Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:49 Η Subject to change: #21 10-09-06 17:49 Αρχική Δημοσίευση από tsus: τελικα κυκλοφορουν σε dvd οι simpsons?? Click για ανάπτυξη... Ναι, μέχρι το 7ο season. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:50 Ο tsus έγραψε: #22 10-09-06 17:50 δηλαδη ειναι 7διαφορετικα dvd?υποτιτλους εχουν(ενα απλο lower εχουμε)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:52 Η Subject to change: #23 10-09-06 17:52 Όχι, είναι 27 DVD. Το κάθε season αποτελείται απο 4 DVD, εκτός απο το πρώτο που είναι μόνο 3. Υπότιτλους έχουν, και στα ελληνικά, αν και θα σου συνιστούσα να τα βλέπεις με αγγλικούς υπότιτλους, είναι πολύ καλύτερη εμπειρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:46 Ο Demelene έγραψε: #24 11-09-06 11:46 Michelle νομίζω ότι Futurama έχω δει σε ένα μαγαζί δίπλα από το Metropolis στην Αθήνα! Αν περάσω από εκεί θα το έχω υπόψη και θα σου πω! Πάντως γιατί δεν το κοιτά online?Δλδ Amazon πχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:00 Η Subject to change: #25 11-09-06 14:00 Demelene δεν θέλω να αγοράσω! Να νοικιάσω θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:31 Ο Demelene έγραψε: #26 11-09-06 15:31 Ουπς.Συγνώμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2006 στις 02:21 Η Subject to change: #27 31-10-06 02:21 The real Simpsons: https://www.youtube.com/watch?v=G_5KZBtzpO0 Πάντως δεν μοιάζουν και πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2006 στις 08:32 Ο iJohnnyCash: #28 31-10-06 08:32 ιου απαίσιο video. Οι θανατικοί των simpsons ας δουν και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:21 Η Kolokythi: #29 18-02-09 00:21 Ωωω...simpsons! Λατρεύω τους Simpsons! Με περηφάνεια δηλώνω πως έχω δει όλα τους τα επισόδεια...(προς το τέλος έβλεπα όλους τους ανθρώπους κίτρινους ) Εξαιρετική σειρά πραγματικά...μου έχει χαρίσει τόνους γέλιου, την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιους δεν την γνωρίζουν. Τώρα ετοιμάζομαι να ξεκινήσω southpark Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:41 Ο rascal_gd: #30 18-02-09 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Kolokythi: Τώρα ετοιμάζομαι να ξεκινήσω southpark Click για ανάπτυξη... Καλη αρχη αλλα μην ψαχνεις για κανα Hommer. Αυτα μονο στους Simpsons. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsus: τελικα κυκλοφορουν σε dvd οι simpsons?? Click για ανάπτυξη... Ναι, μέχρι το 7ο season. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:50 Ο tsus έγραψε: #22 10-09-06 17:50 δηλαδη ειναι 7διαφορετικα dvd?υποτιτλους εχουν(ενα απλο lower εχουμε)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:52 Η Subject to change: #23 10-09-06 17:52 Όχι, είναι 27 DVD. Το κάθε season αποτελείται απο 4 DVD, εκτός απο το πρώτο που είναι μόνο 3. Υπότιτλους έχουν, και στα ελληνικά, αν και θα σου συνιστούσα να τα βλέπεις με αγγλικούς υπότιτλους, είναι πολύ καλύτερη εμπειρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:46 Ο Demelene έγραψε: #24 11-09-06 11:46 Michelle νομίζω ότι Futurama έχω δει σε ένα μαγαζί δίπλα από το Metropolis στην Αθήνα! Αν περάσω από εκεί θα το έχω υπόψη και θα σου πω! Πάντως γιατί δεν το κοιτά online?Δλδ Amazon πχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:00 Η Subject to change: #25 11-09-06 14:00 Demelene δεν θέλω να αγοράσω! Να νοικιάσω θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:31 Ο Demelene έγραψε: #26 11-09-06 15:31 Ουπς.Συγνώμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2006 στις 02:21 Η Subject to change: #27 31-10-06 02:21 The real Simpsons: https://www.youtube.com/watch?v=G_5KZBtzpO0 Πάντως δεν μοιάζουν και πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2006 στις 08:32 Ο iJohnnyCash: #28 31-10-06 08:32 ιου απαίσιο video. Οι θανατικοί των simpsons ας δουν και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:21 Η Kolokythi: #29 18-02-09 00:21 Ωωω...simpsons! Λατρεύω τους Simpsons! Με περηφάνεια δηλώνω πως έχω δει όλα τους τα επισόδεια...