Βραβευμενη σειρα , κατα βαση χιουμοριστική, που ξεκινησε το 2001, εχει δειξει 6 σαιζον και φετος θα παιχτει η 7η. Για να σας δωσω να καταλαβετε τι σειρα ειναι....σκεφτειτε μιξη ER και Parker Lewis Cant Lose. Οσοι δεν ειστε τοσο παλιοι ωστε να θυμαστε το Parker Lewis, αρκεστειτε στο οτι η σειρα διαφημιστηκε με τη φραση "μιση διαρκεια απο το ER και διπλασιο χιουμορ".
Εχει παρει αρκετα βραβεια, ενω στο IMDB εχει βαθμολογια 9.4/10 απο 12.000 ψηφους που ειναι πολυ καλο νουμερο για IMDB.
IMDB page
Wikipedia page
Episode list and air dates
Ολοκληρωσα την 1η σαιζον και μπηκα 2η. Εχει αρκετη πλακα, ιδιαιτερο χιουμορ βαβαια, περισσοτερο λεκτικο και στηριγμενο στην ερμηνεια των ηθοποιων. Και παιζουν μια χαρα ολοι. Εχει και 2-3 χαρακτηρες που ξεχωριζουν (δρ.Περυ, ο καθαριστης και ενας βλαμμενος χειρουργος).
(αν σχετιζεστε με ιατρικα επαγγελματα , μαλλον θα σας αρεσει πιο πολυ).
Εγω σαν Parker Lewis fan , και αυτου του χιουμορ, μαλλον κολλησα

Μεχρι και την 5η σαιζον εχουν βγει σε DVD.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eνας απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες, διασημος για τα rants (λογιδρια ενοχλημενου) του :
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

underwater
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Το κακό με αυτή τη σειρά ήταν οτι την έβλεπα χωρίς υπότιτλους οπότε σπάνια καταλάβαινα τη λογοδιάρροια του Κοξ. Ίσως κάποια στιγμή το ξαναδώ με υπότιτλους. Πάντως υπήρξαν σκηνές που είχα πέσει κάτω από το γέλιο.
Νομίζω πως οι κωμικές σειρές που βασίζουν το γέλιο στην ατάκα, χάνουν αρκετά με υπότιτλους. Εγώ πάντως προσπαθώ, όταν τα αγγλικά είναι "δύσκολα" με παράξενες προφορές, να βάζω αγγλικούς υπότιτλους, ώστε να μην μου ξεφεύγει κάτι ούτε επειδή δεν θα το "πιάσω" γλωσσικά, ούτε επειδή θα χαθεί κάτι στην μετάφραση!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω πως οι κωμικές σειρές που βασίζουν το γέλιο στην ατάκα, χάνουν αρκετά με υπότιτλους. Εγώ πάντως προσπαθώ, όταν τα αγγλικά είναι "δύσκολα" με παράξενες προφορές, να βάζω αγγλικούς υπότιτλους, ώστε να μην μου ξεφεύγει κάτι ούτε επειδή δεν θα το "πιάσω" γλωσσικά, ούτε επειδή θα χαθεί κάτι στην μετάφραση!
Μωρέ και με αγγλικούς υπότιτλους δε νομίζω οτι θα μπορέσω ποτέ να προλάβω να διαβάσω αυτά που λέει ο Κοξ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.