kalypso
Περιβόητο μέλος

H ταινία ήταν απαίσια εν τέλει.
Τώρα διαβάζω το βιβλίο![]()
Το βιβλίο είναι πιο απαίσιο- στη μέση το έχω αφήσει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
FaniFox
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υπάρχει μια σειρά που ο ξένος τίτλος της είναι Weeds και το Filmnet το δείχνει με τον τίτλο "Δουλειές με Φούντες".
Δεν το έχω δει ποτέ, από φίλους όμως ακούω ότι έχει αυτό το "feeling" και συνδυάζει χιούμορ και δράμα (και ειρωνία και πολλά άλλα)...
Αν πετύχεις κάποιο επεισόδιο, δεν του ρίχνεις μια ματιά; Ίσως τελικά είναι αυτό που ψάχνεις.
Εγώ αγόρασα προς το παρόν το βιβλίο πάνω στο οποίο βασίζεται η σειρά.
Λέω πρώτα να το διαβάσω και μετά να την ξεκινήσω.
Άλλωστε, μετά τις 20/9 είμαι σε αναμονή για νέα επεισόδια τόσων πολλών σειρών που μου αρέσουν: Desperate Housewives, Lost, Prison Break (ήδη βλέπω τα πρώτα 3 επεισόδια), CSI (& τα 3), Boston Legal, Shark κα.
Τώρα που βλέπω τη λίστα, μάλλον είμαι Series Addicted!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Άντε να ξαναξεκινήσει!!
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

Για τέσσερις σεζόν (μέχρι τότε που βλεπόταν δηλαδή) είχα guilty pleasure το Desperate Housewives, ακριβώς επειδή συνδυάζει δράμα, χιούμορ, μυστήριο και κυλάει γρήγορα, ελαφρά και αβίαστα. Όσο για το Weeds, το δοκίμασα ως υποκατάστατο των νοικοκυρών αλλά δε μ'έπιασε και το άφησα στη μέση του πρώτου επεισοδίου (ναι, είναι λίγο αλλά δεν μπορώ να περιμένω πολύ μέχρι να μου κάνει κλικ, έχουμε και δουλειές).
kalypso
Περιβόητο μέλος

Ειδικά αυτή η Τερι κάτι- είναι τόοοοσο εκνευριστική

Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

Μισώ με πάθος το sex in the city. Κλισέ, μονομερές (εμείς είμαστε άψογες για όοοοολα φταίνει οι άνδρες), αμπελοφιλοσοφία και συγκαλυμμένος νεοπουριτανισμός ("κορίτσια αυτός ο ανώμαλος κάνει το ένα στο κρεβάτι, ο άλλος ο ανώμαλος μου ζήτησε αυτό!"). Τέλοσπάντων, μην επεκταθώ μιας και αμφιβάλλω αν συμμερίζεται κανείς την αποψή μου...
Για τέσσερις σεζόν (μέχρι τότε που βλεπόταν δηλαδή) είχα guilty pleasure το Desperate Housewives, ακριβώς επειδή συνδυάζει δράμα, χιούμορ, μυστήριο και κυλάει γρήγορα, ελαφρά και αβίαστα. Όσο για το Weeds, το δοκίμασα ως υποκατάστατο των νοικοκυρών αλλά δε μ'έπιασε και το άφησα στη μέση του πρώτου επεισοδίου (ναι, είναι λίγο αλλά δεν μπορώ να περιμένω πολύ μέχρι να μου κάνει κλικ, έχουμε και δουλειές).
Συμφωνώ σε όλα!
Δεν έχει χιούμορ.
Είναι αισχρό.
Το λατρεύω.
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

Eίναι μία απέραντη ηλιθιότητα, δεν έχω χάσει επεισόδιο
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

manouela
Εκκολαπτόμενο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

«And Just Like That» η αγαπημένη γυναικοπαρέα της μικρής οθόνης επιστρέφει στο «σήμερα» αναστατώνοντας της Νέα Υόρκη για ακόμα μια φορά.
Όπως είναι γνωστό στο νέο κεφάλαιο η παρέα των: Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον και Κριστίν Ντέιβις ενώνενται ξανά, με μεγάλη απούσα την Κιμ Κατράλ η οποία από την αρχή δεν επιθυμούσε να συμμετέχει σε reunion του Sex and the City. Σύμφωνα με την Daily Mail, η απουσία της «Σαμάνθα» (Κατράλ) θα αποδωθεί σεναριακά στον τσακωμό της με την «Κάρι» (Πάρκερ), όταν η δεύτερη θα θελήσει να τερματίσει η επαγγελματική τους συνεργασία.
Το κενό της «Σαμάνθα» θα καλύψει η Άρι Πάρκερ που θα υποδυθεί την ντοκιμαντερίστρια Λίσα Τοντ Γουέξλεϊ, τη νέα κολλητή της Κάρι Μπράντσο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.