(προς το τέλος έβλεπα όλους τους ανθρώπους κίτρινους ) Εξαιρετική σειρά πραγματικά...μου έχει χαρίσει τόνους γέλιου, την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιους δεν την γνωρίζουν. Τώρα ετοιμάζομαι να ξεκινήσω southpark Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:41 Ο rascal_gd: #30 18-02-09 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Kolokythi: Τώρα ετοιμάζομαι να ξεκινήσω southpark Click για ανάπτυξη... Καλη αρχη αλλα μην ψαχνεις για κανα Hommer. Αυτα μονο στους Simpsons. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δηλαδη ειναι 7διαφορετικα dvd?υποτιτλους εχουν(ενα απλο lower εχουμε)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:52 Η Subject to change: #23 10-09-06 17:52 Όχι, είναι 27 DVD. Το κάθε season αποτελείται απο 4 DVD, εκτός απο το πρώτο που είναι μόνο 3. Υπότιτλους έχουν, και στα ελληνικά, αν και θα σου συνιστούσα να τα βλέπεις με αγγλικούς υπότιτλους, είναι πολύ καλύτερη εμπειρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:46 Ο Demelene έγραψε: #24 11-09-06 11:46 Michelle νομίζω ότι Futurama έχω δει σε ένα μαγαζί δίπλα από το Metropolis στην Αθήνα! Αν περάσω από εκεί θα το έχω υπόψη και θα σου πω! Πάντως γιατί δεν το κοιτά online?Δλδ Amazon πχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:00 Η Subject to change: #25 11-09-06 14:00 Demelene δεν θέλω να αγοράσω! Να νοικιάσω θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:31 Ο Demelene έγραψε: #26 11-09-06 15:31 Ουπς.Συγνώμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2006 στις 02:21 Η Subject to change: #27 31-10-06 02:21 The real Simpsons: https://www.youtube.com/watch?v=G_5KZBtzpO0 Πάντως δεν μοιάζουν και πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2006 στις 08:32 Ο iJohnnyCash: #28 31-10-06 08:32 ιου απαίσιο video. Οι θανατικοί των simpsons ας δουν και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:21 Η Kolokythi: #29 18-02-09 00:21 Ωωω...simpsons! Λατρεύω τους Simpsons! Με περηφάνεια δηλώνω πως έχω δει όλα τους τα επισόδεια...(προς το τέλος έβλεπα όλους τους ανθρώπους κίτρινους ) Εξαιρετική σειρά πραγματικά...μου έχει χαρίσει τόνους γέλιου, την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιους δεν την γνωρίζουν. Τώρα ετοιμάζομαι να ξεκινήσω southpark Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:41 Ο rascal_gd: #30 18-02-09 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Kolokythi: Τώρα ετοιμάζομαι να ξεκινήσω southpark Click για ανάπτυξη... Καλη αρχη αλλα μην ψαχνεις για κανα Hommer. Αυτα μονο στους Simpsons. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι, είναι 27 DVD. Το κάθε season αποτελείται απο 4 DVD, εκτός απο το πρώτο που είναι μόνο 3. Υπότιτλους έχουν, και στα ελληνικά, αν και θα σου συνιστούσα να τα βλέπεις με αγγλικούς υπότιτλους, είναι πολύ καλύτερη εμπειρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:46 Ο Demelene έγραψε: #24 11-09-06 11:46 Michelle νομίζω ότι Futurama έχω δει σε ένα μαγαζί δίπλα από το Metropolis στην Αθήνα! Αν περάσω από εκεί θα το έχω υπόψη και θα σου πω! Πάντως γιατί δεν το κοιτά online?Δλδ Amazon πχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:00 Η Subject to change: #25 11-09-06 14:00 Demelene δεν θέλω να αγοράσω! Να νοικιάσω θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:31 Ο Demelene έγραψε: #26 11-09-06 15:31 Ουπς.Συγνώμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2006 στις 02:21 Η Subject to change: #27 31-10-06 02:21 The real Simpsons: https://www.youtube.com/watch?v=G_5KZBtzpO0 Πάντως δεν μοιάζουν και πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2006 στις 08:32 Ο iJohnnyCash: #28 31-10-06 08:32 ιου απαίσιο video. Οι θανατικοί των simpsons ας δουν και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:21 Η Kolokythi: #29 18-02-09 00:21 Ωωω...simpsons! Λατρεύω τους Simpsons! Με περηφάνεια δηλώνω πως έχω δει όλα τους τα επισόδεια...(προς το τέλος έβλεπα όλους τους ανθρώπους κίτρινους ) Εξαιρετική σειρά πραγματικά...μου έχει χαρίσει τόνους γέλιου, την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιους δεν την γνωρίζουν. Τώρα ετοιμάζομαι να ξεκινήσω southpark Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:41 Ο rascal_gd: #30 18-02-09 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Kolokythi: Τώρα ετοιμάζομαι να ξεκινήσω southpark Click για ανάπτυξη... Καλη αρχη αλλα μην ψαχνεις για κανα Hommer. Αυτα μονο στους Simpsons. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Michelle νομίζω ότι Futurama έχω δει σε ένα μαγαζί δίπλα από το Metropolis στην Αθήνα! Αν περάσω από εκεί θα το έχω υπόψη και θα σου πω! Πάντως γιατί δεν το κοιτά online?Δλδ Amazon πχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:00 Η Subject to change: #25 11-09-06 14:00 Demelene δεν θέλω να αγοράσω! Να νοικιάσω θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:31 Ο Demelene έγραψε: #26 11-09-06 15:31 Ουπς.Συγνώμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2006 στις 02:21 Η Subject to change: #27 31-10-06 02:21 The real Simpsons: https://www.youtube.com/watch?v=G_5KZBtzpO0 Πάντως δεν μοιάζουν και πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2006 στις 08:32 Ο iJohnnyCash: #28 31-10-06 08:32 ιου απαίσιο video. Οι θανατικοί των simpsons ας δουν και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:21 Η Kolokythi: #29 18-02-09 00:21 Ωωω...simpsons! Λατρεύω τους Simpsons! Με περηφάνεια δηλώνω πως έχω δει όλα τους τα επισόδεια...(προς το τέλος έβλεπα όλους τους ανθρώπους κίτρινους ) Εξαιρετική σειρά πραγματικά...μου έχει χαρίσει τόνους γέλιου, την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιους δεν την γνωρίζουν. Τώρα ετοιμάζομαι να ξεκινήσω southpark Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:41 Ο rascal_gd: #30 18-02-09 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Kolokythi: Τώρα ετοιμάζομαι να ξεκινήσω southpark Click για ανάπτυξη... Καλη αρχη αλλα μην ψαχνεις για κανα Hommer. Αυτα μονο στους Simpsons. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Demelene δεν θέλω να αγοράσω! Να νοικιάσω θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:31 Ο Demelene έγραψε: #26 11-09-06 15:31 Ουπς.Συγνώμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2006 στις 02:21 Η Subject to change: #27 31-10-06 02:21 The real Simpsons: https://www.youtube.com/watch?v=G_5KZBtzpO0 Πάντως δεν μοιάζουν και πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2006 στις 08:32 Ο iJohnnyCash: #28 31-10-06 08:32 ιου απαίσιο video. Οι θανατικοί των simpsons ας δουν και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:21 Η Kolokythi: #29 18-02-09 00:21 Ωωω...simpsons! Λατρεύω τους Simpsons! Με περηφάνεια δηλώνω πως έχω δει όλα τους τα επισόδεια...(προς το τέλος έβλεπα όλους τους ανθρώπους κίτρινους ) Εξαιρετική σειρά πραγματικά...μου έχει χαρίσει τόνους γέλιου, την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιους δεν την γνωρίζουν. Τώρα ετοιμάζομαι να ξεκινήσω southpark Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:41 Ο rascal_gd: #30 18-02-09 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Kolokythi: Τώρα ετοιμάζομαι να ξεκινήσω southpark Click για ανάπτυξη... Καλη αρχη αλλα μην ψαχνεις για κανα Hommer. Αυτα μονο στους Simpsons. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ουπς.Συγνώμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2006 στις 02:21 Η Subject to change: #27 31-10-06 02:21 The real Simpsons: https://www.youtube.com/watch?v=G_5KZBtzpO0 Πάντως δεν μοιάζουν και πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2006 στις 08:32 Ο iJohnnyCash: #28 31-10-06 08:32 ιου απαίσιο video. Οι θανατικοί των simpsons ας δουν και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:21 Η Kolokythi: #29 18-02-09 00:21 Ωωω...simpsons! Λατρεύω τους Simpsons! Με περηφάνεια δηλώνω πως έχω δει όλα τους τα επισόδεια...(προς το τέλος έβλεπα όλους τους ανθρώπους κίτρινους ) Εξαιρετική σειρά πραγματικά...μου έχει χαρίσει τόνους γέλιου, την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιους δεν την γνωρίζουν. Τώρα ετοιμάζομαι να ξεκινήσω southpark Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:41 Ο rascal_gd: #30 18-02-09 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Kolokythi: Τώρα ετοιμάζομαι να ξεκινήσω southpark Click για ανάπτυξη... Καλη αρχη αλλα μην ψαχνεις για κανα Hommer. Αυτα μονο στους Simpsons. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The real Simpsons: https://www.youtube.com/watch?v=G_5KZBtzpO0 Πάντως δεν μοιάζουν και πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2006 στις 08:32 Ο iJohnnyCash: #28 31-10-06 08:32 ιου απαίσιο video. Οι θανατικοί των simpsons ας δουν και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:21 Η Kolokythi: #29 18-02-09 00:21 Ωωω...simpsons! Λατρεύω τους Simpsons! Με περηφάνεια δηλώνω πως έχω δει όλα τους τα επισόδεια...(προς το τέλος έβλεπα όλους τους ανθρώπους κίτρινους ) Εξαιρετική σειρά πραγματικά...μου έχει χαρίσει τόνους γέλιου, την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιους δεν την γνωρίζουν. Τώρα ετοιμάζομαι να ξεκινήσω southpark Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:41 Ο rascal_gd: #30 18-02-09 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Kolokythi: Τώρα ετοιμάζομαι να ξεκινήσω southpark Click για ανάπτυξη... Καλη αρχη αλλα μην ψαχνεις για κανα Hommer. Αυτα μονο στους Simpsons. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ιου απαίσιο video. Οι θανατικοί των simpsons ας δουν και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:21 Η Kolokythi: #29 18-02-09 00:21 Ωωω...simpsons! Λατρεύω τους Simpsons! Με περηφάνεια δηλώνω πως έχω δει όλα τους τα επισόδεια...(προς το τέλος έβλεπα όλους τους ανθρώπους κίτρινους ) Εξαιρετική σειρά πραγματικά...μου έχει χαρίσει τόνους γέλιου, την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιους δεν την γνωρίζουν. Τώρα ετοιμάζομαι να ξεκινήσω southpark Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:41 Ο rascal_gd: #30 18-02-09 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Kolokythi: Τώρα ετοιμάζομαι να ξεκινήσω southpark Click για ανάπτυξη... Καλη αρχη αλλα μην ψαχνεις για κανα Hommer. Αυτα μονο στους Simpsons. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ωωω...simpsons! Λατρεύω τους Simpsons! Με περηφάνεια δηλώνω πως έχω δει όλα τους τα επισόδεια...(προς το τέλος έβλεπα όλους τους ανθρώπους κίτρινους ) Εξαιρετική σειρά πραγματικά...μου έχει χαρίσει τόνους γέλιου, την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιους δεν την γνωρίζουν. Τώρα ετοιμάζομαι να ξεκινήσω southpark Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:41 Ο rascal_gd: #30 18-02-09 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Kolokythi: Τώρα ετοιμάζομαι να ξεκινήσω southpark Click για ανάπτυξη... Καλη αρχη αλλα μην ψαχνεις για κανα Hommer. Αυτα μονο στους Simpsons. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Kolokythi: Τώρα ετοιμάζομαι να ξεκινήσω southpark Click για ανάπτυξη... Καλη αρχη αλλα μην ψαχνεις για κανα Hommer. Αυτα μονο στους Simpsons. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.