1η παρατήρηση: Άστοχος τίτλος (μη στενοχωρηθείς, για βοήθεια στο λεω)
2η παρατήρηση και στην ουσία η άποψή μου:
Η συνουσία είναι κάτι το οποίο, σαν λειτουργία και μόνο, εμπεριέχει την σωματική επαφή 2 όντων. Σαφώς λοιπόν υπάρχουν όρια στο τι μπορείς να κάνεις. Άλλο όμως το υπάρχουν όρια και άλλο το "τα ξέρω και τα κάνω όλα". Εσυ μπορεί να κάνεις 35 στάσεις στο σεξ. Ο άλλος όμως μπορεί να είναι 40 χρόνια μεγαλύτερός σου, να έχει πάει με τη μισή Αθήνα και να ξέρει μόνο 5 στάσεις. Κατάλαβες; Δε μπορείς να ξέρεις τα όρια του σεξ, αλλά υπάρχουν από τη φύση του σεξ και μόνο.
Από την άλλη ο έρωτας είναι προϊόν υλικό μεν (ας μην μπλέξουμε με το θέμα ορμόνες και εκκρίσεις) αλλά εμείς το συγχέουμε με την πνευματική μορφή του, η οποία στην ουσία είναι το "αποδεικτικό στοιχείο" οτι εγω ερωτεύτηκα την τάδε, ή η τάδε εμένα. Σαφώς και στον έρωτα υπάρχουν όρια. Έχουμε δεί ανθρώπους να πεθαίνουν για τον έρωτα. Αυτό είναι και το ανώτατο όριο που μπορεί να φτάσει κανείς. Αυτό είναι και το όριο του έρωτα, έστω στην πνευματική του έκφανση (η σωματική έκφανση με τις ορμόνες δεν ξέρω τι ανώτατο όριο έχει).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.