Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.515 μηνύματα.

10-04-25

20:03
Σε αυτά τα πιο προσωπικά είναι και εκει πάντα.. επιλεκτικά και μαζεμένα.. οχι όπου να ναι.. αυτό που λέει ο Βαλ.. όταν είσαι σκληρά ερωτευμενος ε τα θέλεις όλα.100 ; !!!
Τι είσαι εσύ ρε παιδί μου!
Τώρα να κάνω και γω μια αδιάκριτη ερώτηση. Με το ..... πούσι, πώς πάει το φιλί; Το κάνεις και στις 100 (αν είναι ΟΚ εννοώ);
(Συγνώμη αν είμαι αδιάκριτη, στατιστικά το ρωτώ)
και για να μη μου βγαλουν το ποστ off topic, να συνεχίσω.... δίχως toy εννοώ
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.443 μηνύματα.

10-04-25

20:11
Δεν σας έχει τύχει να έχετε τη βαθιά αίσθηση / σιγουριά πως κάτι( κάποια πρακτική) δε σας αρέσει ( σεξουαλικά μιλάμε πάντα ) , αλλά παρόλα αυτά να έχετε πειστεί ( δια της επανάληψης και της επίδρασης που έχει ο άλλος πάνω σας) πως σας αρέσει και είναι επιλογή σας;Σε αυτά τα πιο προσωπικά είναι και εκει πάντα.. επιλεκτικά και μαζεμένα.. οχι όπου να ναι.. αυτό που λέει ο Βαλ.. όταν είσαι σκληρά ερωτευμενος ε τα θέλεις όλα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

10-04-25

20:15
Τι σου έχουν κάνει στη ζωή σου;Δεν σας έχει τύχει να έχετε τη βαθιά αίσθηση / σιγουριά πως κάτι( κάποια πρακτική) δε σας αρέσει ( σεξουαλικά μιλάμε πάντα ) , αλλά παρόλα αυτά να έχετε πειστεί ( δια της επανάληψης και της επίδρασης που έχει ο άλλος πάνω σας) πως σας αρέσει και είναι επιλογή σας;

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.443 μηνύματα.

10-04-25

20:18
Μεταμεσημεριανές σκέψεις, ενώ έχεις σηκωθεί σαν ζόμπι από ύπνο ( μη δίνεις σημασία)Τι σου έχουν κάνει στη ζωή σου;![]()
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

10-04-25

22:09
Πάρτε αγγουρακι όσοι το χρειάζεστε είναι και vegan και οικολογικό παιχνίδι.
Από το πιάτο σας στον ..... Καταλάβατε
Από το πιάτο σας στον ..... Καταλάβατε

10-04-25

22:21
Ναι.Δεν σας έχει τύχει να έχετε τη βαθιά αίσθηση / σιγουριά πως κάτι( κάποια πρακτική) δε σας αρέσει ( σεξουαλικά μιλάμε πάντα ) , αλλά παρόλα αυτά να έχετε πειστεί ( δια της επανάληψης και της επίδρασης που έχει ο άλλος πάνω σας) πως σας αρέσει και είναι επιλογή σας;
Το ίδιο το σεξ.
Μαλιστα, πίεζα τον εαυτό μου να μου αρέσει και πριν έρθει αυτός στο σπίτι, επειδή ήξερα τι θα ακολουθούσε, “προετοίμαζα” τον εαυτό μου με τέτοιο τρόπο ώστε να μου είναι λιγότερο επώδυνη η φάση.
Απο ένα σημείο και μετά πίστευα πως έχω κάποιο γυναικολογικό θέμα ή ότι είμαι ασεξουαλ.
Long story short, τον άφησα, άρχισα να βγαίνω με ένα άλλο παιδί, και κατάλαβα πως, όχι, ούτε γυναικολογικά θέματα είχα, ούτε ασεξουαλ ήμουν.
Απλα δεν ταίριαζα με εκείνο το άτομο και το σώμα μου το φώναζε!
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

11-04-25

00:23
Καθαρισμένο ή με φλούδα το αγγουράκι;Πάρτε αγγουρακι όσοι το χρειάζεστε είναι και vegan και οικολογικό παιχνίδι.
Από το πιάτο σας στον ..... Καταλάβατε![]()
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

