Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

10-04-25

09:42
Τι αναγκη έχουμε για βοηθήματα; Εχει ωραια βιολογικά αγγούρια ο Σκλαβενίτης αλλά με έστειλαν για ράμματα. Προτεινω τα Κνωσσού, τα μικρά.
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

10-04-25

10:48
ειναι ωραιο και στο ζευγαρι (αν το θελουν και οι 2), την ωρα της ερωτικης επαφης να υπαρχει ενα παινχιδι...γιατι οχι?!
οχι παντα, αλλα ετσι μια φορα στο τοσο για κατι διαφορετικο.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

10-04-25

11:12
Παντα ειναι ωραίο. Butt plugging με τρόφιμα αντι για anal beads, και να στα δινει στο στόμα η άλλη μετα απο γλειφοκώλι στο 69. Μμμμμ.ειναι ωραιο και στο ζευγαρι (αν το θελουν και οι 2), την ωρα της ερωτικης επαφης να υπαρχει ενα παινχιδι...γιατι οχι?!
Για μια ανωμαλία ζούμε, αλλά θα τα διαβασει κοσμος αυτα και θα πει "ιου ο ψυχανώμαλοςςς".
Fuck yes.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.515 μηνύματα.

10-04-25

11:33
Ιουυυ αχαχαχαχαΠαντα ειναι ωραίο. Butt plugging με τρόφιμα αντι για anal beads, και να στα δινει στο στόμα η άλλη μετα απο γλειφοκώλι στο 69. Μμμμμ.
Για μια ανωμαλία ζούμε, αλλά θα τα διαβασει κοσμος αυτα και θα πει "ιου ο ψυχανώμαλοςςς".
Fuck yes.
Αν και η πρώτη σκέψη μου ηταν.. ποπω φαντασία αχαχα
,κοίτα θεωρώ πως η κατεύθυνση είναι μια... απο μπροστά προς τα πίσω.. και οχι απο πίσω προς τα μπροστά αχαχαχα

..ξέρω ξέρω..έχουμε τα ίδια μικρόβια στο πωπο και στο στόμα μας... αλλά... ιου.. απορώ στα πορνο πως τα κάνουν. .μετά παίρνουν αντιβίωση άραγε???
Αληθινή απορία
Νομίζω αυτό είναι το θέμα... η υγιεινή σε αυτη την περίπτωση αλλά ναι.. για ένα κινκ ζούμε αχαχαχα

Valder
Τιμώμενο Μέλος

10-04-25

11:41
Νταξει κοιτα, και ακαθαρσίες να βαλεις στο στόμα, που γίνεται με το γλειψιμο του κώλου, απλά μην καταπιείς και πηγαινε φτυσε ή απολύμανε πολύ καλά το στόμα, βουρτσίσματα διαλύματα το όλο πακέτο, αν και υπάρχουν dental dams γι αυτη τη δουλειά, αλλά ποιος καθεται να ψάξει καπότες για το γλειψιμο οταν θες να φας την κωλάρα της άλλης εκείνη την ωρα.Ιουυυ αχαχαχαχα
,κοίτα θεωρώ πως η κατεύθυνση είναι μια... απο μπροστά προς τα πίσω.. και οχι απο πίσω προς τα μπροστά αχαχαχα🫣🫣
..ξέρω ξέρω..έχουμε τα ίδια μικρόβια στο πωπο και στο στόμα μας... αλλά... ιου.. απορώ στα πορνο πως τα κάνουν. .μετά παίρνουν αντιβίωση άραγε???
Αληθινή απορία
Νομίζω αυτό είναι το θέμα... η υγιεινή σε αυτη την περίπτωση αλλά ναι.. για ένα κινκ ζούμε αχαχαχαείτε είναι φαντασίωση είτε οχι
Εκτενες πλύσιμο πριν, και καλό πλύσιμο μετά. Η καθαριότητα ειναι το παν ακόμα και στα παράτολμα. Και μια καποια αυτοσυγκράτηση.
Τωρα αμα καθεσαι και κανεις χοντράδες, οκ πας για ηπατίτιδα και άλλα θέματα χαιρω πολύ.
Βεβαια υπάρχει και ενα αισθητικό ζήτημα για μενα, δε θα ηθελα να ξερω οτι η αλλη που εχω ερωτευτεί και βγαινω ραντεβου εκεινη την ωρα, έχει κάνει σκληρό rimjob στον πρωην της ενα μηνα πριν και την έκλασε στα δόντια.
Οπότε οτι γινεται στο κρεβατι μεταξυ δυο ανθρωπων, καλό ειναι να μένει εκεί.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.515 μηνύματα.

