cap
Νεοφερμένο μέλος

Ξέρω οτι ίσως να είναι υπερβολή, αλλα θα δοκιμάσω και τα δύο (και το gamucci και το rutoo). Αν και τα δύο μου κάνουν, θα κρατήσω το gamucci για μέσα στο σπίτι και το rutoo για έξω (ειναι πιό στυλάτο)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cap
Νεοφερμένο μέλος

Τους έστειλα το invoice του paypal και ηρέμησαν, η παραγγελία μου ολοκληρώθηκε επιτέλους! Βεβαια, ουτε gamucci ούτε rutoo έχω δει ακόμα (τα παρήγγειλα το Σάββατο που πέρασε). Ας ελπίσουμε τα ΕΛΤΑ να κάνουν τη δουλειά τους και να δω κανένα ειδοποιητήριο από Δευτέρα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsgiorgos
Νεοφερμένο μέλος

Ας ελπίσουμε τα ΕΛΤΑ να κάνουν τη δουλειά τους και να δω κανένα ειδοποιητήριο από Δευτέρα....
Σου δώσανε tracking number? Αν τα στείλανε με TNT Post τότε μπες στο https://www.elta-courier.gr/trackit/ για να δεις που βρίσκονται.
jall
Νεοφερμένο μέλος

Θα ήθελα να μάθω , παρακαλώ , για τα RuToo τι πληρώσατε για εξοδα αποστολης,
ειναι μονο 8,93 ή πληρώσατε και κάτι άλλο ;
(... σαν λίγα μου φαινονται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsgiorgos
Νεοφερμένο μέλος

Θα ήθελα να μάθω , παρακαλώ , για τα RuToo τι πληρώσατε για εξοδα αποστολης,
ειναι μονο 8,93 ή πληρώσατε και κάτι άλλο ;
Αυτά είναι τα έξοδα για ενα μικρό δέμα από Ολλανδία, ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 5-6 εργάσιμες μέσω ΕΛΤΑ courier.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jall
Νεοφερμένο μέλος

RuToo M2
το οποιο εχει μεγεθος μονο 4.2 ινσες (10.67 cm) ... και μοιαζει με τσιγάρο

και οι 50 εξτρα "καρτριζες" 75euro
www.rutoo.co.uk συντομα και με Ελληνική σελίδα (... λένε)
jall
Νεοφερμένο μέλος

FaniFox
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χεχεχε...Αυτό ακριβώς είδα και είπα ότι φαίνονται ίδιες!
Το θέμα όμως είναι και αν ταιριάζουν!
Μόνο κάποιος που έχει και τα δύο (gamucci & rutoo) μπορεί να μας πει με σιγουριά.
trojy
Νεοφερμένο μέλος

jall
Νεοφερμένο μέλος

Το rutoo είναι σχεδόν το ίδιο με το gamucci micro. Το gamucci micro, δεν είναι ακόμα διαθέσιμο από την μαμά εταιρεία. Το πρόβλημα και με τα 2 είναι η αυτονομία στα cartridges (30% λιγότερες τζούρες), και στις μπαταρίες (% δεν κατέω).
....
Είσαι σίγουρος για αυτό που λές?
το είδες σε κάποιο πόστ ?
Αρχική Δημοσίευση από RuToo site:This E-cigarette is unique because this model looks like a real cigarette.
The new RuToo M2 e-cigarette:
- 12 hours battery
- 4,2 inch small
- More smoke
- Compatible with all RuToo parts

και αφου μιλάμε για ιδια parts ... αρα μιλάμε για το ιδιο εργοστάσιο
... είναι κάτι που ψάχνω και δεν εχω μάθει ακόμα ποιές μαρκες φτιάχνονται εκεί
αλλά οι τύποι οχι απλά σου φτιάχνουν e-cig's μπορούν να "φτιάξουν" το προϊον λίγο
διαφορετικό και να βάλουν πάνω του την μάρκα σου ... δηλαδή θα μπορούσαν με 40.000 $us
να μου φτιάξουν ΠΧ το "Greek-Smoke" ή το "Jall's Vapour" φτάνει να στείλω τα logo και τo
κείμενο για το Ελληνικό (παρακαλώ!) manual
Είναι ενα εργοστάσιο Κινεζικής φίρμας.... στο Bangladesh
μια και τα μεροκάματα στην Κίνα ειναι υψηλά για τον Κινεζο businessman σήμερα

ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "no-name" ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΟ ebay ...
και οχι αυτα που εχουν πάρει εγκριση σε M.Βρετανια, Αυστρία, Ολανδία και Ελλάδα.
Aλλά αυτό που είπες φιλε trojy για ιδια parts φορτιστές και μπαταρίες ...
με προβλημάτησε

cap
Νεοφερμένο μέλος

cap
Νεοφερμένο μέλος

jall
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπον! (Ξερω, σας έπρηξα σήμερα!)
Δεν πέρασαν ούτε 20 λεπτά από το email που έστειλα και με πήραν τηλέφωνο από τη Gamucci! Ο αντιπρόσωπος μου ζήτησε συγνώμη για το ελαττωματικό προϊόν και εκ μέρους της SmokeVapour για τις καθυστερήσεις στην επικοινωνία και μου υποσχέθηκε οτι θα μου στείλουν σήμερα ένα νέο πακέτο.
...
![]()
Yeap ! cap is My kind of guy !!!
έτσι θέλουνε οι "ντίαρ σίρ"... hosta hontra
δε με λές cap ... το RuToo ποσες μέρες έκανε ?
εμένα μου το στείλανε , λενε , 16/5 αλλά ακόμα τίποτε ...
τους έστειλα κάναδύο dear sir ... και μου απαντήσανε ...
... αλλά RuToo yiok !
... θα περιμένω να περάσουμε τις 20 μέρες και μετα ...
"unfortunately there is no excuse for 20-work days delivery delay ...
and the limits of my tolerance are well passed..."
Τι μπορούν να μου κάνουν αν δεν παραλάβω την αντικαταβολή ?
cap
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.