11-04-25

07:44
Με φλούδα να παρει ο βλεννογόνος του ορθού όλα τα θρεπτικά συστατικά.Καθαρισμένο ή με φλούδα το αγγουράκι;
Σιγα μην κατσουμε να καθαριζουμε τσικι τσικι για να τα βαλουμε στον κώλο μας ρε Μπάμπη. Το πλακωνεις εκει στα αντισηπτικά ή του φοράς μια καπότα, το βιδώνεις επάνω στην καρέκλα και
"ΑΑΑΑΑΑΧ" (ψιλή φωνούλα)
Και μετα μπαινει μεσα η μάνα σου και αλλάζει σε μπάσα φωνή "Ελα μανα ειμαι ο αντρας του σπιτιού κι όταν βαζω το λαχανοκηπο στον κωλο μου θέλω την ησυχία μου!"
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.515 μηνύματα.

11-04-25

08:11
Ποσο σημαντικό είναι αυτό...Ναι.
Το ίδιο το σεξ.
Μαλιστα, πίεζα τον εαυτό μου να μου αρέσει και πριν έρθει αυτός στο σπίτι, επειδή ήξερα τι θα ακολουθούσε, “προετοίμαζα” τον εαυτό μου με τέτοιο τρόπο ώστε να μου είναι λιγότερο επώδυνη η φάση.
Απο ένα σημείο και μετά πίστευα πως έχω κάποιο γυναικολογικό θέμα ή ότι είμαι ασεξουαλ.
Long story short, τον άφησα, άρχισα να βγαίνω με ένα άλλο παιδί, και κατάλαβα πως, όχι, ούτε γυναικολογικά θέματα είχα, ούτε ασεξουαλ ήμουν.
Απλα δεν ταίριαζα με εκείνο το άτομο και το σώμα μου το φώναζε!
Να ακούμε το σώμα μας ..
Η Χημεία είναι αληθινό πραγμα .. όπως και η έλξη.. η υπάρχει η δεν υπάρχει.. σε ελλααααχιστες περιπτώσεις χτίζεται και μονο μέχρι ενός σημείου.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εμένα το "το βιδώνεις στην καρέκλα " μου προκάλεσε δέος, γιατι από engineering πλευρά είναι δύσκολο πράγμα, δεν μπορούμε να τα πάραβλέπουμε αυτάΜε φλούδα να παρει ο βλεννογόνος του ορθού όλα τα θρεπτικά συστατικά.
Σιγα μην κατσουμε να καθαριζουμε τσικι τσικι για να τα βαλουμε στον κώλο μας ρε Μπάμπη. Το πλακωνεις εκει στα αντισηπτικά ή του φοράς μια καπότα, το βιδώνεις επάνω στην καρέκλα και
"ΑΑΑΑΑΑΧ" (ψιλή φωνούλα)
Και μετα μπαινει μεσα η μάνα σου και αλλάζει σε μπάσα φωνή "Ελα μανα ειμαι ο αντρας του σπιτιού κι όταν βαζω το λαχανοκηπο στον κωλο μου θέλω την ησυχία μου!"

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

11-04-25

16:30
Το χεις σκεφτεί διεξοδικά βλέπωΜε φλούδα να παρει ο βλεννογόνος του ορθού όλα τα θρεπτικά συστατικά.
"ΑΑΑΑΑΑΧ" (ψιλή φωνούλα)

Valder
Τιμώμενο Μέλος

11-04-25

16:33
Το κάνω διεξοδικά, καθε δεύτερο βράδυ.Το χεις σκεφτεί διεξοδικά βλέπω![]()

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.

11-04-25

16:42
Το πλακωνεις εκει στα αντισηπτικά ή του φοράς μια καπότα, το βιδώνεις επάνω στην καρέκλα
Πράγματι! Πατέντα για νέο sex toy!Εμένα το "το βιδώνεις στην καρέκλα " μου προκάλεσε δέος, γιατι από engineering πλευρά είναι δύσκολο πράγμα, δεν μπορούμε να τα πάραβλέπουμε αυτάεντυπωσιακό
Δεν είναι δύσκολο, θα την έχει ήδη βιδωμένη: <Καρέκλα αυτοικανοποίησης>! Θα πουλιέται με ή χωρίς την καπότα;
chester20080
Επιφανές μέλος

11-04-25

16:46
Σέλα στο ποδήλατο δεν βάζεις ε;Το κάνω διεξοδικά, καθε δεύτερο βράδυ.![]()
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

11-04-25

16:48
Το αγγούρι κι αν κινδυνεύει να σπάσει μέσα στο ορθό, όχι το γυάλινο dildoΤο κάνω διεξοδικά, καθε δεύτερο βράδυ.![]()

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

11-04-25

16:54
Προσοχή με τα αγγουράκια.Το αγγούρι κι αν κινδυνεύει να σπάσει μέσα στο ορθό, όχι το γυάλινο dildo![]()
Να 'ναι μπαγιάτικο.