10-04-25

11:47
Καινούργιες λέξεις αχαχαΝταξει κοιτα, και ακαθαρσίες να βαλεις στο στόμα, που γίνεται με το γλειψιμο του κώλου, απλά μην καταπιείς και πηγαινε φτυσε ή απολύμανε πολύ καλά το στόμα, βουρτσίσματα διαλύματα το όλο πακέτο, αν και υπάρχουν dental dams γι αυτη τη δουλειά, αλλά ποιος καθεται να ψάξει καπότες για το γλειψιμο οταν θες να φας την κωλάρα της άλλης εκείνη την ωρα.
Εκτενες πλύσιμο πριν, και καλό πλύσιμο μετά. Η καθαριότητα ειναι το παν ακόμα και στα παράτολμα. Και μια καποια αυτοσυγκράτηση.
Τωρα αμα καθεσαι και κανεις χοντράδες, οκ πας για ηπατίτιδα και άλλα θέματα χαιρω πολύ.
Βεβαια υπάρχει και ενα αισθητικό ζήτημα για μενα, δε θα ηθελα να ξερω οτι η αλλη που εχω ερωτευτεί και βγαινω ραντεβου εκεινη την ωρα, έχει κάνει σκληρό rimjob στον πρωην της ενα μηνα πριν και την έκλασε στα δόντια.
Οπότε οτι γινεται στο κρεβατι μεταξυ δυο ανθρωπων, καλό ειναι να μένει εκεί.

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

10-04-25

11:50
Πολύ ωραία αίσθηση στον πρωκτό διαβάζω ότι αφήνουν και τα γυάλινα dildos.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

10-04-25

11:55
Ναι, να θέλουμε ράμματα αμα σπάσει τίποτα εκει μέσα. Να σου μεινει κι όλας και να μη βγαινει και να πεθανεις απο το φόβο σου να το χέσεις.Πολύ ωραία αίσθηση στον πρωκτό διαβάζω ότι αφήνουν και τα γυάλινα dildos.
Μόνο προβοσκίς. Ενσωματωμένη στον άλλο, θα σε γαμήσει, θα βγεί, πάτα κιούτα, καθάρισες.
Plugs και μαλακιες, να βρουμε κανα μπελά στα 40+.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

10-04-25

12:01
Εε δεν νομίζωΝαι, να θέλουμε ράμματα αμα σπάσει τίποτα εκει μέσα. Να σου μεινει κι όλας και να μη βγαινει και να πεθανεις απο το φόβο σου να το χέσεις.

Και ευκολότερα καθαρίζει και τη δροσούλα σου στην έξοδο θα έχεις

Valder
Τιμώμενο Μέλος

10-04-25

12:04
Νοπ, ζεστα βγαινουν, στη θερμοκρασια του σωματος. 36.6. Βαλε βγαλε βαλε βγαλε, μετα απο λιγο ειναι ζεστό.Εε δεν νομίζω
Και ευκολότερα καθαρίζει και τη δροσούλα σου στην έξοδο θα έχεις![]()
Πρέπει να χεις 5 butt plugs στη σειρά, άρτι βγαλμένα από το ψυγείο και να τα βαζεις βγάζεις με τη σειρά για μάξιμουμ δροσοκώλι.
Αλλά ειναι μπελαλίδικο, καλύτερα αεροπλάνο και Ταιλάνδη για προβοσκίς.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

