Deluxe
Νεοφερμένο μέλος

Δλδ πως δενονται στους καρπους;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

όπως δένεις τα κορδόνια των παπουτσιών σου.Δλδ πως δενονται στους καρπους;
Προσοχή, να κάνεις ωραίο φιογκάκι, παίζει σημαντικό ρόλο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deluxe
Νεοφερμένο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Για να καταφέρεις να κάνεις φιόγκους χρειάζεται χάρισμα και έμφυτο ταλέντο.. για να καταφέρεις να τα δέσεις στις γωνίες χρειάζεται τρομερή δύναμη..

Τι να σου πω, προσπάθησε... και η Παναγιά μαζί σου..

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Ε μια μανία... Δε μπορείς με τα σεντόνια να κάνεις δουλειά σ?Θα μπορω να τα δεσω στις γωνιες του κρεβατιου;
Πως δενόταν ο κόσμος πριν το ίντερνετ δλδ?

"Endnote: Do not forget to untie partner after use"Λογικά θα αναγράφεται στις οδηγίες χρήσης.

Για να σοβαρέψω λίγο...
Να ρωτάμε και αυτόν που θα πλύνει τα σεντόνια...Παγάκια, σοκολάτες, μέλια για ..φάγωμα.

Πς. Πάντως το παγάκι είναι τέλεια ιδέα. Ειδικά τώρα καλοκαίρι, πάει και στο καφέ.

mania
Επιφανές μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Moνόπετρο.Ερώτηση: εκτώς απο το δακτιλίδι πέους που δονήτε της ντιούρεξ ξέρει κανείς αν υπάρχει κάτι για το δάκτυλο;
Είναι κάπως ακριβό, αλλά άμα της το πάρεις δώρο θα περάσεις άμεσα σε νέες σεξουαλικές εμπειρίες.

mania
Επιφανές μέλος

Moνόπετρο.
Είναι κάπως ακριβό, αλλά άμα της το πάρεις δώρο θα περάσεις άμεσα σε νέες σεξουαλικές εμπειρίες.![]()
Νομίζεις, στην σκέψη του επόμενου βήματος μετά το μονόπετρο σου πέφτει

Σοβαρά τώρα άκουσα πώς υπάρχει κάτι αλλα δεν έμαθα παραπάνω, μπένει λέει στην άκρη του δακτύλου του άντρα

Guest 990498
Επισκέπτης

Παρανυχίδα;Νομίζεις, στην σκέψη του επόμενου βήματος μετά το μονόπετρο σου πέφτει
Σοβαρά τώρα άκουσα πώς υπάρχει κάτι αλλα δεν έμαθα παραπάνω, μπένει λέει στην άκρη του δακτύλου του άντρα![]()

mania
Επιφανές μέλος

Παρανυχίδα;![]()
Εξυπνάδες, αφού δεν ξέρεις γιατί μου την σπάς; Θές να με εκνευρίσεις; αν ναι σχεδών τα κατάφερες.....
Guest 990498
Επισκέπτης

ioanna283
Εκκολαπτόμενο μέλος

άλλες μου είπαν ότι κάνει βζιιιν βζιιν και σε αποδιοργανώνει
άλλες μου είπαν ότι δεν ένιωσαν διαφορά
σε άλλες πάλι.όπως και σε εσένα άρεσε...
όσο για τους άντρες,ο κολλητός μου μου είπε ότι δεν κατάλαβε τίποτα..

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alastar
Νεοφερμένο μέλος

Το sex είναι (και) παιχνίδι, χαρά και διασκέδαση. (Την εποχή που θα το δω και σαν διαιώνιση του είδους, δεν μπορώ ακόμα ούτε να τη φανταστώ). Τα ζευγάρια ψάχνουν και βρίσκουν καινούργιους τρόπους να αυξήσουν την απόλαυσή τους. Στο sex όλα επιτρέπονται, αρκεί να υπάρχει η κοινή συναίνεση. Αναφέρομαι στα "ερωτικά βοηθήματα" ή "sex toys" στην καθομιλούμενη. (Δεν βρήκα παρόμοιο θέμα). Δεν έχουμε ακόμα με την κοπέλα μου χρησιμοποιήσει κάτι τέτοιο, αλλά το σκεφτόμαστε. Δεν εννοώ s/m εργαλεία, όπως μαστίγια, χειροπέδες, λουριά λαιμού και εσώρουχα με καρφιά. Η σκέψη είναι για soft αντικείμενα όπως λάδια σώματος, λιπαντικά, γάντια χαϊδέματος, αρώματα, φτερά, συσκευές μασάζ, δαχτυλίδια και (φυσικά) δονητές. (Εδώ παρακαλώ μην το χοντραίνετε και μην ξεχνάτε ότι αναφέρομαι για δύο άτομα και όχι ένα μοναχικό). Έχετε δοκιμάσει? Ποιες είναι οι εμπειρίες σας? Αν όχι, το σκέπτεστε ή σας απωθεί η ιδέα? Πιστεύετε ότι μεγαλώνουν την ευχαρίστηση στο sex? Κάθε άποψη δεκτή.
παλι εχεις διαβασμα ε?

και η απαντηση στο ερωτημα ειναι: οχι yet
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse
Διάσημο μέλος

Το sex είναι (και) παιχνίδι, χαρά και διασκέδαση. (Την εποχή που θα το δω και σαν διαιώνιση του είδους, δεν μπορώ ακόμα ούτε να τη φανταστώ). Τα ζευγάρια ψάχνουν και βρίσκουν καινούργιους τρόπους να αυξήσουν την απόλαυσή τους. Στο sex όλα επιτρέπονται, αρκεί να υπάρχει η κοινή συναίνεση. Αναφέρομαι στα "ερωτικά βοηθήματα" ή "sex toys" στην καθομιλούμενη. (Δεν βρήκα παρόμοιο θέμα). Δεν έχουμε ακόμα με την κοπέλα μου χρησιμοποιήσει κάτι τέτοιο, αλλά το σκεφτόμαστε. Δεν εννοώ s/m εργαλεία, όπως μαστίγια, χειροπέδες, λουριά λαιμού και εσώρουχα με καρφιά. Η σκέψη είναι για soft αντικείμενα όπως λάδια σώματος, λιπαντικά, γάντια χαϊδέματος, αρώματα, φτερά, συσκευές μασάζ, δαχτυλίδια και (φυσικά) δονητές. (Εδώ παρακαλώ μην το χοντραίνετε και μην ξεχνάτε ότι αναφέρομαι για δύο άτομα και όχι ένα μοναχικό). Έχετε δοκιμάσει? Ποιες είναι οι εμπειρίες σας? Αν όχι, το σκέπτεστε ή σας απωθεί η ιδέα? Πιστεύετε ότι μεγαλώνουν την ευχαρίστηση στο sex? Κάθε άποψη δεκτή.
Οχι ακομη.Αλλα ο δονητης ως παραλληλο μεσο,εικαζω,οτι μπορει να κανει θαυματα και να επιφερει...δυνατους οργασμους.

Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Ανωνυμη Δημοσκόπηση
Κύριο βοηθημα πχ δονητής
touvlo
Διάσημο μέλος

Τα βρίσκω ενδιαφέροντα, τα κοιτώ, όταν μου στέλνουν διαφημίσεις από περιέργεια κυρίως, να δω τι σκέφτεται ο κόσμος, πώς λειτουργούν κλπ.
Όμως δεν είναι για μένα.
1ο: συχαίνομαι

2ο: είμαι βέβαιη, πως δε θα μου αρέσουν τα πλαστικά και διάφορα τεχνητά μέσα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.