Valder
Τιμώμενο Μέλος

11-04-25

17:03
Ειναι με σχοινια στερεωμενο στη μεση ενος Χ το αγγούρι και με τις ακρες των σκοινιων δενω και τα χερια στα χερουλια της πολυθρονας για να μη μπορει να ξεφυγει ο κωλος μου απο την ηδονή.Πράγματι! Πατέντα για νέο sex toy!
Δεν είναι δύσκολο, θα την έχει ήδη βιδωμένη: <Καρέκλα αυτοικανοποίησης>! Θα πουλιέται με ή χωρίς την καπότα;
XAXAXAXAXAX και περναω ΕΠΙΤΗΔΕΣ πανω απ ολες τις λακούβες για να μπαινει πιο βαθιά.Σέλα στο ποδήλατο δεν βάζεις ε;
Ενας φιλος μου ειχε δει τσοντα τετοια και ηρθε εκλιπαρώντας ο μαλάκας στη σχολή οταν σπουδάζαμε και με ρωταγε αν μπορούσα να του την ξαναβρω.Το αγγούρι κι αν κινδυνεύει να σπάσει μέσα στο ορθό, όχι το γυάλινο dildo![]()
Μπλιατς ειναι νερουλά βρε. Μονο φρέσκα.Προσοχή με τα αγγουράκια.
Να 'ναι μπαγιάτικο.![]()
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

11-04-25

17:03
Γράψτε όσο προλαβαίνετε μέχρι την Κυριακή, γιατί τη Δευτέρα η ΟΔ θα το κλειδώσει το θέμα 

Valder
Τιμώμενο Μέλος

11-04-25

17:13
Γράψτε όσο προλαβαίνετε μέχρι την Κυριακή, γιατί τη Δευτέρα η ΟΔ θα το κλειδώσει το θέμα![]()
Κάποτε κατέβαζα και την εικονα της Παναγίας να μη "βλέπει" που την εχω απέναντι απο το κρεβατι, όταν ήταν οι ενδοξες εποχές που έφερνα κυρίες.
Και έβλεπες απέναντι στον καθρέφτη εμας να κανουμε ωπαλάκια, κι απο διπλα η άγια εικόνα. Ντροπής. Πήγαινα την κατέβαζα και όλα οκ.
Είπαμε, ανωμαλος ανώμαλος αλλα ενα σέβας.
Τώρα Μεγαλη Βδομάδα θα χει μονο Σκέψεις, Πως Αισθανεστε και Ανοιχτη Συζητηση CnF. Τέρμα τα sex toys.
Απο το Μαιο πάλι να αντισταθμίσουμε τη λύπη για την Άλωση της Πόλης.
ΥΓ: Πως φαίνεται οτι ηρέμησα λίγο απο το στρες ε; Με εχει δάρει η μαλακία σ αυτο το θεμα, περνάω καλά!
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

11-04-25

17:18
Πολύ χαίρομαι για αυτό, ΒάλντερΥΓ: Πως φαίνεται οτι ηρέμησα λίγο απο το στρες ε; Με εχει δάρει η μαλακία σ αυτο το θεμα, περνάω καλά!

Τόσες μέρες απελπίζομαι και σας ζαλίζω τον έρωτα και δεν σας ρωτάω πώς είστε. Και αισθάνομαι τύψεις γι' αυτό.
Να είσαι καλά! Σε αγαπάω.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

11-04-25

17:19
Επιτέλους κι ενας ανθρωπος που το λεει! Love you too μπιτς!Πολύ χαίρομαι για αυτό, Βάλντερ
Τόσες μέρες απελπίζομαι και σας ζαλίζω τον έρωτα και δεν σας ρωτάω πώς είστε. Και αισθάνομαι τύψεις γι' αυτό.
Να είσαι καλά! Σε αγαπάω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.