iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αναρωτιέμαι ποίο το νόημα να παρακολουθήσει κάποιος τι κάνουν μερικοί σε ένα “γλέντι”. Τουλάχιστον σε “εκπομπές” του στυλ fame story υποτίθεται έχεις αγωνία το τι θα γίνει, εδώ όμως; Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι.
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί ο νέος βλέπει ανούσια προγράμματα στην τηλεόραση ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angel-Eyes
Νεοφερμένο μέλος

Η αλήθεια είναι οτι από μια οπτική είναι λίγο περίεργο να βλέπειες άλλους να διασκεδάζουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Angel-Eyes:Νομίζω οτι απλά προσφέρουν ένα είδος διασκέδασης σε ανθρώπους που ίσως να μην έχουν την δυνατότητα να πάμε σε κάποιο κέντρο να δουν κάποιο πρόγραμμα, ή που νοσταλγούν την διασκέδαση όπως ήταν παλιά ή ακόμα που δεν έχουν την όρεξη το χρόνο το κουράγιο....είναι ένα είδος διασκέδασης.Μπορούν να ακούσουν τραγούδια παλιά, αφιερώματα σε συνθέτες, τραγουδιστές ή πρόσωπα, να μπούν σε ένα παρείστικο κλίμα .
Η αλήθεια είναι οτι από μια οπτική είναι λίγο περίεργο να βλέπειες άλλους να διασκεδάζουνκαι εσύ να είσαι σπίτι χωρίς να μπορείς να συμμετέχεις...απλά προσφέρει ένα είδος συντροφιάς
Εγω θα προτιμουσα να μαζεψω 2-3 φιλους μου και να διασκεδάσουμε παρα να βλεπω αλλους ... εγω ενιωθα σαν δουλος οση ωρα παρακολουθουσα το προγραμμα...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Εγω θα προτιμουσα να μαζεψω 2-3 φιλους μου και να διασκεδάσουμε παρα να βλεπω αλλους ... εγω ενιωθα σαν δουλος οση ωρα παρακολουθουσα το προγραμμα...
δε νομίζω ότι οι συγκεκριμένες εκπομπές έχουν ώς αποδέκτη άτομα ηλικίας κάτω των.... 35 - 40

για να καταλάβεις το κοινό που αποσκοπεί να έχει η κάθε εκπομπή, αρκεί να δεις τι είδους διαφημίσεις παίζουν στα ενδιάμεσα....
σε τέτοια προγράμματα παίζουν πάρα πολύ απορρυπαντικά κλπ .... άρα απευθύνονται στην μέση νυκοκοιρά ως επί το πλείστον που τέτοια ώρα Κυριακή κάνει στο σιδέρωμα της εβδομάδας

οι "ειδικοί" θεωρούν ότι τέτοια ώρα Κυριακής, μπροστά στο χαζοκούτι δεν είναι άτομα ηλικίας 15-35....
O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Εσύ είσαι 16 και μπορείς να το κάνεις... Οι μάγκες όμως έχουν target group αυτούς που η ηλικία τους και οι συνθήκες ζωής τους δεν τους επιτρέπει κάτι τέτοιο.Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Εγω θα προτιμουσα να μαζεψω 2-3 φιλους μου και να διασκεδάσουμε παρα να βλεπω αλλους ... εγω ενιωθα σαν δουλος οση ωρα παρακολουθουσα το προγραμμα...
Δε λέω ότι και καλά αυτές οι εκπομπές είναι αξιόλογες (το αντίθετο μάλιστα) αλλά τουλάχιστον δεν εκμαυλίζουν συνειδήσεις και δε διαμορφώνουν προσωπικότητες όπως τα ριάλιτι που προανέφερες. Αυτά είναι η σημερινή μάστιγα κατά τη γνώμη μου...
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Angel-Eyes
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Εγω θα προτιμουσα να μαζεψω 2-3 φιλους μου και να διασκεδάσουμε παρα να βλεπω αλλους ... εγω ενιωθα σαν δουλος οση ωρα παρακολουθουσα το προγραμμα...
Ετσι είναι ....αλλά για μεγάλους ανθρώπους που έχουν δουλεία αύριο ή που δεν έχου όρεξη για παρέες στο σπίτι γιατί είναι κουρασμένοι από όλη την εβδομάδα είναι μια παρηγορία...δεν κουράζονται να βγούν να δούν φίλους κλπ απλά περνάνε καλα έτσι...απευθύνεται σε μια άλλη νοοτροπία και στάση ζωής...
Εξάλλου οι οριμένες φορές έχουν αφιερώματα σε καλλιτέχνες αρκετά μεγάλης εμβέλειας(πιο πολύ η κρατική) που αντιπροσωπέυουν μια άλλή εποχή και που οι μεγαλύτεροι νοσταλγούν
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Για ενα ατομο που δεν εχει καλες συνθηκες ζωής μια τέτοια εκπομπή το μόνο που του προσφέρει είναι να νίωθει αδικημένος απο την ζωήΑρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax:Εσύ είσαι 16 και μπορείς να το κάνεις... Οι μάγκες όμως έχουν target group αυτούς που η ηλικία τους και οι συνθήκες ζωής τους δεν τους επιτρέπει κάτι τέτοιο.
Δε λέω ότι και καλά αυτές οι εκπομπές είναι αξιόλογες (το αντίθετο μάλιστα) αλλά τουλάχιστον δεν εκμαυλίζουν συνειδήσεις και δε διαμορφώνουν προσωπικότητες όπως τα ριάλιτι που προανέφερες. Αυτά είναι η σημερινή μάστιγα κατά τη γνώμη μου...

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Δε λέμε κάτι διαφορετικό...Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Για ενα ατομο που δεν εχει καλες συνθηκες ζωής μια τέτοια εκπομπή το μόνο που του προσφέρει είναι να νίωθει αδικημένος απο την ζωή![]()
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Στάση ζώης να μην εχεις τον χρόνο να δεις μερικούς φίλους ... ωχ δεν θέλω να μεγαλώσω τελικά ...Αρχική Δημοσίευση από Angel-Eyes:Ετσι είναι ....αλλά για μεγάλους ανθρώπους που έχουν δουλεία αύριο ή που δεν έχου όρεξη για παρέες στο σπίτι γιατί είναι κουρασμένοι από όλη την εβδομάδα είναι μια παρηγορία...δεν κουράζονται να βγούν να δούν φίλους κλπ απλά περνάνε καλα έτσι...απευθύνεται σε μια άλλη νοοτροπία και στάση ζωής...

χμμμ οκ αυτο ... ειναι ενα θετικο ...Αρχική Δημοσίευση από Angel-Eyes:Εξάλλου οι οριμένες φορές έχουν αφιερώματα σε καλλιτέχνες αρκετά μεγάλης εμβέλειας(πιο πολύ η κρατική) που αντιπροσωπέυουν μια άλλή εποχή και που οι μεγαλύτεροι νοσταλγούν
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.