Subject to change
e-steki.gr Founder

Ποιό το νόημα να σκοντάφτεις 7 φορές (έστω κι αν σηκώνεσαι 8 ) αν δεν χρειάζεται καν να τρέξεις;Ζωή είναι να πέφτεις εφτά φορές και να σηκώνεσαι οχτώ.
Φυσικά και θα σκοντάψεις.
Και θα σηκωθείς πάλι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

(αν είμαι άκυρος ignore me, ήθελα απλά να το πω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Θα το καταλάβεις άμα μεγαλώσεις.Ποιό το νόημα να σκοντάφτεις 7 φορές (έστω κι αν σηκώνεσαι 8 ) αν δεν χρειάζεται καν να τρέξεις;
Αν πιστεύεις οτι δεν χρειάζεται να τρέξεις, μένεις δέσμια στο σπίτι της μητέρας ή του πατέρα σου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Δεν σκοντάφτει μόνο όποιος μένει ακίνητος.![]()
Ακριβώς αυτό.....
Subject to change
e-steki.gr Founder

Και για να μην μιλάω με μεταφορές, διότι μου τη σπάει αυτός ο τρόπος επικοινωνίας: Δεν έχω καμία όρεξη για να αποκτήσω πλήρη ανεξαρτησία απο τώρα να πάω να πιάσω μια δουλειά ως υπάλληλος, να ζω με ένα μισθό που δεν θα μου δίνει καμία δυνατότητα να αναπτυχθώ σε αυτό που θέλω και να μείνω μια ζωή υπάλληλος που θα χαίρεται αμα του δώσουν 1000 ευρώ και να πατώσω στη σχολή λόγω ωραρίου, ενώ μια χαρά είμαι τώρα που στρώνω ένα πολύ καλύτερο μέλλον απο αυτό που θα μου επιφύλασσε το παραπάνω σενάριο διότι λόγω της ασφάλειας που μου παρέχει η υποστήριξη των γονέων, έχω πολύ μεγαλύτερα περιθώρια να πάρω επαγγελματικά ρίσκα απο έναν υπάλληλο του βασικού και να αναπτυχθώ επαγγελματικά, καθώς και να τα πάω καλύτερα στη σχολή. Δεν βρίσκω κάτι παράλογο σε αυτό. Προτιμώ να καθυστερήσει μερικά χρόνια η πλήρη ανεξαρτησία για να απολαύσω αργότερα πολύ περισσότερα. Άλλο να προχωράς στη ζωή και άλλο να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις για να μην πεις οτι προχώρησες σε έναν τομέα.
Άλλωστε με τη μητέρα μου έχω άριστες σχέσεις, με τον πατέρα μου είναι το πρόβλημα, οπότε γιατί να τους ξεγράψω και τους δύο

Είμαι περίεργη τι θα βρει πάλι ο πειρατής για να διαφωνήσει μαζί μου. Διότι το να συμφωνήσει δεν παίζει, και 1+1=2 να πω, πάλι θα διαφωνήσει αφού το λέω εγώ

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Προσωπικά πάντως, επειδή έτυχε να κάνω πολλές δουλειές ως υπάλληλος, και με πολύ λιγότερα από 1000 ευρώ, δεν με χάλασε καθόλου, ούτε μου στάθηκε εμπόδιο σε τίποτα.
Αλλά εγώ είχα εντελώς διαφορετικές προτεραιότητες.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αλλά εγώ είχα εντελώς διαφορετικές προτεραιότητες.
Δεκτόν.

Εμένα η επαγγελματική μου πορεία είναι σε υψηλότερη προτεραιότητα απο την πλήρη ανεξαρτησία μου για τα προσεχή χρόνια.

ντάξ ξέρω ότι είναι offtopic αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ...
Οπουδήποτε εκτος από την (κατά πολλούς αποκαλούμενη) "μίζερη" Ελλάδα![]()
Δεν το δέχομαι με τίποτα αυτό.
Πάντως Michelle, και συγγνώμη, o father είναι επιεικώς απαράδεκτος
Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

hotter
Νεοφερμένο μέλος

ΑΣΟΕΕ τι πέρασες ;
Subject to change
e-steki.gr Founder

Λολ, διάβασε το θέμα. Η επιλογή "Αμπελόκηποι" δεν ισχύει πλέον.Αμπελόκηπους με 1000 φυσικά... δε συγκρίνονται, ελπίζω αυτό να αποφάσισες
ΑΣΟΕΕ τι πέρασες ;
Πληροφορική ΑΣΟΕΕ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Αυτό το δίλημμα ήταν πριν από χμμ...4 χρόνια! Συνεπώς δεν υφίσταται πλέον.Μετακόμισε Αμπελόκηπους...
for the history η Michelle απ' όσο ξέρω (και δηλώνει και στο profile) βρίσκεται Γλυφάδα

-petros
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*natalia5555*
Εκκολαπτόμενο μέλος

που εμενες στη Σαλονικη?
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αυτό το δίλημμα ήταν πριν από χμμ...4 χρόνια! Συνεπώς δεν υφίσταται πλέον.
for the history η Michelle απ' όσο ξέρω (και δηλώνει και στο profile) βρίσκεται Γλυφάδα
-petros
Το αυτό.
Άρα...

PS: Πέτρο, μη με λες Michelle

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.