T_Chameleon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος

Αλλά και μέσα από sms, κάποιος που με ξέρει θα το διαβάσει και δεν θα του κάνει διαφορά. Αν και στον γραπτό το χω κατα ένα κλικ περισσότερο, από ότι στον προφορικό, καθώς μεσολαβεί ένα δευτερόλεπτο παραπάνω μεταξύ σκέψης και λέξης

Πάντως με sms δεν θα πω τίποτα σημαντικό- γι αυτό υπάρχει το τηλέφωνο και βαριέμαι και να γράφω. :p Αλλά όλα αυτά που γράφω στα μηνύματα, φαντάζομαι θα μπορούσα να τα πω και face to face στον άλλο.
Καλά ίσως σε μερικά να κοκκίνιζα λίγο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

Για όλα τα άλλα υπάρχει το τηλέφωνο και ο διάλογος είτε τηλεφωνικά είτε σε συνάντηση.
Δε μπορώ να διανοηθώ ότι μπορεί να ειπωθεί κάτι σοβαρό και προσωπικό με γραπτό μήνυμα, αφού αυτός που το στέλνει δεν έχει κανέναν έλεγχο για το πώς θα είναι ο παραλήπτης και σε τί στιγμή και διάθεση θα το διαβάσει. Αντίθετα σε ένα διάλογο υπάρχει ένας έλεγχος, μπορείς να χειριστείς τα πράγματα και την πορεία μιας συζήτησης.
Μου αρέσει ωστόσο να παίρνω και να στέλνω ευχές με μηνύματα, τις περισσότερες τις κρατάω αποθηκευμένες μάλιστα σα γούρια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Ανάλογα το πως το πότε και το γιατί!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

για αυτόν τον λόγο υπάρχουν τα μπλογκς, τα προσωπικά ημερολόγια ...
Προσωπικά, εκφράζομαι καλύτερα γραπτώς παρά προφορικώς.
Εχω φίλη που δεν μπορεί να γράψει δύο σείρες αλλά μιλά, αναλύει εκφράζεται προφορικά ασταμάτητα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

τελευταια μαλλον προτιμω το δευτερο. γιατι οταν λεω κατι θελω και ο αλλος να μου απανταει χωρις να το επεξεργαζεται πρωτα ή να παιρνει γνωμες τριτων.
moonlight
Διάσημο μέλος

παλια θυμαμαι στελναμε καρτες, περναμε τηλεφωνο, συναντιομασταν.. τωρα πια τυπικα μηνυματα.
εμενα προσωπικα δεν μ'αρεσουν αυτα τα στημενα μηνυματα που τα κανουν προωθηση σε ολες τις επαφες απλα για να ξεμπερδευουν. πολυ πεζο και ανουσιο. παντα τα μηνυματα που στελνω ειναι προσωπικα και ειδικα για το ατομο που επικοινωνω.

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

θυμάμαι πριν πολλά χρόνια ένα φλερτ μου με τρέλαινε στα sms θυμάμαι ότι ακόμη κι όταν είχαμε προβλήματα μου έστελνε ένα sms .......
είναι για γέλια αυτό που θα πω...
είχαμε ψιλοτσακωθεί και μου στέλνει ένα sms κορυφαίο.. κάτι σαν ποίημα κάτι σαν σκέψη....
έφαγα κόλλημα προσπαθούσα να καταλάβω τι ήθελε να πει ο "ποιητής", στην προσπαθεια μου αυτή να καταλάβω τι λέει προσφέρθηκε και η κολλητή μου να το αναλύσουμε ...αναλύαμε αναλύαμε αναλύαμε μια μια λεξη λες και είμασταν σε διαγώνισμα 2ας λυκείου ανάλυσης νεοελληνικού κειμένου......κυρίως με sms
Είχαν περάσει 3 μέρες χωρίς επικοινωνία αποφασίσαμε να συναντηθούμε........ τι ήθελες να πεις με αυτό το υπέροχο ποίημα;;;; ρώτησα με αγωνία εγώ......
Ααααα!!!! τίποτα το είδα γραμμένο σε ένα τοίχο μου άρεσε και το έγραψα......ντο_ινγκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ μου ήρθε κεραμίδα ....... άλλη κουβέντα δεν είπε
Αργότερα ( μου είχε φύγει η τρελή καψούρα ) κατάλαβα ότι ο ίδιος είχε προβλημα το να διαχειριστεί το face to face , το πρόσωπο με πρόσωπο και προτιμούσε να κρατάει το προφίλ του απόμακρου που έχει βαθεια συναισθήματα αλλα προτιμούσε να τα εκφράζει μέσα απο κάποιο τραγούδι ή μια ατακα απο βιβλίο...... κυρίως με sms
κατάλαβα ότι ήταν η ανάγκη του για να εντυπωσιάζει τη γυναίκα που ήθελε να κατακτήσει..... όχι απαραίτητα κακό .... αλλά όταν είναι μόνο αυτό ναι παρέμενε απογυμνωμένο και στείρο........
Αρκετά χρόνια μετά, έτυχε να δω τυχαία τον κολλητό του σε κάποιο βιβλιοπωλείο ...είπαμε να πιούμε ενα καφεδάκι άλλωστε ήταν πάντα ένα πολύ ευγενικό παιδί .....
μου εξομολογήθηκε ότι το τότε φλερτ μου και κολλητός του φίλος ήταν τρελά τρελα ερωτευμένος και παθιασμενος μαζί μου και είχε φτάσει στο σημείο όπου ρωτούσε απο δω κι απο κει τους φίλους του, τους συνεργάτες στη δουλειά, τι να πει, πως να το πει, τι να γραψει για να με εντυπωσιάσει (πρώτη φορά τον είχε δει να αντιδρά έτσι)...... εκεί κάπου δικαιολόγησα πολλά πράγματα και κατάλαβα γιατί η σχέση μας έφτασε σε αδιέξοδο.......
από την άλλη μεριά όμως χάρηκα που έμαθα ότι ετοιμαζόταν να παντρευτεί ένα κορίτσι ήρεμο, χαμηλών τόνων, χωρίς πολλές απαιτήσεις και διεκδικήσεις......με αυτήν είχε και πάλι το "πάνω" χέρι [μην παρεξηγήσετε τη λέξη, δεν μπορώ να το εκφράσω διαφορετικά]...ήταν πιο πολύ ο εαυτος του και πάνω απ όλα τον ηρεμούσε και τον κατανοούσε απόλυτα το κορίτσι αυτό.......
_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

-Αγάπη μου, σε....θέλω σαν τρελή!!!!
-Μισό, παίρνω το κινητό και κλείνομαι στη ντουλάπα με τα μάλλινα, να αρχίσουμε τα sms!

kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.