07-12-21

21:15
Φόρεσα πρώτη φορά το 2017 και έκτοτε δεν έχω αποχωριστεί ποτέ μια τέτοια συσκευή. Για μένα είναι must το smartwatch. Από μετρήσεις υγείας (καμένες θερμίδες, καταγραφή προπόνησης, ανάλυση ύπνου και καρδιαγγειακού συστήματος), έως και contactless πληρωμές, οργανωμένο πορτοφόλι με εισιτήρια παντώς τύπου, και ειδοποιήσεις για κλήσεις, e-mail, social media etc. Όλα στον καρπό σου, εξοικονομείς χρόνο και έχεις την πλήρη εικόνα των ειδοποιήσεων σου, χωρίς να ανοίξεις κινητό τηλέφωνο, όταν είσαι σε κίνηση ή δουλεύεις ή ο,τιδήποτε άλλο.
Αα και να μην ξεχάσω, μέσα σε όλα αυτά, μπορείς επίσης να δεις την ώρα, καθώς και την ημερομηνία.
Αα και να μην ξεχάσω, μέσα σε όλα αυτά, μπορείς επίσης να δεις την ώρα, καθώς και την ημερομηνία.

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

07-12-21

21:17
Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι οι μετρήσεις του δεν είναι καθόλου ακριβείς; Ειδικά τα βήματα και οι θερμίδες νομίζω ότι είναι λιγότερες στην πραγματικότηταΦόρεσα πρώτη φορά το 2017 και έκτοτε δεν έχω αποχωριστεί ποτέ μια τέτοια συσκευή. Για μένα είναι must το smartwatch. Από μετρήσεις υγείας (καμένες θερμίδες, καταγραφή προπόνησης, ανάλυση ύπνου και καρδιαγγειακού συστήματος), έως και contactless πληρωμές, οργανωμένο πορτοφόλι με εισιτήρια παντώς τύπου, και ειδοποιήσεις για κλήσεις, e-mail, social media etc. Όλα στον καρπό σου, εξοικονομείς χρόνο και έχεις την πλήρη εικόνα των ειδοποιήσεων σου, χωρίς να ανοίξεις κινητό τηλέφωνο, όταν είσαι σε κίνηση ή δουλεύεις ή ο,τιδήποτε άλλο.
Αα και να μην ξεχάσω, μέσα σε όλα αυτά, μπορείς επίσης να δεις την ώρα, καθώς και την ημερομηνία.![]()
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

07-12-21

21:19
Καλά το πιο χρήσιμο βέβαια του ρολογιού είναι ένα καντράν που έχει με τον Μίκυ Μάους, το πατάς και σου λέει την ώρα με τη φωνή του Μίκυ! Φοβερό, την πρώτη μέρα πρέπει να το άκουσα γύρω στις τριάντα φορές...
Τρομερό, δεν το συζητώ. Σήμερα ξέφυγε κατα λάθος ένα "Είναι τέσσερις και τριάντα" την ώρα του μαθήματος στο φροντιστήριο.
Τρομερό, δεν το συζητώ. Σήμερα ξέφυγε κατα λάθος ένα "Είναι τέσσερις και τριάντα" την ώρα του μαθήματος στο φροντιστήριο.

07-12-21

21:23
Σωστό είναι αυτό που λες, κανένα smartwatch δε μετράει με 100% ακρίβεια. Υπάρχουν σφάλματα στις εξισώσεις που δίνουν τις τιμές, και σίγουρα στη συλλογή δεδομένων από τους αισθητήρες. Όμως, δε μας νοιάζει η απόλυτη τιμή, αλλά η μεταβολή αυτής. Για παράδειγμα, κοιτάζω τις μεταβολές από μέρα σε μέρα. Μετά από ικανό χρονικό διάστημα λήψης δεδομένων, έχω την ικανότητα να παίρνω τα trends που δείχνουν που κινούμαι. Εμένα αυτό με νοιάζει, οι μέσες τιμές καθώς περνάει ο χρόνος. Μια διορθώμενη μέση τιμή ενός χαρακτηριστικού που μετράμε, είναι ένας καλός δείκτης και έρχεται πολύ κοντά στην πραγματικότητα.Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι οι μετρήσεις του δεν είναι καθόλου ακριβείς; Ειδικά τα βήματα και οι θερμίδες νομίζω ότι είναι λιγότερες στην πραγματικότητα
Η εμπειρία μου έχει δείξει, ότι όλες αυτές οι μέσες μετρήσεις είναι πολύ τίμιες, μιας που με βάση αυτές, έχω πετύχει αρκετές φορές το στόχο μου, ιδιαίτερα στο κομμάτι της προπόνησης/διατροφής.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...