Wishful
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Το τι νοιωθει όμως ο καθένας μας, ειναι διαφορετικό....
Είναι επίσης διαφορετικός και ο έρωτας και το σεξ κάθε φορα που λαμβάνει χώρα είτε με τον ίδιο είτε με διαφορετικό παρτενέρ....
Για τον έρωτα επισης αν και ειναι "ιδέα" γνωρίζουμε πολλά...
Γνωρίζουμε ότι σε "καιει" πολλές φορές κι όμως.... πάμε με τα μουτρα στη φωτια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

2η παρατήρηση και στην ουσία η άποψή μου:
Η συνουσία είναι κάτι το οποίο, σαν λειτουργία και μόνο, εμπεριέχει την σωματική επαφή 2 όντων. Σαφώς λοιπόν υπάρχουν όρια στο τι μπορείς να κάνεις. Άλλο όμως το υπάρχουν όρια και άλλο το "τα ξέρω και τα κάνω όλα". Εσυ μπορεί να κάνεις 35 στάσεις στο σεξ. Ο άλλος όμως μπορεί να είναι 40 χρόνια μεγαλύτερός σου, να έχει πάει με τη μισή Αθήνα και να ξέρει μόνο 5 στάσεις. Κατάλαβες; Δε μπορείς να ξέρεις τα όρια του σεξ, αλλά υπάρχουν από τη φύση του σεξ και μόνο.
Από την άλλη ο έρωτας είναι προϊόν υλικό μεν (ας μην μπλέξουμε με το θέμα ορμόνες και εκκρίσεις) αλλά εμείς το συγχέουμε με την πνευματική μορφή του, η οποία στην ουσία είναι το "αποδεικτικό στοιχείο" οτι εγω ερωτεύτηκα την τάδε, ή η τάδε εμένα. Σαφώς και στον έρωτα υπάρχουν όρια. Έχουμε δεί ανθρώπους να πεθαίνουν για τον έρωτα. Αυτό είναι και το ανώτατο όριο που μπορεί να φτάσει κανείς. Αυτό είναι και το όριο του έρωτα, έστω στην πνευματική του έκφανση (η σωματική έκφανση με τις ορμόνες δεν ξέρω τι ανώτατο όριο έχει).

Το καλυτεροτερο πραγμα ειναι ενα:
SEX μεταξυ δυο τρελα ερωτευμενων ανθρωπων...

Isiliel
Επιφανές μέλος

SEX μεταξυ δυο τρελα ερωτευμενων ανθρωπων...
Χα, χα! Μάριε έγραψες! Τα πες όλα με μια φράση! Να 'σαι καλά! Respect!
Δε νομίζω πως το σεξ έχει μετρήσιμα όρια!
Δεν μπορείς(ουμε) να φανταστείς πόσα διαφορετικά πράγματα μπορούν να κάνουν μεταξύ τους δύο άνθρωποι που τα έχουν καλά με τον εαυτό τους, δεν έχουν αμφότεροι ταμπού και ξέρουν πως να ζητήσουν αυτά που τους αρέσουν ευθαρσώς από τον ερωτικό τους σύντροφο!
kleftra
Διάσημο μέλος

Το ίδιο ισχύει και στον έρωτα, κάθε άτομο μας προκαλεί διαφορετικά συναισθήματα και αντιδράσεις σε ένταση και διάρκεια, κάτι που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί οτι θα κάναμε να το κάνουμε ή που θα νοιώθαμε να το νοιώθουμε.
Οπότε και στις δύο περιπτώσεις γηράσκουμε αεί διδασκόμενοι

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Για ποιά όρια μιλάμε????
erodia
Δραστήριο μέλος

Στο σεξ βρίσκονται 2 άνθρωποι οι οποίοι αναζητούν καθάρα την σωματική ικανοποίηση....
Ενώ στον έρωτα εμπλέκεται και η πνευματική ικανοποίηση ....
Και στα 2 υπάρχει το πάθος και η επιθυμία.....
Και στα 2 υπάρχει η ικανοποίηση των αισθήσεων....
Και στα 2 η φαντασία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.....
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Mario:SEX μεταξυ δυο τρελα ερωτευμενων ανθρωπων...
Δεν υπαρχει καλυτερο!! Σωστος!

Wishful
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από prime:Δεν υπάρχουν όρια όυτε στο σεξ ούτε στον έρωτα, γιατί για τον καθένα είναι υποκειμενικά.. Όταν όμως χάνεις τον εαυτό σου μέσα από αυτά έχεις ξεπεράσει κατά πολύ τα προσωπικά σου όρια και τότε είναι καιρός να σταματήσεις και να φύγεις.

Ασφαλώς τα άκρα (στο χάσιμο)πάντα επικίνδυνα,αλλά ωραίος τοπος να χαθεί κανείς ε;;;

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

μόλις τωρα κατάλαβα μάλλον τι θες να πεις....
όταν λες έρωτα δεν εννοεις τον πλατωνικο ή έστω το συναισθημα που περιλαμβάνει και την σεξουαλική επαφή ε?
Μιλάς για την σεξουαλική επαφή ενώ είσαι ερωτευμένος VS στο ζωώδες ένστικτο για βάλε κρεας βγαλε κρέας.....
οκ... σε αυτη την περιπτωση, εγω τα διαχωριζω

Δεν κρινω/κατακρινω/επικρινω τπτ απ τα δυο....
Ολα χρειαζονται στη ζωη του ανθρωπου, με μέτρο στη δεδομενη στιγμή....
Τα εχω κανει και τα δυο...και τα δυο μου ήταν απαραιτητα.. και τελικως αυτη την περιοδο της ζωής μου βρισκομαι στη φαση του ερωτα που περναμε και οι δυο καλα

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen:Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται.....
Για ποιά όρια μιλάμε????
To ίδιο πράγμα λέμε. Εγώ απλά το πάω λίγο παραπέρα και ρωτώ...Θα έκανες τα πάντα στο σεξ ή στον έρωτα? ( και όταν μιλάω για έρωτα βάζω κυρίως την ιδέα, το συναίσθημα).Αν ναι σου βγάζω το καπέλο

Αν όχι, έχεις φτάσει τα προσωπικά σου όρια..
Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.