Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Θα αγοράζατε κάτι απο εκεί?
Θα προτείνατε στον/στην σύντροφο σας να το χρησιμοποιήσετε?
Τι θα αγοράζατε?
Τι θα κάνετε αν πετυχένατε κάποιον γνωστό σας εκεί ? συγγενή ας πούμε
Θα σκεφτόσασταν ότι ο σύντροφος σας θα σας θεωρήσει ανώμαλο ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Άλλωστε πριν λίγο καιρό το σκεφτόμασταν με το σύντροφό μου και απλά δεν έτυχε.
Τώρα το να πάω μόνη μου, όχι οτι ντρέπομαι αλλά γιατι να μην είναι κι ο άλλος εκεί να πει και τη δική του γνώμη?
Τι θα αγόραζα? Απόρρητον!

Αν πετύχαινα κάποιο γνωστό εκεί, χαλαρά. Αυτός δηλαδή γιατί ήρθε? Για να δει τα αξιοθέατα?
Και γιατί να με θεωρήσει ανώμαλη ο σύντροφος μου? Στο σεξ πρέπει να πειραματίζεσαι και λίγο πιστεύω. Για να με θεωρήσει ανώμαλη θα πρέπει να είναι πολύ πουριτανός και σορρυ αλλά με τέτοια άτομα ούτε καν φιλίες δεν θέλω να έχω, πόσο μάλλον σχέση που τη θεωρώ κάτι ανώτερο καθώς ο σύντροφος είναι και φίλος και κάτι παραπάνω (για μένα τουλάχιστον).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Γιατί όχι?
Τώρα το να πάω μόνη μου, όχι οτι ντρέπομαι αλλά γιατι να μην είναι κι ο άλλος εκεί να πει και τη δική του γνώμη?
Τι θα αγόραζα? Classified
Αν πετύχαινα κάποιο γνωστό εκεί, χαλαρά. Αυτός δηλαδή γιατί ήρθε? Για να δει τα αξιοθέατα?
Και γιατί να με θεωρήσει ανώμαλη ο σύντροφος μου? Στο σεξ πρέπει να πειραματίζεσαι και λίγο πιστεύω. Για να με θεωρήσει ανώμαλη θα πρέπει να είναι πολύ πουριτανός και σορρυ αλλά με τέτοια άτομα ούτε καν φιλίες δεν θέλω να έχω, πόσο μάλλον σχέση που τη θεωρώ κάτι ανώτερο καθώς ο σύντροφος είναι και φίλος και κάτι παραπάνω (για μένα τουλάχιστον).
Γειά σου ρε michelle, πραγματικά γουστάρω τον φιλελευθερισμό σου! Ωραία τα παρουσιάζεις αλλα δυστηχώς ο κόσμος δεν το βλέπει έτσι. Φαντάζεσαι το άτομο που πετυχένεις μέσα να είναι ένας θείος σου που εκείνη την ώρα φευγει με μια πλαστική κούκλα τραβεστί!!!! χαχαχαχα τρελό γέλιο, να δω τι θα έλεγε
ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Χαχαχαχαχαααχαχα, τότε το θέμα δεν θα ήταν να ντραπώ εγώ αλλά αυτός!!!Αρχική Δημοσίευση από yiannis:Γειά σου ρε michelle, πραγματικά γουστάρω τον φιλελευθερισμό σου! Ωραία τα παρουσιάζεις αλλα δυστηχώς ο κόσμος δεν το βλέπει έτσι. Φαντάζεσαι το άτομο που πετυχένεις μέσα να είναι ένας θείος σου που εκείνη την ώρα φευγει με μια πλαστική κούκλα τραβεστί!!!! χαχαχαχα τρελό γέλιο, να δω τι θα έλεγε
(όχι οτι είναι άξιο ντροπής αλλά γιατί συνήθως οι μεγαλύτεροι αυτά τα θέματα τα θεωρούν ταμπού)
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Θα τον χαιρετούσα, και θα έκανα την δουλεία μου. Μην ξεχνάμε οτι ήταν και αυτος εκείΑρχική Δημοσίευση από yiannis:Τι θα κάνετε αν πετυχένατε κάποιον γνωστό σας εκεί ? συγγενή ας πούμε
Θα σκεφτόσασταν ότι ο σύντροφος σας θα σας θεωρήσει ανώμαλο ?