10-04-25

12:05
Καλά εννοείται. Οτι γίνεται στο κρεβάτι του ζευγαριού μένει στο κρεβάτι του ζευγαριού.
Θα πω..
Δεν έχεις δοκιμάσει οπότε αν έχεις την περιέργεια why not..δεν θα το μαθει κανεις
Το σιχαίνεσα λες ....
έκανα πρόσφατα μια πολυυυ καλή έρευνα αγοράς γιατί είμαι περίεργο ζουζούνι και κατάλαβα πως υπάρχουν ποιότητες και ποιότητες... αρχικά είναι ένας άλλος νέος κόσμος.. σχήματα χρώματα τρελό..
Τα πολύ καλά της αγοράς πχ μια εταιρία Λελο ,ξένη... εχει κάτι όμορφα γλυκούλικα begginers friendly .. αδιάβροχα πλενομενα κλπ οπότε τι να σιχαθείς, αν έχει καλή υγιεινή. Και στην τελική μπορείς και με προφυλακτικά να τα δοκιμάζεις..υποθέτω.
Αλλά είπα ..κι αν τόσα χρόνια χάνω που δεν έχω δοκιμάσει?? Αχαχα
Δοκίμασα οποτε κορίτσι
Έχω 4 συμπεράσματα..
1τον καταλαβαίνω το hype χαχαχα
2ρων το πλαστικό είναι πολυυυυυυ απαλό σαν βελούδο οπότε δεν είναι καν πλαστικό ίσα ίσα που είναι κάπως σεξυ και κάποια είναι σχεδόν αθόρυβα
3των , υπάρχει μια κατηγορία που ακουμπάει το σημείο g υποτίθεται.
Και σου δίνει βαθύς/βαθιεις/βαθιης (μα πως κλίνεται

) οργασμούς
...πιο γεμάτους σε όγκο βρε παιδί μου..
Όχι τόσο επιφανιακους που έχουμε εμείς τα κορίτσια όταν είμαστε μόνες μας..Του δευτερόλεπτου
4των μπορώ να καταλάβω αν ταυτόχρονα ,πριν ,μετά υπάρχει και συντροφος ,χάδια, φιλιά κλπ ... πως μπορεί να γίνουν οι οργασμοί πολύ πιο πλούσιοι σε αίσθηση., αυτό καταλαβαίνω και ίσως και κάτι έξτρα.. μια και κάποιοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στους δυο εραστές, παιχνίδι είναι να μην παίξουν και οι δυο ?
Το μόνο μειον είναι ο ήχος
🫣🫣🫣
Αλλά αν έρθει το παιχνίδι πάνω που είστε αναμενοι πολύ...ποιος νοιάζεται για τον ήχο...

Χμ..Ωραίο θέμα Λουλούδω μου!
Τα βρίσκω ενδιαφέροντα, τα κοιτώ, όταν μου στέλνουν διαφημίσεις από περιέργεια κυρίως, να δω τι σκέφτεται ο κόσμος, πώς λειτουργούν κλπ.
Όμως δεν είναι για μένα.
1ο: συχαίνομαι
2ο: είμαι βέβαιη, πως δε θα μου αρέσουν τα πλαστικά και διάφορα τεχνητά μέσα.
Θα πω..
Δεν έχεις δοκιμάσει οπότε αν έχεις την περιέργεια why not..δεν θα το μαθει κανεις

