mania
Επιφανές μέλος

Ε, πες στον σκρουτζ οτι ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.
Φανταζομαι, δεν εχει και μεγαλη ιδεα απο αυτα..
Πες του οτι διαφορετικα, δουλεια δεν γινεται. Οτι για δικο του οφελος το ζητας, οχι για να μπαινεις στο στεκι.![]()
αφού λέει δουλέυει έστω λίγο φτάνει για τις δουλειές δεν χρειάζετε περισσότερο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Xαλασε το μονη σου![]()
οσπου να φυλοτημηθεί να πάρει κενούρειο θα περάσει πάνω απο μ'ήνα, άσε που τώρα τρέχει για τους αγώνες σκαφών και λείπει συνέχεια

misslittledevil
Επιφανές μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Ελα ρε.. Ενημερωσε τον οτι χαλασε εντελως, και οτι θα παρεις χρηματα απο το ταμειο να πας να παρεις καινουριο.
Δεν έχω δικό μου ταμείο ευτυχώς δεν θέλω άλλες ευθύνες μου φτάνουν τα ενοίκια

Δεν έχω δικό μου ταμείο ευτυχώς δεν θέλω άλλες ευθύνες μου φτάνουν τα ενοίκιαλοιπόν πείτε πώς να το χαλάσω χωρίς να το καταλάβουν, τώρα που πρέπει να στήλουμε ένσυμα να είναι εκτώς και να καταλάβει την ανάγκη
![]()
Μην δοκιμασεις να το χαλασεις γιατι το πιο πιθανον ειναι να εκτεθεις στο αφεντικο αν το καταλαβει ο τεχνικος.Αλλιως χαλαει οπως χαλανε οι κλασσικες συσκευες.(καιγεται,πεφτει κατω κλπ..),αλλα σιγουρα θα υπαρχει εναλλακτικη λυση.

Αν δεν καεί τίποτα, λυπάμαι είσαι καρμικά δεμένη με αυτό το ρούτερ
weak and powerless
Διάσημο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Ευχαριστώ πολλύ παιδιά,
και άν δεν το ξέρετε μπορεί να γίνει αλλαγή εφόσον η απόδειξη δεν έχει χρόνο, ενώ ο προιγούμενος μου είπε όχι, πήγα το τσέκαραν και βρ'ήκαν 'ότι υπερθερμενόταν και ότι κανονικά δεν μπορουν να το αλλάξουν άλλα το έκαναν τελικά

dooo
Διακεκριμένο μέλος

γιαυτό το έχεις πάντα αγκαλίτσα και πάντα μαζί σου όπου κι αν πηγαίνεις.εμένα το ρουτεράκι μου από κει που έφτιαχνες ομελέτα πάνω του, έχει πιάσει θερμοκρασίες παγόβουνου πάντως
κι ας μην είναι στη πρίζα

και μη γράφεις αν δε σε φωνάξουν

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.