Subject to change
e-steki.gr Founder

Ας συνεχίσουμε εκει

drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Γιατί όχι?
Τι θα αγόραζα? Απόρρητον!

antonis_wrx
Εκκολαπτόμενο μέλος

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Είχα ένα φίλο που δούλευε σε sex shop.Αν και γενικά επικρατούσε η "διακριτικότητα" και δεν μας έλεγε πολλά πολλά, μας είχε πει για μια φορά που είχε παέι ένας παπάς!
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μετά γιατί να μην κρυφτείς από κάποιοιν που ξέρεις ότι δεν θα το πάρει "καλά";Αρχική Δημοσίευση από nv:Το να κρύβεσαι μετά, είναι απλά χαζό!
nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε λέω να πας να το ξεφουρνίσεις και στην γιαγιά σου, αλλά σε κάποιους φίλους που το παίζουν πουριτανοί.... Ε! εκεί λέει να το πεις!Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Μετά γιατί να μην κρυφτείς από κάποιοιν που ξέρεις ότι δεν θα το πάρει "καλά";
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μην ξενχάς ότι και πουριτανοί έχουν στόματα, προσωπικά θα προσπαθούσα να αποφύγω να το πω...Αυτό δεν σημαίνει ότι σε κάποιο άτομο που εμπιστεύομαι δεν θα το πώΑρχική Δημοσίευση από nv:Δε λέω να πας να το ξεφουρνίσεις και στην γιαγιά σου, αλλά σε κάποιους φίλους που το παίζουν πουριτανοί.... Ε! εκεί λέει να το πεις!
nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Μην ξενχάς ότι και πουριτανοί έχουν στόματα, προσωπικά θα προσπαθούσα να αποφύγω να το πω...Αυτό δεν σημαίνει ότι σε κάποιο άτομο που εμπιστεύομαι δεν θα το πώ
Αυτής της άποψης ήμουν παλιότερα. Αλλά πλέον λατάλαβα ότι αν κάποιος θέλει να πει κάτι για σένα και άγγελος

Σεβαστή απόλυτα πάντως η άποψή σου!

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μώρε έχεις δικαίο αλλά δεν ξέρω, απλώς προτιμώ να μην ξεσηκώνω εύκολα τα σχόλια για εμένα ...Αρχική Δημοσίευση από nv:Αυτής της άποψης ήμουν παλιότερα. Αλλά πλέον λατάλαβα ότι αν κάποιος θέλει να πει κάτι για σένα και άγγελοςνα'σαι πάλι κάτι θα βρούν να πούν..! ¨οποτε πλέον δεν με νοιάζει τι θα πουν και πως θα με χαρακτηρίσουν!
Σεβαστή απόλυτα πάντως η άποψή σου!![]()

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Μώρε έχεις δικαίο αλλά δεν ξέρω, απλώς προτιμώ να μην ξεσηκώνω εύκολα τα σχόλια για εμένα ...![]()

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι αλλο ειναι "χρησιμο" (δεν το λεω με ειρωνια! Οντως αναρωτιεμαι!)
Υ.Γ: Εχω αγορασει απο sex shop!

Subject to change
e-steki.gr Founder

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Michelle μου ξέρεις ότι ένα ποσοστό που αγγίζει το 50% των ανθρώπων είναι προκατειλημμένοιΑρχική Δημοσίευση από Michelle:Οι χειροπέδες ξεφευγουν απο τα ενδιαφέροντα του μέσου ατόμου?????? Τι άλλο θα ακούσω η γυναίκα!![]()
![]()

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.