Το σιχαίνεσα λες ....
έκανα πρόσφατα μια πολυυυ καλή έρευνα αγοράς γιατί είμαι περίεργο ζουζούνι και κατάλαβα πως υπάρχουν ποιότητες και ποιότητες... αρχικά είναι ένας άλλος νέος κόσμος.. σχήματα χρώματα τρελό..
Τα πολύ καλά της αγοράς πχ μια εταιρία Λελο ,ξένη... εχει κάτι όμορφα γλυκούλικα begginers friendly .. αδιάβροχα πλενομενα κλπ οπότε τι να σιχαθείς, αν έχει καλή υγιεινή. Και στην τελική μπορείς και με προφυλακτικά να τα δοκιμάζεις..υποθέτω.
Αλλά είπα ..κι αν τόσα χρόνια χάνω που δεν έχω δοκιμάσει?? Αχαχα
Δοκίμασα οποτε κορίτσι
Έχω 4 συμπεράσματα..
1τον καταλαβαίνω το hype χαχαχα
2ρων το πλαστικό είναι πολυυυυυυ απαλό σαν βελούδο οπότε δεν είναι καν πλαστικό ίσα ίσα που είναι κάπως σεξυ και κάποια είναι σχεδόν αθόρυβα
3των , υπάρχει μια κατηγορία που ακουμπάει το σημείο g υποτίθεται.
Και σου δίνει βαθύς/βαθιεις/βαθιης (μα πως κλίνεται

...πιο γεμάτους σε όγκο βρε παιδί μου..
Όχι τόσο επιφανιακους που έχουμε εμείς τα κορίτσια όταν είμαστε μόνες μας..Του δευτερόλεπτου
4των μπορώ να καταλάβω αν ταυτόχρονα ,πριν ,μετά υπάρχει και συντροφος ,χάδια, φιλιά κλπ ... πως μπορεί να γίνουν οι οργασμοί πολύ πιο πλούσιοι σε αίσθηση., αυτό καταλαβαίνω και ίσως και κάτι έξτρα.. μια και κάποιοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στους δυο εραστές, παιχνίδι είναι να μην παίξουν και οι δυο ?
Το μόνο μειον είναι ο ήχος

Αλλά αν έρθει το παιχνίδι πάνω που είστε αναμενοι πολύ...ποιος νοιάζεται για τον ήχο...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ότι πιο εύκολα θα καθαρίζει αυτό είναι σίγουρο.. άσε που αν ειναι και κανένα διάφανο θα μοιάζει με το ραβδί του Harry Potter.Εε δεν νομίζω
Και ευκολότερα καθαρίζει και τη δροσούλα σου στην έξοδο θα έχεις![]()

Αχαχαχαχααχαχα , το έκανα εικόνα να ξέρεις ένα ταπερ γεμάτο παγωμένα, butt plugs ...κλαίω..Νοπ, ζεστα βγαινουν, στη θερμοκρασια του σωματος. 36.6. Βαλε βγαλε βαλε βγαλε, μετα απο λιγο ειναι ζεστό.
Πρέπει να χεις 5 butt plugs στη σειρά, άρτι βγαλμένα από το ψυγείο και να τα βαζεις βγάζεις με τη σειρά για μάξιμουμ δροσοκώλι.
Αλλά ειναι μπελαλίδικο, καλύτερα αεροπλάνο και Ταιλάνδη για προβοσκίς.

Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

10-04-25

12:19
διαβαζοντας αυτα....τρωγοντας κασεροκουλουρο...τι χαρα
φανταζομαι γινεται ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΉ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ πριν γινει οτιδηποτε απο πισω.
οσο και να ξεπλυνεις @Valder, τα μικροβια ειναι εκει, γιατι προφανως αποστειρωση μεσα στο στομα δεν γινεται

οσο και να ξεπλυνεις @Valder, τα μικροβια ειναι εκει, γιατι προφανως αποστειρωση μεσα στο στομα δεν γινεται

Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

10-04-25

12:21
Και όταν φιλιομαστε εκεί είναι τα μικρόβια... τι σημαίνει δεν θα φιλιομαστε ?..διαβαζοντας αυτα....τρωγοντας κασεροκουλουρο...τι χαρα
οσο και να ξεπλυνεις @Valder, τα μικροβια ειναι εκει, γιατι προφανως αποστειρωση μεσα στο στομα δεν γινεται![]()

Friday_k
Δραστήριο μέλος

10-04-25

12:23
εννοω τα μικροβια απο το γλειψιμο του κωλου.Και όταν φιλιομαστε εκεί είναι τα μικρόβια... τι σημαίνει δεν θα φιλιομαστε ?..![]()
Valder
Τιμώμενο Μέλος

