Θα είμαι εκεί και αν και θά 'θελα να ακούσω ενα κομματάκι πολύ δύσκολα νομίζω οτι θα το πούν... Destin... Για οσους πάνε να περάσουμε καλά!!!
edit: όπως καταλάβατε εγινε ενα λαθάκι με το ημερολόγιο... παρακαλούνται οι καλοι μοντς, αντμινς να το μετακινήσουν... ευχαριστώ και συγνώμη για το λαθάκι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Μακαρι να βγει σε DVD η να το τραβιξει κανα Ελληνικο καναλι να μας το δειξει αργοτερα.... Και μακρι να ξαναερθουν
weak and powerless
Διάσημο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

δεν βλέπω κάποιο λαθάκι , που υπάρχει λαθάκι...?Αρχική Δημοσίευση από Founes :edit: όπως καταλάβατε εγινε ενα λαθάκι με το ημερολόγιο... παρακαλούνται οι καλοι μοντς, αντμινς να το μετακινήσουν... ευχαριστώ και συγνώμη για το λαθάκι![]()

Εγώ πάντος θα δώσω το παρόν και απο νωρίς μάλιστα! Θα έχουμε θέμα καλό και απο οτι μαθένω πρέπει να εχουν ήδη πουληθεί πάνω απο 16.000 εισιτήρια!!!
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Founes :its OK! το εφτιαξε ο emufear!
Εγώ πάντος θα δώσω το παρόν και απο νωρίς μάλιστα! Θα έχουμε θέμα καλό και απο οτι μαθένω πρέπει να εχουν ήδη πουληθεί πάνω απο 16.000 εισιτήρια!!!
Θες να παεις εχουν ιδει εξαντλιθει τα εισητιρια!!! 23000!!!!!!!!OMG Ο_Ο!!!!!

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Founes :Δεν ξέρω αν έχουν εξαντληθεί... πάντος η προπώληση είναι πάνω απο κάθε προσδοκία των διοργανωτών!
https://www.the-scorpions.com/english/
Και απο το Ελληνικο Fan Club
SCORPIONS LIVE IN ATHENS!
July 18th 2005
Karaiskaki Stadium
SOLD OUT !!!
https://www.scorpions.gr/root/index.htm
YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn :Τελικά δε θα έρθω... (άτιμο WoW)![]()
Για το WOW και μονο; Τι κολιμα ειανι αυτο ρε; Ξεκολα... Εισητιρια ειχες παρει;

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αν σου είναι εύκολο προτίμησε το Gallery του www.e-steki.comΑρχική Δημοσίευση από Founes:Ηταν καταπληκτικά!!! το βράδυ ή αύριο θα ανεβάσω και φώτος !!!

Αντε και μην αργείς , δεν μπορούμε να περιμένουμε :p
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.