27-02-12

14:28
Γεια σας παιδιά, κατέβασα το Skype για το κινητό μου Sonny Ericsson xperia neo v (android) και ενώ πριν λίγες μέρες έκανα καννονικά κλήση βίντεο με τον φίλο μου, σήμερα καθός πατάω video>front ή back camera δεν κάνει τίποτα.. Φτέω εγώ ή ο φίλος μου;, πως φτιάχνει;;;;
Επήσεις κάθε τόσο κόβει την κλήση, εμένα μου λέει κατεφθείαν calling, μετα calling failed και ώταν ξαναπατάω εγώ κλήση τότε ο φιλος μου απαντάει......
Επήσεις κάθε τόσο κόβει την κλήση, εμένα μου λέει κατεφθείαν calling, μετα calling failed και ώταν ξαναπατάω εγώ κλήση τότε ο φιλος μου απαντάει......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

01-03-12

16:21
Δοκίμασες να σβήσεις και να εγκαταστήσεις ξανά την εφαρμογή;
Το κόψιμο το κλήσεων, έχει να κάνει καθαρά με την γραμμή. Με 3G το χρησιμοποιείς;
Το κόψιμο το κλήσεων, έχει να κάνει καθαρά με την γραμμή. Με 3G το χρησιμοποιείς;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

07-06-12

13:33
Βασικά χεησιμοποιω router αλλα τελικά εφτεγε ο Υ/Η του φιλου μου.. παντως ευχαρισωΔοκίμασες να σβήσεις και να εγκαταστήσεις ξανά την εφαρμογή;
(αμα θέλετε μπορείτε να κλειδωσετε το topic

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...