10-04-25

12:23
Και φιαλίδια γεμάτα cum squirts για cocktail shots όταν θα λειπει η αγαπημένη, και δε θα μπορώ να το χω διαθέσιμο άμεσα.Αχαχαχαχααχαχα , το έκανα εικόνα να ξέρεις ένα ταπερ γεμάτο παγωμένα, butt plugs ...κλαίω..![]()
Sex toys και μαλακιες. Πουριτανή κοινωνία τελείως.
Στον ιδεατο κόσμο μου, με καθε νιοπαντρο ζευγάρι έπρεπε να επιδοτείται ολοκληρο BDSM chamber για χοντρά σκηνικά, τροχούς για δέσιμο, κατασκευες για να παγιδευονται χέρια ποδια και να στραγγιζεις τον άλλο, cock cages, sounding apparatus, όλα. Να σε κανει το πουτανάκι της η Αφέντρα.
Καλό βούρτσισμα και μετα πέρασμα με chlorexil.αποστειρωση μεσα στο στομα δεν γινεται![]()
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

10-04-25

12:25
Παιδιά
αλλα κάτι έχει γίνει και όλοι οι άντρες έχουν φετίχ με τους πισινους μας... δεν ξέρω τι έχει συμβεί αχαχαχα
Όπως και να έχει υγιεινή πάνω απ όλα και εξετάσεις, και όλα μια χαρά υποθέτω..
Χμ..δεν έχω απάντηση...εννοω τα μικροβια απο το γλειψιμο του κωλου.
αλλα κάτι έχει γίνει και όλοι οι άντρες έχουν φετίχ με τους πισινους μας... δεν ξέρω τι έχει συμβεί αχαχαχα
Friday_k
Δραστήριο μέλος

10-04-25

12:27
εισαι σιγουρος οτι το chlorexil ειναι για τετοια μικροβια?Καλό βούρτσισμα και μετα πέρασμα με chlorexil.
άλλα μικροβια του κωλου, άλλα του στοματος.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

10-04-25

12:28
Αυτό ακούγεται σαν να θέλει αποστείρωση.. παγωμα.... κανόνες υγειηνου ξεπαγωματος , κανονες συντηρισης ...χαχαχαΚαι φιαλίδια γεμάτα cum squirts για cocktail shots όταν θα λειπει η αγαπημένη, και δε θα μπορώ να το χω διαθέσιμο άμεσα.
Μπελαλίδικο μπελαλίδικο...

Εγώ έχω διαβάσει πως είναι τα ίδια.. κατσε να γκουγκλαρουμεεισαι σιγουρος οτι το chlorexil ειναι για τετοια μικροβια?
Δεν βρήκα κάτι...
Valder
Τιμώμενο Μέλος

10-04-25

12:30
Ορμόνες. Ο ιδιος λόγος για τον οποιο μας αρέσει και το γλειφομούνι όταν θελουμε πολύ κάποια.Παιδιά
Χμ..δεν έχω απάντηση...
Δεν εχεις μυρισει διπλα σου εναν αντρα που γουσταρεις, το δέρμα του, αυτη η μυρωδιά στα χέρια, στο σώμα και να εισαι σε καύλα εκεινη την ωρα να θες να τον βαλεις κατω;
Το ίδιο ειναι, γι αυτο σας γλείφουμε τους κώλους.
Δεν ξερω, αλλα απο το τίποτα, καλύτερο ειναι μια εστω βασικη διαδικασία με αυτά, όχι;εισαι σιγουρος οτι το chlorexil ειναι για τετοια μικροβια?
Friday_k
Δραστήριο μέλος

10-04-25

12:33
ε το πιο υγιεινο ειναι να μην γλειφουμε κωλους. αλλα την στιγμη της καυλας, ξεχνας και πως σε λενε.Δεν ξερω, αλλα απο το τίποτα, καλύτερο ειναι μια εστω βασικη διαδικασία με αυτά, όχι;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.