Radio on Line!

• Thread starter Thread starter Guest 990498
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
  • Ετικέτες Ετικέτες
    ραδιόφωνο
:P

Kαλή φάση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

When I look into your eyes. Φοβερό!

Πάνω που πήγαινα για νάνι. :P
Καλή συνέχεια Βαλ! Αναμένουμε την υπόλοιπη εκπομπή σε μαγνητοσκόπηση γιατί δεν κρατάνε άλλο οι μπαταρίες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάθε Κυριακή 22:00-00:00 κάνω ζωντανή εκπομπή στο
https://oxiallokarvouno.listen2myradio.com με λαϊκά τραγούδια
Όσοι πιστοί προσέλθετε...
Η εκπομπή αυτήν την ώρα είναι στον αέρα... Συντονιστείτε...

Άρχισε κι άποψε η εκπομπή...
Όσοι πιστοί...
(Όποιος μπει ας γράψει στο chat της σελίδας. Εννοείται πως παίζουμε και παραγγελιές!)

Τελευταία επεξεργασία:
https://radiotower.gr/station_details.php?id=Monaxikos Web

Αν θελετε τα καλυτερα τραγουδια...Αν ψάχνετε ένα ραδιόφωνο για όλες τις ώρες και για κάθε διάθεση...θα τα βρειτε εδώ! Μοναχικός .... Η ανατροπή στο ραδιόφωνο όπως το ξέραμε μεχρι τωρα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μέχρι σήμερα το πρωί έβαζα και άκουγα ράδιο live online κανονικά..Σε κάποια φάση το έκλεισα και έχω δοκιμάσει έκτοτε πόσες φορές και δεν λειτουργεί ούτε ακούγεται τίποτα! Τι μπορει να εγινε; Καμια ιδεα κανεις;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειας σας παιδια... Εγω και ενας φιλος μ σκεφτομαστε να φτιαξουμε ενα ιντερνετιακο ραδιακι και ενα blog για αυτο. Οποιος ενδιαφερεται μπορεί να γραψει ενα μήνυμα εδω!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να ξανά υπάρχει ονλάιν ραδιόφωνο, φάση θα χει να μιλάει κάποιος για θέματα που απασχολούν νεανικές ηλικίες 18-30 ξέρω γω. Ας ψηθεί κάποιος να το ξεκινήσει. :thumbsup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

^Κι εγώ θα ήθελα να κάνω αλλά
1ον) δεν ξέρω πώς
2ον) έχω ακούσει πως είναι παράνομο να παίζεις τραγούδια και δεν είμαι να πληρώνω τώρα...:whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back