grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος

υπαρχουν υπερβολικα σκληρα βιντεο σχετικα με τα πειραματοζωα
ακομη και τη στιγμη που μιλαμε και γραφουμε καποιο ζωο ΣΚΟΥΖΕΙ απο πονο
αλλα ειναι μακρυα.......
καλωσ η κακοσ αυτο δεν προκυτε να σταματηση[ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ]
ΠΑΝΤΩΣ βοηθουν την ανθρωπινη προσπαθεια για θεραπεια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TheClash
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλά με διαμαρτυρίες δεν γίνεται τίποτα...
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Fata Morgana
Δραστήριο μέλος

Αλλιως πιστευω οτι τα πειραματοζωα για ερευνητικους σκοπους ειναι βεβαια αποτροπαιο θεμα αλλα και απαραιτητο μεχρις οτου ανακαλυφθει καποιος αλλος τροπος για να αντιμετωπιζουμε ασθενειες..
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Fata Morgana
Δραστήριο μέλος

Crookshanks
Διάσημο μέλος

Yποτίθεται ότι είμαστε το ''ανώτερο είδος''.
Yποτίθεται

Ας διαμαρτυρηθούμε πρώτα για τα ζώα που σκοτώνονται χωρίς λίγο ή για ψυχαγωγία και μετά λέμε και για τα πειραματόζωα.Ποιός από εσάς αν έβρισκε ένα ποντίκι στο σπίτι δεν θα το σκότωνε αλλά το έπαιρνε για κατοικίδιο;
Ακριβώς. Πόσοι άνθρωποι πηγαίνουν σε τσίρκα;
Ειλικρινα δεν εχετε ιδεα τι τραβουν οι απλες κοτες και τα μοσχαρια και τα αλογα και οι αλιγατορες που σφαζονται και βασανιζονται για να εχουμε εμεις φρεσκο κρεατακι καθε μερα και στο τελος να πεθαινουμε απ την παχυσαρκια.. Το μονο που με πειραζει απ την ολη υποθεση με τα πειραματοζωα ειναι οτι χρησιμοποιουνται και για ειδη καλλωπισμου- για να εχει η καθε ψωνισμενη κυρια νεανικο δερμα για παντα..
Αλλιως πιστευω οτι τα πειραματοζωα για ερευνητικους σκοπους ειναι βεβαια αποτροπαιο θεμα αλλα και απαραιτητο μεχρις οτου ανακαλυφθει καποιος αλλος τροπος για να αντιμετωπιζουμε ασθενειες..
Αυτό.
Στην αρχή έλεγα να διαφωνήσω κάθετα με αυτό που υποστηριζόταν αρχικά, αλλά μόλις είδα ονόματα εταιρειών με καλλυντικά, μου ήρθε να βρίσω.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

ειναι σιγουρα σημαντικοτερο για μας, αλλα δεν θα συμφωνησει το ποντικι^^
(μα καλα, δοκιμαζουν make up στα ποντικια, ξερω γω;:who: )

grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος

ΟΛΑ αυτα τα κανουν με περιτη ευκολια.......
ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙσυναισθημα
millerovia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Alessandra
Διάσημο μέλος

Fata Morgana
Δραστήριο μέλος

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Nα προσθεσω εδω οτι εχω ακουσει πως εταιριες καλλυντικων βασανιζουν ζωα μεχρι αυτα να δακρυσουν και μετα συλλεγουν τα δακρυα προκειμενου να φτιαξουν καλλυντικες κρεμες. Τετοιες πρακτικες υιοθετουνται μονο απο τετοιου ειδους εταιριες κι οχι απο ερευνητικα κεντρα φυσικα..
Χωρίς να ξέρω, μου ακούγεται πολύ ράδιο-αρβύλα.
Fata Morgana
Δραστήριο μέλος

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Χωρις να ξερεις, δεν ειναι ραδιο αρβυλα γιατι δε βλεπω ραδιο αρβυλα..
Με τις λίγες γνώσεις χημείας/τεχνολογίας υλικών που έχω μου φαίνεται πολύ πιο έυκολο να "παράγουν" δάκρυα στο εργαστήριο μιας και το κύριο συστατικό τους είναι το νερό σε ποσότητες κατάλληλες προς χρήση, παρά να βασανίζουν ζώα στην σειρά και να ελπίζουν σε λίγες μόνο σταγόνες από αυτά.
Επίσης η ιστορία ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ των hoaxes που κυκλοφορούν, οπότε η άποψή μου ότι είναι hoax ενισχύεται.
(Επίσης με μία γρήγορη αναζήτηση στον γουγλη "animal tears" και "animal tears cosmetics" δεν βρήκα κάτι σχετικό)

Fata Morgana
Δραστήριο μέλος

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν το συνεχιζω.. Ειπα οτι ''εχω ακουσει''. Συγνωμη αν παραπλανησα..![]()
Δεν το είπα για να σε κατηγορήσω, απλά πολλές φορές "κατηγορούμε" απλά επειδή ακούσαμε κάτι , το οποίο όμως δεν ισχύει.
Γι αυτό γενικά καλό είναι όσο μπορούμε να ελέγχουμε κατά πόσον αληθεύουν αυτά που ακούμε.
Συγγνώμη αν έγινα επιθετικός.
(Απλά κι εγώ είπα την άποψή μου χωρίς να μπορώ να είμαι σίγουρος )
-- djohn
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.