ραδιόφωνο, φάση θα χει να μιλάει κάποιος για θέματα που απασχολούν νεανικές ηλικίες 18-30 ξέρω γω. Ας ψηθεί κάποιος να το ξεκινήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 22:26 Η Alireza έγραψε: #89 18-06-15 22:26 ^Κι εγώ θα ήθελα να κάνω αλλά 1ον) δεν ξέρω πώς 2ον) έχω ακούσει πως είναι παράνομο να παίζεις τραγούδια και δεν είμαι να πληρώνω τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Κι εγώ θα ήθελα να κάνω αλλά 1ον) δεν ξέρω πώς 2ον) έχω ακούσει πως είναι παράνομο να παίζεις τραγούδια και δεν είμαι να πληρώνω τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.